Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super goede ervaring en dat al na mijn eerste bestelling gisteren. Zelf een fout gemaakt en Pepermunt blad besteld 200gr waardoor ik dus eigenlijk aan retour kosten vast ging komen of de kruiden... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

3x besteld waarvan 2x aangekomen. 3de keer kreeg ik een melding van dat het geleverd is maar niet ontvangen. Na paar mail wisselingen krijg ik gewoon mijn centjes terug na ze gezegd hadden dat ze een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Team Voordeelkruiden is zeer servicegericht. Dikke pluim! Hun bezorgdienst DPD daarentegen heeft inderdaad wat steken laten vallen! Het team is: -op vele manieren goed bereikbaar -pro... Zobacz więcej

4,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 3 z 5

Ik had verschillende artikelen in…

Ik had verschillende artikelen in hetzelfde pakket besteld. Sommige waren correct, andere niet. Zo bevatte het pakket met ginsengwortel bijvoorbeeld vreemde stukjes met knoesten, boomschors en andere dingen. Ook een ander artikel was niet correct. De technische ondersteuning kon me niet helpen. Bestelling #5462113945

14 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Super goede ervaring en dat al na mijn…

Super goede ervaring en dat al na mijn eerste bestelling gisteren.
Zelf een fout gemaakt en Pepermunt blad besteld 200gr waardoor ik dus eigenlijk aan retour kosten vast ging komen of de kruiden weg had moeten geven. Na een mailtje met de vraag kan het eventueel vervangen worden of er oplossing bedacht worden zodat ik niets hoef te retourneren gelijk een fijn mailtje terug.! Pepermunt is door personeel vervangen door een eigenlijk duurder product de kosten daarvan hoef ik niet bij te betalen ze vonden het al heel erg fijn dat we het zo konden oplossen.

Echt een 10 voor service en prijs
bij deze een vaste klant erbij.!
Super tevreden kunnen vele webshops iets van leren 😉

7 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

3x besteld waarvan 2x aangekomen.

3x besteld waarvan 2x aangekomen.
3de keer kreeg ik een melding van dat het geleverd is maar niet ontvangen. Na paar mail wisselingen krijg ik gewoon mijn centjes terug na ze gezegd hadden dat ze een nieuwe bestelling gingen opsturen. Moet voor de nieuwe bestelling ingeven dat het naar een postpone gebracht moet worden idpv mijn adres.

14 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Fijne webwinkel, goede kwaliteit producten

Nu twee keer iets besteld bij voordeelkruiden.nl, dik tevreden over de kwaliteit en prijs. Aanzienlijk goedkoper dan de kleine potjes uit de supermarkt en de kwaliteit is gewoon goed!

Fijn dat er kleine verpakkingen (20g) tot grote verpakkingen (1 tot 5kg) te bestellen zijn!

20 stycznia 2026

25% duurder in een half jaar tijd

Ik bestel al een paar jaar bij Voordeelkruiden.nl.
De kwaliteit van de kruiden is erg goed, met de bezorging is ook niets mis, ik bestel meestal wel kilo-zakken, en die zijn uitstekend verpakt.
Tot mijn teleurstelling is de prijs van een kilo rooibos en gunpowder thee in 7 maanden tijd met bijna 25% gestegen. Dat is 16 keer zo veel als de inflatie in NL in 2025.
Een exorbitante prijsverhoging die werkelijk totaal nergens op slaat.
Waarschijnlijk liften ze mee op het winstbejag van al die A-merken in NL, met het idee dat alle producten duurder zijn geworden, dus die domme klanten betalen toch wel.
Ik blijf wel bestellen bij Voordeelkruiden, maar ik vindt het jammer dat ze zich prijstechnisch niet in positieve zin onderscheiden van al die corrupte multinationals.

1 stycznia 2026

Aanrader!

Grote bestelling kruiden bij voordeelkruiden.nl gekocht. Werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. De kruiden zelf zien er ook goed uit en de hoeveelheden die je krijgt voor de prijs is super! Wat mij betreft een aanrader!

4 listopada 2025

Prima service

In eerste instantie werd de bestelling niet zo fijn geleverd. Ik heb daarom in een review aangegeven niet tevreden te zijn.
Hierop kwam direct reactie van de eigenaar. Alles keurig opgelost, zelfs complete bestelling opnieuw gratis geleverd. Top toch ?

20 września 2025

Goede zaak

Voor dat ik bestelde had ik de nodige vragen, deze zijn zeer snel en correct beantwoord. De bestelling is zeer snel geleverd en de kruiden zijn van goede kwaliteit. Ook de prijs mag er zijn.

26 czerwca 2025

Ouderwets goede degelijke service

Ouderwets goede degelijke service wanneer er iets per ongeluk mis gaat. Zeer persoonlijk en je klacht wordt uiterst serieus genomen als klant met een klacht (zelfs 's avonds in het weekend!). Dat vind je niet meer bij veel webwinkels is mijn ervaring. Een dikke 5+ sterren dus!!

26 września 2024

Brievenbus pakje?

In papier verpakken, milieu bewust, ik werd daar blij van!
Maar 50 gram kruiden te versturen in een DOOS van 20x20x15 cm die ook nog eens gevuld is met 200 gram groene plastic troep....serieus?
Ben ik toch benieuwd wat jullie dan onder een 'brievenbus pakje' verstaan...

12 września 2024

Fantastisch product, slechte bezorging

Was op zoek naar demerara suiker en dat heb ik kunnen bestellen via voordeel kruiden. Erg goed product en zeer goede kwaliteit!
De bezorging liep helaas alles behalve vlekkeloos. Mn pakketje kwam opengescheurd en kapot binnen en ben daardoor 1kg van de 5 verloren. Dit heeft voordeel kruiden goed opgelost en heb hier een goede compensatie voor gekregen! Zeker aan te raden, en ik hoop dat ze, zoals ze zeggen, snel overstappen naar een andere bezorgdienst dan DPD

12 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Mijn eerste bestelling bij…

Mijn eerste bestelling bij voordeelkruiden en heb een hele fijne ervaring. Ik was iets vergeten maar, mijn bestelling al geplaatst. Contact gezocht en ik kreeg de vergeten thee cadeau van ze. Hele fijne service. Zal hier zeker vaker mijn kruiden en thee bestellen.

1 lutego 2024

Voordeelkruiden - Top service

Team Voordeelkruiden is zeer servicegericht.
Dikke pluim!
Hun bezorgdienst DPD daarentegen heeft inderdaad wat steken laten vallen!

Het team is:
-op vele manieren goed bereikbaar
-probleem oplossend

Productpresentatie is goed plus de kruiden zijn vers en gezond en ook hebben ze een aantal producten erbij gedaan ter compensatie.

Bedankt voor jullie service.

Ik raad ze zeker aan!!

16 grudnia 2023

Top webshop

Al meerdere keren bij voordeelkruiden besteld, altijd goede ervaringen gehad; snelle levering, goede service, duidelijke website, zeer schappelijke prijzen. Aanrader.

26 listopada 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej