Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Mijn pakket (met wasmiddel) is tijdens de verzending kapot gegaan. Weliswaar door Ways helemaal ingetaped maar wat een bende in de doos en inmiddels in huis 🤨

Oceniono na 5 z 5

Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Makkelijk besteld en snel geleverd. Ik had pak 7,5 kg waspoeder gekocht. Dit was in iets te ruime doos verpakt, waardoor het gewicht steeds verschoof. Dat was niet zo handig voor de bezorger om te t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Platforma sprzedażowa online

Napisane przez firmę

WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Pakketje kwijt, maar zeer snel opgelost.

Pakketje was kwijt geraakt tijdens de verzending. Eens ze dit wisten, zijn ze samen met mij op zoek gegaan en hebben ze mij de keuze gegeven om:
1. Een nieuwe zending aan te bieden.
2.Een volledige terugbetaling van mijn artikelen.
Ik koos voor een nieuwe zending.
De dag erna stak het pakketje al in de brievenbus.
Dus al bij al zeer tevreden over de service die ik gekregen heb!

27 marca 2026

Beste Vanessa,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat we het samen snel hebben kunnen oplossen en dat de nieuwe zending al zo snel bij u is aangekomen. Daar doen we het voor! 😊

We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Dann halt nicht

Ich habe über kaufland.de eine Bestellung aufgegeben.
Als der Artikel nicht verschickt wurde habe ich nachgefragt und dann wurde er storniert mit dem Hinweis man würde nicht ins Ausland versenden obwohl ich eine deutsche Adresse habe und schon immer hatte.
Schade aber dann halt nicht.

27 marca 2026

Guten Tag,

vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut uns sehr leid zu hören, dass Ihre Bestellung storniert wurde und dies mit einem Versand ins Ausland begründet wurde. Das ist natürlich nicht die Erfahrung, die wir unseren Kunden bieten möchten.

Wir liefern grundsätzlich auch nach Deutschland. Ich vermute daher, dass die Stornierung möglicherweise aufgrund eines Lagerproblems oder fehlender Verfügbarkeit erfolgt ist. Das möchte ich gerne für Sie genauer prüfen.

Könnten Sie mir bitte eine E-Mail an Janine@ways.nl senden, unter Angabe Ihrer Bestellnummer? Dann schaue ich mir Ihren Fall persönlich an und komme schnellstmöglich mit einer Rückmeldung auf Sie zu.

Nochmals unsere aufrichtigen Entschuldigungen für die Unannehmlichkeiten.

Mit freundlichen Grüßen,
Janine team WAYS

Oceniono na 1 z 5

De gloortabletten die ik heb besteld…

De gloortabletten die ik heb besteld voor de jacuzzi zijn zeker voor de helft stukjes en gruis geleverd. Niet te gebruiken in een drijver.
Weggegooid geld dus.

26 marca 2026

Beste Gert,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat de chloortabletten beschadigd zijn aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en begrijpen wij dat dit erg frustrerend voor u is.

Helaas kan ik op basis van uw review geen bestelling terugvinden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar Janine@ways.nl, onder vermelding van uw bestelnummer? Dan kijken we direct met u mee en lossen we dit uiteraard netjes voor u op.

Alvast bedankt en hopelijk kunnen we dit snel voor u rechtzetten.

Oceniono na 3 z 5

Zou 25 maart bezorgd worden maar kwam…

Zou 25 maart bezorgd worden maar kwam een dag eerder en wel om 22:45 niet thuis en bij de buren afgeleverd

25 marca 2026

Beste Robert,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

Wat vervelend om te horen dat uw pakket eerder is geleverd dan verwacht en op een laat tijdstip bij de buren is afgegeven. Dat is natuurlijk niet ideaal en ook niet hoe het hoort te verlopen.

Wij zijn hierin afhankelijk van de bezorgdienst, maar ik zal dit zeker bij hen melden zodat dit in de toekomst beter kan worden opgepakt.

Fijn om te horen dat het pakket uiteindelijk wel is aangekomen. Mocht u verder nog vragen hebben, laat het gerust weten.

Janine van team WAYS

Oceniono na 4 z 5

Snelle ordentelijke aflevering aan huis.

25 marca 2026

Beste Niels,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel en netjes bij u thuis is verlopen. Daar doen we het voor! 😊

Janine van team WAYS

Oceniono na 5 z 5

Pakketbezorger heeft het pakket kwijt…

Pakketbezorger heeft het pakket kwijt gemaakt en Ways heeft keurig een nieuw pakket opgestuurd zonder dat ik als klant hier verder veel last van heb gehad.

16 marca 2026

Beste Stefanie,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk netjes is opgelost en dat u hier zo min mogelijk last van heeft gehad. Daar doen we het voor!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Veel plezier met uw bestelling en een fijne dag gewenst!

Super snelle levering

Super snelle levering

24 marca 2026

Beste Janny,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Daar doen we het voor! 😊

Janine

Vite servie et colis impeccable

Vite servie et colis impeccable

24 marca 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre avis positif !

Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait de la rapidité du service et de l’état impeccable de votre colis. C’est exactement ce que nous souhaitons offrir à nos clients 😊

Au plaisir de vous servir à nouveau !

Cordialement,
Janine

Prima vervanging

Omdat vorig product niet meer verkrijgbaar is ( Mr. Muscle) op zoek naar nieuw product.
Werkt even goed en aantrekkelijke prijs.
Voorlopig zit ik weer goed.

23 marca 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u een goed alternatief heeft gevonden en dat het product net zo goed werkt als uw vorige keuze. En helemaal mooi dat de prijs ook nog eens aantrekkelijk is!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies willen over andere producten, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Veel plezier met uw aankoop!

Belachelijk hoge prijs!

Rekent voor een flesje stickerverwijderaar ruim 14 euro!! Terwijl ik het om de hoek voor € 8,09 bij de Plus koop of bij AH ook voor ruim 8 euro. Ik was door omstandigheden genoodzaakt het online, via Bol, te bestellen. Ik hield rekening met dat het waarschijnlijk ietsje duurder zou zijn, maar dit verschil vind ik ongelofelijk! Neigt naar afzetterij. Kortom, let goed op de prijs als je ooit bij Ways wat koopt.

20 marca 2026

Beste Kim,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

We begrijpen dat het prijsverschil voor u als vervelend is ervaren. Online prijzen kunnen echter afwijken van fysieke winkels, omdat wij onder andere kosten zoals verzending, handling en platformkosten moeten meerekenen in onze verkoopprijs. Hierdoor kunnen wij helaas niet altijd concurreren met de prijzen van lokale winkels.

Wij geven nergens aan een laagste prijsgarantie te bieden. Het is dan ook altijd aan de consument om prijzen te vergelijken en, indien gewenst, voor een voordeligere optie te kiezen.

Uiteraard geldt dat wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop, u het product binnen de zichttermijn kosteloos kunt retourneren voor een terugbetaling.

Indien u verder nog vragen heeft, mag u uiteraard altijd even contact opnemen met mij via Janine@ways.nl.

Desondanks vinden wij het jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd en nemen wij uw feedback mee.

Janine van Ways

Oceniono na 5 z 5

Heel netjes ingepakt in bubbelfolie…

Heel netjes ingepakt in bubbelfolie alles goed beschermd aangezien het breekbaar is snelle levering was normaal gezien pas gepland op maandag super!

21 marca 2026

Beste Tiana,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles netjes en goed beschermd is aangekomen en dat de levering zelfs sneller was dan verwacht. Daar doen we het voor! 😊

Oceniono na 4 z 5

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd.
Ik had pak 7,5 kg waspoeder gekocht. Dit was in iets te ruime doos verpakt, waardoor het gewicht steeds verschoof. Dat was niet zo handig voor de bezorger om te tillen. Misschien volgende keer in andersoortig en krappere verpakking.

21 marca 2026

Beste Inez,

Bedankt voor uw review en uw feedback!

Fijn om te horen dat het bestellen en de levering naar wens zijn verlopen. Dank ook voor uw opmerking over de verpakking. We begrijpen dat dit niet ideaal was en nemen dit zeker mee om onze verpakkingen in de toekomst te verbeteren.

We hopen u graag nog eens terug te zien!

Oceniono na 4 z 5

Snel geleverd goed product via usb…

Snel geleverd goed product via usb voeding werkt het interne pompje hoeslaken er bij top

16 marca 2026

Beste Hendrik,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en het product, en dat het interne pompje en het hoeslaken goed bevallen. Daar doen we het voor!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Veel plezier met uw aankoop!

Oceniono na 5 z 5

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.
Hartelijke dank

13 marca 2026

Beste Van Gilsen,

Wat fijn om te horen dat u zo te spreken bent over de bestelling en de levering.

Veel plezier met uw bestelling :)

Klantenservice WAYS

Oceniono na 5 z 5

De mixer die ik kocht is echt super en super handig door het bewaarbakje die je vastklikt onder de mixer AANRADER

De mixer die ik kocht is echt super. Zeer ergonomisch. Altijd de spullen bij de hand door het bakje onder de mixer. Je raakt ze niet meer kwijt. En de mixer werkt echt super. Geen 1,% spijt van alleen maar blijheid. Top.

12 marca 2026

Beste Roger de Groot,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met de mixer. Fijn dat het ergonomische ontwerp en het handige bewaarbakje onder de mixer zo goed bevallen en dat u daardoor alle accessoires netjes bij elkaar kunt houden.

Het is erg leuk om te lezen dat u er zoveel plezier van heeft en dat de mixer zo goed werkt. Bedankt ook voor uw aanbeveling en het delen van uw ervaring.

Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

WAYS Klantenservice

Uiterst tevreden

Super snelle levering en kreeg een leuke attentie

10 marca 2026

Beste Colinda,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Veel plezier met uw bestelling en we helpen u in de toekomst graag weer verder.

Klantenservice WAYS

Oceniono na 4 z 5

Ok maar een beetje apart - herstel

Bezorging ging goed en het juiste product is geleverd.
Ik had bandage besteld. De verpakking was vies en doorweekt, terwijl de kartonnen doos van de bezorging goed was. Geen idee wat daar is gebeurd, echt heel vreemd.
Update 22-03-2026: WAYS heeft contact opgenomen. Ik heb er een kleine vergoeding voor gekregen. Oorzaak is onbekend maar het is erg netjes hoe WAYS er mee om is gegaan!

10 marca 2026

Beste Ger-Jan,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de bezorging goed is verlopen en dat u het juiste product heeft ontvangen.

Wel erg vervelend om te lezen dat de productverpakking vies en doorweekt was. Dat is uiteraard niet de bedoeling en begrijpen we dat dit een vreemde ervaring is.

Ik kijk graag met u mee naar wat hier mogelijk is gebeurd. Helaas kan ik op basis van deze review uw bestelling niet terugvinden, omdat er geen bestelnummer is vermeld. Zou u mij daarom een e-mail willen sturen naar sofie@ways.nl
met uw bestelnummer? Dan kan ik dit verder voor u uitzoeken en met u meekijken naar een passende oplossing.

Alvast bedankt voor uw bericht.

WAYS Klantenservice

Oceniono na 1 z 5

Package left outside without waiting

We had our package delivered today.The delivery service representative just rang the door and left the package outside ,without waiting for someone to attend to the door.We can't imagine if for eg we were not at home and most likely would be in a risk to loose the package.

9 marca 2026

Dear Prasanna,

I’m sorry to hear that the delivery driver left the package outside after ringing the doorbell without waiting for someone to answer. I understand that this is not the experience you would expect and that it can raise concerns about the safety of the package.

I would like to look into this for you and see what exactly happened. Unfortunately, I’m unable to trace your order based on the information in this review, as no order number was included.

Could you please send me an email at sofie@ways.nl
with your order number? I will then check your order and assist you further.

Thank you in advance for your message.

Kind regards,
WAYS Customer Service Team

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej