Vivencia heeft last minute een ongelofelijke mooie reis door Umbrië (klein stukje Toscane en Lazio) in elkaar gezet. De manier van communiceren (voor en tijdens), vragen beantwoorden en hoe de reis wo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Heel mooie rondreis met gezin gehad in Zuid Portugal. Luuk van Vivencia had heel goed naar de wensen geluisterd en drie fantastische adressen geselecteerd in Lissabon, de zuid west kust en Algarve. Me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voorafgaand aan de eerste offerte hadden we een online afspraak met Gabriëlle. Zij heeft daarin onze wensen verzameld en op basis daarvan een reisvoorstel gemaakt. In Portugal hebben wij een rondr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vanaf het eerste contact verliep de communicatie heel soepel. Lyna heeft al onze wensen uitstekend verwerkt in een reis op maat. Niks was teveel of een probleem. Kleinschalige accomodaties in telkens... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Leeuwenbrug 115A, 7411TH, Deventer, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Wat een fantastisch reis hebben wij mogen ervaren in Sardinië. Vanaf het moment dat we contact hebben opgenomen tot het thuiskomen was alles perfect geregeld en georganiseerd. We hebben in November de reis geboekt en vanaf dat moment ook heerlijk er naar toe kunnen leven. Vivencia zoekt mooie plekjes voor je uit met mooie gastvriendelijke hotels welke je zelf niet kan vinden. Al met al een aanrader waarin van huis naar thuis alles is geregeld.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Geweldig mooie rondreis door de Peloponnesos gemaakt. Top accomodaties en top reisbeschrijving.
Mooie vakantie in verrassende omgeving, nog niet ontdekt door de massa!

Odpowiedź od Vivencia Travel
We hebben super fijn contact gehad met Sanne! Ze heeft aan al onze wensen en verwachtingen voldaan. De communicatie was vlot en helder en naast het regelen van prachtige accommodaties hebben ze ook een fijne inspiratieboek toegevoegd voor alle activiteiten die je kan plannen. Kortom een hele fijne ervaring en we komen hier zeker nog weer eens terug!

Odpowiedź od Vivencia Travel
In 2025 een rondreis Corsica geboekt. Alleen maar positieve ervaringen. Allereerst goede accommodaties. Daarnaast fijne communicatie, korte lijnen, snelle reactietermijnen en goede informatie.

Odpowiedź od Vivencia Travel
We hebben een geweldige reis gehad. Alles was prima geregeld en de accommodaties waren super.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Je kon ook aangeven wat je voorkeuren zijn, meer of minder dagen, 4sterren hotels en hoeveel eilanden

Odpowiedź od Vivencia Travel
Vivencia heeft goed geluisterd naar wat wij belangrijk vonden en daar de accomodaties op gekozen. De rondreis in Puglia was daardoor een mooie tijd voor ons!

Odpowiedź od Vivencia Travel
Fijn om de voorbereidingen op kantoor te kunnen doen. Geeft goed gevoel. Vervolgens korte lijnen bij het ‘finetunen’ van de reis.
Ook tijdens de reis blijven de lijntjes, indien nodig, kort.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Ik kon zelf niet de knoop door hakken voor onze rondreis Zuid Italië. Hoelang we overal moesten verblijven , welke hotels.
Vivencia travel had deze reis al klaar liggen voor 2 weken maar wij wilde 19 dagen.
Tom heeft de reis helemaal voor ons op maat gemaakt en het was geweldig.
Ook had ik tijdens het bespreken laten vallen dat het onze verlaten huwelijksreis was. Bij ons eerste hotel lag een kaartje met een fles wijn waar op stond: Fijne Huwelijksreis! Team Vivencia Travel.
Hoeft niet.. maar een erg lief gebaar!

Odpowiedź od Vivencia Travel
We hebben een fantastische reis gehad naar Sardinie. We verbleven op prachtige locaties die we zelf niet hadden kunnen bedenken. We hebben genoten van Sardinie, de natuur, de mensen en het eten en drinken. Het eiland is een aanrader en om het via Vivencia te laten organiseren, ook! Zij hebben alles georganiseerd tot aan de boottickets en het autovignet toe! Attent, het welkom thuis kaartje. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij Vivencia.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Afgelopen vrijdag zijn wij teruggekomen van een zeer mooie reis op Sardinie! Een zeer mooi eiland, welke wij met hulp van Vivencia hebben kunnen ontdekken, waardoor we zorgeloos hebben kunnen genieten! We hebben op 3 locaties verbleven, allemaal locaties die je zelf niet gevonden krijgt. Kleinschalig, van alle gemaken voorzien, met veel lokale invloeden, en erg prettige medewerkers.
Vanaf het eerst contact met Vinvencia verloopt alles erg plezierig en proactief, alles is zorgvuldig en goed georganiseerd, waardoor je zelf alleen maar hoeft te genieten! Echt een super fijne service! En een persoonlijke kaartje op de deurmat bij thuiskomst!

Odpowiedź od Vivencia Travel
Prima verzorgde reis gehad op het mooie Corsica. Op plekken gekomen die ik zelf niet had bedacht.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Duidelijke informatie, snel en vriendelijk. En een superreis in elkaar gezet met toplocaties un Puglia 👍🏻. Geboekt in januari en op reis geweest in juli.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Verzoek om een reis te plannen naar Griekenland met meerdere eilanden en vaste land. Vivencia heeft drie perfecte locaties gekozen met prima hotels.
Alles was perfect geregeld. Huurauto stond klaar, tickets voor veerboot vooraf beschikbaar, hotels gereserveerd. Voor ons de ideale vakantie. Veel zorgen uit handen genomen door Vivencia.
Zij hebben veel kennis van gebied en kunnen hierdoor mooie locaties / pareltjes adviseren.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Goede service. Klantgericht. We zijn echt ontzorgt. Reis naar Sardinië perfect georganiseerd

Odpowiedź od Vivencia Travel
We hebben nu voor de tweede keer een rondreis geboekt via Vivencia. Waarom? Er werken vriendelijke en deskundige medewerkers die ons goed adviseerden en meedachten over de bestemming en onze reiswensen. Verder heeft Vivencia charmante accomodaties in haar aanbod. We konden onze reisvoorstellen en de boeking bekijken via een handige link met uitgebreide info.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Net terug van een fantastische eilandenreis, mede dankzij Vivencia! Vivencia regelde voor ons een prachtige trip naar drie eilanden in de Azoren. Alles klopte: fijne slaapplekken, mooie locaties, goede lokale vlucht aansluitingen en autohuur, en supertips voor wandelingen en bezienswaardigheden en soms een beetje regen maar vooral ook veel zon ;) Elke dag bracht nieuwe verwondering, prachtig! De Azoren is een echte aanrader voor de actieve reiziger!

Odpowiedź od Vivencia Travel
Mooie kleine hotels , leuke afwisseling van steden en natuur. Alles was goed geregeld . Geen problemen tegen gekomen

Odpowiedź od Vivencia Travel
Alles was fantastisch geregeld, een veelzijdige en hele interessante reis. Mijn zoon en ik hebben genoten.

Odpowiedź od Vivencia Travel
Aangezien dit reisbureau mij niet bekend was en ik in eerste instantie een beetje sceptisch was, is het me zo goed bevallen! Ze hebben een fantastische reis voor ons naar Corsica samengesteld met prachtige hotels. Ook de huur van de auto was perfect geregeld. De extra informatie die je over je geboekte reis krijgt, is erg nuttig. Kortom: een geslaagd avontuurtje.
Ik heb dit reisbureau al aan vrienden doorgegeven en ik zou zo weer bij hen boeken.