Prachtige panelen van uitstekende kwaliteit. 3-zijdig gefineerd met een stevige viltlaag. Monteren is een kwestie van goed meten, netjes afkorten met een fijntandige handzaag, High Tack montagekit toe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor mijn ouders had ik last minute akoestische wandpanelen nodig. Bestelling ging vlotjes en betaling ook. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden over status. Mocht je je woonkamer willen... Zobacz więcej
Totaal geen duidelijke informatie te krijgen over leverdatum. Er wordt gewoon van je verwacht dat je akkoord moet gaan met het feit dat het vanzelf een keer aan komt. Niemand komt met een datum. Hoe... Zobacz więcej
Monsters zeer snel geleverd , alleen de verpakking straalde al kwaliteit uit. Monsters zien er kwalitatief zeer goed uit, echt fineer en strakke uitvoering met degelijk vilt. Direct besteld voor geh... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o Wallpanelen
Napisane przez firmę
Topkwaliteit akoestische panelen voor een sfeervolle uitstraling!
✓ 5 jaar garantie
Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw akupanelen kunt genieten.
✓ Snelle levering!
Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 16:30 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen!Deskundig & persoonlijk advies
✓ Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze!
✓ Hoogwaardige materialen
Al onze akoestische panelen worden gemaakt van gerecycled plastic. Zo weet je zeker dat je ook een steentje bijdraagt aan de natuur!✓ Veilig & gratis achteraf betalen
Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies voor gratis achteraf betalen met KLARNA of IN3.BEKIJK AKUPANELEN SAMPLES
Dane kontaktowe
Handelskade 10, 7202CD, Zutphen, Holandia
- +31 6 23356940
- info@wallpanelen.nl
- wallpanelen.nl
Odpowiada na 10% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Super blij met onze wandpanelen in de…
Super blij met onze wandpanelen in de bijkeuken. Staat sfeervol helpt ook zeker tegen het geluid!
Klantenservice was top, ik werd goed geholpen.
Zojuist weer een nieuwe bestelling geplaatst.
Product zoals beschreven
Product zoals beschreven. Goede levering. Het enige wat voor mij erg jammer is, is dat er een eind lamel teveel besteld is en ik deze niet gratis kan retourneren.
Voor de rest alleen maar positief.
Zeer tevreden van resultaat.
Goede kwaliteit en perfect ingepakt…
Goede kwaliteit en perfect ingepakt geleverd. Ook bij vragen worden deze correct en snel beantwoord. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!
Prima panelen voor een goede prijs
Prima panelen voor eengoede prijs! De wandpanelen werden snel en goed verpakt bezorgd!
Mooie panelen en goede service
Snelle levering, mooi materiaal. Ik had een afwijkende kleur eindlat. Maar dit is netjes opgelost.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, 's-avonds na negen uur besteld, de volgende ochtend al binnen.
Product is goed en mooi
Product is goed en mooi. Levertijd niet waargemaakt. Zou in 1 dag geleverd worden. Heeft een week geduurd. Vervolgens zou het in onze vakantie geleverd worden. Daarom gebeld voor een andere leverdatum af te spreken. Vervolgens wordt het toch in onze vakantie geleverd.

Odpowiedź od Wallpanelen
Le service client + choix
Le service client et le choix des matériaux avec la possibilité d'avoir des échantillons.
Prima geleverd
Beste
Beste, de slogan vandaag bestelt morgen geleverd is toch niet zo goed.Ik heb 2 weken gewacht op levering. Mvg Eddy
Goed begin, heel best einde !!!
Ondanks een wachttijd in het begin, een fantastisch eind resultaat!
Ze zijn aangeschaft voor een "galmend" geluid in de woonkamer en dat is volkomen verdwenen!
Top bedrijf!
Een zeer snelle bezorging, MA morgen besteld en DI morgen bezorgd door een zeer vriendelijke en behulpzame bezorger!
De panelen zijn zeer goed verpakt en zien er fantastisch uit! TOP!
Wij waren al langer aan het kijken naar…
Wij waren al langer aan het kijken naar panelen voor achter ons bed en per toeval kwamen wij op jullie website uit.
Voor ons zijn jullie een top bedrijf, een prima service, snelle levering, goed verpakt en kwalitatief prachtige panelen!
Wij bevelen jullie van harte aan bij andere mensen.
Alles perfect verlopen
Goede service en mooie panelen
Goede service en mooie panelen! Snel en volgens afspraak bezorgd. Zeer tevreden!
Mooie akupanelen aan een zeer interessante prijs
Mooie akupanelen aan een zeer interessante prijs. De levering was enigszins vertraagd wegens uitputting van de voorraad, maar werd nadien stipt en correct uitgevoerd. Leuke bonus : de eerder bestelde samples werden volledig terugbetaald, inclusief verzendkosten, nadat ik de bestelling plaatste van mijn panelen. Top service aan een goede prijs !
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.