Beef Exclusief B.V. Recenzje 235

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Bestelling geplaatst, volgende ochtend gebeld door Beef Exclusief om me te laten weten dat de Picanha niet meer op voorraad was, kreeg een vervanging aangeboden. Helemaal top, geen probleem. Werd deze... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kamado workshop. Laat ik beginnen met AANRADER. Samen met 20 anderen ieder op een eigen kamado. In groepjes van 2. Dus ook 2 kamado’s. Leuk ontvangst, in een mooie ruimte, een goed verhaal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kamado gekocht, snel geleverd en goede uitleg ontvangen. basis workshop gehad van Gertjan van Dijk. duidelijke uitleg gehad veel tips en recepten, wij gaan hier meer workshop volgen

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grillami
  2. Teren do grillowania
  3. Dostawca produktów mięsnych
  4. Sklep

Informacje o Beef Exclusief B.V.

Napisane przez firmę

Beef Exclusief - Dé BBQ & kamado specialist van Zuid-Holland.

Hét adres voor Big Green Egg, Kamado Joe, The Bstrd en premium barbecuevlees in Zevenhuizen. Kamado BBQ specialist: Grootste winkel in de regio met 15+ modellen

Pizzaovenspecialist: Gozney en Witt

Vleesspecialist: Wagyu, Black Angus, Spaans ibericovlees

Buitenkeukens: Fraaii, Roostr & Big Green Egg

BBQ Workshops: Hands-on cursussen Braais, open vuur, accessoires, sauzen, rubs en veel meer…

Centraal gelegen voor: Rotterdam, Den Haag, Gouda en omgeving (Groene Hart, 30-40km). Makkelijk bereikbaar via A12, afslag Zevenhuizen.

Online bestellen ook mogelijk. Voor 10:00 besteld = vanavond in huis (ma-vr)

Winkel open: ma-za | Gratis parkeren | Expert advies

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Prachtig stuk vlees besteld en gehaald

Prachtig stuk vlees besteld en gehaald, en het uitstekende eigen merk houtskolen. Alles piekfijn in orde, goed geholpen en zoveel keuze en deskundigheid voor de echte kamado bbq liefhebber.

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat zowel het vlees als onze houtskool zo goed bevielen en dat je goed geholpen bent. Mooi dat je onze passie voor kamado BBQ en kwaliteit zo hebt ervaren. Hopelijk zien we je snel weer.

Oceniono na 5 z 5

Erg goed verpakt en keurig volgens…

Erg goed verpakt en keurig volgens afspraak geleverd

13 kwietnia 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles goed verpakt was en netjes volgens afspraak is geleverd. Daar besteden we veel aandacht aan, zodat alles in perfecte staat aankomt. Graag tot een volgende keer.

Oceniono na 5 z 5

Kamado gekocht en workshop gevolgd

Kamado gekocht, snel geleverd en goede uitleg ontvangen.

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Wat leuk om te lezen, dank je wel Marco. Fijn dat je de kamado snel in huis had en dat je iets hebt gehad aan onze uitleg en tips. Mooi dat de workshop zo goed bevallen is – en leuk dat je er nog meer wilt volgen! We zien je graag weer terug.

Rust

Behalve het feit dat alles aat van de bbq af kwam heerlijk was door de uitstekende uitleg, is het gelukt ons ervan te overtuigen dat we dit kunnen en heeft hij ons rust geleerd in het prepareren van heerlijk eten op of in een kamado. En dat alles tijdens een supergezellige middag. Nogmaals dank.

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Wat een prachtige review, dank je wel. Mooi om te horen dat je hebt genoten van het eten, en het vertrouwen hebt gekregen in het werken met de kamado. Daar doen we het voor!
Hopelijk tot snel bij een volgende workshop.

Uitstekende service

Uitstekende service, vriendelijke mensen. Denken met je mee van de bestelling tot aan de bezorging. Niks op aan te merken.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Bedankt voor deze 5-sterren review William, het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer!

Kwaliteit voor een goede prijs

Kwaliteit voor een goede prijs

3 kwietnia 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je de kwaliteit in verhouding tot de prijs zo waardeert. Daar streven we elke dag naar. Hopelijk tot een volgende keer.

Oceniono na 3 z 5

Product en bestelling zijn perfect

Product en bestelling zijn perfect
Alleen verzendkosten veel te hoog

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je beoordeling en fijn om te horen dat het product en de bestelling helemaal naar wens zijn. We begrijpen dat de verzendkosten als hoog worden ervaren; die bestaan inderdaad deels uit brandstoftoeslag en degelijk verpakkingsmateriaal om alles in goede staat bij je te krijgen. We waarderen je feedback en nemen dit zeker mee.

Goed vlees

Goed vlees, en op tijd geleverd

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Dank je wel Adri voor deze 5-sterren review. We zien je graag terug.

Kamado workshop.

Kamado workshop.

Laat ik beginnen met AANRADER.
Leuk ontvangst, in een mooie ruimte, een goed verhaal over temperaturen regelen en verschillen in houtskool.
Daarna aan de gang in een gave serre. Verschillende gerechten gemaakt, en uiteraard gegeten.
Leerzaam gezellig en lekker.
We gaan de volgende keer voor next level.
En na afloop de recepten in de mail.

Met vriendelijke groeten Ruud en Ron

14 marca 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Wat een geweldige review, dank je wel! Super om te horen dat je onze workshop zo hebt ervaren – vanaf de ontvangst, de uitleg tot het uiteindelijk bereiden op de kamado. Precies zoals je zelf al zegt, 'leerzaam, gezellig en lekker'. Daar doen we het voor.

Leuk dat je alweer denkt aan de volgende stap… we zien je graag terug voor de next level.

Oceniono na 5 z 5

goede snelle levering en het artikel…

goede snelle levering en het artikel had een mooie prijs in vergelijking met ander sites

18 marca 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de prijs. Graag tot een volgende keer in onze winkel of op onze website.

Oceniono na 5 z 5

Gezellige, leerzame en ontspannen workshop!

De workshop werd op een ontspannen, supergezellige wijze gecoacht. Echt weer wat variaties uitgeprobeerd waar ik weer verder mee aan de slag kan.

21 marca 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Wat leuk om te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent over de workshop. En mooi dat je weer nieuwe ideeën hebt opgedaan waar je zelf mee verder kunt. Hopelijk zien we je nog eens terug bij een volgende workshop.

Oceniono na 4 z 5

Beef exclusief is echt heel makkelijk…

Beef exclusief is echt heel makkelijk en over het algemeen heel goed vlees. Ik had de st louis style spare ribs van Swift, deze zijn niet de allerbeste al zeg ik het zelf. Maar over het algemeen bestel ik en blijf ik bij ze bestellen en ben ik zeer tevreden

20 marca 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Bedankt voor je uitgebreide review Koen. Fijn om te horen dat je over het algemeen erg tevreden bent en graag bij ons blijft bestellen. Jammer dat deze ribs iets minder waren dan verwacht, we nemen je feedback zeker mee. Dank je wel voor je vertrouwen en tot de volgende bestelling!

Gewoon top

Gewoon top..

13 marca 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Goed om te horen, dank je wel voor deze review.

Fijn bedrijf

Prima prijs. Snelle levering. Prettige communicatie. Kortom: goede service!

19 marca 2026

Odpowiedź od Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je mooie review Stephan. Fijn om te horen dat alles – van prijs tot levering en communicatie – zo goed is verlopen. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej