Vlotte aankoop en alles wat erbij komt kijken dankzij ‘t Waterhuys. Alle communicatie verliep zeer vlot en ook het gebruiken van de verhuiswagen is een echte surplus! Handig te reserveren en flexibel... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met dit immo kantoor. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep vlo... Zobacz więcej
Wij hebben onlangs een woning aangekocht via T Waterhuys en zijn bijzonder tevreden over de volledige ervaring. Vanaf het eerste contact werden we steeds vriendelijk en professioneel geholpen. De co... Zobacz więcej
Vorige maand is ons huis verkocht door het team van ‘t Waterhuys. Zijn hierin erg goed door hen ondersteund geweest want zelfs wanneer het onverwachts geen evidente verkoop bleek te zijn, werden we d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Agencja nieruchomości
- Rzeczoznawca ds. wyceny nieruchomości
- Zarządca nieruchomości
- Inwestycja nieruchomościowa
- Konsultant ds. nieruchomości
- Deweloper
Napisane przez firmę
t Waterhuys begeleidt u bij de waardebepaling, de budgettering bij verbouwing, het aan- en verkooptraject van woningen, gronden, opbrengsteigendommen en vastgoedprojecten. Ervaring leert ons dat elk vastgoedobject zijn eigenheid kent. Door een nauwkeurige analyse kan 't Waterhuys uw verwachtingen op een optimale wijze invullen. Ons doel is het succesvol uitvoeren van uw vastgoedopdracht, waarbij uw positie als klant en uw tevredenheid centraal staan. Onze belangrijkste motivatie is uw opdracht op een professionele wijze te volbrengen.
Dane kontaktowe
Turnhoutsebaan 532b, 2970, Schilde, Belgia
- 03/385 86 86
- info@waterhuys.be
- waterhuys.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Professionele en zeer correcte verkoop
Wij hebben niets dan goeie ervaringen met 't Waterhuys. Correcte schatting en nadien een persoonlijke en professionele begeleiding bij de verkoop.
Het team van 't Waterhuys was steeds bereid om -met de glimlach- onze vele vragen te beantwoorden. Bij een volgende verkoop zouden wij zonder twijfel terug 't Waterhuys contacteren.
Niewubouwappartement
Wij waren geïnteresseerd in een nieuwbouwappartement en ontvingen duidelijke info en een mail met detailplannen. Na een gesprek ter plaatse werd er een uitgebreide en verzorgde informatiebrochure meegegeven.
De bespreking van de definitieve aankoop was aangenaam.
Zeer vriendelijk onthaal
Zeer vriendelijk onthaal
Meedenkend met de klant en duidelijke uitleg
vriendelijk
vriendelijk, snel antwoord op de vragen, kortom professioneel en een 4 en een halve ster waard :)
Positieve revie
Niettegenstaande opgedoken probleem nl na compromis werd door koper verkoop afgeblazen. Waterhuys zorgde echter voor goede afhandeling ervan .
Ook voor naverkoopvragen stond Waterhuys paraat met antwoord.
Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling, vriendelijke en duidelijke uitleg, zeker niet opdringend
Goede service, Inschatting waarde ongeveer 15% boven uiteindelijke verkoopprijs.
Verkocht na 4 maanden.
Tevreden
Alles ok
Alles ok, behave het ophalen van de plakatten met reclame, daar heb ik 3x voor moeten bellen en er staat nog steeds op de hoek van een straat eentje, dit een half jaar na aankoop
Top verkoop!
De bezoeken en gesprekken verliepen zeer vlot en professioneel. Binnen de maand was de verkoop rond.
Woning Deurne-Malle
Zowel als koper en verkoper van de woning kan ik 't Waterhuys ten zeerste aan iedereen aanbevelen. Je wordt als klant uitstekend geholpen.
Vlotte communicatie, top service, goede advies op maat, vriendelijke mensen en steeds stipt en correct!
Ben heel dankbaar en in de toekomst hoop ik terug zaken te mogen doen met 't Waterhuys. Zeker 10 op 10. Ik raad het aan iedereen aan!
Zeer tevreden!
Christine heeft ons heel goed geholpen bij zowel de schatting van ons appartement , de onderhandelingen met de mogelijke kopers en de uiteindelijke verkoop !
Binnen de week was ons appartement verkocht :-)
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met het Waterhuys.
Fijne eerlijke samenwerking
Fijne eerlijke samenwerking, die de dingen naar waarde kan schatten.
Afspraken worden nauwkeurig uitgevoerd.
Geen "grootsprakerij". Schenkt vertrouwen in een gezellige sfeer.
Wij bevelen Waterhuys aan vrienden en kennissen sterk aan
Dirk en Christine bedankt
Cri en Christian

Odpowiedź od 't Waterhuys Vastgoed
na eerder bij een andere makelaar…
na eerder bij een andere makelaar geprobeert te hebben is de samenwerking met het waterhuys goed en professioneel gelopen
ben ook tevreden met de uitkomst en de ondersteuning

Ontwikkeling residentie Finesse Aartselaar
Samen project opgezet in Aartselaar voor de bouw van 21 appartementen . Uitzonderlijk professionele benadering. Alle afspraken 100 % nagekomen .
Bedankt om ons hierin te begeleiden .Prachtige complex neergezet .

Doświadczenie Trustpilot