Mijn pakket (met wasmiddel) is tijdens de verzending kapot gegaan. Weliswaar door Ways helemaal ingetaped maar wat een bende in de doos en inmiddels in huis 🤨
Reakcja na opinię
Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Makkelijk besteld en snel geleverd. Ik had pak 7,5 kg waspoeder gekocht. Dit was in iets te ruime doos verpakt, waardoor het gewicht steeds verschoof. Dat was niet zo handig voor de bezorger om te t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Via BOL bestelling geplaatst, welke za.07-03-26 j.l.bezorgd zou worden. Dus niet...
In eerste instantie zou het door GOFO bezorgd worden
welke om 19.30 uur werd gewijzigd naar bezorgdienst PACKS ?!?
Pakket is niet te traceren ook niet via BOL.
Wordt niet vrolijk als ik al deze revieuws van deze bezorgdiensten lees (understatement)
WAYS: zo jammer dat jullie met zulke lui in zee gaan
KOST JULLIE KLANTEN !!!

Odpowiedź od WAYS.
Mooie kaarsen, jammer dat ze gebroken aankwamen.

Odpowiedź od WAYS.
Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn “klacht” werd direct zorgvuldig en zeer correct opgepakt! Na overleg met de klantenservice alsnog de andere helft van mijn bestelling netjes ontvangen. Complimenten voor de klantenservice en afhandeling van mijn “klacht”.

Odpowiedź od WAYS.
Pluspunt: levering was snel en goed verpakt.
Minpunten: bij opening zaten dozen onder het stof en 1 doos was volledig opengescheurd.

Odpowiedź od WAYS.
Update; gelukkig n.a.v. deze review alsnog contact opgenomen en netjes opgelost!
Kapot artikel geleverd en 0 reactie op mail. Dan bellen, ik ben de eerste wachtende. 5 minuten later; "het is erg druk, u hebt de maximale wachttijd bereikt en de verbinding wordt verbroken". Ok en nu dan? Geld kwijt?

Snelle levering.
Het pakketje was goed verpakt.
Mvg Danielle

Odpowiedź od WAYS.
Very fast arrival, they gave me a bedsheet and a glue in case of breaking as a little extra, super ! I love it

Odpowiedź od WAYS.
Heb via bol.com een luchtbed besteld, op 11-01 leverancier is WAYS. Zou bezorgd zijn op 14-01 niet dus. Gebeld met Ways, sorry het pakketje lag nog in magazijn wordt opgestuurd.18-01 komt het pakketje weer niet dus. Weer gebeld met Ways wordt ik ook nog afgebekt het kostte maar 50euro. Ze heeft beloofd vanavond krijgt u het pakketje ben benieuwd 😕

Odpowiedź od WAYS.
De prijs van het door ons bestelde artikel was prima. De bezorging helaas van geen enkel niveau...het artikel werd gewoon over de tuinmuur gegooid. Gaat helemaal nergens over en is beneden alle niveau en ben ik niet van gecharmeerd.

Odpowiedź od WAYS.
Product mooi op tijd geleverd.
Wel jammer dat de transporteur het pakje 's avonds over het hek gegooid heeft en het vannacht erg vochtig was.

Odpowiedź od WAYS.
Vlotte bestelling en vlotte levering, was netjes verpakt

Odpowiedź od WAYS.
Ik heb via bol.com besteld bij dit bedrijf. Er werd aangegeven dat het uiterlijk over een paar dagen geleverd zou worden, maar tot mijn verbazing was het de volgende dag al! Heel erg tevreden met de snelheid van het verzenden en daarmee het verwerken van mijn order.

Odpowiedź od WAYS.
Snel geleverd, goede prijs en eindelijk een bedrijf dat doet wat ze zeggen. Aanbeveling!

Odpowiedź od WAYS.
Snelle levering ! Goed verpakt en een extra om te testen

Odpowiedź od WAYS.
De tijd goed aangegeven, zeer vriendelijke afgifte en niet zo’n lading informatie mails.

Odpowiedź od WAYS.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.