Det er nemt nok at få bilen vasket. Resultatet er virkelig godt. Priserne er ok. Det er lidt forvirrende med deres computer skærm mht. undervogns behandling. (Det ser som om man skal måske betale 10 k... Zobacz więcej
Centerpassagen 4, 6400 Sønderborg, DK
Reakcja na opinię
Har haft vaskeabonnement hos Wash World Sønderborg siden åbningen for ca. 4 år siden, men gider ikke mere, da det er alt for tit vaskemaskinerne er i stykker. Når der kun er nul eller én maskine ud a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fin vask. Fik en premium vask og betaler kun for guld pt. I mit abonnement. De er ved at opgradere vaskehallerne så de bliver endnu bedre. Så vi kan ikke ønske os et bedre sted. Så super glade for den... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Centerpassagen 4, 6400, Sønderborg, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
J’ers vaskehal i Sønderborg tør ikke bilen rigtigt .
Den gør halv tør og efterlader for meget vanddråber . Jeg synes ikke det er i orden .

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Jeg har tidligere klaget et par gange og dengang vedhæftede jeg billeder af hvor dårligt Jeres vaskehal (alle 3) tørrer biler i Sønderborg. Jeg ved også at det er et problem i mange andre byer i Jeres vaskehaller (måske alle).
Det kunne så let ændres på og Jeres kunder ville elske det og blive meget mere tilfredse.
*Nu skriver jeg det igen igen*
Den arm som blæser luft ud og skulle tørre bilen. Den arm kører ALT FOR HURTIGT hen over bilen. Den har simpelthen ikke en reel chance for at blæse vandet af biler så hurtigt som den kører frem og tilbage over biler. FÅ NU DEN BLÆSEARM TIL AT KØRE LANGSOMMERE HEN OVER BILER.
Så igen når den starter med at blæse på motorhjelm så går den ikke engang ned til motorhjelm men bliver i tag højde. RET OGSÅ DEN FEJL. Denne fejl udelukker dog SLET IKKE den først beskrevne fejl.
En vaskehal der efterlader så meget vand på biler er næsten ubrugelig med alt det kalk der er i Jeres vand.
Jeg vidste det svar ville komme. Sikke noget sludder og som om jeg ikke ved det med Guld vask. Det er afprøvet og langt fra tilfredsstillende. Sjovt i ikke bare for det justeret som er det egentlige problem.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Billigt nok alternativ. De reklamerer med, at deres vand er kalkfrit, men vil ikke stå til ansvar når man så endelig kontakter kundeservice og spørger, hvorfor der er kalkpletter på sidespejlene. Udover det har jeg haft en anden uheldig episode, hvor deres børste i vaskehallen rev mit emblem af på frontgrillen. Denne hændelse skulle jeg selv betale for da deres system ikke havde registreret fejl i min vask. Det er jo selvfølgelig en nem måde at rende fra ansvaret på. 😊
Jeg bruger kun Wash World, fordi jeg vasker bilen så tit (skolevogn) og fordi de er billigst.
Forvent dog ikke, at din bil er helt ren efter en tur i vaskehallen. Der er mange steder deres børster slet ikke kommer hen.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Alt for tit at vaskehallen er ude af drift.
Problemet er at Wash World trækker beløbet selv om vasken ikke fungerer og et mega bøvl med at få beløbet tilbagebetalt.. I svarer jo ikke og at kontakte kundeservice hjælper jo ikke noget som helst.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Det er altid hurtigt og nemt at køre en vask

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Er meget godt tilfreds men tørringen, selv på den største vask, er ikke den bedste

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Det virker efter hensigten men men tørringen er lidt en skal vi kalde det udfordrende, men en microfiberklud og problemet er løst efter vask.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Holder i kø til en ledig hal - spm fremgår af skiltet - pludselig er den så ikke ledig og jeg kan ikke skifte til de andre ledige vaske fordi min nummerplade allerede er læst. Service telefonen er amt andet end service - nærmere en småflabet tøs som skælder ud over at jeg stiller mig undrende og derefter smækker hun på 🥶🥶🥶

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Maskiner ofte defekte vasker og tørrer med meget svingende resulter. Under vask af min Tesla Y den 20. September kørte tag børsten så hårdt på bagklappen og den løftede bilen flere cm. Tilsyneladende uden at bilen tog skade. Jer er færdig med at vaske hos jer. Indtil i får nye maskiner.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Det er nemt og bekvemmeligt - der er som regel nemt at komme til i Sønderborg.
Derudover er det billigt - jeg giver under 200 kroner pr. for "den store pakke" - også kan jeg vaske så meget, som jeg har lyst til. Endvidere bliver bilen ren, når den får en omgang i jeres vaskehaller.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Nem og hurtigt. Kommer forbi ca en gang om ugen.
Synes bilen bliver rimelig ren, og har aldrig oplevet skader af nogen art