Habe am 31.10. Schuhe gekauft und Diese nach Erhalt am 5.11. verschenkt. Nachdem der Beschenkte die Schuhe ausgepackt hat, hat er an Einem eine Beschädigung an der Oberfläche festgestellt. Ich habe d... Zobacz więcej
Elendig kundeservice! Jeg venter fortsat på et svar fra Wall Street Shop ang en reklamation og har ventet i mere end en måned. Modtog svar pr mail, efter at jeg forgæves havde forsøgt at kontakte... Zobacz więcej
I ordered some pants from Wall Street Shop, international order, they were really fast and their system was flawless! I immediately received a tracking link! And the item was received in the time sche... Zobacz więcej
Helt vildt dårlig service! Jeg bestilte for nyligt et par bukser samt en t-shirt. Jeg betalte 60 kr i fragt for ‘hjemmelevering 1-2 dage’. Efter 2 dage fik jeg ikke en mail om, at ordren var afsendt,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep z odzieżą uliczną
- Sklep z odzieżą aktywną
- Sklep z dodatkami
- Sklep z nakryciami głowy
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z butami
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb online på wallst.dk eller besøg vores shop i Svendborg. Wall Street er et fysisk- såvel som et web-baseret detail koncept med dedikerede shop-in-shop afdelinger for populære skateboard- og livsstils brands; Vans, Carhartt & Nike SB samt en Skate Shop. Wall Street er en af de få godkendte Vans Syndicate og Nike SB Quickstrike forhandlere i Europa og leverer i dag til 13 lande. Like os på Facebook Følg os på Instagram
Klosterplads 9, 5700, Svendborg
- 30 32 80 92
- kundeservice@wallst.dk
- wallst.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
WallST more like dankST
De bare fantastiske, hurtig levering, super fedt tøj og bare generalt godt.
God og hurtig levering
Wall Street, Danmarks bedste og fedeste butik
Wall Street er en ærlig og venlig butik, som kan udbyde de bedste og fedeste vare i hele landet. Hvis du har nogen spørgsmål besvarer de dig hurtigst muligt og så ønsker de deres kunder de bedste oplevelser på nettet og i butikken.
Very happy with shoes and equally happy …
Very happy with shoes and equally happy with the service provided by the Wall Street online store.
fik hurtigt varen
fik hurtigt varen, samt en mail med svar på mit spørgsmål.
it's lit gang gang
Jeg Havde længe gået med tanken om at …
Jeg Havde længe gået med tanken om at besøge butikken i Svendborg, og det var helt klart et besøg værd.
Fed atmosfære og super venlig og service mindet sælger.
Og så har de bare de rigtige brands hvad angår skate branchen.
Ikke sidste gang jeg kommer forbi. ✌🏻😉
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Bestilte om morgenen og modtog det om morgenen dagen efter
snabb leverans till sverige :)
Perfekt ingen klager
Alting gik som det skulle og supporten var utrolig hjælpsom
I order a Santa Cruz Star Wars Boba …
I order a Santa Cruz Star Wars Boba Fett Limited Edition,
I received it, 3 days later (in France), very well pack.
The price are pretty descent, the delivery is fast.
So of course i'll recommend Wall Street Shop to everyone who want to buy Skateboards stuffs. Order & Enjoy.
Hurtigt leveret og returlabel …
Hurtigt leveret og returlabel vedlagt😊ikke at det skulle byttes😊
Hurtigt
Hurtigt, gode priser, gratis fragt! Derudover goodies i pakken - magazine og stickers. Det er urimelig god service.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.