Washworld - Fredrikstad - Dikeveien Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Dikeveien 11, 1661 Rolvsøy, Østfold, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Effektivt og enkelt å vaske bilen der! Det som fungerer veldig bra er at man kjører fram, skilt leses av automatisk, og så kommer det opp på skjermen ditt vaskeabonnement. Man må ikke sitt og lete ett... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bare å styre unna her. Disse danskene skjønner ingen ting av norsk vinter. Tørking startet med masse såpe flekker på bilen. Så ut som jeg hadde kjørt i gjennom et skumparty. Vinduer såpass til grise... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

En av de verste bilvasken anlegg som jeg prøvde. Det må det skje en dramatisk endring om jeg skal tilbake. Ael på det beste programmet vasket den ikke reint og lovt polering og masse mere men virket... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gana gerai nuplauna automobilį, bet galėtų būti truputį platesnė plovimo mašina, nes pastoviai už lenkia viena veidrodėli.

Informacje dotyczące firmy

1. Myjnia samochodowa

Napisane przez firmę

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 163

Napisz recenzję

Vasker overflaten

Vasker overflaten

9 kwietnia 2025

Hei
Takk for tilbakemeldingen. Vi er lei oss for at vasken ikke levde opp til forventningene.
Våre vaskeprogrammer er utviklet for å gi en grundig og skånsom vask, men vi jobber kontinuerlig med å forbedre både utstyr og kjemi – slik at resultatet blir bedre hver gang.
Dersom du har en konkret opplevelse eller lokasjon du ønsker vi skal se nærmere på, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@washworld.no.
De beste hilsener
Nicklas fra Wash World

Helt suverent resultat

Morsomt lysshow inni hallen og flott resultat

24 marca 2025

Hei Michael,
Tusen takk for dine ⭐⭐⭐⭐⭐ – det setter vi stor pris på!
Så gøy at du likte både lysshowet og resultatet – vi prøver å gjøre bilvasken litt mer suveren og litt mindre kjedelig 🚗✨🌈
Velkommen tilbake til en ny vask – vi gleder oss allerede!

VASK

tok PRemium vask - men synes at børstene kan ta litt for hardt - utvendige speil ble slått fremover på min Lexus - men ellers var vasken meget bra

22 marca 2025

Hei Svein,
Tusen takk for dine ⭐⭐⭐⭐ og for at du deler dine erfaringer!
Vi er glade for å høre at du generelt er fornøyd med Premium-vasken – og at bilen ble bra rengjort 🚗✨
Når det gjelder børstene som slo speilene fremover, forstår vi godt at det kan være ubehagelig. Vi tar slike tilbakemeldinger med oss i det løpende arbeidet med å finjustere trykk og bevegelser, slik at vasken blir så skånsom som mulig.
Takk igjen for at du gir lyd – og velkommen tilbake!

Flott

Flott maskin, veldig enkelt

21 marca 2025

Hei!
Tusen takk for din ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse – vi setter stor pris på det!
Så godt å høre at du synes maskinen er flott og enkel å bruke – akkurat slik det skal være 🚘✨
Velkommen tilbake til Wash World!

Oceniono na 3 z 5

Mye skitt igjen på bakruten og områdene…

Mye skitt igjen på bakruten og områdene rundt.

15 marca 2025

Hej,
Tak for din feedback! Vi arbejder løbende på at forbedre vaskeoplevelsen med nye vaskeprogrammer og mere effektiv kemi. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@washworld.dk.
Nicklas

Enkelt!

Enkelt!

Mangler børsteløs vask.

15 marca 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!
Nicklas

Kjempeskuffet!

Tok det dyreste programmet til 299kr.Skjoldete…flekkete vinduer…vindu og bagasje bak like skitten som før vask…Til og med pollen på vindu er der.Kjempeskuffa!!!Gledet meg til ren bil😥

28 lutego 2025
Opinia niezależna

Hej Hilde,

Tak for din anmeldelse! Det er virkelig ærgerligt at høre, at vasken ikke levede op til dine forventninger – det forstår jeg godt. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det og hjælpe dig videre.

Yahya

Hei Bjørn,

Tusen takk for de fire stjernene! Vi streber imidlertid alltid etter fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedringer, er du hjertelig velkommen til å skrive til vår kundeservice.
Ønsker deg en riktig god dag.

Beste hilsener,
Jasmin.

Dårlig dekk vask

Jeg synes at jeg betalte for det beste vask og den dyreste men det var ikke bra vask og jeg angre meg at kjøpte abonnement hos dere me gjørdt er gjørdt

20 lutego 2025

Hei Salam,
Takk for din tilbakemelding. Det er synd å høre at vasken ikke levde opp til forventningene dine. Hvis du har opplevd et utilfredsstillende vaskeresultat, anbefaler vi at du kontakter kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår – vi hjelper deg gjerne videre der.

Tørker for dårlig!

19 lutego 2025

Hei Anita,
Takk for tilbakemeldingen! Jeg forstår at tørkeresultatet ikke levde helt opp til forventningene. Hvis du ønsker videre hjelp, er du velkommen til å kontakte kundeservice via vår hjemmeside. Vi setter pris på din feedback og håper å se deg igjen.

Vasket litt dårlig v/bakluke

Vasket litt dårlig v/bakluke, under «spoiler». Ellers veldig raskt

19 lutego 2025

Hei Solveig,
Takk for tilbakemeldingen! Det er godt å høre at du synes vasken var rask, men jeg forstår at resultatet ved bakluken ikke var helt perfekt. Jeg setter pris på at du deler dette, og jeg sender det videre. Hvis du ønsker videre hjelp, er du også velkommen til å kontakte kundeservice via vår hjemmeside. Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen snart! 🚗

Hi Amir,
Thank you for your feedback. It’s unfortunate to hear that the wash didn’t fully clean your car, especially around the front edges. We always strive for the best results, so if you experience an issue with the wash, feel free to reach out to our customer service through the 'Help' section on our website – we’re happy to assist!
Best regards,

Vasket dårlig mye bedre i Sarpsborg

Vasket dårlig mye bedre i Sarpsborg

13 lutego 2025

Hei Carla,
Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du har hatt en god opplevelse i Sarpsborg, og vi tar tilbakemeldingen din med oss for videre forbedring. Håper vi sees igjen!
Yahya

Oceniono na 2 z 5

Vasker dårlig øverst på bakrute

Vasker dårlig øverst på bakrute. Opp mot spoiler. Original Audi q5. Har aldri hatt problem med det på andre vaskemaskiner.

14 stycznia 2025

Hei Øystein,
Takk for at du deler din tilbakemelding. Jeg beklager at vasken ikke ga et tilfredsstillende resultat på bakruten. Vi ønsker selvfølgelig at alle områder på bilen skal bli grundig rengjort. Jeg anbefaler at du kontakter vår kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår, slik at vi kan undersøke dette nærmere og hjelpe deg videre. Takk for at du tok deg tid til å gi oss beskjed!

Bra 👍

Veldig bra 👍

4 stycznia 2025

Odpowiedź od Washworld - Fredrikstad - Dikeveien

Hei! Tusen takk for den flotte anmeldelsen og de fem stjernene! Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd. 👍 De beste hilsener, Jacob

Hei!
Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Jeg beklager at vasken ikke levde opp til forventningene. Vi vil gjerne hjelpe deg videre – vennligst ta kontakt med vår kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår, så finner vi en løsning sammen.

Rask og bra vask

30 grudnia 2024

Hei Thorstein,

Tusen takk for de mange fine stjernene, vi setter stor pris på dem. Det er fantastisk å høre at vi levde opp til dine forventninger.
Vi ønsker deg en fin dag og ser frem til å vaske bilen din igjen.

Med vennlig hilsen,
Jasmin.

Oceniono na 1 z 5

Når Vaskehallen er ofte ute av drift

Når Vaskehallen er ofte ute av drift, blir det fort irriterende. Det ble en kort abonnement der.

18 listopada 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Washworld - Fredrikstad - Dikeveien

Hei, Tuck takk for at du deler din opplevelse. Jeg beklager at driftsavbrudd har skapt frustrasjon – det er absolutt ikke slik vi ønsker det skal være. Vi setter pris på din tilbakemelding og tar det videre for å forbedre opplevelsen. Skulle du oppleve tekniske problemer i fremtiden, kan du kontakte vår akuttelefon for rask hjelp. Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse fremover.

Jacob

For dårlig tørking.

12 listopada 2024

Odpowiedź od Washworld - Fredrikstad - Dikeveien

Hei! Jan. Takk for anmeldelsen og tilbakemeldingen din. Jeg beklager at tørkingen ikke har levd opp til forventningene dine. Du er hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår, slik at vi kan se nærmere på det og hjelpe deg videre.

Jacob

Aldrig kø

Aldrig kø. Går fort og få vasket..
Lukter ikke godt av vaskemiddel

11 listopada 2024

Hei Ken,

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse! Det gleder meg at du setter pris på den raske og effektive vasken hos oss.
Vi tar tilbakemeldingen din om lukten til etterretning – takk for at du deler tankene dine.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej