10 sterren als het kon
10 sterren als het kon!
Ik volg Cynthia al heel wat jaartjes en had toen al regelmatig zeker wat aan haar posts en podcast maar sinds een paar maanden, na mijn breakup heb ik de stap gezet naar de wake your dreams app en voelt alles anders! Ik was regelmatig het vertrouwen kwijtgeraakt de afgelopen jaren door vele gezondheidsproblemen en daardoor ook financiële zorgen en toen de breakup erbij kwam was het tijd om het roer echt om te gooien en ik wist precies dat ik daarvoor bij de wake your dreams app moest zijn. Ik maak nu dagelijks gebruik van verschillende audio’s van Cynthia (meditaties, peptalks, affirmaties) en mijn zelfvertrouwen en het vertrouwen in het leven/het universum is echt al geshift! Als ik het vertrouwen weer even kwijt ben, ben ik zo weer terug dankzij haar audio’s en de manier van denken die ik nu ook echt in mezelf begin te integreren. Ik doe veel meer op gevoel en intuïtie en ik voel heel sterk dat er iets groters op me wacht maar ik zélf moet geloven en daarbij helpt Cynthia me enorm. Ik ervaar hoe er mooie dingen op mijn pad komen en hoeveel bevestiging het universum me geeft als ik ervoor open sta! Cynthia is een onwijs lieve, warme vrouw met oprechte, pure intenties en dat voel je! Een grote steun op afstand en met de audio’s in de mooie en ook de moeilijkere dingen. De moeilijkere dingen zie ik nu weer veel makkelijker als lessen en redirections in plaats van dat ik blijf hangen in zelfmedelijden en verdriet! Ik blijf vertrouwen houden en ben enthousiast over alles wat er nog op mijn pad gaat komen. Dankjewel voor alles tot nu toe lieve Cynthia en voor het vertrouwen in alles wat er nog komen gaat ❤️

Odpowiedź od Wakeyourdreams