⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende satéhanger! Wat een geweldige aankoop! De satéhanger is stevig, praktisch en van uitstekende kwaliteit. De spiesen hangen mooi vrij boven de hitte, waardoor de saté gelijkma... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De producten zijn top. De kolen zijn echt super en ook eerlijk geprijsd. De levering kan beter. Rauwe vleesproducten werden in de hete zon voor de deur gelegd zonder dat de bezorger moei... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gewoon goed rookmot gehaald grote baal. Was in de biuurt.Moet wel zeggen vorige keer werd de 25 kilo nitriet zout keurig door verkoopster naar auto gebracht. De 15 kilo rookmot kon ik als vrouw zijnde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tot nog toe alle bestellingen netjes verzorgd. Het bestelde vlees is ook van zeer goede kwaliteit. Vrijwel altijd wordt de bestelling volledig geleverd. En als er eens iets mist kun je dit melden e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Vuur & Rook draait alles om passie voor vuur, smaak en samenzijn. Of je nu een beginnende grillmaster bent of een doorgewinterde pitmaster, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van elk moment rond het vuur iets bijzonders te maken. Van topkwaliteit BBQ's en smokers tot houtskool, rubs, sauzen en accessoires... Wij brengen vuur tot leven. Stap in onze wereld van rokerige aroma’s, slow cooking en pure beleving. Want bij Vuur & Rook draait het niet alleen om eten, maar om genieten. Buiten. Samen.
Dane kontaktowe
Goorsteeg 3, 6741 TA, Lunteren, Holandia
- 085-3036177
- klantenservice@vuurenrook.nl
- vuurenrook.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Vakkundig en snel
De bestellingen met onder andere vlees werd vakkundig ingepakt en verzonden. Pakket werd snel geleverd

Odpowiedź od Vuur en Rook
Heerlijk stuk vlees en volgens mij heb…
Heerlijk stuk vlees en volgens mij heb ik hem ook perfect bereid na advies van jullie.

Heerlijke surprisebox
Heerlijke surprisebox! We kunnen weer even vooruit met de lekkere rubs.

Odpowiedź od Vuur en Rook
Bestelling makkelijk kunnen plaatsen.
Bestelling Makkelijk kunnen plaatsen.
Snelle levering en netjes bezorgd

Alles voor de BBQ
Snelle verzending, veel keus. Ook goed geholpen via de chat. Hier ga ik vaker bestellen!

Prima zoals altijd
Aantal zakken kolen besteld, keurig verpakt en netjes de volgende dag thuis afgeleverd.

Odpowiedź od Vuur en Rook
Teleurstelling leuke aanbieding één dag geen…
Leuke aanbieding: één dag geen verzendkosten. Hoewel ik meestal in Lunteren langs ging, toch eens gebruik gemaakt van "deze aanbieding" die de volgende dag zou worden bezorgd. Helaas, wel diverse mails van de bezorg-organisatie trunkrs maar géén levering van de bestelling. Na 2 dagen Vuur en Rook geappt. Die komen met een vaag verhaal dat ze het bestelnummer niet kunnen vinden en dat bezorger trunkrs het bezorg adres ook niet kon vinden.... zou verkeerd zijn gespeld. Wat een trieste ongeloofwaardige smoezen.
Vervolgens is het aanbod dat ik de bestelling zelf kan komen ophalen of mijn geld terug. Mijn suggestie dat ze het zelf hadden kunnen langsbrengen werd van de hand gewezen. Géén enkele verontschuldiging: er wordt gesuggereerd dat de fout gelopen bestelling eigenlijk mijn schuld zou zijn dit terwijl Vuur en Rook en trunkrs zijn die de zaak totaal niet op orde hebben.
Wat is dit voor een onprofessionele en klant-onvriendelijke winkel!
Voor mij géén Vuur en Rook meer!
Jammer.

Alles prima geregeld en super geholpen
Alles prima geregeld en super geholpen

Top service
Heb daar een boek bestel, dat werd snel geleverd, keurig verpakt en makkelijk traceerbaar. Helaas het verkeerde boek geleverd gekregen, maar na contact met de klantenservice voor dit kleine issue werd alles naar meer dan volle tevredenheid ook super snel opgelost en heb ik het juiste boek thuis gekregen. Top opgelost, website staat by mijn favoriete site voor een volgende bestelling.

Odpowiedź od Vuur en Rook
Ik bestel er wel vaker en alles wordt…
Ik bestel er wel vaker en alles wordt altijd netjes geleverd en de kwaliteit van het vlees is ook goed.

Odpowiedź od Vuur en Rook
Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij…
Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij Vuur en Rook! Allemaal waren ze fantastisch, de service is uitmuntend en ze hebben alles wat een bbq liefhebber als ik nodig heeft. Mijn vaste leverancier van kolen en bbq accessoires.

Aanrader!
Goede producten, leveren op tijd zoals ze beloven. Duidelijke communicatie.

Top zaak
Top zaak, enthousiast personeel goede producten en geven mooie workshops. Aanrader.

Geweldige zaak
Geweldige zaak! Passie spat eraf! Geen verkooppraatjes maar gemeend op maat advies.

Simpel altijd correct meedenkend
Simpel altijd correct meedenkend