Afgelopennjaren al best vaak iets gekocht bij Voordeelvanger. Zeker niet ontevreden. ALLEEN.... De, in mijn ogen te hoge verzendkosten. Wat ik ook niet als fijn ervaar ik kan geen trefwoorden invul... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goed product, de parasol, maar leverancier klopte op voordeur en de grot zware doos stond daar alleen, vind dit niet kunnen, ik ben slecht te been en kan niet in 2 seconden naar beneden vliegen, maar... Zobacz więcej
Geregeld goede producten gekocht voor een scherpe prijs. Gemakkelijk te bestellen en kan je vanuit gaan dat het binnen aanzienlijk tijd afgeleverd wordt. Bij klachten of retourzendingen wordt je sne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
VoordeelVanger.nl biedt dagelijks topaanbiedingen met kortingen tot wel 80%. Dagelijks wordt het productaanbod vernieuwd met producten in de segmenten beauty, keuken, wonen, vrije tijd, sport/afslanken, etc.
Dane kontaktowe
Eemnesserweg 11-3, 1251 NA, Laren, Holandia
- klantenservice@voordeelvanger.nl
- voordeelvanger.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Oplichters
Zeefparasol besteld nooit ontvangen. Je wordt met appjes aan het lijntje gehouden. Trap er niet in en bestel bij een betrouwbaar bedrijf!!

Odpowiedź od VoordeelVanger.nl
Bestelling is binnen en snel…
Bestelling is binnen en snel geregeld.Gesprek was heel fijn en vriendelijk personeel.Ben blij mee.Goede aanrader.
Dagelijks ongewenste mails.
Ik zie vele positieve reacties op Voordeelvanger.nl. Het is echter geen ervaring die wij delen. Wij schreven ons nooit in op de dagelijkse, vervelende reclamemails. Zelfs meerdere e-mailprogramma's detecteren het elke keer als spam. Na twee keer manueel uitschrijven, blijven de mails op ons afkomen. Wij willen dit niet. Deze agressieve vorm van reclame is de reden waarom mensen er veel aan doen om reclame te weren uit hun leven. Er wordt dan ook een klacht ingediend tegen dit 'bedrijf'.

Parasol nog niet geleverd
Ik heb een parasol besteld en parasoltegels. Dit zou afgelopen maandag Verzonden worden. Gister heb ik de tegels binnen gekregen .aar de parasol nog steeds niet. Bij DPD staat er dat de parasol noor voorbereid word door de verzender wat dus betekend dat jullie hem nog niet afgegeven hebben aan DPD. Met appen en mailen krijg hier geen uitsluitsel over van jullie. Wat is nou de status van mijn bestelling met ordernummer 302492710

Odpowiedź od VoordeelVanger.nl
Zeer slechte services ik heb ligstoelen…
Zeer slechte services ik heb ligstoelen besteld en gekregen alleen klopte de beschrijving niet ik moest een video sturen wat ik bedoelde gedaan nooit meer wat gehoord vlgns de wet mag ik ze gewoon terugsturen maar ze laten niks meer van zich horen
Heb nu al 3 x een mail gestuurd maar geen reactie

Odpowiedź od VoordeelVanger.nl
Afgelopennjaren al best vaak iets…
De, in mijn ogen te hoge verzendkosten.
Wat ik ook niet als fijn ervaar ik kan geen trefwoorden invullen om een artikel te vinden.
Ook al is het goed, ruimte voor verbetering is er altijd.
Vandaag besteld, morgen in huis
Goede informatie en snelle levering van de artikelen
Ik krijg dagelijks 15 a 20 zakelijke…
Ik krijg dagelijks 15 a 20 zakelijke emails.
Ik kijk ze allemaal met een half oog door.Maar niet de Voordeelvanger.nl,zij hebben dagdeals en daar moet je dus op tijd bij zijn. Zo heb ik dus al diverse voordelen gehad.
En het loont zich echt.
Dit tegenover anderen die gouden bergen beloven en loden bergen leveren.
Zo heb ik laatst twee voordelen gehad.
Diabetessokken die heel duur zijn,bij de Voordeelvanger.nl nu voor 12 paar voor € 42,85 met porto.En twee gelkussens voor op de keuken/woonkamerstoel of voor in de auto voor € 31,90 met porto.
Die kussens vallen wat kleiner uit maar het zit heerlijk. Dus zo zie je maar weer dat het loont om de Voordeelvanger.nl met aandacht te bekijken.
Lijkt goedkoop
Lijkt goedkoop, maar wordt duur door hoge verzendkosten, ook weer bij retour zenden. Voor dit laatste wordt weer € 6,95 gevraagd. Duidelijk is dat een deel van de lage prijs weer goed wordt gemaakt door veel te hoge verzendkosten. Terugzenden is hierdoor vaak geen optie. Zit nu met een wisser van slecht kwaliteit met een veel dun rubber, waardoor deze niet functioneert. Ik koop hier in ieder geval nooit meer
beter aangeven wanneer bezorgen.
Ik had vliegenvangers besteld een…de een deed het niet en binnen een week had ik een nieuwe dus toch twee voor de prijs van één dankjewel
Ik had vliegenvangers besteld een betalen twee krijgen eentje deed het niet heb contact gezocht met de voordeel van een binnen een week had ik een nieuwe ik vind dat wel de moeite waard omdat dat even gezegd mag worden je kunt er best goed en goedkoop kopen en als het niet goed is moet je het wel even laten weten dan kunnen ze actie ondernemen ik heb goede ervaring dat mag gezegd worden
I ordered a cuckoo clock.
I ordered a cuckoo clock.
The cuckoo does not come out when it is supposed to.
I have been trying to return the article after sending several photos of the defective item (as I was asked to).
I filled in all the forms available on their website. I contacted them via whatsapp.
I still haven't got a return address. The following message is being sent regularly but nothing is actually happening. "We have received everything and will now assess the defect of your cuckoo clock. We will look into this and get back to you with a solution as soon as possible. 😊"

Niet tevreden
Niet tevreden. Hebben het over een levertijd van 2 tot 4 dagen . Ik wacht inmiddels al ruim 2 weken. Track and trace wordt niet bijgewerkt. Gemaild naar bedrijf. Kreeg 1e keer geen reactie, 2e keer wel dat het er aan kwam. En vervolgens hoor ik weer niks. Ben benieuwd of er nog wat komt. Want zo geen vertrouwen
Er staat als reactie dat we elkaar uitgebreid hebben gesproken. Bedoel je dat appje ? Het is inmiddels 9 dagen later en nogsteeds niks opgelost. Geen enkele
Levering ontvangen.

Odpowiedź od VoordeelVanger.nl
Ik ben erg te vrede over de goederen…
Ik ben erg te vrede over de goederen die ik gekocht heb. Vandaar dat ik de led tuin verlichting in 2024/25 nog eens bestelde in 2026.
Parasolvoet
Makkelijk te bestellen. Vanaf moment van bestellen tot moment van levering kan je je zending opvolgen. Geleverd 2 dagen vóór de aangenomen leverdatum! Mooi verpakt, kwaliteit. Dat was een eerste, maar zeker niet laatste bestelling.
Vlotte levering voor een aantrekkelijke…
Vlotte levering voor een aantrekkelijke prijs.
Mooie ligstoelen voor buiten besteld…
Mooie ligstoelen voor buiten besteld voor een mooie prijs.
Netjes en goed verpakt geleverd.
Top!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.