Wallpanelen Recenzje 247

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Prachtige panelen van uitstekende kwaliteit. 3-zijdig gefineerd met een stevige viltlaag. Monteren is een kwestie van goed meten, netjes afkorten met een fijntandige handzaag, High Tack montagekit toe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor mijn ouders had ik last minute akoestische wandpanelen nodig. Bestelling ging vlotjes en betaling ook. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden over status. Mocht je je woonkamer willen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Totaal geen duidelijke informatie te krijgen over leverdatum. Er wordt gewoon van je verwacht dat je akkoord moet gaan met het feit dat het vanzelf een keer aan komt. Niemand komt met een datum. Hoe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Monsters zeer snel geleverd , alleen de verpakking straalde al kwaliteit uit. Monsters zien er kwalitatief zeer goed uit, echt fineer en strakke uitvoering met degelijk vilt. Direct besteld voor geh... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Informacje o Wallpanelen

Napisane przez firmę

Topkwaliteit akoestische panelen voor een sfeervolle uitstraling!

✓ 5 jaar garantie

Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw akupanelen kunt genieten.

✓ Snelle levering!

Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 16:30 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen!

Deskundig & persoonlijk advies

✓ Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze!

✓ Hoogwaardige materialen

Al onze akoestische panelen worden gemaakt van gerecycled plastic. Zo weet je zeker dat je ook een steentje bijdraagt aan de natuur!

✓ Veilig & gratis achteraf betalen

Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies voor gratis achteraf betalen met KLARNA of IN3.
BEKIJK AKUPANELEN SAMPLES

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 10% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Mangelhaft!

Kundenservice mangelhaft
Kundenkommunikation mangelhaft
Kundenorientierung mangelhaft
Kunden Emails werden nicht gefunden
Bestellung wird nicht gefunden

Bestellung dauert seit Anfang Juni immer noch an, keine Lieferung bisher eingetroffen. Kundenservice vertröstet mit einem Entschuldigung.

So geht man nicht mit Kunden um. Nicht zu empfehlen.

22 lipca 2024
Oceniono na 2 z 5

Slechte klantenservice

Wij hebben in mei covers voor onze panelen besteld. In eerste instantie ging het om 6 covers, in 3 verschillende afmetingen. De covers van 120 cm waren niet goed. Een van de twee was beschadigd en de ander was te wijd. Na heen en weer gemail ging het bedrijf akkoord met het terugsturen van de covers. In de eerste instantie zouden de retourkosten voor mijn rekening zijn. Na uitgelegd te hebben dat zij kapotte covers bezorgen, is mij toegezegd dat de retourkosten voor hun rekening zouden zijn. Met name doordat deze erg hoog liggen vanwege de afmeting van het pakket.
Dit proces heeft al flink wat mailtjes gekost. Na het retourneren van de covers heb ik nooit meer wat van het bedrijf gehoord. Ook is het bedrag van de covers én van de retourkosten niet teruggestort.

15 lipca 2024
Logo Wallpanelen

Odpowiedź od Wallpanelen

Bedankt voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We willen graag enkele zaken verduidelijken.

We hebben inmiddels het volledige bedrag van de covers teruggestort, inclusief de verzendkosten. We begrijpen dat dit proces voor u misschien langer heeft geduurd dan verwacht, maar we hebben snel geschakeld en ons best gedaan om het probleem zo passend mogelijk op te lossen.

Na ontvangst van de beschadigde covers en de te wijde cover hebben wij direct actie ondernomen. Hoewel het misschien niet als snel genoeg is ervaren, hebben we u voortdurend op de hoogte gehouden via e-mail en hebben we alles in het werk gesteld om dit op een passende manier af te handelen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u deze kwestie als opgelost beschouwt. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Wallpanelen

Oceniono na 5 z 5

AKU panelen rond de wijnkast

Bij Leon Deco een paar mooie wandpanelen gescoord voor de slaapkamer en woonkamer. Fijn bedrijf met goede kwaliteit. We zijn ook nog aan het kijken voor de achterwand bij de keuken. Zeker moeite waard en de mannen denken goed mee!

15 czerwca 2024

Prettige duidelijke website

Prettige duidelijke website. Gemakkelijk bestelproces. Duidelijke leveringsvoorwaarden. Volgende dag bezorgd. Naar boven gebracht 4e etage door de chauffeur. Dank je wel ervoor. Geen enkele opmerking er over. Grote positieve duim voor deze chauffeur.

2 lipca 2024
Oceniono na 4 z 5

Blij met sampels

Al een tijdje opzoek naar wandpanelen maar de kleur is een dingetje. Hier bieden ze sampels aan dan kan je de kleur beter beoordelen en past het wel bij interieur

28 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej