Een nieuwe HR ketel is geïnstalleerd door 2 hele vriendelijke monteurs. De meer ervaren medewerker was eerder bij mij geweest en herkende mij ook. Heel vriendelijk vertelde hij wat hij ging do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een onderhoudsbeurt aan mijn cv-ketel is er lekkage ontstaan, terwijl de ketel daarvoor probleemloos werkte. Vervolgens zijn er twee monteurs langs geweest. Tijdens één van de bezoeken wer... Zobacz więcej
Prima service gekregen voor de CV ketel. Alleen zouden er twee beugeltjes geplaatst moeten worden aan het afvoerkanaal volgens de huidige normen. Prijs 151 plus 44 euro (nieuwe afspraak). Beugeltje a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Incorrect company, just disappointed to them. I asked them to repair the thermostat, then someone came, did nothing, and invoiced 141 euros. I wrote 3 mails before what my problem is, but they was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Warmte Groep BV is een gespecialiseerd bedrijf in het onderhouden van cv-ketels en warmtepompen.
Holandia
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Uiterst professioneel geholpen tijdens onderhoudsbezoek.

Odpowiedź od Warmtegroep
Deskundige monteur kwam keurig binnen het tijdslot. Diverse metingen op papier uitgedraaid. Goede communicatie !

Odpowiedź od Warmtegroep
Hele aardige mannen die bij mij de cv ketel kwamen vervangen. Super professioneel en snel gewerkt, en toen ze klaar waren nog even het stof voor me weggeveegd. De nieuwe cv ketel is nu netjes geinstalleerd en doet het goed!

Odpowiedź od Warmtegroep
Alles verliep volgens verwachting en tegenwoordig is het niet vanzelfsprekend! De afspraak was zo geregeld d.m.v. een kleine aanbetaling. Een paar dagen later kwam de monteur de cv-ketel onderhouden, hij vroeg eerst of ik toestemming gaf om de ketel open te maken omdat een set pakkingen € 122 kost. De monteur vermoedde dat het nodig was en hij had zeker gelijk! Ik ben blij dat de monteur het mij vroeg omdat de oude pakkingen waren echt versleten en gevaarlijk. Top bedrijf, top monteur!

Odpowiedź od Warmtegroep
Was al een poos op zoek naar onderhoud van een full electric warmtepomp, veel leveranciers en installateurs doen namelijk geen onderhoud. De eerste firma ik benaderde zocht na eerste bezoek veel min punten waarvan meerdere niet logisch waren. Dus kosten eerste bezoek weggegooid geld want firma wilde geen aanbod voor onderhoud doen. De tweede was warmetgroep.nl Dat was dus veel prettiger en een goede, ook beleefde monteur die gelijk ook goede tips gaf en waarmee ik kon sparren over instellingen en energie efficientie van de warmtepomp. Heb daarop volgend de offerte voor onderhoud gelijk geaccepteerd.

Odpowiedź od Warmtegroep
Transparant, servicegericht. Onderhoud CV is goed uitgevoerd! Netjes gewerkt!

Odpowiedź od Warmtegroep
Fijn dat je jaarlijks een herinneringsmail krijgt dat je cv ketel weer een onderhoudsbeurt nodig heeft. Er wordt meteen een afspraak voorstel gedaan en als dat niet uitkomt kun je makkelijk een nieuwe afspraak maken. Je krijgt een tijdslot van 4 uur waarin de monteur langskomt en hij kwam op tijd. Keurige man, erg beleefd en hij was snel klaar. De ketel was nog prima ondanks z’n ouderdom (15 jaar). We hebben geen onderhoudscontract maar de factuur viel ons reuze mee. Goed werk geleverd.

Odpowiedź od Warmtegroep
Enige jaren een abonnement bij de warmtegroep. Bij controle steeds extra kosten voor onderdelen. (vraag me af of het nodig was). Onlangs bij storing is de monteur langs geweest. Was hooguit 20 minuten met de ketel bezig en vond dat ik de stekker er uit moest trekken omdat hij afgekeurd werd, Moest nieuwe warmtewisselaar in, maar ik kon beter een nieuwe laten plaatsen. Binnen een paar uur had ik drie offertes van De Warmtegroep in mijn mail.
Heb er toen een andere installateur bij gehad. Was een uur bezig , alles gecontroleerd. Buiten de pijp gecontroleerd was te veel afgesloten waardoor te weinig zuurstof. Dat was het enige mankement. Daarna de stekker er in en alles werkte nog perfect.
Heb direkt mijn abonnement opgezegd.
Helaas een slechte ervaring rijker.

Odpowiedź od Warmtegroep
monteur was prima en ja er moet altijd wel een setje nieuwe spulletjes in, maar dan komt er een expantie vat bij, vond dat niet nodig. Met de extra parkeerkosten erbij toch weer bijna E 190
Maar dan krijg ik een mail van het bedrijf dat de afvoer niet helemaal meer volgens de norm is en dat ik ook toe ben aan een nieuwe ketel.
Ik ga naar een ander bedrijf.
De druk van kostenopvoeren is mij in het verkeerde keelgat geschoten.

Odpowiedź od Warmtegroep
Goede en eerlijke service: werd eerlijk verteld dat de ketel nog een aantal jaren mee kon!
Duidelijke uitleg over mogelijke pakketten

Klantnummer: 54869 Kurban
Ik heb naast het abonnement duur betaald voor onderhoudset wat in feite ongeveer 50 euro kost als geheel pakket bij de groothandel Wasco en deze expansievat Flamco Baseflex kost met verzendkosten grof berekend ook 50 euro. Daarnaast is nog een reparatieset van 10 euro geplaatst, terwijl zo een reparatieset per 10 stuks 7,50 euro kost bij Wasco. Dus per stuk is dat 0,75 euro.
In feite zou ik moeten uitkomen op een bedrag van ongeveer 285 euro met het bedrag van abonnement. Want in het abonnement zit arbeidsloon en voorrijkosten.
Ik heb in totaal 493 euro plus 15 euro voorschot samen 508 euro betaald.
Ik ben behoorlijk geschrokken van het kostenplaatje van materiaal, wat in werkelijkheid niet zo duur is.
Ik snap dat jullie als bedrijf op de materialen wat winst proberen te maken. Maar een winst van 150 euro voor een materiaal van amper 50 euro is belachelijk hoog. Besef wel dat mensen keihard en eerlijk werken voor hun centen.

Odpowiedź od Warmtegroep
Kreeg bericht dat het tijd was voor onderhoud, makkelijk zelf afspraak maken. Monteur op tijd, vriendelijk en vakkundig. Redelijke prijs

Odpowiedź od Warmtegroep
De monteur maakt zich er niet met een jantje-van-leiden vanaf. Grondig onderhoud en dan moet de CV-ketel er weer een jaar tegenaan kunnen.

Odpowiedź od Warmtegroep
Zeer vakkundig. We zijn tevreden met het onderhoud van ons cv-ketel

Odpowiedź od Warmtegroep
Toestel keuring stelde niks voor. Er werden alleen enkele maatwaarden uitgelezen. Binnen 10 min waren ze klaar en ik 230 euro lichter. De cv ketel werd niet naar gekeken. Vervolgens krijg ik een mail waarin staat dat er geen onderhoudscontract mogelijk is.

Odpowiedź od Warmtegroep
Warmtegroep onderhoudt mijn CV al jaren. Hierbij worden de nodige controles uitgevoerd, onderdelen bijgesteld en schoongemaakt, en onderdelen om de 2 of 3 jaar vervangen cf de voorschriften van de fabrikant. We hebben dan ook nooit storingen of problemen. Zouden die er wel zijn dan komt hun storingsdienst langs, een veilig gevoel. Ik betaal iedere maand een vast bedrag(je) zodat je geen hoge rekening hoeft te betalen voor het jaarlijks onderhoud of bij vervanging van onderdelen. Wel zo prettig geregeld op deze manier.

Odpowiedź od Warmtegroep
Onderhoud cv-ketel: Vriendelijke monteur, afspraak goed nagekomen, duidelijke prijsafspraak. Snel en netjes gewerkt.

Odpowiedź od Warmtegroep
Goede service, wij krijgen altijd een extra advies van de monteur

Oplichters!
Zogenaamd moet alles vervangen worden maar daarna doet niets het meer!

Odpowiedź od Warmtegroep
Monteurs weten wat ze doen en zijn correct.
Afspraak maken met planning kan beter. Reparatie afspraak met de opmerking "U krijgt een 1/2 uur van tevoren een SMS dat de monteur onderweg is" heeft als resultaat dat je de hele wacht omdat de monteur pas aan 't eind van de dag komt.

Odpowiedź od Warmtegroep
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.