Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give Warberg Klinikken mine varmeste anbefalinger. Det, der virkede som en umulig opgave, blev løst mod alle odds. Da jeg skulle booke min operation, var der ingen ledige tider, og pga.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik foretaget en BFO-operation i går, og jeg har haft en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet var utroligt professionelle og skabte en tryg og rolig stemning hele vej... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Desværre er jeg endt med et katastrofalt resultat af mine øvre og nedre øjenlågs operation. Klinikken beskylder mig for injurier og for at ytre mig på sociale medier: jeg har ikke gjordt andet end at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Supersøde og professionelle mennesker hos Warberg klinikken. Jeg er meget tilfreds efter min brystløft operation, som her efter 1 md er blevet helt perfekt. Mit ny look har i den grad styrket min s... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Klinika chirurgii plastycznej

Napisane przez firmę

Warberg klinikken udfører de nyeste og mest effektive anti-age og kosmetiske behandlinger og operationer. Vi udfører alt fra fjernelse af modermærker, til den helt stor Mommy makeover operation. Hos Warberg Klinikken møder du yderst kompetent og professionelt personale. Vores medarbejdere sørger ikke kun for, at du er i trygge hænder, de har også solid erfaring inden for kosmetiske behandlinger og kirurgi. Klinikken er placeret i Hvidovre, hvor der er nem adgang og gratis parkering.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Super profesionelle behandlere og…

Super profesionelle behandlere og service langt over gennemsnittet :)

9 sierpnia 2023

Odpowiedź od Warberg Klinikken

Mange tak for din fine anmeldelse og for at bruge tid på at dele den:-)

Vi ser frem til at se dig igen,

Oceniono na 2 z 5

Penge ud af vinduet og overfladisk…

Penge ud af vinduet og overfladisk kontrol.
På trods af løfter om en "stort set smertefrit" trådløft (nederst ansigt), så oplevede jeg det voldsomt ubehagelig, smertefuldt og som en meget upersonlig proces, hvor kirurgen virkede uengageret og fortravlet. Efter 6mdr. er der ingen effekt, men på deres før-efter billeder ser det fint ud. Jeg har dog selv fået taget præcis samme billeder og det er tydeligt, at den forbedring som deres billeder viser, ikke er retvisende, hvilket i sig selv er bekymrende ft deres troværdighed. Til kontrollen, hvor jeg på pegede gener af en øjenlågsoperation foretaget samtidig med, blev jeg affærdiget og kirurgen gad end ikke kigge eller mærke på arvævet som har givet en konstant følelse af at have noget liggende på øjenlåget og meget udtørrede øjne om aftenen. Det var tydeligt for mig, at der ved kontrollen ikke var nogen som helst mulighed for dialog om hverken gener eller resultater, men at det bare skulle overståes (man betaler jo ikke for en kontrol). "Du ser da vældig ungdommelig ud" var kommentaren som han mente skulle få mig til at føle mig tilfreds. Jeg havde virkelig ikke vilde forventninger, men den forbedring af trådløftet som jeg blev stillet i udsigt, er på ingen måde indfriet. Grunden til 2 stjerner er fordi personalet har været søde til at besvare mails vdr. tidsbestilling. Det skal retfærdigvis siges, at øjenlågsoperationen har gjort en forskel ift at åbne øjnene mere op og resultatet af dette er udmærket.

EDIT efter svar fra klinikken:
Jeg sætter pris på at I tager jer tid til at give feedback. Billederne blev netop ikke taget på samme måde, hvilket undrede mig. Før-billederne blev taget med kunstigt lys og i et andet lokale. Der er ikke afmærkning på væg eller gulv som sikre at man sidder ens. Efter-billedet blev taget i dagslys fra et vindue på højre side. Så ud fra egne billeder og spejlet, er jeg fortsat af den mening, at trådløftet var penge ud af vinduet ift hvad jeg blev stillet i udsigt. desværre
(Der blev ikke mærket på arrene og philip vidste ikke at der var gået 8 måneder).

29 sierpnia 2023

Odpowiedź od Warberg Klinikken

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest skal det siges, at vi selvfølgelig er kede af, at du ikke er tilfreds med dele af dit forløb. Vi tager altid feedback til os, og ønsker kun at blive endnu bedre.

Billederne er et vigtigt redskab i vores arbejde, og vi hører ofte at vores kunder helt har glemt, hvordan det så ud før behandlingen. Vi har taget tusindvis af billeder og vores store erfaring sikrer at billederne altid tages i samme position, samme afstand og med samme baggrund, for at sikre det bedste grundlag for sammenligning. Du sad sammen med vores sygeplejerske da billederne blev sat op som før/efter-billeder og i talte om resultatet undervejs.

I forhold til øjenlågene, udtrykte du stor tilfredshed, men påpegede at arrene føltes lidt stive. Det er ekstremt sjældent, at ar på øvre øjenlåg frembyder permanente problemer. Da vores kirurg både kiggede og mærkede på arrene, kunne han da heller ikke finde noget galt. Derfor blev du informeret om, at ar, kan være op til 12-15 måneder, om at hele færdig. Vi er alle forskellige i forhold til opheling og ardannelse, men i næsten alle tilfælde er arrene blevet fine og diskrete herefter.

Det er altid både nemmest og rarest, hvis man åbner op omkring sine ønsker til selve kontrollen. Vi er kun interesseret i at alle går tilfredse fra vores klinik. Vi opfordrer dig til at komme ind til en ny samtale, så vi kan finde en løsning sammen. Afslutningsvis skal det siges, at vi selvfølgelig er glade for, at du har været tilfreds med resultatet af din øvre øjenlågsoperation og vores kundeservice.

Med venlig hilsen Lena, Warberg Klinikken

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik fjernet mine implantater hos…

Jeg fik fjernet mine implantater hos Warberg klinikken , jeg følte mig tryg og godt informeret omkring forløbet , jeg var i tvivl om noget så ringede til vagttelefonen hvor Filipe tog telefonen , og tog sig god tid til at svarer på alle mine spørgsmål .

De har en ekstra god service at jeg modtog en e-mail , hvor de spurgte til hvordan jeg havde ddt , om jeg havde behov for ekstra smertestillende medicin .

5 stjerner herfra , og helt sikkert et sted jeg vil anbefale til alle omkring mig .

Mvh Stina (fik fjernet 650 ml silikone implantater på hver side)

21 czerwca 2023

Odpowiedź od Warberg Klinikken

1000 tak fordi du gav dig tid til at lave en anbefaling. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. Med venlig hilsen Warberg Klinikken

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg fik en brystforstørrende operation, og har på intet tidspunkt fortrudt mit valg hos den bedste klinik! Lige så snart du træder ind i klinikken, føler du dig velkommen. Virkelig sødt personale der tager sig godt af dig og kirurgen var yderst professionel 🙏🏽

Efterfølgende har de været super gode og hjælpsomme da jeg havde nogen spørgsmål.

Ingen tvivl om, at det er her jeg skal ha lavet en ny brystoperation når de skal laves større på et tidspunkt ❤️

20 kwietnia 2023

Odpowiedź od Warberg Klinikken

Mange tak for din positive anmeldelse og de rosende ord:-)

Du er meget velkommen tilbage.

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling af Warberg klinikken og hele teamet.
Jessica, så sød sygeplejske, der er professionel og omsorgsfuld. ❤️
Lena, skøn, sød og hjælpsom sygeplejske. ❤️
Filipe, en sand kunstner. ❤️
Og ej at forglemme John-John anæstesilæge, han fik en til at smile lige til den gode søvn ❤️
Tak fordi i alle har været så søde, omsorgsfulde og hjælpsomme. I er alle sammen skønne, og man føler sig hele vejen igennem hørt og “holdt af” 🤗
Det eneste minus ved Warberg klinikken, er at man bare gerne vil blive lidt længere 😉
Tak for en fald mave og god behandling 🤗

15 maja 2023

Fedt sugning af dobbelthagen

Mange mange mange tak Filipe. Du er virkelig en kunstner og en verdens helt 😍🥳 du har ihvertfald gjort mit liv bedre. Jeg er evig taknemmelig. Tak til dig og resten af temaet. Og specielt også tak til Lena 😊 jeg har fået lavet fedt sugning på dobbelthagen og kæben.

26 lutego 2023

Odpowiedź od Warberg Klinikken

Kære Sofia. Hvor bliver vi bare stolte og glade over sådan en anmeldelse. Tak fordi du gave dig tid! KH Warberg Teamet

Oceniono na 5 z 5

Kan på det varmeste anbefale Warberg…

Kan på det varmeste anbefale Warberg Klinikken. Utrolig god service, behandling og omsorg både før, under og efter operationen (brystforstørrrelse). Meget fin og tilfredstillende vejledning og oplysning omkring valg af størrelse samt hele forløbet omkring operationen. Hele oplevelsen var meget betryggende! Et stort tak til Warberg Klinikken.

8 lutego 2023

Odpowiedź od Warberg Klinikken

1000 tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os. På gensyn:-)

Oceniono na 5 z 5

Kan kun anbefale denne fantastiske…

Kan kun anbefale denne fantastiske klinik. Sødt, lyttende og kompetent personale, der tager sig tid til, at spørge ind til ens ønsker.

15 lutego 2023

Odpowiedź od Warberg Klinikken

Kære Trine, 1000 tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi gælder os til at se dig igen. KH hele Warberg Klinikken

Super godt personale

Har fået de flotteste læber, efter Jessica har lavet dem - og rigtig god service. Kan klart anbefales

1 lutego 2023

Odpowiedź od Warberg Klinikken

Kære Emma, mange tak for din anmeldelse. Vi gælder os til at se dig igen. Kh Jessica og resten af holdet!

Oceniono na 5 z 5

Jeg får botoxbehandling i panden og…

Jeg får botoxbehandling i panden og brynene af Jessica. Jeg ønsker ikke en helt glat pande, da min mimik er vigtig for mit job. Er super glad for resultatet. Det giver mig bare den følelse af, at se mere frisk ud. Jeg føler mig altid i trygge hænder og er godt informeret undervejs. Får også altid tilbudt at komme tilbage efter to uger til gratis tjek op. God service!

4 września 2022

Odpowiedź od Warberg Klinikken

Kære Christina, Mange tak fordi du har givet dig tid til at anmelde os. At give en tryg oplevelse er meget vigtig for os. Vi gælder os til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner ++ Jeg valgt Warberg Klinikken og har fået…

Jeg valgt Warberg Klinikken og har fået fortaget en Mommy makeover og hybrid facelift. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. 100 % god service hele vejen igennem.. Aldrig har jeg været så glad for min krop som jeg er i dag, virkelig flot resultat. Kun rosende ord herfra. 5 stjerner + + Stor tak til Filipe og hele Teamet.

25 sierpnia 2022

Odpowiedź od Warberg Klinikken

Hvor bliver vi stolte af at læse din anmeldelse. 1000 tak for den. Skønt at være en del af din rejse og hvor er vi glade for, at du valgte os:-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun rosende ord at sige om…

Jeg har kun rosende ord at sige om dette sted, har fået lavet bbl, bryst operation, filler, botox, og et par andre ting! Er så glad for mine resultater, filipe er sindssyg dygtig, er tidligere opereret 2 andre steder, men det her klart det bedste og mest kompetente sted : )

14 czerwca 2022

Kære Camilla,
Hvor er vi glade for, at du har lyst til at dele dine oplevelser hos os. Det er altid en fornøjelse at have dig i klinikken og vi ser frem til dit næste besøg.
Filipe og resten af holdet:-)

Professionelle

Professionelle, imødekommende og søde. Jeg blev taget godt imod og fik rigtig god information. Jeg kunne godt finde på at komme igen.

1 czerwca 2022

Odpowiedź od Warberg Klinikken

Mange tak fordi du har givet dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi vil glæde os til at se dig igen.
Hele Warberg teamet:-)

Trygge omgivelser

Jeg har fået laver bryster på klinik warberg og det var den bedste beslutning. Jeg har gennem hele forløbet været tryk og forstået. Jeg havde mange spørgsmål som kom løbende, og dem var de også hurtige til at vende tilbage med et svar på. Jeg er super glad for den vejledning jeg fik, og har fået et rigtig flot resultat. Alt i alt en virkelig god oplevelse

5 maja 2022

Kære Mia,
Tak fordi du vil dele din oplevelse her. Det betyder meget for os. Vi glæder os til at se dig igen.
hele Warberg-holdet

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik I November måned lavet bryster…

Jeg fik I November måned lavet bryster med implanter og er super glad for resultatet! Forløbet har været trygt og de har altid været tilgængelige hvis jeg har haft spørgsmål. 5 stjerner til Filip og resten af holdet!

23 lutego 2022

Kære Fie,
1000 tak for dine fine anmeldelse. Hvor er det skønt at høre at du er glad for dit resultat. Vi glæder os til at se dig igen.

Oceniono na 1 z 5

Min oplevelse hos Warberg Klinikken.

Den 5. juli 2021 fik jeg en fedtsugning af dobbelthage hos Warberg klinikken. Jeg kommer ind på klinikken og skal have lagt drop, da jeg har tilkøbt en kirurgisk rus til 1500 kr, som skal give ekstra bedøvelse og afslapning. Sygeplejersken stikker forkert og rammer siden af min blodåre, hvilket gør vanvittigt ond, selv flere dage efter. Kirurgen Filippe lægger den korrekt, og jeg bliver lagt på operationsbordet. De spørger mig om jeg kan mærke rusen, hvilket jeg svare nej til, og her bliver jeg nervøs. Jeg burde ellers kunne mærke den svare de, og uden at rusen tager den ønskede effekt, går operationen i gang. To gange giver jeg høje lyde fra mig, da smerten simpelthen er uudholdelig, og jeg er ekstremt oprevet og ked af det efterfølgende.
Efter denne mareridts operation får jeg desværre ikke engang det ønskede eller lovede resultat, og det betød at jeg d. 1 november 2021 skulle have foretaget en korrigerende operation for at fjerne det resterende fedt. Selvom jeg havde underskrevet en kontrakt der lovede at klinikken ville dække korrigerende operationer, skulle jeg alligevel selv betale 5830 kr for den, og da jeg beklagede mig over det, fik jeg advide af Filippe at "operationer er meget dyre for mig, så det synes jeg er en fair pris." - Ikke rigtig en fair pris for mig, da den skulle have været 0 kr.
1 uge efter 2. operation kunne jeg få min kompresforbinding af, og jeg ser så at den sprittusch de havde optegnet min hage med, ikke var blevet fjernet efter operationen, og det har nu resulteret i at jeg har fået en grim og meget tydelig TATOVERING dér hvor de åbnede min hage. Da jeg gjorde dem opmærksomme på tatoveringen, sagde Filipe at den ville "gå væk af sig selv" så jeg skulle bare vente, og har efterfølgende fralagt sig alt ansvar. Nu er vi i slut februar, og det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen at tatoveringer ikke går væk af sig selv, så nu skal jeg starte et laser behandlings forløb op på mandag, for endelig at få den væk. Så ville jeg anbefale Warberg Klinikken eller Filippe? NEJ!

23 lutego 2022

Kære Stine
Vi er selvfølgelig rigtig kede af at du ikke synes det har været en god oplevelse, men glade for at du er tilfreds med selve resultatet efter fedtsugningen.
Vi beklager at sygeplejersken ikke fik lagt din nål i første forsøg, vi er kun mennesker og nogle gange kan det svært at ramme blodåren med den lille nål. Vi kan ikke svare specifik på din oplevelse her grundet tavshedspligt, men vi kan prøve at forklare helt generelt.
Når man giver smertestillende og berolignede i blodåren, er det potente midler man bruger, derfor skal man selvfølgelig udvise forsigtighed i de mængder man giver. Nogle gange oplever vi at kroppen udviser så meget modstand at det faktisk først er når man kommer ud fra operationen at det rigtig sætter ind og man bliver enormt træt og sløv. Det er korrekt at der vi vores operationsvilkår står at man kan få foretaget en gratis reoperation ved nødvendige korrektive indgreb. I de tilfælde hvor kirurgen vurderer at resultatet er inden for det man kan forvente sig, men at patienten ønsker sig endnu mere, kan vi tilbyde at der bliver foretaget en ekstra fedtsugning. Den pris man betaler er for at dække de omkostninger der er ved sådan en operation.
I forhold til fedtsugningsar, er det sådan at der kan komme misfarvninger, som vi ser forsvinde over tid. Det bedste er hvis biologien får lov til at gøre arbejdet, det kommer der det pæneste resultat ud af. Hvis man så efter 12 måender stadig står tilbage med et uønsket ar, kan vi gratis korrigere det. Men vi ser heldigvis at de stille og roligt bleger af.
Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Oceniono na 4 z 5

Sjældent man møder en mand

Sjældent man møder en mand, der forstår en kvindes ønske. Men når man først har mødt Filipe, ja så siger man ikke det igen. For han forstår en, næsten uden man behøver, at sige et ord. ☺️ Jeg har været igennem et kirurgisk indgreb i nedre ansigt og hals, og er fuldt ud tilfreds, selvom jeg selv synes der lige skal justeres lidt hist og pist. Men det har dog ikke noget med selve operationen at gøre, for det er lavet til ug. Og selvom jeg mødte bump på vejen, tog de altid godt i mod mig, og hjalp mig igennem forløbet på en super professionel måde. Man føler sig altid velkommen i klinikken, og selv når man ringer har de altid tid lige til at snakke. Super søde allesammen.
Dog er filipe en travl mand og springer rundt. Men så tager sygeplejerskerne sig godt af dig. Og ja der er jo ikke noget galt i, at have travlt, viser blot mig at han er “eftertragtet” 😙😊😙
De varmeste anbefaling herfra.
Og kommer igen og igen.
Vil også lige tilføje, at deres forskellige produkter, er vild gode. Absolut de bedste jeg har brugt.

22 lutego 2022

Kære Helen,
Tak for din fine anmeldelse herinde. Du er altid velkommen, både på telefonen og i klinikken:-)

med venlig hilsen
Hele Warberg Teamet!

Min største anbefaling!

Jeg giver klinikken min største anbefaling! Min datter har fået lavet ørekorrektion på begge ører og Filipe har kun lavet et fantastisk arbejde på hende. Hele klinikken har givet os super service fra start til slut og jeg vil aldrig tøve med at komme tilbage til dem.

22 lutego 2022

Kære Bodil,
1000 tak for din anmeldelse. Det betyder meget for at du har lyst til at dele din oplevelse herinde.
Du/i er altid velkommen tilbage:-)

Warberg Klinikken.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej