Een nieuwe HR ketel is geïnstalleerd door 2 hele vriendelijke monteurs. De meer ervaren medewerker was eerder bij mij geweest en herkende mij ook. Heel vriendelijk vertelde hij wat hij ging do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een onderhoudsbeurt aan mijn cv-ketel is er lekkage ontstaan, terwijl de ketel daarvoor probleemloos werkte. Vervolgens zijn er twee monteurs langs geweest. Tijdens één van de bezoeken wer... Zobacz więcej
Prima service gekregen voor de CV ketel. Alleen zouden er twee beugeltjes geplaatst moeten worden aan het afvoerkanaal volgens de huidige normen. Prijs 151 plus 44 euro (nieuwe afspraak). Beugeltje a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Incorrect company, just disappointed to them. I asked them to repair the thermostat, then someone came, did nothing, and invoiced 141 euros. I wrote 3 mails before what my problem is, but they was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Warmte Groep BV is een gespecialiseerd bedrijf in het onderhouden van cv-ketels en warmtepompen.
Holandia
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik zal alles even publiceren nota bene 2 ketels gedaan bij ze een van de ketels tikde de monteur gaf aan ja dan moet je alles vervangen. Wat natuurlijk onzin is het is verschrikkelijk ik slaap er niet meer van mijn slaapkamer ligt naast de cv ruimte. Het maakt echt een super herrie met een beetje speciaal vet is dit op te lossen heb ze voor 2 ketels 250 euro betaald. Ik beroep mij op mijn garantie maar ze lossen niks op.
Re: Cv ketel blijft tikkend geluid maken
Dag,
Ik stel jullie bij deze nu in gebreke voor het feit dat ik het geld nog niet heb ontvangen of dat de monteur terug is gekomen om dit te regelen?
Marc
Verzonden: dinsdag 12 november 2024 11:26
Aan: Marc Swaager
Onderwerp: RE: Cv ketel blijft tikkend geluid maken
Goedemorgen
Helaas is het voor ons niet mogelijk om het vet op te sturen of voor u klaar te leggen om op te halen. In dit geval kunnen wij u helaas niet verder van dienst zijn. Onze excuses voor het ongemak
Warmtegroep
Van: Marc Swaager >
Verzonden: dinsdag 12 november 2024 10:19
Aan: Info | Warmtegroep
Onderwerp: Re: Cv ketel blijft tikkend geluid maken
Dag,
Wanneer krijg ik hier antwoord op?
Marc
Van: Marc Swaager
Verzonden: donderdag 7 november 2024 13:08
Aan: Warmte Groep Installatie Techniek nfo@w
Onderwerp: Cv ketel blijft tikkend geluid maken
Dag warmtegroep,
Afgelopen periode zie afspraken datum, tikte mijn cv al. Nu wilde ik het al aanpassen maar werd dit afgedaan dat het ook volgend jaar kan. Ik betaal 2 keer 125 euro cash. Ik wil mezelf beroepen op de garantie dat het hersteld wordt. Zo niet stuur dan een potje vet waardoor ik de cv mee kan insmeren. Graag hoor ik van u! Want ik ga niet weer betalen.
Marc Swaager
Van: Warmte Groep Installatie
Verzonden: donderdag 24 oktober 2024 14:26
Aan:
Onderwerp: Warmtegroep Installatie Techniek B.V. factuur nummer WG-091753
Geachte heer/mevrouw Swaager,
In bijlage vindt u onze factuur met nummer WG-091753.
Betaalwijze: contant.
(Dit emailbericht is geen bewijs van betaling.)
Warmte Groep BV

Odpowiedź od Warmtegroep
Altijd netjes op tijd, keurige monteurs.
Nooit het idee dat er zaken verzonnen worden om te fixen. Al 3 jaar happy mee.

Odpowiedź od Warmtegroep
Tot nu toe heb ik prima service van de Warmte Groep gehad en ben altijd te vrede geweest met de monteurs. Maar... Ik heb een CV ketel die nog geen 2 jaar oud is en een foutje had. Dat is keurig, snel maar nogal duurzaam opgelost met een paar nieuwe onderdelen. En de volgende dag hadden we weer een ANDER foutje wat weer kostelijk gaat worden. Was het de monteur? Is de CV ketel gewoon niet goed? Geen idee want het enige wat ik van de Warmte Groep krijg is de prijs voor de reparatie en geen advies of het nu wel een goed idee is om nog meer geld aan de ketel te besteden...

Odpowiedź od Warmtegroep
Geen goede ervaring met dit bedrijf. Het eerste jaar werd er een nul meting uitgevoerd waarbij een expansievat uit voorzorg werd vervangen, dus oké. Echter de twee jaarbeurs werd er niets aan pakkingen of o ringen vervangen die met de A,B en C beurten toch echt vervangen dienen te worden. Dit laatste keer aangegeven bij de monteur maar dat zou vlgd jaar gebeuren. Na zijn bezoek ging de ketel in storing, gebeld ze waren er snel maar nu alleen een ontsteker vervangen (zonder de pakking) . Na dit bezoek ging de ketel lekken op een slang aansluiting. Dit gemeld maar er werd meteen een offerte gestuurd vd prijs van 500eu slangenset en de vlokken daaronder met 100eu arbeidsloon (ondanks abonnement). Een andere monteur heeft de o ringen van het betreffende blok vervangen en ik was voor 12eu klaar en lekkage vrij.
Nu roept mijn ketel om service C (waarbij ook weer een pakkingset bij hoort)
Nee dat geeft vertrouwen in warmte Group. Jammer dit

Odpowiedź od Warmtegroep
Firma stuurt ondeskundig personeel langs waar ik financieel de dupe van ben geworden.Tevens werkt mijn ketel nog steeds niet naar behoren

Odpowiedź od Warmtegroep
Er was een afspraak ingepland voor in de morgen. Later kregen we een nieuwe afspraakvoorstel wat we niet begrepen omdat er al een afspraak ingepland was. Dit was een standaard mailtje. Later na heen en weer mailen (ze zijn heel kort van bewoording in de email) bleek dus dat de afspraak in de morgen niet meer ging. Deze toelichting had er wel bij kunnen staan bij de nieuwe afspraakvoorstel om verwarring te voorkomen.
Het onderhoud is verder na behoren uitgevoerd.

Odpowiedź od Warmtegroep
Slechte klantenservice beide dames liegen leggen de schuld bij de klant en dan dien je een klacht in. Die komt nooit bij de manager terecht de dames van de klantenservice lossen zelf klachten op.Clt alt delete denk ik.
De klantenservice geeft aan mail niet hebben gehad. Doen veel projectie.
En hebben geen zelfreflectie en kunnen geen positief opbouwende kritiek ontvangen dan gooi je de telefoon er gewoon op.
Geen empathie alleen maar het ligt aan een ander syndroom.
Wederom wil de direktie van warmtebouw mij niet te woord staan en geloofd blind de werknemer die de telefoon erop gooit en als je terug belt in de wacht wordt gezet.En op vrijdagmiddag bent u helemaal niet bereikbaar, dan krijg je een bandje.
U direktie luisterd naar een eenzijdig verhaal misschien goed om wederhoor te doen ipv mij klakkeloos te veroordelen en te beoordelen terwijl u eenzijdig luisterde.
Ook gaat u zonder uitleg nog 150 euro extra op een factuur zetten/rekenen voor voorrijkosten, omdat iets eerst door monteur wordt goedgekeurd en een dag later afgekeurd.
Ik gaf mijn gevoel aan aan de dames en dat het niet persoonlijk is naar de dames.
Als je net alles goed keuring geeft kan je de dag erna niet iets zomaar afkeuren plus 150 euro kosten bijberekenen zo werkt het niet meneer eenzijdige wederhoor.
Tip cursus empathie en communicatie kunt u en u klantenservice zeker gebruiken.

Op 23 -09 is er onderhoud gepleegd
Kreeg uiteindelijk een rekening gepresenteerd van € 360,-
Was het hier niet helemaal mee eens en moest volgens de monteur de klantenservice maar bellen.
Een dame gesproken die je niet fatsoenlijk te woord staat en nergens normaal antwoord op geeft alleen maar roept stuurt u maar een email.
Email gestuurd waarin ik mijn ongenoegen uitleg
Volgende dag email terug gekregen waarin stond dat ze het contract per direct opzegden.
Ga niet met dit asociale bedrijf in zee ze declareren zaken die niet van toepassing zijn wees gewaarschuwd lees overal maar heel goed de reviews ook deze passen ze ze aan. waardeloos bedrijf

Odpowiedź od Warmtegroep
Voor een eenmalige onderhoudsbeurt contact opgenomen met deze partij. Tussentijds trad een storing op met foutcode 4, die na het resetten telkens terugkeerde. Hierdoor kwam de monteur een week eerder langs, waarvoor ik extra kosten moest betalen. De monteur stelde vast dat de ontsteker het probleem veroorzaakte en stelde voor dit tijdens het onderhoud te vervangen, tegen een meerprijs voor een groot onderhoudspakket. Ik stemde hiermee in, waarna de monteur aangaf dat alles was opgelost en vertrok.
De volgende dag keerde dezelfde storing echter terug. Bij opnieuw contact opnemen, gaf de serviceafdeling aan dat ze alleen bereid waren opnieuw langs te komen als ik vooraf opnieuw zou betalen voor een storingsbezoek. Er was geen bereidheid om mee te denken of het probleem, dat blijkbaar niet volledig was opgelost, kosteloos af te maken. Daarnaast kreeg ik geen enkele garantie dat ik een eventueel vooruitbetaald bedrag zou terugkrijgen indien bleek dat het probleem tijdens het eerste bezoek al had moeten worden opgelost.
Ondanks meerdere verzoeken van mijn kant om dit netjes op te lossen, blijft het bedrijf vasthouden aan het standpunt dat ze pas weer langs willen komen na voorafbetaling. Ze reageren niet inhoudelijk op mijn vragen en bieden geen enkele oplossing zonder eerst kosten in rekening te brengen.
Hoewel ik begrijp dat storingen soms moeilijk direct op te lossen zijn, verwacht ik op zijn minst dat een bedrijf terugkomt om onafgemaakt werk te voltooien, zonder vooraf extra kosten in rekening te brengen.

Odpowiedź od Warmtegroep
Warmtegroep zou beugels plaatsen i.v.m. de CO-certificering. Anders zou regulier onderhoud niet mogelijk zijn. Zij kwamen met een voorstel, één datum, waarop wij niet konden. Wij hebben vijf alternatieven doorgegeven. Hun reactie: "Gevraagde datum (moet natuurlijk datums / data zijn) zijn niet mogelijk, op termijn sturen wij u een nieuw afspraak voorstel." Intussen blijven ze mailtjes sturen om een afspraak te maken voor het jaarlijkse onderhoud. Maar dat onderhoud mag niet uitgevoerd worden als de beugels niet geplaatst zijn, en dan mogen wij de voorrijkosten betalen. Ze hebben nu al meerdere mailtjes ontvangen van ons waarin wij duidelijk hebben gemaakt dat de beugels eerst geplaatst dienen te worden. Geen reactie meer. (Interne) communicatie lijkt niet op orde te zijn. Inmiddels zijn we 9 weken verder. In een laatste schrijven hebben we ze gewaarschuwd dat ze aansprakelijk zijn omdat ze niet aan hun verplichtingen voldoen, mocht er iets met onze ketel gebeuren.
Het antwoord van Warmtegroep hieronder geeft eens temeer aan dat ze ook niet goed lezen. Ze gaan compleet voorbij aan het feit dat het plaatsen van de beugels, waarvoor ze verzaken een afspraak te maken, door henzelf als voorwaarde voor het reguliere onderhoud wordt gesteld. Daar sturen ze inderdaad een heleboel mailtjes over, ondanks het feit dat wij ze telkens op de beugels hebben gewezen. Er is blijkbaar geen enkele communicatie tussen degene die de beugels zou komen bevestigen en degene die de afspraken voor het reguliere onderhoud inplant. Dat we via deze reactie te horen krijgen dat ze geen nieuwe afspraak maken, is natuurlijk ook al opzienbarend en verontrustend. Wij zullen ons onderhoudsabonnement na vijf jaar opzeggen, en wij trekken de acceptatie van de offerte tot het plaatsen van de beugels in. Je bent bij dit bedrijf blijkbaar overgeleverd aan mensen die intern en extern slecht communiceren en eenzijdig contractbreuk plegen.

Odpowiedź od Warmtegroep
Afgelopen zomer (juni) is de monteur langsgeweest voor een eerste inspectie. Vrijwel meteen gaf de monteur aan dat er niet aan de CV kon worden gewerkt omdat de afvoer niet goed was (ondanks dat ik de CV in zijn geheel middels foto's 2x online had laten verifieren om te voorkomen dat er voorijkosten voor niks zouden worden gemaakt, wat dus alsnog betaald moest worden). Gezien de vriendelijkheid en deskundigheid van de monteur verder geen probleem en we wilden het graag laten herstellen. Monteur stelde naast de benodigde aanpassing van de afvoer vast dat er toch nog wat intern aan reparatie nodig was, een onderhoudsset en een nieuw expansievat. Met een akkoord dat hij daarvoor een offerte zou maken en als het lukte het zelf zou komen repareren afscheid genomen en de kosten betaald. Helaas is er daarna amper communicatie doorgekomen. Eerst werd er een onderhoudscontract aangeboden via de mail tegelijk met een andere mail dat er geen onderhoudscontract mogelijk was door de staat van de CV en daarna een mail dat er foto's nodig waren om het hele gaskanaal van het gebouw aan te passen.
Hierop aangegeven wat de afspraken met de monteur waren en dat die niks te maken hadden met het gaskanaal. Na reminders via de mail en bellen helaas geen terugkoppeling meer gekregen om de CV te repareren zoals afgesproken op 1 onpersoonlijke mail na voor gaskanaal foto's zonder verdere toelichting.
Ondanks dat de monteur zeer vriendelijk en naar ons idee deskundig was hebben we uiteindelijk voorrijkosten betaald voor verder niks. Voor ons gevoel daarom helaas zonde van de tijd en het geld.
*edit/update 23-10 nav reactie; Review is niet anoniem en onder dezelfde naam geschreven als waarmee ik meerdere keren contact heb gehad en ook het servicecontract heb aangevraagd.

Odpowiedź od Warmtegroep
Jarenlang tevreden geweest over dit bedrijf . Laatste twee jaar heb ik het gevoel dat de monteurs opdracht hebben om zoveel mogelijk de prijs op te drijven. Vorig jaar werd er verteld dat mijn expansie vat moest worden vervangen( niet laten doen) dit jaar was dat zelfde expansie vat goed 🤷♀️
Ook kwamen ze de kanalen reinigen dit jaar waar ik niet om had gevraagd , dus ook niet laten doen ( dat is 4 jaar geleden gedaan en niet nodig nog)
Abonnement zou worden opgezegd als ik een stuk pijp niet zou laten vervangen .
Nou dat is dan meteen goed geregeld , dag hoor👍

Odpowiedź od Warmtegroep
Werkelijk waar schandalig slecht bedrijf. Ze komen eerst voor honderden euro’s onderhoud uitvoeren, maar zijn dan niet volledig en zorgen zelfs voor nieuwe storingen die je daarvoor nooit gehad hebt. Als je ze dan terug laat komen, moet je opnieuw €150 voorrijkosten betalen. En een beetje begrip voor de situatie? Ho maar, dat hebben ze niet.
Aanvulling 20/10: na de reactie van het bedrijf op deze review heb ik contact opgenomen met zo, zoals gevraagd. Na twee weken had ik echter nog geen reactie ontvangen, dus heb ik vorige week een herinneringsmail gestuurd. Je raadt het al, nog altijd geen reactie.

Odpowiedź od Warmtegroep
Alles ging mis. Ten eerste ze komen niet opdagen op afgesproken tijdstip. Maar komen 2 uur later en omdat niemand aanwezig was, moest er een nieuwe afspraak gemaakt worden. In plaats van nieuwe datum kreeg ik een rekening over hun 'niet' gedane werkzaamheden. Daarna niks meer gehoord. Alleen vervelende aanmaningen! Dus let op de kleine lettertjes in je contract!
Zie de reactie van de Warmtegroep, ( onder deze review) ze wassen hun handen in onschuld. Er zijn vele e-mails over en weer gegaan, maar nooit heeft de Warmtegroep op een klant vriendelijke manier gereageerd. Mijn naam e-mail, telefoon en adres zijn bij hen bekend en nog doen ze schijnheilig.

Odpowiedź od Warmtegroep
Problemen met een nieuwe ketel sinds januari 2024; geen warm water en voortdurend storingen die niet worden opgelost. Een nieuwe ketel met garantie- op Warmte groep Advies is voor deze nieuwe ketel gekozen en geplaatst op 7-12-2023. Nu, eind September '24, na 3 weken zonder een druppel warm water, geeft #Warmtegroep niet thuis. Printplaat vervangen, Stedin iets laten doen, niets helpt en de steeds terugkerende storing blijft terugkomen. Telefonisch geven ze niet thuis, we wachten weer op een onderdeel, is het wel of niet besteld, we hebben geen idee. Telefonisch wordt er gereageerd zoals het geleerd is, met aangeleerde & ongemeende empathie volledig zonder echt begrip en verbinding. " Ik vind het erg vervelend voor u, maar ik kan hier niets aan doen mevrouw. " Ik mag u geen andere nummers geven mevrouw. Ik weet dat ook niet mevrouw". Wij hebben warm water nodig, na 3 weken alleen maar koud douchen is de maat vol. Ketel; #Remeha.
Ik zou op basis hiervan dit bedrijf niet aanbevelen, op een schaal van 0-10 een 2. De monteurs zijn echt aardig, maar na 9 maanden is er geen structurele oplossing voor een steeds terugkerend hardnekkig probleem. Met een nieuwe ketel, in garantie tijd.

Odpowiedź od Warmtegroep
Net als de meeste andere beoordelingen hier slechte ervaring met dit bedrijf. Echt zo'n bedrijf waarvan je baalt dat je ze binnen hebt gelaten. Bespaar jezelf gezeur en kies een ander bedrijf.
Ontevreden over de gang van zaken en klachten wordend niet serieus genomen en niet verder opgepakt. Het bedrag is te laag om er een zaak van te maken op op te pakken met de geschillencommissie. Eigenlijk kan je alleen maar hopen op een spoedige ondergang.

Odpowiedź od Warmtegroep
Anoniem? Gewoon geen zin om even te onderzoek zal u bedoelen. Laksheid.
Mijn klantnr: 49689. Lukt het zo beter?
Zelfs 1 ster is te veel van het goede!
Offerte gevraagd op 7-8-2024 voor ná 10-10-2024.
Op 7-8-2024 afspraakvoorstel van WG op 12-9-2024?
Op 8-8-2024 gebeld, uitgelegd dat vóór 10-10-2024 onmogelijk is en telefonisch 18-10-2024 vastgelegd, voorschot € 15,00 betaald en op 9-8-2024 bevestigd door WG met de zin: 'De reden van het voorschotbedrag is dat ruimte wordt gemaakt in de planning'.
Op 11-9-2024 email van WG dat 'door onvoorziene omstandigheden afspraak niet kan doorgaan' inclusief een nieuw voorstel voor 7-10-2024 (zie boven)? Direct mail gestuurd en nogmaals aangegeven dat vóór 10-10-2024 onmogelijk is en mijn voostel om het op 25-10-2024 uit te voeren.
Mail van WG dat dit niet mogelijk is, nogmaals hetzelfde voorstel om 7-10-2024 in te plannen?
Op 12-9-2024 gebeld (fatsoenlijk maar beetje boos) en gevraagd waarom het niet op 25-10 kan én waarom WG blijft proberen om vóór 10-10 een afspraak te maken. Geprobeerd uit te leggen dat het echt niet kan voor 10-10. Mevrouw van 'klantenservice' wil niet verder luisteren en besluit het gesprek eenzijdig af te breken.
Meteen wéér gebeld en na enkele pogingen andere mevrouw gesproken waartegen ik heb gezegd dat het 'behoorlijk onbeschoft is' dat haar collega zomaar de verbinding verbreekt, alleen omdat ik een beetje boos klink?
Verder gezged dat ik helemaal geen gebruik meer ga maken van hun 'geweldige service' met chagrijnige mensen die niet bereid zijn om GOED te luisteren naar hun klant en kennelijk gewoon hun voorstel er willen doordrukken. Ook aangegeven dat ik verwacht mijn € 15,00 terug te ontvangen omdat WG de reeds vastgestelde 'definitieve' afspraak heeft opgeheven en dat dit niet van mijn kant kwam.
Op 12-9-2024 email ontvangen van WG met o.a. de zin dat 'annulering geen recht geeft op teruggave van het voorschotbedrag'?
Direct geantwoord via mail met: 'dat WG de partij is die de afspraak heeft geannuleerd en ik uiterlijk binnen 14 dagen mijn betaling teruggestort wil zien'. Zo niet, dan zullen er consequenties volgen.
Slot:
Met totaal 266 reviews waarvan 109 (41%) slechts 1, 2 of 3 sterren kreeg (exclusief deze review) is het allerbelabberst dat WG zich kennelijk ver boven de maatschappaij geplaatst voelt en letterlijk 'LAK' heeft aan klanten die zich beklagen.
Van fatsoen is ook al geen enkele sprake mocht iemand het lef hebben om tegenspraak te ventileren op hun 'fantastisch klantvriendelijke medewerkers' van het 'callcenter'.
Mijn persoonlijke advies aan WG is: luister GOED naar uw klanten en behandel hen zoals het hoort want: 'De klant is koning'. Nietwaar?
O ja, een cursus 'weerbaarheid voor uw medewerkers' is ook een gratis advies. Weten zij daarna mogelijkerwijs beter om te gaan met diverse en wisselende omstandigheden. Eerlijkheid duurt het langst, dat weet u toch?
Totaal 266 reviews voor WG waarvan:
1 STER: 85 = 32%
2 STER: 13 = 5%
3 STER: 11 = 4%
4 STER: 32 = 12%
5 STER: 125 = 47%

Odpowiedź od Warmtegroep
Jarenlang tevreden geweest maar het vertrouwen dat ik in het bedrijf stelde, kreeg ik op geen enkele manier terug toen ik een klacht had.
Monteur heeft bij een onderhoudsbeurt onaangekondigd en onnodig materiaal vervangen. Hij dacht dat ze het jaar ervoor niet waren geweest (daar hadden we het nog over), maar bij terugzoeken was in 2023 precies dat materiaal al vervangen (eens per 4 jaar nodig). Bedrijf beweert dat het anders gegaan is, dat vervanging toch nodig was en ook nog dat ik vooraf toestemming gegeven zou hebben. Blijkbaar vertelt de monteur daar een ander verhaal, dat niet klopt maar verkozen wordt boven de werkelijke versie. Voorstel om hierover persoonlijk contact op te nemen (even bellen) gaan ze niet op in.
In de correspondentie gebruiken ze consequent 'heer/mevrouw' als aanspreektitel, ook nadat ik heb aangegeven dat ik dat vervelend en onpersoonlijk vind. Dat zegt veel over het gebrek aan waardering voor hun klanten.

Odpowiedź od Warmtegroep
Warmtegroep laat zich qua klantvriendelijkheid van zijn slechtste kant zien. voor onze verwarmingsketel hadden wij een onderhoudsabonnement. In 2023 hebben wij een warmtepomp aangeschaft en Warmtegroep wil deze niet in een onderhouds-abonnement meenemen.We hebben de ketel en de warmtepomp niet door Warmtegroep laten installeren maar door gecertificeerde andere installateurs. Warmtegroep heeft éénzijdig in november 2023 het abonnement opgezegd.
dit jaar hadden een storing met onze ketel ( Remeha Calenta 4C ) met de melding E 14.
Na contact met Warmtegroep moesten wij eerst 150,00 betalen voor voorrijkosten en 1/2 uur arbeidsloon voordat ze kwamen. de monteur verving de ontstekingstrafo en dacht hiermee de storing te hebben verholpen. de kosten hiervan 85,00. echter blijkt nu dat de storing niet is verholpen en wij nog steeds de melding E 14 krijgen. na contact met Warmtegroep moeten wij wederom 150,00 betalen voor voorrijkosten en 1/2 uur arbeidsloon. ( omdat we geen abonnement met ze kunnen afsluiten).
hun uitleg; alleen de vervangen onderdelen vallen onder de garantie maar de voorrijkosten en arbeidsloon niet.
hun 2e uitleg; na de reparatie was de storing niet direct zichtbaar dus volgens hun opgelost. Onze verklaring dat deze storing pas de volgende dag weer zichtbaar was wordt terzijde geschoven.
kortom; het financiële gewin komt op de eerste plaats en de klant heeft het nakijken.

Odpowiedź od Warmtegroep
Mijn ervaring met Warmte Groep BV is ronduit teleurstellend. Toen onze ketel een storing gaf, heb ik direct contact opgenomen. Ondanks dat ik aangaf dat er water bleef lopen, kreeg ik van hun storingsmonteur het advies niets te doen. Tot mijn verbazing had de storingsmonteur "geen tijd" om langs te komen die avond, waardoor het probleem pas de volgende dag werd aangepakt. Tegen die tijd was het stookhok al een waterballet, met als gevolg flinke waterschade (kapotte ketel).
Toen ik hierover klaagde, werd de verantwoordelijkheid volledig bij mij gelegd, zonder enige erkenning van hun eigen nalatigheid. De communicatie was bovendien slecht en er werd geen enkele moeite gedaan om tot een oplossing te komen. Dit hele proces heeft mij doen besluiten mijn abonnement op te zeggen. Ik raad Warmte Groep BV absoluut niet aan – de slechte service en het gebrek aan urgentie waren een koude douche.
UPDATE 26-09-2024:
Inmiddels is onze nieuwe installateur geweest. Deze constateerde direct dat het onderliggende probleem van het doorlopende water helemaal niet was opgelost. Dit schijnt een veel voorkomend probleem te zijn bij dit type ketels en mag enkel door de fabrikant opgelost worden. Deze komen dit dus voor ons doen onder verlengde garantie. Dit had Warmte Groep MOETEN weten als installateur.

Odpowiedź od Warmtegroep
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.