Voffsing Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Toppen att hitta goda och bra godisar till 3 väldigt bortskämda Whippets 🙂. 2 stycken har kronisk mag o tarm inflammation och äter bara hyperallergenic foder och vit fisk. Alla 3 älskade allt utom t... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Beställde 2påsar med kattmat och fick en fri gåva.. en liten påse med hund dental...så kanske man ska vara lite mer noga när det packas =) plus att kartongen som allt kom i såg ut som den blivit illa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Saknar produkter i leverans

Beställde ett gäng saker men kom endast en klotång. Var några veckor sedan första leveransen kom i en liten påse utan följesedel. Väntar ivrigt på det andra utan leveransbesked.

Svar på att ni inte ser om jag kontaktatkundtjänst, jag har fått svar från Dan hos er om att det kommer fler paket. Tack för att ni åtgärdar detta nu! 😊

5 listopada 2022

Odpowiedź od Voffsing

Hej Annika! Så tråkigt att du inte fått hela din order. Vi ska absolut se till att du får allt du beställ. Vi kan se att du inte kontaktat vår kundtjänst men gör gärna det så ska vi se till att du ska bli nöjd. Vi beklagar återigen att något gått fel.

Oceniono na 5 z 5

Jag har köpt torkat oxhjärta tidigare

Jag har köpt torkat oxhjärta tidigare, och är lika nöjd denna gången. Jag lade även till torkad lever från nöt och lamm denna gången, och det är populärt vill jag lova

4 listopada 2022

Odpowiedź od Voffsing

Tack för det fina omdömet. Du är alltid välkommen tillbaka..

Toppbetyg

Snygga och välgjorda varor i toppkvalitet. Mycket bra service.

3 listopada 2022

Odpowiedź od Voffsing

Tack för fin feedback! Du är alltid välkommen tillbaka

Oceniono na 4 z 5

Bra produkter men tyvärr brist ofta på…

Bra produkter men tyvärr brist ofta på vissa varor t ex hundgodis typ torkat kött.

3 października 2022

Odpowiedź od Voffsing

Hej Arne, tack för din feedback! Vi ska fortsatt jobba med våra distributörer för att ha en bättre tillgång framöver.

Oceniono na 3 z 5

Snabb leverans men tyvärr höll…

Snabb leverans men tyvärr höll kvaliteten på varan inte måttet och vad jag såg som utlovat

7 października 2022

Odpowiedź od Voffsing

Hej! Tack för din feedback. Kontakta oss gärna direkt så ska vi se vad vi kan göra för att göra dig helt nöjd!

Bra pris

Bra pris, bra packat, snabb leverans.

28 września 2022

Odpowiedź od Voffsing

Tack för det fina omdömet!

Oceniono na 5 z 5

Jättefina halsband med bra kvalité

Jättefina halsband med bra kvalité! Kommer bli många köp i framtiden :)

27 września 2022

Odpowiedź od Voffsing

Hej Malin. Såå roligt att du gillar dem! Du är alltid välkommen tillbaka!

Väldigt bra

Snabb och bra leverans. Bra produkter av det jag köpt. Rekomenderar starkt

28 września 2022

Odpowiedź od Voffsing

Tack för omdömet Joakim - det uppskattas!

Oceniono na 5 z 5

Öron rengöring servetterna är superbra…

Öron rengöring servetterna är superbra att rengöra i de yttre öronen då båda hundarna har hängande. De luktar gott o rengör mkt bra! Spraybalsam har jag inte använt än men kommer ihåg sen förut att den ska va bra. Bajspåsarna är tjocka i bra!

20 września 2022

Odpowiedź od Voffsing

Hej Helen - tack för din recension. Du är alltid välkommen tillbaka.

Oceniono na 4 z 5

Kopplet är väldigt behagligt att hålla…

Kopplet är väldigt behagligt att hålla i och syns bra i mörkret. Säkerhet är viktigt för mig. Längden jag valde är jag också mer än nöjd med.
Den enda anledningen till att det blev 4/5 är den långa fördröjning och att det skulle vara lite smalare. Önskar 3 olika storlekar då ert smalaste koppel är lite brett för små hundar.

3 września 2022

Odpowiedź od Voffsing

Hej Heidi - tack för din feedback. Vi ska ha detta åtanke för framtiden. Hoppas att du ska trivas länge med ditt fina koppel!

Allt gick som förväntat

Allt gick som förväntat. Vi fick hundmaten rätt snabbt och inget krångel.

5 września 2022

Odpowiedź od Voffsing

Tack för de fina orden Kristin - vi satsar på att vara lika bekymmersfria nästa gång :-)

Supertrevliga

Fick t.o.m. ett litet handskrivet brev med i paketet

3 września 2022

Odpowiedź od Voffsing

Tack Johann -du är alltid välkommen tillbaka!

5 av 5

Bra produkt, snabb leverans och bra priser.

2 sierpnia 2022

Odpowiedź od Voffsing

Tack Emelie! Du är alltid välkommen tillbaka till vår lilla affär.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej