Jeg har haft GratisDNS siden 2001, og jeg har altid været super glad for dem. Jeg har så heller aldrig være i kontakt med deres support, for det har jo altid virket som det skal. Nu overgår de så til... Zobacz więcej
Et domæne som vi slet ikke havde bestilt fornyelse af, blev fornyet uden vores accept. Herefter blev vi spammet dagligt med opkrævninger om en faktureret ydelse. En opringning til GratisDNS gav b... Zobacz więcej
Dårlig, dårlig service! Jeg har en del domæner jeg ikke bruger. Ved oprettelsen skal man huske at læse deres "betingelser" der bl.a betyder at man kun kan opsige domæner mindst 30 dage inden f... Zobacz więcej
Da jeg for nyligt rykkede nogle domæner over til en udbyder som understøtter Terraform, og jeg efterfølgende slettede dem i min oversigt, skete det pludseligt at GratisDNS'es servere mente, de skull... Zobacz więcej
- Dostawca DNS
- Dostawca skrzynek email
- Dostawca usług internetowych
- Producent oprogramowania
- Hosting internetowy
Napisane przez firmę
GratisDNS er en gratis DNS service for alle. Du kan altid oprette DNS og pege dit domæne på vores navneservere, helt gratis. GratisDNS is a free DNS provider for everyone. You can always setup and point your domain to our nameservers for free.
Arne Jacobsens Allé 7, 2300, København S, Dania
- support@gratisdns.dk
- web.gratisdns.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Med salg af Larsen Data og gratisdns…
Med salg af Larsen Data og gratisdns til one er jeg væk efter over 15 år og det går stærkt. One køber og sætter priserne op så pas på og flyt nu inden one tager r×ven på jer.
Tak for over et årti , nu er det forbi.
Har været kunde hos gratisdns i 10+ år
Har været kunde hos gratisdns i 10+ år, men en enkelt support sag, medførte at jeg ikke længere er kunde hos dem. Har altid kontrolleret mine oplysninger hos dem årligt (når man får mailen fra dem), men flyttede imellem tiden adresse og skulle købe et nyt domæne. Jeg oplyser så min nye adresse til dem. Det medfører de spærre min bruger og påstår jeg bruger falske oplysninger, når jeg registrerer mig. Jeg forklarer dem at jeg er flyttet imellem tiden og at jeg beklageligvis ikke har fået opdateret mine oplysninger alle steder endnu. Der er intet at gøre, de kræver fuldmagt over mit domæne hos dk-hostmaster.dk for at åbne min bruger igen. Har absolut ingen tiltro til de kan finde ud af det, så det nægter jeg. At man kan have en supportfunktion der er så ringe og anklagende overfor ens eksistensgrundlag, forstår jeg simpelthen ikke, men jeg kan se ud af kommentarerne her på trustpilot, at jeg ikke er den eneste der får dårlig "service".
Det virker bare....
Det virker bare....
Hvis jeg en sjælden gang har brug for support, så får man lynhurtigt svar, og problemet er næsten altid løst ved første mail.
Super service! Jeg stod lige lidt i en nødsituation og havde brug for hjælp. Anders fra gratisdns var meget hjælpsom og fik ordnet tingene med det samme. Det er virkelig god kundeservice!
Krævede løsesum
Krævede løsesum, så nu er de politianmeldt
Meget den samme historie som mange andre har oplevet, kan jeg se. Vi har overtaget aktiverne fra et konkursbo, men vi kan ikke få adgang til kontrolpanelet på trods af at kurator har sendt bekræftelse på at vi er den retmæssige ejer. De kræver at vi betaler løsesum og derfor har vi nu politianmeldt dem.
Uanset hvor smidigt det går når man benytter deres gratis dns service, så vil jeg klart fraråde at man bruger dem, da det først er ved en eventuelt fraflytning eller lignende at det går galt.
De er i øvrigt 3-4 forskellige trustpilot profiler på samme virksomhed, der alle viser den samme tendens.
God service gennem mere end 10 år.
Forfærdelig service
Efter det tragiske dødsfald af min kære fader, skulle jeg overtage familie domain for post og websites, hvor min far var registrant.
GratisDNS ville have dokumentation for familie relationen, fair nok, hvorefter jeg fremsendte min dåbsattest som dokumentation for familieforholdet.
Dette var ikke ikke nok, de ville have skifteretattest og attest for min faders død, HVAD BILDER I JER IND.
Gå så langt uden om dette firma som i kan, det er tidsspilde og de sparker til liggende mennesker.
Frustrende tidsspilde og elendig service
Gennemgående forfærdeligt firma at have noget at gøre med. Deres selvbetjenings modul er stedet, hvor man for de simpleste opgaver ender med spilde den ene frustrerende time efter den anden og deres kundeservice er høbløs.
Det har den simple konsekvens at jeg opsiger servicen med dem, tror jeg. Tre år senere sender de så en faktura for tre års domænehosting i efterbetaling for et domæne, vi troede var opsagt.
Selvom at jeg gør indsigelse mod dels kravet om efterbetaling for fornyelse, dels for den urimeligt lange peiode bagud på tre år fastholder de krav om betaling.
De siger at det er deres normale praksis for denne type domæner at opkræve på efterbetaling, så ydelsen ikke kan opsiges ved fremsendelse af faktura men først for den efterfølgende periode og så topper de i modstrid med deres udmeldte praksis at tage for betaling for tre år bagud.
I processen fremsender de i øvrigt fakturaer og rykkerbreve i strid med reglerne for inddrivelse.
Vi har tilbudt at betale et års hosting som følge af deres regler om at der skal opsiges før fakturerings tidspunktet. Dette har de afvist.
Nægter at udsende fakturaer
GratisDNS udsender ikke fakturaer for de ydelser man køber. I stedet udsender de en mail med et link til et system, hvor man selv skal huske at downloade deres fakturaer manuelt. Systemet har den uheldige egenskab, at det sletter fakturaerne efter 2 måneder, og hvis man overser en mail fra GratisDNS, og senere ønsker at hente fakturaen til sit regnskab får man at vide, at det vil de ikke hjælpe med.
Det der er så skørt ved dette er, at alle andre virksomheder, jeg køber services hos, sagtens kan finde ud af at udsende fakturaer vedhæftet per mail, i stedet for kun at linke til et system, hvor fakturaerne slettes automatisk.
Jeg er i tvivl om lovligheden af ikke at overdrage faktura til kunden efter en transaktion. Brugervenligt er det i alle fald ikke.
Tilfreds gennem 20 år
Har gennem snart 20 år brugt gratisdns til alle mine domæner og det har fungeret upåklageligt. Samtidig har jeg til tider brugt deres tilkøbsservices såsom domænekøb, fornyelse og mailhotel.
Man skal være klar over, at man skal vide noget om DNS for at kunne bruge det og at kundeservice koster penge - fordi tjenesten er gratis og de ikke sælger éns data. Så har man ikke styr på sine ting kan det komme til at koste at få en kopi af faktura eller at få support.
GratisDNS kræver 800 kr i løsesum for…
GratisDNS kræver 800 kr i løsesum for adgang til vores domæne.
GratisDNS holder i øjeblikket vores domæne som gidsel mod 800 kr i løsesum, før vi må nulstille vores adgangskode og brugernavn og få adgang til vores domæne. GratisDNS har bekræftet at pågældende domæne er vores ejendom, men kræver stadig 800 kr i løsesum for at give adgang.
De har slettet/deaktiveret min bruger…
De har slettet/deaktiveret min bruger til trods for at jeg har et domæne hos dem som jeg betaler for og de svarer ikke på support mails.
Brug dem hvis du har mod på teknikken
Jeg har tidligere benyttes deres DNS service samt er fortsat kunde på deres hosted spamfilter.
GratisDNS kan kun anbefales, hvis du selv tør give dig i kast med teknikken. Men, det fungerer upåklageligt og priserne er meget fornuftige især taget i betragtning af hvad de egentlig leverer som standard.
Har haft brug for support få gange, og de har været flinke, men igen, man skal selv have styr på hvad man egentlig snakker om. Deres webside/kontrolpanel efterlader noget tilbage at ønske. I skrivende stund synes jeg dog de har forbedret sig noget, og fået noget mere "brugervenligt grafik på".
Rigtig god gratis DNS-service
Rigtig god gratis DNS-service. En lidt stejl læringskurve i starten med at finde ud af brugerfladen, men stadig væsentligt bedre end fx. GoDaddy, og så er den gratis. De har sparet mig meget besvær og penge allerede. Tak :-)
Genovertagelse af eget domæne
Onsdag d. 8/8-18 kontaktede jeg GratisDNS/Larsen Data med henblik på at få magten over mit eget domæne igen. Det var engang registreret af en trediepart. Jeg skrev forsigtigt en email og fik straks svar, selv om det var omkring klokken 17. Der var en række muligheder for at kunne få det igen, og jeg valgte den nemmeste. Summa summarum er, at jeg indenfor 1½ time havde råderetten over mit domæne igen, og jeg er benovet over den fantastiske gode og hurtige service jeg fik. Tusind tak for det
GratisDNS har en fuldkommen unacceptable "kundeservice"!
En nem flytning af et EU domæne fra GratisDNS skulle tage mig 5 dage og 28 emails. Her beskyldte GratisDNS's "kundeservice" - igennem flere nedladende og arrogante e-mails, mig for at ville hijacke mit eget domæne. Alle beviser for mit ejerskab blev afvist og brugt imod mig. GratisDNS fratog mig min adgang til EUR-id, ved uden samtykke at rette mine oplysninger. Det hele handlede om at GratisDNS prøvede at presse mig til at betale dem 800 kr. for en manuel ejerverificering fordi domæne-, bruger- og faktureringsoplysninger skal rettes tre forskellige steder i deres system. Hele processen var extrem frustrerende og fik mig til både at betvivle deres troværdighed, sikkerhed og om jeg ville miste mit domæne. Til sidst måtte jeg tage kontakt til EUR-id og bede dem om hjælp, og kort tid efter kunne jeg flytte mit domæne til min nye udbyder.
Jeg kan ikke anbefale at bruge GratisDNS og jeg vil råde nuværende kunder til at tjekke om deres oplysninger stemmer overens i alle deres systemer, undgå deres "kundeservice" og derefter skifte til en ny udbyder. Det virker måske fint nu, men hvis der opstår problemer vil I opleve lige så meget frustration og spildte timer, som jeg og andre kunder har oplevet.
Nem selvbetjening ved køb af domæne.
Det er nemt og billigt at handle hos GratisDNS
GratisDNS er hvad det er.
GratisDNS er hvad det er.
Hvis du forventer en masse support og hjælp med opsætning så er der desværre ingen kære mor.
Hvis du derimod ved hvad du laver og ikke har noget imod at prøve dig frem når du ikke gør eller læse op på det.
Ekstra stjerne fordi de faktisk giver mig adgang til de records jeg skal bruge og ikke tilbageholder nogen mindre brugt som CAA eller stadig mener man skal skrive sin SPF ind i TXT.
Jeg er altid tilfreds med GratisDNS …
Jeg er altid tilfreds med GratisDNS service.
Jeg har til dato aldrig haft en dårlig service oplevelse hos jer, og jeg har været kunde siden 2004! Det siger ret meget om jeres service.
For jeg er et krævende, beklagende brokkehovede :D Der ikke lader ting slide men brokker mig :) - Jeres service er Sublim! Helt uden sammenligning!