Dårlig service, svarer tilbage på telefon om aftenen kl 21 efter lang kø. Havde booket en tid til bil fiks 4 måneder i forvejen og så har de ikke de ting på lager som de skal bruge til at fikse min bi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har i årenes løb købt adskillige nye biler, og hver gang undret mig over det manglende engagement fra sælgernes side. Denne gang har været en undtagelse, hvor jeg ved køb af min nye T-ROC blev... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fuldkommen latterlig "service". Opkræver betaling udover det aftalte, svarer ikke på mails og ringer ikke tilbage trods lovning herom. Foreslår pr. telefon at man jo evt. kan komme forbi, i stedet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionel behandling og service. Det har været en fornøjelse at købe ny bil hos Anders Birk, Volkswagen København. Vi er gennem hele processen blevet behandlet med imødekommenhed og har ny... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Volkswagen København er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, humor, personlig kontakt. Vores personale uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen. HUSK at alle er velkomne hos os :)
Banevingen 9, 2200, København N, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Man kan desværre kun give 5 stjerner, selvom at de fortjener det dobbelte.
Andreas Vidø som vi blev betjent af, har virkeligt forstået at leve sig ind i kundernes behov og hjerte.
han forstår at sælge varen og samtidigt yde en service helt udover det sædvanlige.
Hvis de bruger “månedens medarbejder” derinde, så ville han helt sikkert få min stemme.
I det hele taget, har personalet været yderst imødekommende og hjælpsomme.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi handler bil her.
Hilsen en glad og tilfreds kunde :-)

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Her er bare ingen tvivl om, at Nicolai både forstår sig men også samler på gode kundeoplevelser hos VW på Nørrebro.
Min bedste anbefaling herfra.

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Vi havde intet mindre end en fantastisk oplevelse hos Volkswagen København! Vi oplevede imødekommende og professionel service, fra det øjeblik vi trådte ind ad døren første gang, til vi igår afhentede vores nye Polo. Andreas var informerende og tilgængelig under hele forløbet. Desuden sørgede han også for, at vi var godt klædt på, da vi kørte vores nye bil ud af porten. Vi fik en grundig gennemgang af bilens funktioner, og fik hjælp til opsætning af de tilhørende app’s man kan bruge i bilen.
Derfor kan vi kun sende de varmeste anbefalinger til Andreas og resten af holdet hos Volkswagen København.

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Fik utrolig god service og instruktion af sælger Andreas Vidø da jeg hentede min nye polo. Kan klart anbefale at handle i VW København 😊

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Jeg har oplevet en fantastisk god og kompetent rådgivning, i forbindelse med køb af ny bil. Meget fin og afstemt kontakt under forløbet, med opdateringer i forhold til levering.
Vi anbefale VW København, til alle der skal have ny bil. Stort tak til Andreas.

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Jeg har haft en fantastisk kundeoplevelse i forbindelse med mit køb af VW Up via VW København. Det har i særlig grad skyldtes den super imødekommende, gode, og professionelle rådgivning og service jeg har modtaget fra både Anders Birk and Martin Schumacher. Fra jeg trådte ind af døren, til nu her efter mit køb, har jeg oplevet positiv, kyndig og effektiv kommunikation og respons via både mail, telefon og fysisk fremmøde. Jeg kan varmt anbefale at handle med dem !

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Vi har lige købt en Skoda CityGo af Anders Birk fra Volkswagen København.
Vi fik en proffesionel, venlig og en super service af Anders.
Og bilen kører som den skal.
Vi kan varmt anbefale at handle hos Volkswagen København og ikke mindst, Anders Birk.

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Afleverede min Passat til olieskift og udskiftning af viskere kl 9:00. Beder dem ringe så snart den er klar, da jeg skal hente børn inden institutionen lukker. “Den er klar kl 16”. De ringer til værkstedet kl 16:10 og det er tydeligt at de ikke er gået igang med bilen endnu! Mine børn sover da bare i børnehaven. De har ikke styr på noget som helst :-( Fik bilen kl 16:30…

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Endnu en dårlig oplevelse hos Volkswagen på Banevingen 9 🤯 Jeg kommer forbi og ber’ om er tilbud på reparation, fyren fra receptionen kommer ud og tager billeder, skriver noter og siger, at han vil sende mig et skriftligt tilbud på mail. Efter 9 dage har jeg intet modtaget og når jeg ringer til kundeservice, kan de intet se registreret på mit registreringsnr. Som om intet var hændt. Hele møllen starter forfra. Jeg skal forbi dem igen. Endnu en skuffende oplevelse hos Banevingen 9.

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Rigtig god oplevelse og super god service både ved køb og afhentning af Anders.
Hvis bilforhandlere normalt ligger i bunden i forhold til stjerner, så trækker Volkswagen København godt op på et blakket renomme. Så kør trygt forbi Banevingen 9 hvis du skal have bilen udskiftet.
Kan varmt anbefales :-)

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Det er tredje gang jeg handler hos VW kbh (golf, UP, og passat gte). Anders Birk er en yderst professionel konsulent. Han er imødekommende, kommunikerende, nærværende og lyttende. Han er nysgerrig på ens behov og gør alt hvad han kan, for at kunne give en god rådgivning og højt service. Anders overholder alle aftaler og man føler sig tryg fra det første møde til gennemgang/levering af bilen.
Anders er "a person to go to".

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Tusind tak for en fantastisk service hele vejen igennem processen – super god vejledning mht. bilen og dens specifikationer, og specielt leveringsdato’en var Anders virkelig god til at beregne. Helt perfekt service. Jeg kommer helt sikkert tilbage når jeg enten skal købe eller lease noget nyt. Fantastisk service og jeg kan klart anbefale folk at tage fat i VW København og Anders hvis de har brug for en ny bil 😊

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Alt mellem at få skiftet bil, til at finde dato til aflevering/ udlevering og komme på liste til ny model har bare kørt som smurt.
Dorthe er sindssyg dygtig og virkelig hjælpsom

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Umuligt at komme igennem til værkstedet - og de har haft min bil i utrolig lang tid, og jeg blev ved og ved at ringe - men kom aldrig igennem til værkstedet - og de ringede aldrig tilbage. Utrolig dårlig service. Kan ikke anbefale det

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
God service. Forsinkelse, men uden problemer pga lånebil.

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Fra mega øv mht godt og grundigt krøllet bil
Til fantastisk service på pladeværkstedet og ny bil udvendigt.
Tak for hjælpen og løbende tilbagemeldinger Mads.

Odpowiedź od Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Efter at have ventet fem uger på, at VW- værkstedet havde tid til tjek af en fejlkode i min bil, står jeg nu uden på ubestemt tid!
I dag fredag afleverede jeg min bil på servicecenteret kl. 8 og går med besked om, at bilen enten kan hentes kl. 16 eller, at værkstedet vender tilbage med besked om hvad reparationen koster og hvornår bilen kan afhentes.
Senere på dagen når jeg ikke at besvare et ukendt opkald, og da jeg ringer tilbage havner jeg i en telefonkø, som jeg formoder tilhører VW-værkstedet. Venter i 23 min. før jeg kommer igennem og får oplyst at værksteder nu er lukket og først åbner igen mandag. INGEN tilbagemelding om bilen!!
Jeg er arbejdsmæssigt afhængig af min / en bil, som jeg skal bruge senest mandag morgen - og er nu dybt frustreret og meget rasende over VWs mangel på service.
Dette servicecenter virker generelt utjekket, for da jeg et par måneder forinden havde tid til servicetjek på bilen, var min registrering forsvundet i deres system, og kun fordi jeg insisterede temmelig udtrykkeligt, blev der fundet en tid!
PS
Efter at have skrevet denne anmeldelse, har jeg netop talt med en hjælpsom medarbejder, der nu har hjulpet mig med en lånebil. Så mit raseri har fortaget sig en del og denne anmeldelse er gået fra en til tre stjerner.