De sieraden zijn snel verzonden, komen overeen zoals getoond op de foto's. Ik mis alleen in de beschrijving op de website een maatvoering van de bedels en connectors. Dan kun je een beetje schatten ho... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Service erg fijn.altijd snel bericht terug.en kreeg netjes een nieuwe ketting opgestuurd.top blij mee. Groet Jolanda
Mooie bedels, snel binnen en leuk contact met de klantenservice. Alleen erg jammer dat er geen beleving bij is qua verpakking. De bedels zaten in plastic gripzakjes (met barcodesticker) in het brieven... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie kwaliteit!, en ook fijn als je geen echt goud kunt betalen. Het blijft ook mooi, en wat een keus in bedels top👌🏼.Hoop wel dat er in de toekomst langere kettingen komen, 60 cm zijn vaak uitve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Online boutique met onder andere handgemaakte sieraden, curated serendipity en heel veel meer mooie items, zoals oorbellen, kettingen, bedels, armbanden en ringen.
Dane kontaktowe
Karspeldreef 1203, 1104 SE, Amsterdam, Holandia
- info@vivi-vee.nl
- vivi-vee.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Prachtige sieraden
Prachtige sieraden, snel verzonden, veel keuze … en de prijs is helemaal fantastisch
Goed in communicatie
Goed in communicatie, 1artikel kwam iets later, ik kreeg er een presentje bij
Slecht niet kopen
Slecht, sieraden verkleuren al na 1 keer douchen , terwijl ze 6 maanden garantie geven, geen aanrader !!!

Topper
Leuke heldere website. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede levertijd en geweldig ingepakt. Echt een cadeautje
Goede service.
Een bedel kwam gebroken aan en er werd netjes en snel een nieuwe toegestuurd.
Ik had een afwijkende vraag over een…
Ik had een afwijkende vraag over een ketting en daarmee ben ik erg goed geholpen, na een paar viendelijke mailtjes.
'n Waardeloze website !
Ik zie bij velen van jullie staan " snelle levering " , nu heb ik géén idee wat een snelle levering bij Vivi Vee is💁♀️Langer dan een week , óf 🤷🏼♀️Ik heb op 1 Maart een bestelling gedaan , maar nog geen reactie. Ik zie ook nergens op de site waar ik in kan loggen om mijn bestelgegevens te bekijken🤔
Nog steeds géén bestelling (25 Maart)ontvangen en ik heb bij PostNL nagevraagd of zij weten waar mijn bestelling is gebleven. Dit is niet het geval , zij hebben iig NIKS bij mij bezorgd. Volgens deze Carolien heb ik de bestelling zelf verduisterd , omdat ik heb besteld zonder een trackingscode kan er niets worden nagegaan. Na mailverkeer denkt deze dame dat ze mij kan bedreigen met politie enz......
Wees gewaarschuwd als je hier iets besteld!

Odpowiedź od VIVI VEE
Wat een super leuke webshop
Wat een super leuke webshop. Mooie sieraden en meer dan genoeg keuze. Ik had even keuze stress maar werd zo lief geholpen met mijn bestelling. De sieraden zijn in het echt echt prachtig! Zitten mooi. Ik bestel gauw weer eens wat. Aanrader !!! Ook omdat dus de klantenservice zo vriendelijk en behulpzaam zijn.
Aanrader!
Snelle levering, super mooie producten en fantastische aftersales. Er was een klein dingetje met mijn bestelling en dit is super goed opgelost! Aanrader!

Super mooie sieraden
Super mooie sieraden. Kreeg de bestelling waar 2 verkeerde tussen schakels bij zaten. Contact gehad en snel opgelost. De volgende dag al de 2 juiste schakels binnen. Top geregeld.
Goede kwaliteit.

Mooiste juwelen
Goede service, snelle communicatie.
Begripvol en de mooiste juwelen.
Super
Super. Snelle levering. Mooie verpakking. Kon zo mee als cadeau. Ontvanger was er erg blij mee.
Super goede service gekregen
Super goede service gekregen! M’n pakketje was kwijt en kreeg meteen een oplossing aangeboden! Heel tevreden over de sieraden én de service!
Doen!
Zo'n leuke juwelen, ik was instant verliefd! De kleur goud is echt zoals ik wou (geen oranje of TE geel), de kettingen waren zoals op de foto's en de hangertjes nog mooier in het echt. Ik ben zeer tevreden!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.