Wallfield Recenzje 1376

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

I need to split my review into a few parts: Product: We bought four paintings and returned two of them. The paintings are nice, but some do not fully match what is shown on the website. If... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super, je cherchai un lustre, je l'ai eu à un super prix defiant toute concurrence. Paiement securisé par Paypal et rapidité d'expedition en 3 jours via chronoposte.Je recommande!

Oceniono na 5 z 5

4 mooie eetkamerstoelen besteld hier. Met een van de stoelen een probleem gehad maar dat is keurig opgelost! Fijn bedrijf!

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Galeria sztuki

Napisane przez firmę

Wallfield® is het hét toonaangevende merk voor muurdecoratie, verlichting en meubels. Wij zijn als bedrijf in Nederland gevestigd, maar leveren ook buiten Nederland. Onze woondecoraties zijn uniek en gemaakt van de allerbeste kwaliteit.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 61% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en stevig…

Snelle levering en stevig verpakt.Tevens word je op de hoogte gehouden via mailtjes.
Glasschilderij ziet er super uit,Mooie kleuren en zeer helder.

11 marca 2026

Commande effectué depuis 10 jours toujours rien

Commande effectué depuis 10 jours pour un produit livrable sous 5 jours, aucun service âpres vente personne ne répond au mails. A fuir absolument
prennent les paiements mais ne livrent rien et aucune com.

1 marca 2026

Odpowiedź od Wallfield

Bonjour, nous sommes désolés d'apprendre cela, ce n'est bien sûr pas notre intention. Si vous pouvez nous communiquer votre numéro de commande ou nous envoyer un message via le service clientèle, nous nous ferons un plaisir de résoudre ce problème avec vous ! Veuillez nous excuser pour ce désagrément.

Oceniono na 1 z 5

Ne connaissent pas leur stock

Perte de temps, ils n ont aucune idée de ce qu ils ont en stock.
Le service après vente vous dise que c est disponible. Commande annulé au bout d un mois .
J essaye un autre article (soit disant en stock soit d apres le service après vente) annulation au bout d un mois.
Temps perdu : 2 mois

2 stycznia 2026

Odpowiedź od Wallfield

Bonjour, désolé d'apprendre cela, toutes nos excuses. Si vous souhaitez trouver une solution adaptée, pourriez-vous nous envoyer un message, car nous ne disposons pas d'autres coordonnées pour vous contacter. Veuillez nous excuser pour ce désagrément !

Oceniono na 3 z 5

Scandaleux !

Honte !!! Attente d une facture depuis 3 semaines sans réponse !!!! Service après vente nul!!!
C est légal d envoyer une facture après achat ….. jamais résultat et pas de réponse …..

24 lutego 2026

Hele slechte service

Hele slechte service, tot 3 keer toe beschadigde baklijst ontvangen.. en als je de klantenservice probeert te bereiken geen gehoor... Vervolgens Als je je geld terug wil hoor je helemaal niks meer! Hier nooit bestellen wees gewaarschuwd!!

16 lutego 2026

Odpowiedź od Wallfield

Hi, wat vervelend om te horen. We hebben een nieuwe opgestuurd naar u en hopen dat het wel naar wens is dit keer! Het was helaas een hele uitzonderlijke situatie. We hebben u gecontacteerd en zouden graag tot een fijne oplossing komen!

Zeer slecht

Zeer slecht. Een baklijst besteld. Helaas beschadigd. Na klantenservice een bon gekregen om deze terug te sturen. Helaas namen ze het bij het pakketpunt niet aan. Dus een dag thuis moeten blijven van werk zodat deze teruggenomen kon worden door DHL. Een nieuwe besteld en wederom beschadigd. De 2e baklijst mochten we houden, omdat dit een grote was naar de milieustraat moeten gaan. Dan nog niet over al het karton gesproken. Derde keer zou je zeggen dat de lijst intakt geleverd zou worden, helaas was dit keer de baklijst stuk afgeleverd. Het vervelende is dat we nu na 3 baklijsten nog steeds geen onbeschadigde baklijst hebben, en hier ondertussen al veel ongemak van hebben ondervonden. Klantenservice zou ons bellen. Helaas weer geen woord nagekomen, want er is geen contact opgenomen. Als je slim bent bestel je niet bij dit bedrijf.

18 lutego 2026

Odpowiedź od Wallfield

Wat vervelend om te horen, dat is uiteraard niet de bedoeling. We willen het graag met u oplossen, stuur ons gerust een berichtje en dan kunnen we naar een passende oplossing zoeken met u. Excuses!

Een set van 3 glas schilderijen…Just WAUW

Een set van 3 glas schilderijen besteld. Paar dagen vertraagt maar supersnel reactie van de klantenservice met nieuwe levertijd. Uiteindelijk maar 4 dagen later. Dus vooral noemenswaardig omdat de reactie tijd ze snel was.
Eenmaal binnen en uitgepakt met open mond staan kijken. Ze zagen er mooi uit op de foto maar niet te vergelijken met hoe waanzinnig mooi ze er uit zien als je ze in het echt ziet.
Kan niet wachten tot ze hangen! Echt schitterend! Dikke aanrader

17 lutego 2026

Odpowiedź od Wallfield

Wat super fijn om te horen, bedankt! Veel plezier met uw bestelling!

Oceniono na 3 z 5

3 sterren ipv 1

Ik plaatste mijn bestelling 24/1. Dit was een cadeau voor Valentijn en volgens de beschrijving zou het geleverd worden op maandag 26 januari. Die dag kwam er echter niets aan, zonder enige communicatie. Daarom heb ik zelf contact opgenomen via e-mail om te vragen wanneer mijn bestelling dan wel geleverd zou worden.

Ik kreeg telkens snel antwoord dat er vertraging was en dat de bestelling “zo snel mogelijk” geleverd zou worden. Twee dagen later opnieuw gemaild, opnieuw hetzelfde antwoord. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik dit zeker vóór Valentijn nodig had, en er werd mij meerdere keren verzekerd dat dit geen probleem zou zijn. Toch bleef het bij vage beloftes en voelde het alsof ik aan het lijntje werd gehouden.

De week vóór Valentijn heb ik opnieuw gevraagd wanneer het pakket verzonden werd. Toen kreeg ik te horen dat het “eind volgende week” geleverd zou worden, terwijl Valentijn op zaterdag viel. Pas nadat ik een negatieve review had geplaatst, kwam er plots schot in de zaak en sloegen ze in actie. Jammer dat dit pas kan na een slechte review. Ik werd gecontacteerd door een andere medewerker die een korting aanbood als ik mijn review zou aanpassen :p. Ik heb toen aangegeven dat ik pas een nieuwe review zou schrijven als de bestelling effectief vóór Valentijn geleverd werd, mét de beloofde korting, aangezien dit al drie weken aansleepte en mij ondertussen bijna tien e-mails had gekost.

Uiteindelijk heb ik mijn bestelling letterlijk één dag vóór Valentijn ontvangen. Bedankt voor de korting, daardoor geef ik 3 sterren in plaats van 1 maar echt tevreden ben ik niet. Het hele proces had veel vlotter en eerlijker gecommuniceerd kunnen worden.

17 lutego 2026

Odpowiedź od Wallfield

Bedankt voor uw review, en excuses voor de langere levertijd. We hopen het toch enigszins goedgemaakt te hebben en dat het cadeau in de smaak is gevallen!

Oceniono na 1 z 5

Levertijd niet haalbaar en communicatie van NIKS

Erg tevreden over het product. Wel komt daarbij kijken dat dit 2 weken te laat is geleverd. Wallfield komt met een compensatie van 10% wat erg fijn is alleen handelen ze dit niet normaal af. Al 2 weken bezig om een nieuw factuurbedrag in Klarna te krijgen. Wallfield geeft aan dit al meerdere keren te hebben doorgegeven wat niet de waarheid is. Klarna staat mij wel normaal te woord en zij kunnen zien dat er niets is gecommuniceerd met hen. Erg jammer dat je hier als klant zijnde zelf achteraan moet en dat al 2 weken lang!!! Telkens hoor ik excuses maar los het op! Hier is de klant veel blijer mee ;)

16 lutego 2026

Odpowiedź od Wallfield

Hi, wat vervelend om te horen. We lossen het graag met u op en hebben u een berichtje gestuurd, excuses voor het ongemak.

GEWELDIG!!!!

In één woord GEWELDIG! In het echt zijn de glas kunstwerken nog mooier en scherper dan op de website. Je krijgt vooraf een instructiefilmpje hoe je kunstwerk op te hangen. Levering snel en super goed verpakt. Ik zoek nog iets voor in de hal en deze ga ik sowieso bij Wallfield bestellen. Mede omdat ik met andere websites minder goede ervaringen heb. Dus zoek je iets moois voor aan de muur, bij hun kan je gerust bestellen.

13 lutego 2026

Odpowiedź od Wallfield

Wat super fijn om te horen, bedankt! Veel plezier met uw bestelling!

Prachtig assortiment

Prachtig assortiment, goeie kwaliteit, zorgvuldig verpakt en verzonden. Gaat zeker vaker iets besteld worden

5 lutego 2026

Odpowiedź od Wallfield

Wat fijn om te horen! Veel plezier met uw bestelling.

Geweldige producten

Geweldige producten! Diverse lampen en glasschilderijen al in huis!

1 lutego 2026

Oceniono na 5 z 5

Ik had een salontafel besteld

Ik had een salontafel besteld, helaas kwamen alleen de glasplaten aan. Melding gemaakt, maar werd direct opgelost . Echt super service !!!!!
En….de tafel is echt super mooi 🤩 echt helemaal blij

27 stycznia 2026

Je krijgt wat je koopt

Je krijgt wat je koopt, regelmatig krijg je duidelijke info ivm met je aankoop. De wachttijd moet je een 2 à 3 weken tellen, wat mij persoonlijk niet stoort.
De montage en ophangingssysteem wordt eveneens heel goed uitgelegd met tekening en filmpje.
Een aanrader

27 stycznia 2026

Jamais eu le tableau fuyer

Jamais eu le tableau fuyer

21 stycznia 2026

Odpowiedź od Wallfield

Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'avez pas eu une expérience agréable avec nous. Si vous pouvez nous fournir certaines informations, telles que votre numéro de commande, nous serons ravis de trouver une solution avec vous. Vous pouvez également contacter notre service clientèle en utilisant ce même message. Veuillez nous excuser pour ce désagrément.

Teleurstellende ervaring met Wallfield

Teleurstellende ervaring met Wallfield
Twee weken geleden heb ik een bestelling geplaatst voor drie lijsten, maar tot nu toe heb ik slechts één lijst ontvangen. Over de overige twee krijg ik geen enkele duidelijke informatie.
Wat het extra vervelend maakt, is de klantenservice. Die is niet alleen onvriendelijk, maar geeft ook geen heldere antwoorden over de status van mijn bestelling. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd zonder concrete oplossing of datum! Geen aanrader!

9 stycznia 2026

Odpowiedź od Wallfield

Wat vervelend om te horen dat u geen fijne ervaring met ons hebt gehad. Als u wat informatie kan doorgeven zoals uw ordernummer, willen we het graag met u oplossen. U kunt ook altijd contact opnemen met ditzelfde bericht via onze klantenservice. Excuses voor het ongemak.

Oceniono na 5 z 5

Prachtige winkel met veel moois

Ik heb ook wat problemen gehad met mijn bestelling maar alles is heel netjes opgelost door het bedrijf dus ben ik zeer tevreden over de afhandeling dankjewel hier voor met vgr

18 stycznia 2026

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, netjes verpakt, zeer tevreden

13 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej