Banner for Vivencia Travel

Vivencia Travel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vivencia heeft last minute een ongelofelijke mooie reis door Umbrië (klein stukje Toscane en Lazio) in elkaar gezet. De manier van communiceren (voor en tijdens), vragen beantwoorden en hoe de reis wo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel mooie rondreis met gezin gehad in Zuid Portugal. Luuk van Vivencia had heel goed naar de wensen geluisterd en drie fantastische adressen geselecteerd in Lissabon, de zuid west kust en Algarve. Me... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Voorafgaand aan de eerste offerte hadden we een online afspraak met Gabriëlle. Zij heeft daarin onze wensen verzameld en op basis daarvan een reisvoorstel gemaakt. In Portugal hebben wij een rondr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het eerste contact verliep de communicatie heel soepel. Lyna heeft al onze wensen uitstekend verwerkt in een reis op maat. Niks was teveel of een probleem. Kleinschalige accomodaties in telkens... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki

O Vivencia Travel

Napisane przez firmę

Bij Vivencia Travel geloven we dat reizen meer is dan alleen het zien van nieuwe plekken. Reizen is beleven, het meemaken van onvergetelijke momenten. Wij creëren inspirerende rondreizen naar de mooiste Europese bestemmingen aan zee. Alles wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Jouw reis is daardoor altijd uniek. Onze reisexperts staan klaar om je met zorg en aandacht te begeleiden, van het eerste contact tot ver na je reis. Wij zorgen voor een ideale balans tussen ontspannen en beleven, zodat jouw droomreis werkelijkheid wordt!

Onze expertise en persoonlijke benadering maken ons uniek. We nemen de tijd om jou te leren kennen en te begrijpen wat je echt zoekt in een reis. Van het regelen van bijzondere accommodaties tot het organiseren van exclusieve ervaringen, Vivencia Travel biedt de toegevoegde waarde die van een gewone reis een buitengewone belevenis maakt.

Dane kontaktowe

Promotion box for Vivencia Travel

Zelf een onvergetelijke rondreis maken?

Neem voor een wensengesprek contact op met één van onze reisexperts.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

352 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 105

Napisz recenzję

Sicilia Bellissima !!!

Afgelopen week kwamen we thuis van een prachtige 15-daagse rondreis over Sicilië. Van A tot Z een schitterend reis die klopte!
Luuk van Vivencia Travel verstaat z'n vak door goed te luisteren en de wensen te vertalen naar een perfect samengestelde reis. De accommodaties lagen op mooie plekjes waar we genoten van de rust onder de Siciliaanse zon.

30 sierpnia 2025

Beste Gert,

Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo’n prachtige rondreis over Sicilië hebben gehad en dat alles helemaal klopte van begin tot eind!

Fantastisch dat wij jullie wensen zo goed hebben kunnen vertalen naar een reis die precies aansloot bij jullie verwachtingen. Het geeft ons veel voldoening te horen dat de zorgvuldig gekozen accommodaties en de mooie locaties jullie de rust en het echte Siciliaanse gevoel hebben gebracht.

Hartelijk dank voor jullie mooie woorden en het vertrouwen in Vivencia Travel. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verrassen met een volgende bijzondere reis!

Heerlijke vakantie

Op basis van onze vorige positieve ervaring met een rondreis door Portugal hebben we opnieuw via Vinvencia geboekt. Prettig geholpen met het samenstellen van de reis en ook de reis zelf was weer erg mooi! Zorgeloos kunnen genieten omdat alles vooraf goed geregeld was en genoten van de mooie kleinschalige onderkomens die Vivencia aanbiedt.

22 sierpnia 2025

Beste Sander,

Wat fijn om te lezen dat jullie opnieuw voor Vivencia Travel hebben gekozen en dat ook deze reis weer zo’n mooie ervaring is geworden!

Het doet ons veel plezier te horen dat jullie de voorbereiding als prettig hebben ervaren en dat alles tijdens de reis zorgeloos is verlopen. Juist dát is waar we het voor doen: dat jullie volop kunnen genieten van de prachtige bestemmingen en de sfeervolle accommodaties die we met zorg selecteren.

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen in ons, ook na jullie eerdere rondreis door Portugal. Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens een nieuwe, bijzondere reis voor jullie samenstellen!

Oceniono na 2 z 5

Slecht begin…

Ik heb Vivencia en nog een andere organisatie benaderd voor een reisvoorstel, van de andere binnen 2 dagen netjes via de mail een uitgebreid voorstel met de route en vlucht en steden precies zoals ik gevraagd had!
Van Vivencia ook binnen 2 dagen antwoord maar alleen met de vraag wanneer ze me konden bellen, aangezien ik telefonisch slecht bereikbaar ben en sowieso het voorstel via de mail wil zodat ik alles rustig kan overzien (ik had alles precies al doorgegeven) vroeg ik of ze het konden mailen!
Dan krijg ik een mail terug of ik wil laten weten of het oke is dat ze me dan de dag erna een opzetje sturen?
Nutteloze tijd die verloren gaat want natuurlijk is dat goed daar vraag ik juist om, ik zag deze mail pas later maar heb meteen geantwoord!
Krijg ik erna weer te horen dat het niet gaat lukken en dat het dan zaterdag word voordat ik het heb….
Het is inmiddels zondag en ik heb nog niets!
Maandag moet ik bij de andere organisatie laten weten of ik akkoord ga!
Vivencia: jullie hebben een mooie website en er word ook “vriendelijk” gecommuniceerd maar reizen verkopen doen jullie volgens mij niet graag…
Helaas, een gemiste kans voor jullie organisatie!

Nu een week later hebben ze nog contact gezocht of ik mijn review wilde heroverwegen…
Ze zijn heel netjes en vriendelijk en hebben me alsnog goede informatie verschaft maar ik blijf het raar vinden dat als ik aangeef ik alles op de mail wil hebben en dat ik snel moet reageren op de andere organisatie dat er dan nogmaals gevraagd word of er dan “morgen” een opzetje welkom is…
Dan moet hij namelijk wachten op mijn antwoord wat zal zijn: Natuurlijk is dat goed want daar vraag ik juist al om… vind dat raar want dat is alleen maar tijd voor niks en een onrelevante vraag… heel apart! Maar goed ik zal niet zeggen dat ik nooit bij Vivencia terug zal komen voor een reisvoorstel want ze verschaffen duidelijke en goede info en hebben een prachtige site!

14 września 2025

Beste Wendy,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer om te lezen dat u onze werkwijze als traag en omslachtig heeft ervaren en dat dit tot frustratie heeft geleid. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze reizigers willen bieden.

Mijn collega heeft inmiddels contact met u gezocht om dit samen te bespreken. We hopen dan ook dat we dit alsnog naar wens voor u kunnen oplossen. Uw feedback nemen we zeer serieus en we gebruiken dit om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Oceniono na 5 z 5

Perfect georganiseerde rondreis portugal!

Wij hebben een rondreis Portugal gemaakt via Vivencia. Alleen maar lof!
Alles was perfect geregeld. De auto, de accomodaties. Tevens is het contact met vivencia top! Meteen reactie en advies, hulp en tips.
Wij zijn enorm tevreden! Dit was de eerste keer voor ons om een georganiseerde reis te maken.
Er is gebeld na afloop hoe het geweest is en de hele reis doorgesproken. Wat kan er eventueel anders, beter en tips etc. Ook dit is allemaal super opgepakt! Niet dat er veel opgepakt moest worden. Alleen eigenlijk maar wat tips besproken. :)

Nogmaals ook hier, veel dank vivencia travel!

9 września 2025

Beste Jo,

Wat een prachtige review, hartelijk dank hiervoor!

Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie rondreis door Portugal en dat alles naar wens verlopen is. Het doet ons goed te horen dat jullie onze organisatie, de accommodaties en de auto als perfect geregeld hebben ervaren.

Ook het contact en de begeleiding onderweg vinden we erg belangrijk, daarom is het heel fijn om terug te krijgen dat dit voor jullie zo prettig is geweest.
Persoonlijk heb ik ook ons telefoongesprek na afloop van de reis erg gewaardeerd. Het was leuk om jullie ervaringen uitgebreid te horen en samen nog wat tips door te spreken.

Dank voor jullie vertrouwen in Vivencia Travel. Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens een mooie reis voor jullie verzorgen!

Oceniono na 5 z 5

Mooi afgestemd op onze individuele wensen

Wij hadden vooraf fijn contact en onze wensen werden in het reisvoorstel verwerkt. Het bedrijf was snel bereikbaar en belde vlot terug. Alles verliep naar wens

5 września 2025

Beste Claudia,

Wat geweldig om te horen dat jullie reisvoorstel helemaal aansloot bij jullie persoonlijke wensen.

Prettig contact en goede bereikbaarheid vinden we erg belangrijk, dus het is mooi dat dit zo is ervaren.

Dank voor jullie vertrouwen, en graag tot een volgende reis!

Oceniono na 5 z 5

Prachtige reis naar de Azoren!

Prachtige reis naar de Azoren!
Alles perfect geregeld en zorgvuldig uitgekozen accomodaties, waartussen een paar juweeltjes!

25 sierpnia 2025

Beste Arianne,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de reis naar de Azoren!

We zijn blij dat de accommodaties goed in de smaak vielen en dat er zelfs een paar echte juweeltjes tussen zaten.

Bedankt dat jullie dit met ons hebben gedeeld, en hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw een mooie reis bezorgen.

Oceniono na 5 z 5

Rondreis door noord-, west-, zuid en oost-Sardinië

In ruim twee weken hebben we een rondreis gemaakt door het noorden, westen, zuiden en oosten van Sardinië. Elke regio heeft een eigen karakter en dat maakte het heel afwisselend. Vivencia heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alles was prima geregeld. De opbouw in mogelijke activiteiten was goed: van ontspannend en gemakkelijk naar meer uitdagend en indrukwekkend. En elke dag konden we terugkeren naar een prachtige accommodatie, van alle gemakken voorzien.
We hebben mooie herinneringen gemaakt, met dank aan Vivencia Travel!

27 sierpnia 2025

Beste Erik,

Wat een prachtige review, dank jullie wel!

We vinden het fantastisch dat jullie rondreis door Sardinië zo afwisselend en geslaagd is geweest. Elk deel van het eiland heeft inderdaad zijn eigen charme, en het klinkt alsof jullie de perfecte balans hebben gevonden tussen ontspanning en uitdaging.

Heel fijn dat de accommodaties en activiteiten zo goed aansloten bij jullie wensen.

Dank voor het delen van deze mooie ervaring en graag tot een volgende reis!

Oceniono na 5 z 5

Goed georganiseerde en prachtige reis

Vivencia heeft voor ons in juni een reisvoorstel voor Baskenland en Cantabrië gemaakt, passend bij de wensen die wij hadden. Ze waren daarna heel flexibel met enkele aanpassingen die wat extra werk gaven en hebben, ondanks dat we al vrij laat waren met boeken, alles snel en naar wens vastgelegd.
De reis zelf was prachtig! Het is een wonderschoon gebied en we hebben genoten van de mooie, kleinschalige hotels die Vivencia voor ons heeft gekozen. Eentje was in vergelijking met de andere van iets mindere kwaliteit, maar daarvan was op voorhand duidelijk dat het een alternatief was ivm een volgeboekte voorkeur-accommodatie.
Alles was goed geregeld; de trein- en vliegtickets, hotels en huurauto. We hebben hierdoor volop genoten van onze vakantie!

28 sierpnia 2025

Beste XX,

Wat een mooi verslag van jullie reis door Baskenland en Cantabrië, dank daarvoor!

We zijn blij dat de flexibiliteit en het snel regelen van de reis zo goed zijn bevallen en dat jullie zo hebben genoten van de kleinschalige accommodaties en het prachtige gebied.

We waarderen jullie begrip voor het noodzakelijke alternatief en vinden het fijn dat dit geen afbreuk heeft gedaan aan de totale ervaring.

Hopelijk zien we jullie terug bij een volgende reis!

Goede ervaring met Vivencia voor onze reis naar Noord Spanje

Vivencia was zeer behulpzaam bij het plannen van (de volgorde) onze route, zodat we alle highlights te zien zouden krijgen. Tevens waren ze proactief, op tijd en zeer uitgebreid in het verstrekken van voorinformatie voor de reis. De reis zelf verliep voorspoedig incl. aankomsten bij alle accommodaties. Het hele gezin heeft genoten van deze prachtige rondrit door Noord Spanje!

23 sierpnia 2025

Beste Nicole & Henry,

Dank voor jullie positieve feedback!

Geweldig dat jullie onze service rondom het plannen van de route en de uitgebreide reisinformatie hebben ervaren als behulpzaam en waardevol. Fijn ook dat het hele gezin genoten heeft van de rondreis.

We hopen jullie nog eens te mogen begeleiden bij een volgende ontdekkingstocht.

Renée namens Vivencia Travel

Oceniono na 5 z 5

Perfect georganiseerde rondreis vol cultuur en smaak

Fantastisch samengestelde rondreis door Noord-Spanje met veel variatie. De accommodaties waren sfeervol en goed gekozen, en alles was administratief al geregeld. Hierdoor konden we volop genieten van de rijke cultuur, indrukwekkende geschiedenis en heerlijke gastronomie. Een zorgeloze en inspirerende reiservaring!

Beste Haarlem72,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de rondreis door Noord-Spanje!

We vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat onze reizigers zorgeloos kunnen genieten van cultuur, geschiedenis en gastronomie.

Bedankt voor jullie mooie woorden en hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw inspireren met een bijzondere reis.

Renée namens Vivencia Travel

Oceniono na 5 z 5

Onze wensen perfect vertaald in een prachtige reis

In een persoonlijk gesprek heeft men onze wensen geïnventariseerd. Dit is op een perfecte manier uitgewerkt in een individuele reis die erg goed aansloot op onze wensen. Mooie locaties die pasten bij onze wensen en hele bruikbare aanvullende info voor activiteiten ter plekke

19 sierpnia 2025

Beste Maurice en Annemarie,

Hartelijk dank voor jullie prachtige feedback!

We zijn blij dat het persoonlijke gesprek en de zorgvuldige uitwerking hebben geleid tot een reis die helemaal aansloot bij jullie wensen. Het is mooi om te horen dat ook de locaties en aanvullende tips zo goed hebben gepast.

Hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw helpen bij een volgende reiservaring.

Oceniono na 5 z 5

Dag en nacht hulp bij calamiteiten tijdens je reis

Noodnummer hulp bij calamiteiten, echt heel fijn! Ze proberen je echt te ontzorgen. Snelle reacties bij vragen, vriendelijke medewerksters

Beste Marion,

Wat fijn om te lezen dat onze hulp tijdens uw reis u zoveel rust heeft gegeven.

Ons noodnummer is er juist voor die momenten waarop snel schakelen belangrijk is, en het doet ons goed dat u onze bereikbaarheid en betrokkenheid zo positief heeft ervaren.

Bedankt voor uw mooie woorden, ik geef dit zeker door aan mijn collega’s!

Oceniono na 3 z 5

Mooie reis, communicatie kan beter.

De meeste locaties waren mooi en goed gelegen. Voor een plek hadden we een alternatieve locatie gekregen die ongunstig was gelegen en sfeerloos, niet te vergelijken met hoe de vakantie wordt weergegeven op de website. De communicatie vanuit Vivencia tijdens het boeken was matig, met lange stiltes waarin we niets hoorden. Corsica en Sardinie zijn een aanrader.

Beste Familie, oudere kinderen

Dank voor jullie eerlijke terugkoppeling en fijn om te horen dat jullie ondanks de aandachtspunten hebben genoten van Corsica en Sardinië.

We vinden het jammer dat de communicatie tijdens het boeken niet helemaal naar wens verliep en dat één van de accommodaties niet aansloot bij jullie verwachtingen. We nemen dit ter harte om onze service verder te verbeteren.

Wij nemen binnenkort telefonisch contact met jullie op om dit persoonlijk te bespreken.

Vriendelijk, klantgericht en betrouwbaar

Vriendelijk, klantgericht, werken snel en betrouwbaar. Op de locaties was alles prima geregeld. Dank jullie wel!

19 sierpnia 2025

Beste Koert,

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden!

We vinden het belangrijk om alles goed en zorgvuldig te regelen en het is fijn om terug te lezen dat dit ook zo is ervaren.

We hopen dat jullie met veel plezier terugkijken op de reis en misschien tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Rondreis door Portugal met huurauto, afwisseling met steden en natuur

Na een eerste gesprek waarin we onze wensen hebben aangegeven heeft Vivencia een divers en passend reisschema (rondreis Portugal, 2 weken) voor ons samengesteld die we nagenoeg 1-op-1 hebben geaccepteerd. Er is goed naar onze wensen geluisterd en we zijn compleet ontzorgd, tot en met het regelen van een taxi van het vliegveld naar ons eerste hotel.

11 sierpnia 2025

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over uw rondreis door Portugal. Wat fijn om te horen dat het reisschema zo goed aansloot bij uw wensen en dat u zich helemaal ontzorgd voelde tijdens de voorbereiding en de reis zelf.

We vinden het erg waardevol dat u dit met ons deelt en hopen u ook in de toekomst weer te mogen inspireren met nieuwe en bijzondere reizen.

Luuk, namens Vivencia Travel

Zeer fijne reis naar Sardinië en Corsica

Wij zijn net een paar dagen terug van een heerlijke vakantie naar Sardinië en Corsica, georganiseerd door Vivencia Travel. Ze hebben voor ons de accomodaties en de overtochten van Livorno naar Olbia, van Olbia naar Bonifatius, en van Ajaccio naar Toulon verzorgd. Alles was super geregeld en de kleinschalige hotelletjes in the middle of nowhere, of in leuke plaatsjes, waren echt zeer goed gevonden! Het was wel lekker warm, dus de meeste van de activiteiten die we hebben ondernomen hadden iets met zout-, zoet- of chloorwater van doen;)! In Palau een bootje gehuurd en een dagje gesnorkeld tussen de eilandjes van de Maddalena archipel. De beroemde stranden zowel op Sardinië als Corsica waren ongelofelijk druk, maar de strandjes waar je alleen te voet of varend bij kan komen waren zoveel mooier en zo rustig en verlaten! Op Corsica naast verlaten strandjes ook de natuurlijke zwembaden met hoge rotsen (waar de kinderen vanaf hebben gedoken) bezocht. Al met al een zeer geslaagde vakantie! Dank voor de goede organisatie, Vivencia!

Beste Saskia,

Wat fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van uw vakantie naar Sardinië en Corsica!

Geweldig dat de afwisseling tussen de kleinschalige hotels, de goed geregelde overtochten en de vele wateractiviteiten zo’n succes waren. Het klinkt als een prachtige reis vol ontdekking, ontspanning en avontuur, van snorkelen in de Maddalena archipel tot het zwemmen in de natuurlijke baden van Corsica.

Dank dat u uw ervaring zo uitgebreid met ons deelt. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verrassen met mooie bestemmingen en bijzondere plekjes.

Luuk, namens Vivencia Travel

Prachtige Zuid Italie flydrive

Mooie, kleinschalige en gezellige hotels. Prima voorbereid, goede info over de omgeving.

Beste Jurjen,

Dank voor uw mooie woorden over onze Zuid-Italië flydrive!

Fantastisch dat de kleinschalige hotels, de sfeer en de voorbereide informatie zo goed in de smaak vielen.

We vinden het fijn dat u dit met ons en anderen deelt en hopen u nog vaak te mogen inspireren met nieuwe reiservaringen.

Heerlijk Sardinie

Heerlijk Sardinie

Wij hebben genoten van deze heerlijke vakantie in Sardinie, waarbij wij bij elk hotel, zoals gevraagd een zwembad hadden.
De hotels waren stuk voor stuk een plaatje.
De bootreis zou ik niet meer zo snel doen. Je wordt op onvriendelijke manier om 5.30 uur je bed uit gejaagd.
Het hotel op de heenreis was helaas in Frankrijk. Prima, sober, maar had dit liever in Duitsland gehad. Dit wisten we niet van te voren en had ik graag geweten. In Duitsland krijg je namelijk veel meer waar voor je geld.

12 sierpnia 2025

Beste Ellen,

Wat fijn dat u zo heeft genoten van uw vakantie op Sardinië!

We zijn blij dat de hotels met zwembad naar wens waren en dat u het zo’n heerlijke ervaring vond.

Jammer dat de bootreis minder positief is bevallen en dat de ligging van het overnachtingshotel vooraf niet duidelijk genoeg was, dit nemen wij ter harte om onze communicatie te verbeteren.

Dank voor uw open feedback en hopelijk tot een volgende keer!

Parels van Zuid - Roadtrip

Parels van Zuid - Italie.
Van Napels naar Puglia met huurauto.
Prachtige reis gemaakt. Heel veel gezien. Wij hebben deze bestaande reis uitgebreid met 3 nachten in Salento. En we hebben een nacht in Gargano omgeruild voor een hotel dichtbij het vliegveld van Bari, vanwege onze vluchttijden. Na drie dagen Napels moesten we onze huurauto afhalen. Enige verwarring, want overal werd gesproken over afhalen op de luchthaven, onze taxichauffeur dacht dit ook, maar de auto moesten we ophalen bij het treinstation. Voor het hotel in Minori (we verbleven in: Palazzo Vingius) is het goed om te weten dat dit hotel boven op een berg ligt. Er is geen lift aanwezig om bij het hotel te komen. Een fikse klim met zware koffers en ongelijke traptreden is het gevolg. Er wordt niet aangeboden om te helpen met de koffers. De receptiedame was niet al te vriendelijk en leek verveeld. (Het gehele verblijf). Het ontbijt was zeer mager en op een ochtend hadden we beschimmeld brood. Daarnaast is er geen mogelijkheid om de auto te parkeren, dus deze moet op publieke parkeerplaats met betaling voor eigen rekening. Na wat navraag bij de receptie, kregen we dan een kaart van de lokale politie, waarmee het dagtarief maximaal € 15,00 bedraagt. Eerlijk gezegd, vind ik dit, voor de prijs wat wij betaald hebben voor deze reis, niet zo netjes. Zorg dat deze kosten erbij inzitten. En misschien hadden we liever in Amalfi willen slapen. Veel levendiger.
Een van de pareltjes, vonden wij Podere 43. Prachtig onderhouden, familiebedrijf, leuke kamers in aparte bijgebouwen, uitgebreid ontbijt met lokale en vers gemaakte producten en super vriendelijk. Het op 600 meter aangeraden restaurant oogt niets bijzonders, maar kun je echt superlekker eten. Ons laatste hotel Villa Pina lag 9 minuten rijden vanaf de luchthaven. Airco op de slaapkamer kon niet lager dan 22 graden en met ruim 30 graden buiten en een niet zo hele grote hotelkamer, is 22 graden niet heel aangenaam. Ontbijten ging hier helaas niet, want wij wilden om 7.00 uur weg en de eigenaar is er vanaf 7.30 uur, Auto ter plaatse inleveren ging heel makkelijk en een transferbusje staat klaar om je af te zetten bij de Gate. Helemaal top.
Al met al een supermooie reis gemaakt. Met toch wel als hoogtepunten Matera - Otranto -Alberobello

16 sierpnia 2025

Beste R. van Benthem,

Dank voor uw uitgebreide feedback over uw roadtrip door Zuid-Italië.

We zijn blij dat u een prachtige reis heeft gemaakt en zoveel hoogtepunten heeft beleefd, zoals Matera, Otranto en Alberobello.

Tegelijk vinden we het waardevol dat u uw ervaringen deelt over de hotels, de autohuur en de extra kosten ter plaatse. Dit helpt ons onze reizen nog beter af te stemmen op de verwachtingen van onze gasten.

Fijn dat Podere 43 zo in de smaak is gevallen, een echte parel inderdaad!

We nemen uw opmerkingen mee in onze evaluatie en hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen.

Oceniono na 5 z 5

Voor de tweede keer een zeer fijne

Voor de tweede keer een zeer fijne, door Vivencia georganiseerde vakantie, ervaren. Dit keer dwars door Portugal met al haar mooie eigenschappen. Op schitterende locaties. Alles was goed georganiseerd.

Beste Ron,

Wat geweldig om te lezen dat u voor de tweede keer zo’n fijne reis met Vivencia heeft ervaren!

Portugal is inderdaad een land vol schitterende locaties en wij zijn blij dat alles naar wens georganiseerd was.

Dank dat u uw ervaring deelt, we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verrassen met een mooie reis.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej