Jeg kan kun give Warberg Klinikken mine varmeste anbefalinger. Det, der virkede som en umulig opgave, blev løst mod alle odds. Da jeg skulle booke min operation, var der ingen ledige tider, og pga.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fik foretaget en BFO-operation i går, og jeg har haft en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet var utroligt professionelle og skabte en tryg og rolig stemning hele vej... Zobacz więcej
Desværre er jeg endt med et katastrofalt resultat af mine øvre og nedre øjenlågs operation. Klinikken beskylder mig for injurier og for at ytre mig på sociale medier: jeg har ikke gjordt andet end at... Zobacz więcej
Supersøde og professionelle mennesker hos Warberg klinikken. Jeg er meget tilfreds efter min brystløft operation, som her efter 1 md er blevet helt perfekt. Mit ny look har i den grad styrket min s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Warberg klinikken udfører de nyeste og mest effektive anti-age og kosmetiske behandlinger og operationer. Vi udfører alt fra fjernelse af modermærker, til den helt stor Mommy makeover operation. Hos Warberg Klinikken møder du yderst kompetent og professionelt personale. Vores medarbejdere sørger ikke kun for, at du er i trygge hænder, de har også solid erfaring inden for kosmetiske behandlinger og kirurgi. Klinikken er placeret i Hvidovre, hvor der er nem adgang og gratis parkering.
Dania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Selve personalet er super, men den behandling jeg fik var bogstavlig talt penge ud af vinduet. Jeg fik et trådløft af overlæben og udfyldelse af rynker. Jeg var sort og blå i 14 dage og herefter var der intet synligt resultat overhovedet. Jeg kontaktede klinikken og kom til kontrol. Det kunne de godt se, så der blev lagt en tynd filler for at fylde mine rynker ud og jeg blev sendt hjem (uden at gøre noget ved det manglende resultat af læbeløftet). Hele ideen var, at jeg optager filler l for hurtigt og derfor ønskede et mere holdbart resultat, som jeg blev lovet med denne behandling og jeg ønskede derfor ikke filler. Og ganske kort efter kunne jeg stadig ikke se nogen effekt og især læbeløftet havde på intet tidspunkt haft nogen effekt. Jeg kontakter dem igen og kommer igen til kontrol og får at vide, at der bare skal gå længere tid ( på det tidspunkt 3 måneder efter) Jeg gir op og må indse, at det har været en MEGET dyr lærestreg, da de ikke vil tilbagebetale hele- eller del af beløbet. En rigtig øv oplevelse og sidder tilbage med en følelse af, at de er super søde og hjælpsomme lige indtil man ikke er tilfreds. Så selve klinikken er vel egentlig god nok, men få aldrig lavet et trådløft.. Det er SPILD af penge og skide dyrt.
Filipe er den dygtigste kirurg . Han er så dygtig til sit arbejde, der er virkelig ingen, som er så passioneret og professionel til Sit arbejde som ham 🥇
Den bedste oplevelse hos Warner klinikken Alle er super søde og så er de perfektionister til fingerspidserne.
Kan så meget anbefales.
Er SÅ glad,for alt hvad jeg har fået lavet!
Filipe er mega dygtig,og forstår med det samme,hvad man mener og kunne tænke sig.
Dette er stedet,hvor du skal få dine behandlinger!!
Jeg valgte, at få fjernet mine implantater fordi de spændte for meget og jeg var træt af, at jeg ikke kunne passe det tøj, undertøj og badetøj jeg ville have. Min behandling startede med en meget professionel og behagelig konsultation, hvor kirurgen Filipe var meget grundig og meget ærlig i forhold til hvordan mit resultat ville være. Jeg var selv inde på et bryst løft , men Philip anbefalede at jeg lige så mit bryst an før jeg betalte penge for et bryst løft. Da jeg ankom til klinikken blev jeg vist hen til min seng af den sødeste sygeplejerske der fik mig til, at føle mig hjemme. Under selve operationen var der 2 sygeplejersker. Jeg var i lokalbedøvelse og de var meget opmærksomme på mig og var super omsorgs fulde. De sørgede for, at flytte mit fokus fra operationen. Operationen forløb godt. Efter operationen lyttede de meget til mit behov i forhold til BH og begge sygeplejerske var så søde. Nogle dage efter min operation skrev sygeplejersken til mig hvordan det gik med alting. Jeg er så fantastisk glad for mit resultat og jeg er mega glad for, at jeg valgte klinik Warberg. philipe er en virkelig dygtig KIRUG og det er meget tydeligt, at han er meget perfektionistisk med det arbejde han udfører.
Altid perfekt resultat! Jeg får både filler og botox behandlinger af Filipe - og jeg kunne ikke drømme om at gå andre steder hen. Han er bare den bedste i København ⭐️
Alle jeg har mødt på Warberg er søde, dygtige og top professionelle! Perfektionister til fingerspidserne.
Er super glad for mit resultatet!
Jeg kan kun anbefale warberg
Har været kunde hos Warberg i Hørsholm siden min første filler og botox behandling, og er kommet der fast lige siden og er altid gået tilfreds og med et vidunderligt resultat hver gang🤩 Jeg har været rigtig glad for Kim som er behandler i klinikken i Hørsholm, som er super dygtig og altid meget imødekommende.

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Hos Warberg Klinikken får man altid bare den bedste behandling og de flotteste resultater, alt sammen i trygge og rolige omgivelser. Er så glade for mine resultater som jeg har fået lavet af Warberg Klinikken 😍😍

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Jeg anbefaler Warberg klinikken da jeg altid har fået den bedste behandling. Filipe og hans ansatte står altid klar med et smil og et realt svar på dine spørgsmål, du føler dig altid velkommen og i trygge hænder.

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Jeg syntes at deres produkter er rigtige gode og en fin betjening.

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Fantastisk dygtig kirug og utrolig hyggelig klinik hvor man føler sig tryg og hjemme. Kan varmt anbefales !

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Filipe er den absolut bedste! Man er altid tryg i hans hænder og garanteret et godt resultat.

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Altid meget professionel behandling og meget flotte resultater.
Jeg kommer gerne igen flere gange. Tak til Felipe.

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Er mere end lykkelig over mit resultat efter at have fået fikset tear through😱
Jeg har slæbt rundt på mine poser under øjnene i hele mit 30 Årige liv og det er efter 2 graviditeter heller ikke blevet bedre! ...så man må sige at jeg trængte 🙈... kan klart anbefale Warberg klinikken.... 👌🏻

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Professionel og tryg og yderst kompetent
Hos Warberg klinikken får man simpelthen bare den bedste behandling og de flotteste resultater, alt sammen i trygge og rolige omgivelser. Filipe er super imødekommende, engageret og professionel der tager imod én lige så snart man træder ind af døren. Er SÅ glad for jeg endte ved warberg klinikken 🌸🌸❤️ Og det vigtigste af alt så kan Filipe virkelig udøve mirakler ...
Kan klart anbefales!
* * * * * herfra <3

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Jeg kan kun på mit varmeste anbefale Warberg klinikken. De er rigtig søde og virkelig dygtige. Jeg er meget tilfreds. Lokalerne er hyggeligt indrettede og der er pænt og rent. Man er helt sikkert i trygge hænder.

Odpowiedź od Warberg Klinikken
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.