Det er nemt nok at få bilen vasket. Resultatet er virkelig godt. Priserne er ok. Det er lidt forvirrende med deres computer skærm mht. undervogns behandling. (Det ser som om man skal måske betale 10 k... Zobacz więcej
Centerpassagen 4, 6400 Sønderborg, DK
Reakcja na opinię
I Sønderborg fik jeg mere sæbe og bilen blev vasket både mens børsterne kørte frem og da de kørte tilbage på Basis vask. I Frederiksværk bliver bilen kun vasket, når børsterne kører frem på Basis va... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
første gang jeg kørte min ikke så gamle bil i vaskehallen . blev der taget noget af bilen et stykke som Opel siger de ikke har oplev før i en vaskehal . wash world skriver at stykket har været løs .... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg oplever meget ofte at en eller flere af jeres vaskekabiner er defekt, så man holder i en lang kø og skal vente længe på at få sin bil vasket. Endvidere synes jeg ikke at bilen bliver ordentligt t... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Centerpassagen 4, 6400, Sønderborg, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Nem og hurtigt. Kommer forbi ca en gang om ugen.
Synes bilen bliver rimelig ren, og har aldrig oplevet skader af nogen art

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Har indtil nu ikke oplevet problemer hos jer, men idag gik noget galt. Maskinen gik i stå under vask, og dette skete 2 gange. Til sidst bad jeg om at blive “lukket ud” inden vask var færdig. Turde ikke blive holdende.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Super at der er tre vaskehaller i Sønderborg, da der altid er en som er i stykker😉

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Det var at når jeg tog hjem fra kolonihaven kunne jeg lige køre ind og få vasket for efter en weekend blev den meget støvet da det er grusvej i haven og med alle de biler der kører der ku det ses

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Tørring af bil, kunne godt være bedre, men ren bil kommer ud i den anden ende

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Har været med i en aftale i en længere periode, men rigtig længe har vaskemakiner i Sønderborg, være defekte, har rigtig tit kommet derud, hvor det ikke var muligt at få vasket, har haft kontakt med kundeservice, og brokket mig over at skulle betale hver månede, uden at kunne kommer til i den vaskehal. Nu gider jeg ikke mere, og har skiftet til en vaskeaftale med OK.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Hvad er det egentlig jeg betaler for?
Jeg troede, at jeg som medlem kunne få glæde af jeres 3 vaskehaller i Sønderborg. Desværre så oplever jeg alt for ofte at 2 ud af 3 af vaskehallerne er ude af drift. Så hvad der kunne have været en kø på 5-15 minutter bliver til en kø på op til en time, og når det så endelig er din tur, er den vaskehal du har holdt i kø til den sidste time sikkert også gået i stykker.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Hej, er utilfreds med at mange gange når man skal vaske sin bil, så er der kun en af tre vaskehaller der dur. Kunderne gider ikke vente og kører igen. Vh Poul

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Når vaskehallerne er åbne køre det. Nogle gange møder jeg lang kø og kun én vaskehal som virker :o

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Min bil bliver ikke godt tørret, selv om jeg vælger guldvask.
Jeg synes ikkeJeres hjemmeside er brugervenlig, hvis man skal ændre abonnements form eller ændre betalingskort

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Min betaling på medlemskabet er blevet fordoblet TO gange, så har været nødt til at kontakte Washworld og få halvdelen af beløbet tilbage, TO gange. Det er simpelthen for dårligt.

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Sender en klage og modtager et ligegyldigt og ubrugeligt standard svar.

Waskehal 1 og 2 er ude af drift, jeg er ikke overrasket

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
3 vaskehaller og kun en der virker igen igen... biler holder i kø eller køre igen. Bare ikke ok

Odpowiedź od Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Kun en ud af tre haller i funktion.lang ventetid..ofte out og order,vasker ok og er god til prisen.