Dyktige kursledere, relevant innhold Fint at det arrangeres kurs mange ganger i løpet av sesongen og med kort reisevei. Dyktige forelesere gjør at utbyttet av kurset ble bra, også for den som ikke... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg hadde ingen forkunnskaper før kurset. Det var intensivt, men foredragsholder var engasjert, dyktig i faget og tok seg tid når det var behov. De praktiske oppgavene hjalp også meget.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kystskolen båtførerkurs tilbyr en komplett løsning for deg som ønsker å ta båtførerprøven. Vi tilbyr kurs og eksamen på én dag, slik at du kan få sertifiseringen raskt og effektivt. Våre kurs gir deg all nødvendig kompetanse for å bestå båtførerprøven, og vi sørger for at du er godt forberedt til eksamen som avholdes på slutten av kurset. Med dyktige instruktører som har lang erfaring fra sjøforsvaret, seiling og vannsport, kan du være trygg på at du får undervisning av høy kvalitet. Vår fornøydgaranti sikrer at dersom du mot formodning skulle stryke, får du tilbud om nytt kurs helt gratis. Kystskolen skal være best på båtførerkurs, og vi streber etter å gi deg den beste opplæringen og støtten gjennom hele prosessen. Bli med på vårt kurs og ta det første skrittet mot å bli en trygg og kompetent båtfører.
Dane kontaktowe
Norwegia
- www.kystskolen.no
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dyktige kursledere
Dyktige kursledere, relevant innhold
Fint at det arrangeres kurs mange ganger i løpet av sesongen og med kort reisevei. Dyktige forelesere gjør at utbyttet av kurset ble bra, også for den som ikke har erfaringer med båtliv fra tidligere. Glad at jeg sto på andre forsøk! :-)
Anbefales!
Veldig flink lærer
Veldig flink lærer, vi hadde også lest litt på forhånd av materialet vi fikk og sett noen youtube videoer så besto med hele 96 prosent rett :)
Bra opplegg med gode instruktører
Bra opplegg med gode instruktører! Hær lærer man virkelig det mest nødvendige på effektivt vis. Jeg tror likavel det kan være lurt å ha lest seg litt opp i forveien, men kurset bidrar til en god trygghet før man tar prøven.
Min opplevelse av å ta båtførerprøven
Tok båtførerprøven i august 2025. Var litt dumt at det ikkje sto noen plass at du måtte ha med legitimasjon for å bekrefte id. Måtte også betale 900kr extra som det ikkje sto noe om da eg meldte meg på. Ellers var det ein veldig flink kurs lærer som gjorde ein god jobb gjennom dagen!
Veldig bra kurs
Veldig bra kurs, med all informasjonen og kunnskapen du trengte for å klare båtførerprøven.
Informative and concise course
The course was concise but very informative, with practical sea navigation tasks.
Veldig dyktig foreleser som fremla…
Veldig dyktig foreleser som fremla stoffet på en bra måte selv med tidspress. Intensivt kurs, men hvis man følger med så er det ikke noe problem
Kursleder var eksepsjonelt flink i det…
Kursleder var eksepsjonelt flink i det han lærer bort. Tydelig og lett å forstå!
Flotte fasiliteter (kaffe og toalett…
Flotte fasiliteter (kaffe og toalett rett utenfor døren)
Instruktøren gikk gjennom stoffet i en slags prioritering hvor ting som ikke nødvendigvis kommer på prøven ble brukt mindre tid på en temaer som alltid kommer på prøven, det ble også repetert i en times tid før prøvestart. Jeg synes til tider synn på instruktøren da det var enkelte som åpenbart ikke hadde gjort noe på forrhånd, dette stjeler ganske mye tid fra alle andre og det er så unødvendig . 1 time forberedelse og dette kurset holder hele veien til mål og vel så det
Flott kurs med flink og engasjerende…
Flott kurs med flink og engasjerende instruktør. Lærte mye og han hadde mange gode eksempler på hvorfor det er lurt å følge reglene. Kurset opplevde meningsfullt og det var lett å ta prøven etter kurset.
Kystskolen båtkurs…
They go through every single chapter about rules, markings on Maps, how to read and figure out where to go on a map, through the 5 hours of pratice you learn everything you need to know to pass!
Bra kurs og god opplæring sto på første…
Bra kurs og god opplæring sto på første forsøk 🤩👍
Kurset var oversiktlig og godt…
Kurset var oversiktlig og godt tilrettelagt både for nybegynnere og de som kan litt om maritim navigasjon. Kurs lærer var flink og informativ med trekk ifra virkelig hendelser og erfaring. Behjelpelig og engasjert slik at alle består.
Takk for kurset kystskolen.
Svært god instruktør
Kurset hadde en svært god instruktør som var dyktig til å lære bort. Han var også tydelig på hva som var eksamensrelevant, men også på hva som er viktig som båtfører
Kurset kunne vært bedre
Kurset kunne vært bedre. Kart lesing og den delen der kunne vært i begynnelsen av timen slikt at hodet kunne vært litt mer med på saken. Kart lesing etter kl 21 var ikke helt optimalt. Han som var læreren i kurset snakket veldig fort og hadde ikke pauser i talen sin. Det gjorde at var vanskelig å henga med og lesa powepoint med mye tekst samtidig når han snakket så mye. I tillegg snakka han konstant om egne opplevelser og Oslo fjorden. Vi bor i Stavanger, så vi vil gjerne lære det som er her i Stavanger område. Også var litt kjipt at dere tok mot så mangen elever men hadde ikke iPad til alle å ta prøven. Da måtte me venta på en halv time. Det er ikke så mye ellers, men sent på kvelden kan det være litt mye. Også lærer sin kommunikasjon om situasjonen ift. Ipad var manglende.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.