Er ging iets niet goed met de bezorging en Mika van klantenservice heeft dat met betrokkenheid opgepakt. Echt fijn in de huidige tijd van chatbots.
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij zijn heel blij met onze bestelling bij Vixx Badkamers. Op 28 april hebben we ons Proline badkamermeubel besteld en op 4 mei stond het al voor de deur! De levering verliep soepel en netjes, al... Zobacz więcej
Het badkamer meubel dat in opdracht van Vixx door Sanibell naar ons is gestuurd was echt veilig ingepakt, maar bleek bij uitpakken toch een doorgebroken bovenste plank te bevatten die tussen de beide... Zobacz więcej
Ik heb de "INK Skyscraper fontein polystone - zonder kraangat - incl. handdoekuitsparing en verzonken afvoerplug - 20x20x30 cm - Mat wit" besteld bij Vixx. Een mooie product en goede kwalitei... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Mon plaisir 102C , 4879AT, Etten-Leur, Holandia
- 076 204 5087
- info@vixxbadkamers.nl
- vixxbadkamers.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fijne partij
Fijne partij! Nemen de tijd, luisteren naar je wensen en denken mee. Eerlijke verkopers en goede service. Eén dag na onze bestelling bleek onze bestelling goedkoper te zijn geworden. Dit werd direct aangepast op de factuur. Top!
Duidelijk en snelle communicatie
Badkamer renovatie super geregeld
Vanaf het eerste begin met het uitzoeken van het badkamermeubel, de tegels en accessoires super begeleid.
Er werd na het uitzoeken een D3 gemaakt en hebben toen ook nog het 1 en ander kunnen aanpassen.
Alles was netjes en op tijd afgeleverd.
Tijdens de renovatie paste de douche inloop niet.
Een telefoontje naar Vixx badkamers en dit werd gelijk aangepast.
Ook de accessoires die we later besteld hebben waren zeer snel binnen en netjes afgeleverd aan huis.
Met 1 bestelling miste een onderdeel en deze hebben wij ergens anders op kunnen halen.
Maar deze bestelling werd gelijk afgemeld en retour genomen.
Wij zijn heel erg tevreden.
Klantvriendelijkheid, scherpe prijzen & goede service
Deze firma is zeer klantvriendelijk, hanteert scherpe prijzen en biedt daarnaast een prima service!
Tevreden klant
Wat een fijne ervaring bij Vixx Badkamers! We liepen tegen wat uitdagingen aan bij de renovatie van onze badkamer, maar zij dachten echt met ons mee en kwamen met praktische oplossingen waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden. Door deze oplossingsgerichtheid hadden wij zeker een zorg minder. Vixx Badkamers is een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij voor je badkamer!
Top bedrijf met uitstekende service!.
Super bedrijf!!
Super bedrijf!!
Radiator, zou 20-12-24 geleverd worden
Helaas blijkt de leverancier niet te kunnen leveren of pas eind jan25
Werd gebeld om dat mee te delen en mee te denken voor een alternatief
Helaas is dat niet gelukt en zeiden dat ze het geld terug zouden storten.
Binnen 1 dag had ik het terug op de rekening.
Wat een goede service Top hoor!!!
Voor mij een zeer vertrouwd bedrijf
Zal dit bedrijf zeker weer benaderen als ik weer iets moet hebben
Elly P
Goeie prijs en behulpzame
Goeie prijs en behulpzame gasten. Enkel tegels gehaald, die nog besteld moesten worden, netjes gebeld wanneer ze beschikbaar waren. Tijdens het tegelzetten uiteindelijk ook een tegelsnijder nodig, deze kon ik zo lenen bij ze. Voor de badkamer komen we zeker weer langs
Goed geholpen door Vixx
Goed geholpen door Vixx. Van materiaalkeuze tot ontwerp ging alles soepel en naar grote tevredenheid. Ook toen het ontwerp moest worden aangepast, hebben ze daarbij geholpen. Al met al: aanrader
Wij zijn zeer tevreden over Vixx
Wij zijn zeer tevreden over Vixx, we zijn erg goed geholpen en hebben het juiste advies gekregen bij de keuze voor onze badkamer, toilet en vloer voor onze gehele benedenverdieping inclusief kantoorruimte. Prijs-Kwaliteit verhouding is uitstekend. Wij bevelen Vixx zeker aan !
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.