Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Het retourneren van een artikel is onmogelijk. Verwezen wordt naar de website voor contact met de leverancier. Contact met VTwonenshop is praktisch niet te doen en de leverancier reageert niet. Ik zit... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bij loods 5 Amersfoort werd in aangesproken door een jonge man ivm een actie die er liep. VT wonen magazine voor weinig en tevens een €25,- shop tegoed (volgens mij zei hij cadeaubon). Na veel verkoop... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Echt een slechte service. Bestelling geplaatst, betaald, bevestiging per mail en dan niets meer horen. Slechte klantenservice. Geen contact mogelijk. Nergens een telefoonnummer te bekennen. Nog ge... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Wilde tijdelijk abonnement op vt wonen opzeggen. Dacht het in mijn account wel te kunnen doen maar kan niet , alleen telefonisch. Dus ik bel het bewuste nr en krijg een bandje dat de wachttijd langer... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Sklep z wyposażeniem domowym
  3. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

vtwonen is de wooncoach voor een fijn en stijlvol thuis dat helemaal bij jou past. Via vtwonen.nl, shop.vtwonen.nl, onze magazines en licentiecollecties inspireren en informeren we dagelijks interieurfans, verbouwers, verhuizers, shoppers en iedereen met een woonvraag. Op vtwonen.nl vind je dagelijks interieurinspiratie, woontrends, praktische woontips, binnenkijkers, DIY’s en stylingadvies voor iedere ruimte in huis. Via shop.vtwonen.nl shop je een zorgvuldig samengestelde collectie meubels, woonaccessoires, verlichting en decoratie van vtwonen en andere toonaangevende interieurmerken - van tijdloze basics tot de nieuwste woontrends. Daarnaast inspireren de magazines vtwonen, vtwonen Landelijk en vtwonen Design iedere woonliefhebber met unieke woonstijlen, praktische tips en eigentijdse interieurideeën. Via onze eigen collecties brengen we onze woonvisie bovendien tot leven in stijlvolle licentiecollecties die samen met geselecteerde partners worden ontwikkeld. Van on-trend stylingideeën tot slimme woonoplossingen: met onze content, producten en services helpen we iedereen om van een huis een thuis te maken. Feedback via Trustpilot helpt ons om onze service, platformen en producten continu verder te verbeteren.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

1,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

Onbereikbare klantenservice

Onbereikbaar, onbetrouwbaar en geen oplossing bij een kapot geleverd product. Extreem slechte ervaring met een meubel uit de VT Wonen Shop van het merk Bodini voor 160 euro. Nog nooit zo slecht behandeld door een webshop. VT Wonen verschuilt zich achter zijn partners en lost niets op. Bodini is onbereikbaar en lost niets op. Ik zit al meer dan 2 maanden met een kapot meubel en een klantenservice die niets regelt en onbereikbaar is. Al drie keer een bericht gestuurd, maar ik krijg geen antwoord. Ze moesten zich schamen. Ik begin het nu behoorlijk zat te worden. Ik zou het liefst nul sterren geven, maar helaas moet je er minimaal 1 ster geven.

27 lipca 2025

Wachten op geld

Op 27-08 melding gekregen van de partner dat mijn bestelling retour is gekomen. Tot op heden mijn geld nog niet terug gehad. Je krijgt vanuit VT wonen ook geen reactie. Partner geeft ook aan dat dit een bekend probleem is. Kortom bestel hier niet en klantenservice is onbereikbaar.

6 października 2025

Waardeloos

Waardeloos, bestelling gedaan, geen bevestiging ontvangen wel van Klarna. Wil contact met ze opnemen lukt niet, kan niet bellen, alleen een formulier invullen. Ik bestel hier nooit meer.

30 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Annuleren bij vtwonen kan niet

Bijzettafel besteld op basis van belofte dat het maandag geleverd zou worden als er vrijdag voor 17:00 besteld zou zijn, maar de levering bleek ruim 6 weken in beslag te nemen.
Blijk de order niet bij vtwonen te kunnen annuleren, maar wordt verwezen naar de fabrikant.

29 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Oplichterij/mafia met VT wonen als dekmantel

Op 8/8/2025 heb ik online via Shop.VTwonen een kastje gekocht ik had daarbij direct 229 euro overgemaakt via mijn particuliere bankrekening bij de ABN amro bank.)
Na vele mailtje via een contactformulier op de site van shopVTwonen en telefoontjes naar de verkooppartner "Really Nice Thinks" in Spanje. Werd op 9/9/2025 na 28 dagen eindelijk via het bedrijf Rhenus Road het product verzonden. (Ik had hen al meerdere malen gewezen op artikel 10 in hun algemene voorwaarden, waarin staat dat wanneer een levering langer dan 30 dagen duurt, de koper de mogelijkheid heeft de overeenkomst te ontbinden en de gedane betalingen zo spoedig mogelijk zou worden terugbetaald aan de kopen.) Via Ribarroja del Turia, Barcelona, en via Venlo komt op 15/9/2025 het product aan in Oldenzaal. Op dinsdag 16/9 word ik gebeld met de vraag wanneer ze het aan huis kunnen leveren (in eerste instantie had ik hun telefoontje gemist, dat hebben ze in de status van de levering zo gedocumenteerd, uiteraard had ik direct teruggebeld. We spreken vrijdag 19/9/2025 af als leveringsdatum. Op 18/9 werd ik echter gebeld dat ze geen pakketje hadden en er niets geleverd zou worden. Op de vraag of ze in hun levering status kunnen aangeven dat we wel contact hebben gehad (terug te vinden in mijn telefoon), geven ze aan dat niet te kunnen wijzigen. Ik vind de hele gang van zaken zeer dubieus, ik verwacht niet dat er een kastje komt.
Via ACM heb ik opgevraagd wat mijn rechten en plichten zijn en na het lezen val alle andere reviews ben ik er van overtuigd dat het een criminele organisatie is.
Dus zoals mijn voorganger al schreef maak er een zaak van. Ik heb aangifte gedaan. Alleen door moedig op te treden, ondanks de bekende tv schuilnaam! Kom op voor uw rechten en plichten! Alleen dan krijgt u waar u recht op heeft!
Dank voor het lezen!

21 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Bestelling nooit geleverd, geld kwijt?

Op 3 september een vaas besteld. Nooit informatie ontvangen over verzending - ik weet zelfs niet wie de verkoopspartner is. De shop van VT Wonen is ook absoluut niet te bereiken? Ik wil gewoon ofwel mijn geld terug, ofwel mijn vaas geleverd zien?

3 września 2025

HET IS NIET EENS 1 STER WAARD

HET IS NIET EENS 1 STER WAARD! MENSEN BESTEL HIER NIET!!!! WEES GEWAARSCHUWD. TAFEL BESTELD OP VTWONEN VAN REBELLENCLUB. ENKEL TAFELBLAD ONTVANGEN MEDIO AUGUSTUS, DE POTEN ZIJN NERGENS EN WORDEN NIET GELEVERD. VTWONEN BELOOFDE TERUGBETALING EN REBELLENCLUB BELOOFDE DE TAFEL OP TE HALEN, IS NOOOOIIT GEBEURD! ZE HELPEN JE NIET! SLECHTSTE KLANTENSERVICE OOIIIIT!!! VTWONEN DOET NIKS EN WIJST JE DOOR NAAR PARTNER EN DIE PARTNER NEEMT NIET EENS OP EN REAGEERT NIET! IEDEREEN DIE ZO IS BEHANDELD DOOR HUN, LATEN WE HIER EEN ZAAK VAN MAKEN!

10 września 2025

Klacht VT wonen webshop

Alles eigenlijk, de bestelling kwam niet in mijn account terecht, wel betaald. Vlgde dag geleverd door de leverancier MeerdanLicht. Bestelling geretourneerd naar Meerdanlicht met verzendbewijs. Kon geen gratis retourlabel van VTwonenwebshop downloaden omdat de hele bestelling niet in mijn account stond. Dus verzendkosten gemaakt om rechtstreeks naar MeerdanLicht te retourneren.
Maar terugbetalen gebeurt niet, wordt van kastje naar de muur gestuurd. MeerdanLicht zegt dat VTWonen webshop de retourbetaling moet doen, maar die geven op geen enkele manier gehoor. Wat een waardeloze niet transparante website. Daar ga ik nooit meer aankopen doen,
Heb het nu bij mijn bank neergelegd. Die zoeken het nu uit.

1 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Wanneer je iets besteld doe je dat via…

Wanneer je iets besteld doe je dat via een account op de vt wonen website. Daarmee kun je dus ook alle andere handelingen doen waarop geen enkele respons komt. Inmiddels ruim een maand geleden een retour verzonden, is aangekomen weet ik van leverancier (mailadres direct opgezocht) en geen geld retour nog. Ik ga de credit card maatschappij maar informeren.

29 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Same story as the others

Same story as the others. Paid, money deducted, no product. I have contacted my bank and submitted a case to FraudenDeskHelp.

23 lipca 2025

Slechte dienstverlening

Na het 2 maal toe niet ontvangen van het pakket en meerdere mails naar de partner en VTwonen zelf, hebben we na 4 weken nog steeds niets ontvangen, geen reacties, geen vergoeding,... Maar het geld (luttel bedrag van 34€) wel betaald. Nooit meer.

25 sierpnia 2025

Super slechte service

Super slechte service! Als je wat retour moet sturen, reken dan niet op hulp vanuit vtwonen. Alles komt bij een externe partij vandaan. Die reageren niet op de verzoeken (ja meervoud) om spullen retour te sturen. vtwonen zegt vervolgens zoek het maar uit met de partijen die dus niet reageren. Niet eens een verontschuldiging of vervelend voor u als klant. Wij bestellen hier nooit meer iets.

6 sierpnia 2025

Ik had een aanbieding van 1 jaar

Ik had een aanbieding van 1 jaar. Dat zou vanzelf stoppen, dat heb ik ook gelezen. Maar na 1 jaar wordt er geld van mijn rekening gehaald, en volgens een medewerkster aan de telefoon, wordt geen één abonnement vanzelf gestopt. Dus zat ik er nog een maand aanvast. Zo doen ze dat.

3 sierpnia 2025

Misleidend en geen service

Zelfde verhaal als voorgaande reviews. Bestellen, betalen aan vt wonen en dan blijkt er een verkooppartner in het buitenland tussen te zitten. Bij problemen met transporteur geeft de klantenservice geen thuis. Nietszeggende reacties op je klacht waarbij verantwoordelijkheid naar verkooppartner wordt geschoven. Als consument geen product maar wel je geld kwijt. Bijzonder dat deze manier van verkoop en klachten maar door kan blijven gaan.

23 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Wacht al 2 weken op mijn bestelling…

Wacht al 2 weken op mijn bestelling (een poef die blijkbaar van een Duits bedrijf moet komen) en nog steeds niks ontvangen. Het zou gewoon op voorraad moeten zijn. Ook geen bestelbevestiging gehad en de track en trace code uit Duitsland werkt niet. VT wonen wimpelt alles af op Duitse verkoop partner

11 lipca 2025

Onmogelijk contact te krijgen

In 4 weken inmiddels 6 keer een contactformulier ingevuld. Contact krijgen met vtwonen lijkt onmogelijk.
Telefonisch zijn ze niet beschikbaar, het enige nummer dat bekend is, blijkt enkel van het tijdschrift. Ook privéberichten gestuurd via instagram en Facebook, ook daar sturen ze je door na het contactformulier omdat ook de insta en Facebook niet wordt beheerd door dezelfde mensen als de website. Ik hoop dat op deze manier vt wonen mij wel kan benaderen

7 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej