Careful !!! I used to love their products and delivery - now second time they send out offers, I get an order confirmation and 3 weeks later . sorry product unavailable. No refund ! Very dishone... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
In maart 2025 twee bestellingen gedaan. Uiteindelijk in juni de laatste artikelen ontvangen. In de communicatie is er veel mis gegaan. Ook terugbetalingen worden niet vermeld waardoor er verwarring is... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
C Welcome 💓-- Hotels Friedrich Brom Villes-12-11- @Berlin DRFX--- Nederland - Welcome Safe - Leave me a Smile -- DENTIST ÄSTHETIK Design - Toothbrush Design me a Washbear!- Beste Marken Mit Der Übung... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het bestellen verliep vlot. Product was op voorraad, kwam vanuit Duitsland. We gingen uit van een levertijd van ongeveer 10 werkdagen. Contact met de klantenservice over de betaling ging zonder prob... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dom mody haute couture
- Sklep odzieżowy
- Sklep z kosmetykami
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep ogólny
- Sklep z artykułami higienicznymi
Napisane przez firmę
Sinds 1987 houdt Waschbär zich bezig met de vraag hoe we duurzamer kunnen leven. In onze shop vind je duurzame natuurmode, ecologisch kinderspeelgoed, natuurcosmetica, milieuvriendelijke huishoudartikelen, woontextiel in bio-kwaliteit en tuintoebehoor. De producten worden sociaal verantwoord geproduceerd. Servicetijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 14.00 uur
Dane kontaktowe
Postbus 303, 3440 AH, Woerden, Holandia
- 030 7740296
- online-klantenservice@waschbaer.nl
- waschbaer.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede en duurzame producten
Goede en eerlijke producten die ook handzaam worden verpakt, zonder plastic e.d. Betrouwbare levering.

Very bad webshop
Very bad webshop. Unfriendly customer service and they lie to you when you send something back. So not order from them. It's also a German website which I should've known. Germans aren't the best in customer service and trying to help the customer with solutions. I was sent something broken and instead of them just looking at the pictures and understanding the situstion they told me to send it back. Not very eco friendly if you think about it. They quality is extremely bad. Do not order from here.

Odpowiedź od Waschbär Eco-Shop
3 weken terug bestelling gedaan.
3 weken terug bestelling gedaan.
Vervolgens mail: wordt 1 week later. Nog een mail:nog een week later. Dit alles omdat er 1 product ontbreekt van wat ik besteld had. Terug gemaild met verzoek aub te leveren omdat ik het kadootje voor kleindochter haar verjaardag heb besteld. Desnoods betaal ik extra verzendkosten.
Zeer zakelijke mail terug. Wordt pas eind van de maand geleverd.
Na verjaardag dus en na 1 maand na bestelling. Terwijl het kadootje al 4 weken voorradig was..
Gebeld vandaag Waschbaer.
Totaal geen begrip vanuit telefoniste , moet een misverstand zijn geweest volgens haar.
Oftewel zo ga je om met je klanten.
Heel slecht.

Odpowiedź od Waschbär Eco-Shop
Hier bestel ik gerust nog eens!
Contact met de klantenservice over de betaling ging zonder problemen. Bestelling geplaatst op 21 december en vandaag, op 27 december, ontvangen. Ruim binnen de 10 werkdagen en dat met de feestdagen er tussen! Product was goed verpakt en onbeschadigd. Voldoet aan onze verwachtingen.

Odpowiedź od Waschbär Eco-Shop
Bestelling word niet geleverd!
4 weken geleden schoenen besteld die op vooraad waren. na 1 week een track en trace nummer gekregen. Nu inmiddels 3 weken later en er zit geen beweging in!Geprobeerd de klantenservice te bellen. Sta nu al ruim een half uur in de wacht! Vind dit echt niet kunnen. Nee, zal hier nooit meer iets bestellen!!

Odpowiedź od Waschbär Eco-Shop
De schoenen die ik besteld had moest ik…Als ik een herinnering gekregen heb wil ik die graag eens zien. deze moet vast nog ergens te vinden zijn.
De schoenen die ik besteld had moest ik gedeeltelijk vooruit betalen. dit vind ik onhandig .
Op mijn vraag waarom ? kreeg ik vage antwoorden.
Ik heb al eens eerder problemen gehad toen ik vergeten was te betalen kreeg ik meteen zonder herinnering een incasso. op mijn mails hierover werd niet gereageerd.
Dus pas op!

Mooi shop
Mooi shop, alles makkelijk te vinden een goed assortiment.

Waschbaer, uitstekend!
Waschbaer levert producten van uitstekende kwaliteit, duurzaam geproduceerd en duurzaam in gebruik. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik deze online winkel ontdekt heb.

Odpowiedź od Waschbär Eco-Shop
De eerste contact al een tijd geleden…
De eerste contact al een tijd geleden werd mijn adres niet geaccepteerd. Nu ging het zonder problemen.

Biowarenhuis met ruime keuze
Biowarenhuis met ruime keuze. Vormgeving van de website is rustig en navigieren op website is makkelijk. De geleverde producten zijn altijd van degelijke kwaliteit. Heb al kleding, kaarsen, thee, verzorgingsproducten, huishoudsproducten, etc.besteld. Kinderkleding is smaakvol en eenvoudig. De kindermaten zijn iets groter dan gewend.

Odpowiedź od Waschbär Eco-Shop
Waschbaer is mijn favourite webshop.
Waschbaer is mijn favourite webshop.
Je kunt er bijna alles kopen. Alle produkten zijn ecologisch en mooi. Precies goed voor mij.

Odpowiedź od Waschbär Eco-Shop
Ik heb op 3 oktober mijn bestelling…
Ik heb op 3 oktober mijn bestelling gedaan.
Ik heb hem nog steeds niet binnengekregen.
Track en trace code is aanwezig...klantenservice gebeld, ze gaven aan dat de vrachtwagen vertrekt als hij vol is...lekker dan...ik hoop dat ik mijn bestelling ooit krijg!

Tevreden
Tevreden, behalve dat deze keer de eco lichtjes pas vanaf januari leverbaar zijn.

Ontzettend lange levertijden
23 september besteld en vandaag (6 okt) nog steeds niet binnen. Dat vind ik echt niet meer van deze tijd...

Odpowiedź od Waschbär Eco-Shop
Duurzame kwaliteit met redelijke prijs
waschbaer is een hele goede webshop met kwalitatief goede artikelen, voor mensen die een bewuste keus willen maken. De herkomst en samenstelling van de kleding en andere artikelen zijn duidelijk vermeld op de site. Ik vind het een open en eerlijk bedrijf. Ze doen geen uitspraken, die niet waar zijn: bijvoorbeeld bij de aanbeveling van schoenen, staat duidelijk hoe de pasvorm is en voor wie het geschikt is. de reklame is eerlijk. Alle artikelen, die ik bij Wasbear heb gekocht, wollen kleding en katoenen kleding en lederen schoeisel, zijn alle in prima staat gebleven en jarenlang te gebruiken vanwege de goede kwaliteit. Naar mijn mening zijn de artikelen hun prijs dubbel en dwars waard.

Odpowiedź od Waschbär Eco-Shop
Ik heb al eens een katoenen deken…
Ik heb al eens een katoenen deken besteld en ben daar super tevreden mee.
Wat een ontzettend fijn product.
Ga nu de ventilator voor het hele jaar uitproberen

Niet juiste retourinformatie
Prima ‘groen’ bedrijf met goede spullen alleen let op: als je wilt retourneren en je belt voor afhaalafspraak doen ze dat alleen als er geen dhl punt binnen een paar km afstand is. Dat staat niet in de informatie! Voor mij (huisgebonden) is dat een reden om niet meer te bestellen! Kunnen ze beter bij de retourinformatie zetten!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.