Elendig service vedr PCR-test. Svar samme dag = svar efter midnat. I vores tilfælde var der tale om et modtaget svar mere end 14 timer efter selve testen blev foretaget i Hellerup. Resultatet fr... Zobacz więcej
En rettelse/bemærkning grundet min tidligere anmeldelse som jeg nu har slettet, Waterfrontdocters var meget længe om at reagere (mere end 5 dage) derfor mit negative indlæg Men idag kom jeg igenne... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Waterfront Doctors gør vi meget for, at det er let at få fat i os på tlf. og hurtigt få en tid. Derfor hvis du ringer imellem kl. 8 og 10, vil vi tilbyde dig en tid samme dag. Hvis du ringer efter kl. 10, vil vi fortsat stræbe efter at kunne tilbyde dig en tid samme dag, dog kan vi ikke sikre det.
Philip Heymans Alle 17, 1.sal, 2900, Hellerup, Dania
- +45 39 64 11 32
- mail@waterfrontdoctors.dk
- waterfrontdoctors.dk
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Dybt uprofessionel behandling og afvisning af patient
Jeg har haft et ekstremt utilfredsstillende og uprofessionelt forløb som ny patient på denne klinik. Ved min første konsultation ønskede jeg udredning for en nyligt konstateret mulig kronisk tilstand. Lægen, som ikke var min faste læge, foreslog medicinsk behandling uden at foretage grundig anamnese, gennemgang af mine symptomer, historiske blodprøver m.m– noget, der ifølge gældende faglige retningslinjer kan have alvorlige bivirkninger, hvis behandling iværksættes uden korrekt udredning.
Lægen oplyste selv, at han ikke var endokrinolog og ikke havde den nødvendige faglige viden til at udrede min problemstilling. Han sagde over for mig , at jeg derfor skulle henvises til endokrinologisk udredning. Samtidig blev mine forsøg på at forklare symptomer, blodprøvehistorik og relevante kosttilskud afvist som “ikke vigtige”.
Den efterfølgende henvisning indeholdt faktuelle fejl. Da jeg kontaktede receptionen for at få rettet fejlen, ringede lægen senere op i en tydeligt vred og aggressiv tone og indledte samtalen med bemærkningen: “Du har klaget over mig.” I denne telefonsamtale ændrede lægen pludseligt sin vurdering og sagde, at jeg slet ikke havde behov for endokrinologisk udredning – på trods af hans tidligere vurdering og begrundelse for henvisningen.
Henvisningen blev herefter formuleret på en måde, hvor lægen allerede havde konkluderet, at jeg ikke fejlede noget relevant, og at det alene var mit eget ønske at blive henvist. Den indeholdt ikke en neutral, faglig problemstilling eller relevante kliniske oplysninger, hvilket medførte, at hospitalet afviste henvisningen – præcis den risiko, jeg på forhånd havde gjort opmærksom på. Lægen meddelte, at han ikke længere ville have mig som patient.
Dette forløb er dybt problematisk og i strid med:
• Lægens pligt til faglig omhu og samvittighedsfuldhed
• Patientens ret til inddragelse, information og respektfuld behandling
• Kravet om saglig, korrekt og fuldstændig journalføring samt neutral, faglig henvisning
Jeg står nu tilbage uden udredning, uden mulighed for at stille faglige spørgsmål, og med oplevelsen af at være blevet afvist som patient efter at have gjort opmærksom på faktuelle fejl. Jeg kan derfor på det kraftigste advare nye patienter mod denne klinik, hvor faglighed, respekt og korrekt håndtering af patienter tilsyneladende ikke prioriteres.
Den unge kvinde i receptionen i dag gav…
Den unge kvinde i receptionen i dag gav mig en meget ubehagelig oplevelse. Hun virkede uinteresseret i at hjælpe og svarede afvisende på mine spørgsmål – ofte blot med “nej, det kan du ikke”, uden forklaring eller vilje til at undersøge sagen nærmere.
Derudover gav hun mig information, som senere viste sig ikke at være korrekt. Som patient har man ret til korrekt og relevant information om sig selv, og det blev ikke respekteret. Oplevelsen var uprofessionel og gav et meget dårligt indtryk af servicen.
Total, altomfattende inkompetence
Her møder du aldrig den samme læge to gange, og den læge du møder er komplet ligeglad med hvem du er og hvad du fejler. Ved en konsultation d. 03.11.25 blev jeg sendt hjem med en hånlig bemærkning om, at jeg nok led af et "Vindues-kigger-syndrom” (som lægen ikke havde tid til at forklare mig hvad var, det kunne jeg selv slå op derhjemme). Seks dage senere, d. 09.11.25, blev jeg akut indlagt med 112 på Herlevs medicinske afdeling og dagen efter overflyttet til Rigshospitalet, hvor jeg i 10 dage modtog intensiv, livreddende behandling. Hos Waterfront Doctors hersker den totale, altomfattende inkompetence - hold dig langt væk, hvis du har dit liv kært.
Mange læger men stor udskiftning
Stor udskiftning af læger, uden man får besked på det, pludselig stopper de bare. Det positive er at de er mange så man kan som regel få tid ret hurtigt eller man kan få et hurtigt svar via læge appen
Der virker altid til at være lidt…
Der virker altid til at være lidt underbemandet. Det virker til at det er de samme medicinstudernede der står i receptionen, laver småundersøgelser og vaccinerer efter børneundersøgelser, hvilket kan give meget lang ventetid, især hvis de skal bruge tid på at lede efter nogen til at supervisere dem.

Odpowiedź od Waterfront Doctors
Oplevelse ved første besøg hos læge i Waterfront
Som begyndelse er to stjerner på den gode oplevelse jeg havde med den unge lægestuderende, jeg havde kontakt med i forbindelse med tidsbestilling og fremsendelse af bilag.
Super fint, vi ser på det, og skal nok hjælpe dig videre.
Så kom vi til konsultationen, jeg møder op i god tid og kommer ind 20 min forsinket. Det kan være helt ok, jeg er normalt positiv og med respekt for andre mennesker.
Ind på lægens kontor, samtalen starter med fortæl fortæl, jeg ved faktisk ikke hvad hun hedder, det er mit første besøg på klinikken, så et velkommen er vel egentlig en god start.
Oplyst om, at det er skrevet på forhånd og bilag vedlagt gik det op for mig, at der ikke engang var brugt to min på forberedelse eller anerkendelse af at jeg har mange smerter og at jeg er lidt uforstående overfor, at de ikke fortager sig.
Så ingen dialog nærmest en træt og uinteresseret læge.
Et par gange oplyst, med din alder er det helt normalt, men for pokker, det er jo kommet efter skader.
Gik derfra dybt frustreret, ingen respons, ingen dialog om hvad jeg kan gøre, hvad jeg tager i dag. Ingen farvel, god bedring eller andet. Wauw jeg havde aldrig overlevet, hverken som ansat eller selvstændig, hvis jeg havde haft den tilgang til en ny kunde.

Læge: Morten Deigaard i Esbjerg, Skolegade
Jeg har aldrig oplevet at være hos så : ubehøvlet og en direkte ubehagelig læge. Det var første gang jeg kom i konsultationen som ny patient, han kom ikke ud for at hilse på mig. Han sad inde på sit fine kontor og derfra kaldte han mit navn. Sekretæren spillede med på det, og sagde noget i stil med: ja hun er på vej- på en nedladende og respektløs måde??? Jeg burde seriøst klage over det, men han er ikke længere min læge heldigvis, så derfor lader jeg det være…. Men lægen er helt empatiforladt , og en virkelig overlegen ældre mand, som på ingen måde er interesseret i at hjælpe. Det er helt uforståelig at han forsætter som læge og er ansvarlig for folks sundhed . Hold jer for jeres egen skyld - væk fra denne mand . Læs flere af hans dårlige behandlinger på Google: Morten Deigaard. En patient skriver direkte at at han har fået en klage og på ingen måder anbefales. Han er direkte farlig for din psyke og helbred!

Odpowiedź od Waterfront Doctors
Graviditetsforløb blev misset pga travlhed
Jeg har altid været meget fleksibel og indforstået med lægernes travlhed og var villig til 20-30min ventetid ude i venteværelset, hvergang.
Jeg flyttede læge under min graviditet på grund af en meget dårlig episode med en af deres kvindelige læge tilbage i marts 2024. Der blev konstateret graviditets diabetes, hvilket er lidt kompliceret, hvis jeg ikke får lidt info og henvisninger. Jeg fik info fra akutmodtagelsen for gravide og slf afdelingen for graviditets diabetikere.
Jeg var ikke til mine 2 sidste graviditets undersøgelser, som ligger i uge 20’erne og 32 hos egen læge fordi min egen læge altid rejste sig op og gik hen mod døren for at sige farvel, hun havde altid forfærdeligt travlt med at sende mig ud ad døren. Jeg følte mig altid presset og skulle skynde mig ud ad døren fordi hun havde al for travlt. Det gik maks 3min så var jeg nærmest smidt ud..
Jeg informere hende at det stresser mig når hun siger vi har travlt, så svare hun med attitude “ja for vi har altså travlt, du ikke den eneste”. Jeg blev mundlam og det var så mit sidste besøg hos waterfront doctors. Hun var på ingen måder professionelt egnet til at kommunikerer med sine patienter. Hun var den eneste der havde travlt blandt lægerne..

Odpowiedź od Waterfront Doctors
Havde desværre en Øv oplevelse..
Havde desværre en Øv oplevelse i forbindelse med et helbredstjek, som jeg havde anmodet om grundet vedvarende symptomer som træthed, hovedpine, hjertebanken og generelt ubehag. Jeg tager methylphenidate for ADHD og er for en måned siden startet på sertralin. Jeg har aldrig fået taget blodprøver eller et EKG i forbindelse med min medicin, og derfor ønskede jeg at blive tjekket for at klarlægge om det kan være bivirkninger eller andre årsager til mine symptomer.
Da jeg ankom, blev jeg mødt med en kølig og afvisende holdning. Lægen virkede fra starten modvillig til at tage min henvendelse seriøst og sagde, at helbredstjek ikke "bare" bliver foretaget på en 32-årig uden specifik grund. Jeg følte nærmest at jeg skulle overbevise hende om, at få foretaget dette grundet det beskrevne. Dette til trods for, at jeg aldrig har fået lavet nogen af disse prøver tidligere.
Jeg blev fortalt, at jeg kunne få taget prøverne dagen efter, men pludselig blev det først muligt mandag. Lægen fremstod usympatisk i gennem konsultationen, som om de ting jeg kom med var til byrde. Efterfølgende valgte jeg at skifte til en anden læge i huset.
Jeg synes, det er uacceptabelt at blive mødt med så lidt forståelse og empati, når man henvender sig med helbredsproblemer som i øvrigt er sårbart.
Jeg forstår, at empati og sympati muligvis ikke er en del af pensum på medicinstudiet, men det burde uden tvivl være en egenskab, man som læge tilstræber at besidde i mødet med patienter.
Jeg håber, klinikken vil tage dette til efterretning og arbejde på at forbedre kommunikationen med patienterne.
Med venlig hilsen,
Sophie Michaelsen

Odpowiedź od Waterfront Doctors
Det bedste lægehus jeg har været…
Det bedste lægehus jeg har været tilknyttet.
Super sødt personale, som tager en seriøs. Derudover møder lægerne en med professionalisme og forståelse, samtidig med at de er meget lyttende. Jeg har altid fået god behandling, hjælp og støtte, så kan bestemt anbefale dette lægehus.

Always a welcoming atmosphere
Always a welcoming atmosphere. The place is clean and the doctor's hospitality really shines through. Would recommend to everyone I know.

Kafkask Lægehus
Mine børn og jeg blev flyttet til Waterfront Doctors i år efter vores læge gik på pension. Efter 2 måneder med nonstop sygdom og stor afmagt i mødet med et lægehus, jeg har oplevet som en form for digitaliseret test-fabrik, er jeg nu i gang med at skifte læge. Det foruroligende ved Waterfront Doctors er det jeg har oplevet som et fravær af systematik og ansvarlighed i forhold til patientforløbet, hvor jeg som patient har mødt et væld af assistenter og læger, der kun har et fokus: Hvad kan vi teste for nu og her? Og hvad siger testen? Som patient er jeg flere gange blevet mødt at kommentaren om, at jeg ser syg ud... Men der skulle gå cirka en måned med flere besøg, før jeg fik et testresultat på min anden spytprøve, der viste en atypisk bakteriel lungebetændelse (som ikke sikkert kan påvises med en spytprøve og som er resistent over for en del penicillin). Flere af mine bekendte kunne diagnosticere mig med lungebetændelse over telefonen ved blot at høre om mine symptomer. Det kunne Waterfront Doctors ikke. En læge vurderede på baggrund af test, at det måtte være en virus, inden jeg måtte aflyse en konference i Spanien, fordi den første antibiotika-kur mod bihulebetændelse ikke havde kureret min feber og min hoste. Det tager 2-3 uger... Til gengæld blev jeg så i den følgende tid testet for depression og angst og røntgenfotograferet for at udelukke kræft, fordi hosten blev ved. At mine børns far har fået påvist lungebetændelse nævnte jeg uden at det blev hørt. Jeg er fortsat ikke rask efter den målrettede antibiotikakur, der skulle virke mod lungebetændelsen, men efter fremmøde hos lægen er jeg blevet testet igen uden man har kunnet påvise bakterien og har derfor ikke modtaget opfølgende behandling... Da jeg ved, at det ikke er godt at gå så længe med en inflammation i kroppen, har jeg derfor truffet beslutningen om at finde en anden læge. Jeg kan kun anbefale klinikkens personale at gentænke klinikkens "forretning". Jeg tager mig kun tid til at skrive det her, fordi jeg er bekymret for andre patienters helbred. Hvis man som læge ikke kan se, behandle og følge op på en patient ud fra et samlet sygdomsbillede og historik, så kunne vi patienter jo lige så godt bare teste os selv!
NB: Jf. klinikkens svar: Jeg beklager, at jeg er kommet mellem 2 og 7 minutter for sent til konsultationer grundet feber og stakåndethed. Og at jeg er udeblevet 1 gang til en konsultation (hvor jeg skulle betale for en lægeattest) grundet sygdom.

Great doctors
I am generally happy with my new doctor(s). I always feel welcome and listened to. Attention is always given to my issues in a fulfilling manner. I feel I am in professional care when in the presence of these doctors. 4/5 and not 5/5 because some doctors are better than others. But generally a very good experience and I can't complain.

Excellent medical attention
Excellent medical attention
Excelente atención médica y de diagnosis y una buena recepción en especial Marius !!! Y mi Dra Esther B .
Excelente internista . Me ha solucionado mi situación de salud .

Odpowiedź od Waterfront Doctors
Jeg oplevede en klinik hvor patienten…
Jeg oplevede en klinik hvor patienten var i fokus, med omsorgsfuldhed samtidig med effektivitet

Odpowiedź od Waterfront Doctors
Dygtige og empatiske læger og personale
Jeg er blevet set og hørt og har fået empatisk og professionel behandling under er længere sygedomsforløb. Varm anbefaling af lægehuset som jeg og familie alle er glade for!

RINGEDE OM EN FORMODET BLODFORGIFTNING
RINGEDE OM EN FORMODET BLODFORGIFTNING
"DE ER NU NUMMER 10 I KØEN TIL AT TALE MED EN MEDRBEJDER"JEG RINGER TIL LÆGEN FOR AT TLE MED EN LÆGE OG SÅ KOMMER DER EN SKOLEELEV DE HAR SAT TIL AT BESVARE OPKALD FOR AT VIDE AT JEG VIL BLIVE RINGET OP ,FOR DEREFTER AT FÅ EN SMS HVOR DER STÅR AT JEG HAR EN VIDEO KONSULTATION (HVAD JEG IKKE HAR PÅ MIN GL. NOKIA) BLIVER SÅ RINGET OP OG FORKLARE IGEN
AT JEG FRYGTER EN BLODFORGIFTNING ,KAN SÅ FÅ EN TID DAGEN EFTER (BLODFORGIFTNING ER ET SPØRGSMÅL OM TIMER IKKE DAGE ) JEG GIK IMOD REGLERNE OG HENVENDTE MIG PÅ HOSPITALETS AKKUTKLINIK OG BLEV BEHANDLET , HAR SKIFTET
LÆGE ØJEBLIKKELIGT ,DE ER JO LIVSFARLIGE

Odpowiedź od Waterfront Doctors
Vælg et andet lægehus, hvis det muligt!!
Jeg har været tæt på at miste min far og hele december mdr stod på indlæggelser og 112. Min far har lige fået en hjerte operation og desværre et svært helende sår som først er ved behandling nu. Jeg ringede på vegne af min far, da han var meget oprevet efter en ubehagelig samtale med lægesekretæren…. Og efter alt det med hjertet, så er følelserne ekstra ude, så jeg ringer..! Jeg venter 30 minutter ish på at komme igennem på telefonen. Og da jeg så kommer igennem og forklare hvorfor jeg ringer, får jeg samme behandling som min far og en besked om “Er din far utilfreds, så kan han bare skifte læge”…! Hold da op en tone, jeg har ALDRIG oplevet noget ligne. Og da min far ikke er mobil, kan han først blive tilset om 14 dage hvor de kommer forbi.
Afvisende og uimødekommende betjening, både på telefon og i receptionen. Servicemindede er ikke en ting her og forståelse for individernes problematikker er ikke eksisterende.
Jeg er glad for at jeg har fået et nyt læge hus og håber snart mine forældre også får, da jeg ikke føler mig tryg med den behandling mine forældre får. Kan IKKE anbefales!!!

Odpowiedź od Waterfront Doctors
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.