Kurset ble avlyst flere gang i Trondheim (2025) og da jeg endelig fikk gjennomført oppmøtekurset i min tettpakkede timeplan i 2026 var jeg veldig fornøyd med innholdet og bestod prøven lett. Jeg kjøpt... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Veldig fornøyd med dette systemet og disse folkene, da kurset fåregår på en god måte. Personen som holdt dagens kurs, gjorde seg godt forklart og lett å forstå. Noe tekniske problemer med ikke wave s... Zobacz więcej
Kjempefornøyd med både kurset og forbredelsene man kunne velge å gjøre i forkant. Appen man kan spille på er helt topp! Kursholder Maximiliam var helt fantastisk. Han er profesjonell, kunnskapsrik... Zobacz więcej
Tok høyhastighetskurset til vannscooter. Bra opplegg, bra utstyr og hyggelig ansatte. Veldig enkelt ryddig og greit opplegg på vannscooter. Han så jeg hadde kjørt veldig mye, gikk derfor bare igj... Zobacz więcej
Høyhastighetskurs for vannscooter
Helt greit kurs for at man skal kunne kjøre lovlig. Instruktør var flink til å forklare planen for dagen.
Minus sider:
-Kunne godt vært billigere mtp hvordan kurset var satt opp på praksis dagen, samt hva man får ut av kurset. Ble en god del venting.
Ok høyhastighetskurs vannscooter
Ok høyhastighetskurs vannscooter. Avlyst kvelden før 2 ganger. Lærte ikke så mye nytt pga har kjørt en del vannscooter men kansje nyttig for folk som ikkje har kjørt så mye.
Bestod på 1.forsøk
Hyggelig og morsom kursholder som tok oss gjennom kurset på en lærerik og fin måte. Bestod prøven etter endt kurs uten å ha lest noe særlig på forhånd. Anbefales 🤟
Kjempebra gjennomført kurs
Kjempebra gjennomført kurs av kursleder som gjorde at teorien ikke ble for tørr til å komme seg gjennom :) anbefaler dette på det sterkeste.
Enkelt å bestå prøven med dette kurset
Veldig bra opplegg. Den teoretiske biten blir lagt frem enkelt og forståelig.Ved å bruke flere forskjellige senarioer så blir du sikker på at du har forstått alt. Anbefaler dette kurset til de som måtte ønske å ta båtførerprøven og være tilnærmet 99.9% sikre på å bestå.
Haugesund
Vil gi all ros til lærer som hadde kurs i Haugesund 19.07 han fikk til ein god dialog og gjorde det interessant og forståelig for ungdomen min som var på kurs. Svært fornøyd ungdom😀
Kjempebra opplegg
Det var kjempebra opplegg. Noen timer med kurs og full gjennomgang av alt teoretisk å så rett til eksamen, kjempebra opplegg til en bra pris, anbefales virkelig!
Perfekt båtførerkurs med eksamen
kurs som dekker pensum til båtførerprøven på en effektiv og enkel måte. Anbefales sterkt.
Veldig flink kursholder med oversiktlig…
Veldig flink kursholder med oversiktlig og relevant gjennomgang av pensum! Fine oppgaver i forkant av eksamen som var veldig relevant! Anbefales
Effektivt kurs
Kurset hadde en dyktig kursholder.
Innholdet var forståelig fremlagt og vi fikk gode øvingsoppgaver som gjorde meg godt rustet til eksamen.
Selve eksamenens opplegget fungerte godt. :)
Utrolig bra kurs!
Utrolig bra kurs. Det er mye informasjon på kort tid, så man må være klar i hode og kropp.
Men kurset var bra, og personlig lærte jeg absolutt nok til også å bestå båtførerprøven samme kvelden!
Informativt, bra og effektivt kurs.
Informativt, bra og effektivt kurs.
Dyktig kursholder og god formidlingsevne.
Bra kurs!
God instruktør, god evne til og finne punkter som krevde grundigere gjennomgang. Knall aktør!
Bra intensivkurs med god instruktør som…
Bra intensivkurs med god instruktør som er engasjert i faget. gjennomfører kurs som planlagt.
Solid opplegg
Dyktige og proffe instruktører. Anbefales på det sterkeste! Enkelt og greit.
Flinke instruktører
Veldig bra og gode kursledere!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.