Vlotte aankoop en alles wat erbij komt kijken dankzij ‘t Waterhuys. Alle communicatie verliep zeer vlot en ook het gebruiken van de verhuiswagen is een echte surplus! Handig te reserveren en flexibel... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met dit immo kantoor. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep vlo... Zobacz więcej
Wij hebben onlangs een woning aangekocht via T Waterhuys en zijn bijzonder tevreden over de volledige ervaring. Vanaf het eerste contact werden we steeds vriendelijk en professioneel geholpen. De co... Zobacz więcej
Vorige maand is ons huis verkocht door het team van ‘t Waterhuys. Zijn hierin erg goed door hen ondersteund geweest want zelfs wanneer het onverwachts geen evidente verkoop bleek te zijn, werden we d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Agencja nieruchomości
- Rzeczoznawca ds. wyceny nieruchomości
- Zarządca nieruchomości
- Inwestycja nieruchomościowa
- Konsultant ds. nieruchomości
- Deweloper
Napisane przez firmę
t Waterhuys begeleidt u bij de waardebepaling, de budgettering bij verbouwing, het aan- en verkooptraject van woningen, gronden, opbrengsteigendommen en vastgoedprojecten. Ervaring leert ons dat elk vastgoedobject zijn eigenheid kent. Door een nauwkeurige analyse kan 't Waterhuys uw verwachtingen op een optimale wijze invullen. Ons doel is het succesvol uitvoeren van uw vastgoedopdracht, waarbij uw positie als klant en uw tevredenheid centraal staan. Onze belangrijkste motivatie is uw opdracht op een professionele wijze te volbrengen.
Dane kontaktowe
Turnhoutsebaan 532b, 2970, Schilde, Belgia
- 03/385 86 86
- info@waterhuys.be
- waterhuys.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Welgekomen service !!
Bij verhuis mochten we de verhuiswagen gebruiken, wat een service ! Een mooie geste die meer dan welkom was tijdens deze hectische periode van renoveren, verbouwen en verhuizen.
Wij zijn team Waterhuys zeer dankbaar !
Ik raad Jan en Christine bij al mijn…
Ik raad Jan en Christine bij al mijn klanten en kennissen aan wanneer ze hun huis willen verkopen, zeer aangenaam contact en persoonlijke service.
Zij gaan verder dan een andere makelaar, gratis verhuiswagen, lege panden laten ze eventueel inrichten met een tijdelijke inrichting van SHi vastgoedstyling,.. Top-kantoor 👍
Professionele afhandeling
Professionele afhandeling, fijne mensen, kortom gewoon een top bedrijf.
Bedankt Waterhuys
Christine heeft voor ons de ideale woning gevonden in Schilde. En dit op een zeer persoonlijke manier, met oog voor de klant (zowel koper als verkoper). Kon ons koperprofiel perfect aanvoelen en vond zelfs voor ons een woning dat nog niet officieel op de vastgoedmarkt te koop stond. Inschrijven in hun klantenbestand of contact opnemen als je een woning in Schilde, Schoten en omgeving zoekt is de boodschap!
Verkoop huis
Wij waren heel aangenaam verrast door de vriendelijke en deskundige aanpak.
Er werd ook rekening gehouden met onze wensen en belangen.
Bedankt Christine en Anse!
Aankoop woning
Enkel positieve ervaringen met Christine en Anse : vlotte en correcte afspraken en opvolging, alles duidelijk uitgelegd bij plaatsbezoeken, gevraagde documentatie en informatie snel verkregen, ook bij ontvangst op kantoor telkens vriendelijk en hulpvaardig. Verhuiswagen-service is zeker handig en meerwaarde.
Aankoop woning
Zeer aangename en professionele begeleiding bij de aankoop van de woning. Het Waterhuys-team was vlot bereikbaar en reageerde snel. Steeds correcte informatie en sympathieke afhandeling. Een aanrader!
Gratis gebruik van de verhuiswagen was een superleuke surplus!
Lieve Ravijts
Verkoop huis
Goede communicatie, steeds bereikbaar ,zeer vriendelijk niks was teveel . Goede informatie aangaande verkoop . Topafhandeling
Aanrader
Alles in orde. Steeds bereikbaar voor vragen en professionele afhandeling.. Zowel bij de verkoop als bij het huren
Betrouwbare partner inzake vastgoed
In de zoektocht naar een nieuw bedrijfspand heeft Waterhuys Vastgoed ons zeer goed geholpen. Speciale dank aan Jan & Cristine!
Superlatieve trap tevreden
Van A-Z een professionele en klantvriendelijke aanpak. Dank aan Jan en Cristine om ons droomhuis voor ons te vinden. Aanrader!

verkoop huis
Jan heeft op rustige, professionele manier ons dossier opgevolgd. Super tevreden!

Professioneel en goed bereikbaar
Appartement gekocht via Waterhuys. Van begin tot einde is de communicatie vlot en professioneel verlopen. Bedankt aan gans het team. Het blijft zowat de grootste aankoop die je in uw leven doet. Zij begrijpen dat daar heel wat emoties met gepaard gaan.

Odpowiedź od 't Waterhuys Vastgoed
Reactie op infoformulier op de website.
De voorbije maanden op verschillende tijdstippen meer informatie gevraagd over een appartement in Schoten via een formulier op de website. Nooit enige reactie gekregen. Ondertussen blijkt het appartement verkocht. Als men niet antwoordt op en vraag via het formulier kan men het beter niet voorzien.

bedankt
Christine (en team)
Ik wil jullie bedanken voor de professionele aanpak tijdens de verkoop van mijn huis.
De persoonlijke individuele bezoeken, waar je ruim de tijd voor nam, zorgden voor een vertrouwelijk, goed gevoel bij mij en de kandidaat kopers.
Liliane
Ik kocht een appartement via Christine…
Ik kocht een appartement via Christine en Anse van Waterhuys. Alle beloftes werden nagekomen en alle documenten zoals electrische keuring en dakisolatie factuur zijn correct en zelfs voor verlijden akte aangeleverd. Ze zijn goed bereikbaar en erg communicatief. Ik werd steeds aangesproken met meneer terwijl dat echt niet hoefde. Ik heb al vaak met makelaars samengewerkt die echt haaien zijn, het waterhuys is hier een mooie uitzondering op.
Heel erg bedankt voor de uitstekende service.
Een echte aanrader om mee samen te werken
Voor de verkoop van onze woning waren we op zoek naar een professioneel, ervaren en kleinschalig vastgoedkantoor.
Jan, Christine, Nancy & Anse hebben ons van begin tot eind bijgestaan in de zoektocht naar een geschikte koper.
Geen enkele vraag bleef onbeantwoord of was te veel.
Een krak in hun vak!
Topmakelaar!
Erg fijne samenwerking, appartement was binnen de week verkocht!
Zeer aangename ervaring
Mijn vriend en ik hebben recent een huis gekocht via Waterhuys. Wij hebben al een aantal keren een huis gekocht in ons leven en dit was by far de fijnste ervaring met een makelaar voor de aankoop van een woning. Ze werk(t)en niet met biedingen onder gesloten omslag en dat maakte het voor ons heel aangenaam, omdat we wisten waar we aan toe waren. We hadden de indruk dat ze oprecht waren en het voor beiden partijen, zowel koper als verkoper het goed voor hadden. Dank je wel, Jan, Christine en Anse!
Super ervaring!
Mijn partner en ik kwamen in contact met Jan en Christine van Waterhuys voor de aankoop van onze nieuwe woning. Super professioneel en ervaren zijn ze en wij voelden ons direct op ons gemak. Belangrijk bij zo’n grote beslissingen. Een huis (nieuwe thuis) koop of verkoop je niet elke dag. Zij hebben dan ook de verkoop van onze woning verzorgd en ook dat verliep supervlot. Transparante communicatie, hun kennis van de markt en rijk netwerk zijn hun kracht. Wij kunnen hen enkel heel warm aanbevelen!
Doświadczenie Trustpilot