VoordeelVanger.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Afgelopennjaren al best vaak iets gekocht bij Voordeelvanger. Zeker niet ontevreden. ALLEEN.... De, in mijn ogen te hoge verzendkosten. Wat ik ook niet als fijn ervaar ik kan geen trefwoorden invul... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goed product, de parasol, maar leverancier klopte op voordeur en de grot zware doos stond daar alleen, vind dit niet kunnen, ik ben slecht te been en kan niet in 2 seconden naar beneden vliegen, maar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geregeld goede producten gekocht voor een scherpe prijs. Gemakkelijk te bestellen en kan je vanuit gaan dat het binnen aanzienlijk tijd afgeleverd wordt. Bij klachten of retourzendingen wordt je sne... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż internetowa
  2. Sklep

Napisane przez firmę

VoordeelVanger.nl biedt dagelijks topaanbiedingen met kortingen tot wel 80%. Dagelijks wordt het productaanbod vernieuwd met producten in de segmenten beauty, keuken, wonen, vrije tijd, sport/afslanken, etc.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 634

Napisz recenzję

Oplichters

Zeefparasol besteld nooit ontvangen. Je wordt met appjes aan het lijntje gehouden. Trap er niet in en bestel bij een betrouwbaar bedrijf!!

3 czerwca 2026

Beste Jeanine,

Wat ontzettend vervelend dat u dit zo heeft ervaren en dat u het gevoel heeft dat u aan het lijntje bent gehouden. Onze oprechte excuses voor de opgelopen vertraging en de onduidelijkheid via WhatsApp. Dit is absoluut niet de service die u van ons mag verwachten.

De vertraging is ontstaan doordat een hele batch met grote XL-pakketten (waaronder de parasols) helaas ruim twee weken ongescand in het depot van DPD heeft gelegen door extreme drukte. We begrijpen volkomen dat dit voor u als klant heeft gevoeld alsof er niets gebeurde.

Gelukkig kunnen we u nu wel direct geruststellen: de parasols zijn inmiddels officieel ingescand door DPD en zijn nu echt onderweg. We willen u vriendelijk vragen om uw Track & Trace-code in de gaten te houden voor de actuele bezorgtijd. Uw parasol wordt zo snel mogelijk bij u thuis geleverd!

Dagelijks ongewenste mails.

Ik zie vele positieve reacties op Voordeelvanger.nl. Het is echter geen ervaring die wij delen. Wij schreven ons nooit in op de dagelijkse, vervelende reclamemails. Zelfs meerdere e-mailprogramma's detecteren het elke keer als spam. Na twee keer manueel uitschrijven, blijven de mails op ons afkomen. Wij willen dit niet. Deze agressieve vorm van reclame is de reden waarom mensen er veel aan doen om reclame te weren uit hun leven. Er wordt dan ook een klacht ingediend tegen dit 'bedrijf'.

4 czerwca 2026

Beste Hanne,

Wat vervelend dat u onze berichten zo ervaart en dat het uitschrijven tot nu toe niet goed is gegaan. Het is absoluut niet onze bedoeling om u ongewenste e-mails te blijven sturen.

Neem alstublieft even rechtstreeks contact op met onze klantenservice via https://www.voordeelvanger.nl/klantenservice#contact. Als u daar uw e-mailadres aan ons doorgeeft, kijken we direct in het systeem op welke lijsten u precies staat ingeschreven en kunnen we u direct handmatig en definitief uitschrijven.

Onze excuses voor het ongemak en we zorgen ervoor dat dit snel voor u wordt opgelost.

Oceniono na 2 z 5

Parasol nog niet geleverd

Ik heb een parasol besteld en parasoltegels. Dit zou afgelopen maandag Verzonden worden. Gister heb ik de tegels binnen gekregen .aar de parasol nog steeds niet. Bij DPD staat er dat de parasol noor voorbereid word door de verzender wat dus betekend dat jullie hem nog niet afgegeven hebben aan DPD. Met appen en mailen krijg hier geen uitsluitsel over van jullie. Wat is nou de status van mijn bestelling met ordernummer 302492710

28 maja 2026

Hi Wendy,

Wat vervelend dat het langer heeft geduurd dan verwacht en dat u hier in eerste instantie geen duidelijke status update over kreeg. Onze oprechte excuses voor de verwarring en het ongemak.

Zoals we inmiddels ook persoonlijk aan u hebben uitgelegd, lag de oorzaak bij een vertraging in het sorteerproces van DPD, waardoor de status online bleef hangen op 'voorbereid'.

Gelukkig is de parasol inmiddels goed bij u geleverd en staat hij in de tuin! Nogmaals excuses voor de vertraging, en we hopen dat u veel plezier zult hebben van uw complete bestelling.

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte services ik heb ligstoelen…

Zeer slechte services ik heb ligstoelen besteld en gekregen alleen klopte de beschrijving niet ik moest een video sturen wat ik bedoelde gedaan nooit meer wat gehoord vlgns de wet mag ik ze gewoon terugsturen maar ze laten niks meer van zich horen
Heb nu al 3 x een mail gestuurd maar geen reactie

15 maja 2026

Beste Louise,

Dankjewel voor je bericht! Wat vervelend om te horen dat de ligstoelen niet aan de beschrijving voldoen en dat je het gevoel hebt dat er niet wordt gereageerd. Dit is absoluut niet onze manier van werken.

Natuurlijk willen we dit heel graag voor je oplossen. We hebben zojuist in ons systeem gekeken, maar helaas hebben we geen verdere e-mail of video van je mogen ontvangen. Het lijkt er dus op dat er technisch iets is misgegaan met de verzending van de berichten.

Is het een idee dat u ons nog een keer mailt (of contact opzoekt via https://www.voordeelvanger.nl/klantenservice#contact)? Als u daarbij ook uw ordernummer vermeldt, pakken we het direct op en lossen we het netjes voor u op!

Oceniono na 4 z 5

Afgelopennjaren al best vaak iets…

De, in mijn ogen te hoge verzendkosten.
Wat ik ook niet als fijn ervaar ik kan geen trefwoorden invullen om een artikel te vinden.
Ook al is het goed, ruimte voor verbetering is er altijd.

26 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik krijg dagelijks 15 a 20 zakelijke…

Ik krijg dagelijks 15 a 20 zakelijke emails.
Ik kijk ze allemaal met een half oog door.Maar niet de Voordeelvanger.nl,zij hebben dagdeals en daar moet je dus op tijd bij zijn. Zo heb ik dus al diverse voordelen gehad.
En het loont zich echt.
Dit tegenover anderen die gouden bergen beloven en loden bergen leveren.
Zo heb ik laatst twee voordelen gehad.
Diabetessokken die heel duur zijn,bij de Voordeelvanger.nl nu voor 12 paar voor € 42,85 met porto.En twee gelkussens voor op de keuken/woonkamerstoel of voor in de auto voor € 31,90 met porto.
Die kussens vallen wat kleiner uit maar het zit heerlijk. Dus zo zie je maar weer dat het loont om de Voordeelvanger.nl met aandacht te bekijken.

20 maja 2026
Oceniono na 2 z 5

Lijkt goedkoop

Lijkt goedkoop, maar wordt duur door hoge verzendkosten, ook weer bij retour zenden. Voor dit laatste wordt weer € 6,95 gevraagd. Duidelijk is dat een deel van de lage prijs weer goed wordt gemaakt door veel te hoge verzendkosten. Terugzenden is hierdoor vaak geen optie. Zit nu met een wisser van slecht kwaliteit met een veel dun rubber, waardoor deze niet functioneert. Ik koop hier in ieder geval nooit meer

19 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik had vliegenvangers besteld een…de een deed het niet en binnen een week had ik een nieuwe dus toch twee voor de prijs van één dankjewel

Ik had vliegenvangers besteld een betalen twee krijgen eentje deed het niet heb contact gezocht met de voordeel van een binnen een week had ik een nieuwe ik vind dat wel de moeite waard omdat dat even gezegd mag worden je kunt er best goed en goedkoop kopen en als het niet goed is moet je het wel even laten weten dan kunnen ze actie ondernemen ik heb goede ervaring dat mag gezegd worden

13 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

I ordered a cuckoo clock.

I ordered a cuckoo clock.
The cuckoo does not come out when it is supposed to.
I have been trying to return the article after sending several photos of the defective item (as I was asked to).
I filled in all the forms available on their website. I contacted them via whatsapp.
I still haven't got a return address. The following message is being sent regularly but nothing is actually happening. "We have received everything and will now assess the defect of your cuckoo clock. We will look into this and get back to you with a solution as soon as possible. 😊"

12 maja 2026

Hi,

We are really sorry to hear about the trouble you had with your cuckoo clock and the delay in the return process. We can imagine how frustrating that must have been.

However, we are glad that we have since been in touch and that the issue has been fully resolved in the meantime. Thank you for your patience while we sorted this out.

Best regards,

The Voordeelvanger Team

Niet tevreden

Niet tevreden. Hebben het over een levertijd van 2 tot 4 dagen . Ik wacht inmiddels al ruim 2 weken. Track and trace wordt niet bijgewerkt. Gemaild naar bedrijf. Kreeg 1e keer geen reactie, 2e keer wel dat het er aan kwam. En vervolgens hoor ik weer niks. Ben benieuwd of er nog wat komt. Want zo geen vertrouwen

Er staat als reactie dat we elkaar uitgebreid hebben gesproken. Bedoel je dat appje ? Het is inmiddels 9 dagen later en nogsteeds niks opgelost. Geen enkele
Levering ontvangen.

11 maja 2026

Beste Bianca,

Wat jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad en dat het vertrouwen even weg was door de vertraging en de communicatie. Onze oprechte excuses hiervoor.

We zijn echter blij dat we u inmiddels uitgebreid hebben kunnen spreken en dat we hebben kunnen verduidelijken hoe de vork in de steel zit wat betreft de levering en de Track & Trace.

Fijn dat er nu meer duidelijkheid is en we bedanken u voor uw geduld.

Parasolvoet

Makkelijk te bestellen. Vanaf moment van bestellen tot moment van levering kan je je zending opvolgen. Geleverd 2 dagen vóór de aangenomen leverdatum! Mooi verpakt, kwaliteit. Dat was een eerste, maar zeker niet laatste bestelling.

6 maja 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej