Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vindel !! Advarsel!! Slik Vitapura opererer burde ikke vært lov. Vi som forbrukere blir skikkelig lurt inn i noe som er vanskelig å komme ut av. Hvor er angrefristen? Har fått faktura på en vare je... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg har prøvd ut produktet i nesten et år, men ikke den virkning som jeg forventet. Kan sikkert være bra for noen, men ADVARSEL Årsaken til at jeg holdt på så lenge var pga at jeg bestilte over n... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De har dårlig informasjon i forkant når du bestiller. Jeg meldte meg på et abonnement. Trodde jeg kun bestilte for 3 mnd. Fikk veldig dårlig informasjon og da jeg ville si opp så måtte jeg motta en... Zobacz więcej

1,5

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

My Story

My Story

My wife ordered from VitaPura and soon became stressed after several frustrating email exchanges with them, which led nowhere. At that point, I knew I had to step in. Since many others seem to be in the same situation, I want to share what we did to prevent this from escalating further.

If you decide to just pay them and move on, that’s your choice. But if you want to fight back, keep reading.

Stay Calm – The Law is on Your Side (Norway)
First, don’t panic. Norwegian law protects consumers in these situations. If you stay calm and communicate in a way that prevents them from testing you further, you’ll resolve this quickly.

From what I’ve observed, VitaPura operates smartly—they design their processes to make it difficult for consumers to dispute charges (e.g., avoiding credit card payments to bypass consumer protections). They know the law well and use it to their advantage to get money from you. If they sense you don’t understand the law, they will keep pushing, testing, and manipulating you—just like kids do with their parents.

What You Need to Do
Document everything – Keep records of all communications.
Reference Norwegian law – Always cite the relevant consumer protection laws in your emails.
Stay firm but professional – Show them you understand your rights and won’t be manipulated.
If They Claim You Missed the 14-Day Withdrawal Period
If VitaPura tells you that you informed them after 14 days from the invoice date, this is incorrect under Norwegian law.
The correct legal reference is Angrerettloven § 21, which states that since they sent the package by post, the 14-day withdrawal period starts when you receive the package—not when they issue the invoice.
Email Riverty (the payment company) and CC VitaPura, citing this law.
Demand that Riverty credits the invoice and that VitaPura provides an explanation.
Clearly state that it is illegal for Riverty and VitaPura to continue pursuing payment.
Show documentation that you requested cancellation within 14 days of receiving the package.
If you returned the package, provide proof of return.
If your case has already gone to Inkasso (debt collection), dispute the claims and send an email with the same legal references.
If They Send More Packages After You Cancel
If VitaPura keeps sending packages even after you canceled (as they did to my wife), do not return them at your expense.

Email VitaPura and ask them to provide documentation proving you agreed to additional orders.

In my case, they claimed we ordered twice but could not provide any proof.

Email Riverty (CC VitaPura) and demand that these invoices be credited, citing Markedsføringsloven (Marketing Act), which states:

"In commercial activities, it is prohibited:
a) to demand payment for goods, services, or other benefits without an agreement.
b) to deliver goods, services, or other benefits with a demand for payment without an agreement.
If goods are delivered in violation of the first paragraph letter b, the recipient is not obliged to pay, unless otherwise provided by law."

Since the additional packages were sent without a valid agreement, they are illegal, and Riverty must credit the invoices unless VitaPura can prove you ordered them.

If VitaPura still wants the package back, they must provide a prepaid return label. You are not responsible for covering return shipping costs.

Again, if your case is in Inkasso, dispute the claims and send an email with the same legal arguments.

Summary
Stay calm, document everything, and make it clear that you know your rights. Once they see you understand the law, they will likely back off.

Life is long—you’ll soon forget this hassle!

11 lutego 2025

Styr unna

Styr unna! Om du så får det gratis! Kranglet med kundeservice om å avslutte abonnementet, men måtte motta to forsendinger til å måtte betale alt i sin helhet før fikk stoppet det! Fordi dem hadde en frist for oppsigelse, jeg sa opp den dagen fristen var men var ikke bra nok. Så kundeservice er dem meget dårlige på, fokuset er å få mest ut av hver kunde virker det som.

30 stycznia 2025

OptiSleep - VitaPura AS - Riverty Norway AS

OptiSleep - VitaPura AS - Riverty Norway AS

Hvis du leser dette, er du i en av to kategorier. Enten har du sett reklame for OptiSleep og bestemt deg for å gjøre litt undersøkelser før du bestiller, eller så er du i den andre kategorien som allerede har bestilt produktet.

Er du i første kategori, vil jeg bare si: "Gratulerer!" Du har gjort en god jobb og kan unngå å bli svindlet. :-)

OptiSleep-produktet er ren svindel uten noen som helst effekt på søvn. Hele forretningsideen bak produktet er basert på manipulering av fakturadato, endringsfrister og nøye planlegging av når produktet sendes fra VitaPura.

Her er min opplevelse:

Jeg bestilte en prøvepakke, begynte å teste produktet og oppdaget raskt at dette hadde null effekt. Prøvepakken inneholder 60 kapsler, som tilsier at den skal vare i 2 måneder.

Det er her svindelen begynner. VitaPura oppretter abonnement og faktura straks de mottar bestillingen. Deretter venter de flere dager med å sende produktet, slik at endringsfristen utløper få dager etter at du har mottatt produktet. For meg var dette 4 dager. Det betyr i praksis at du må akseptere neste forsendelse. På den første fakturaen var forfallsdato og endringsfrist satt til samme dato.

Som så mange andre her erfarte jeg også at jeg fikk tilsendt 3 nye pakker etter ca. 20 dager (som da skulle dekke 6 måneders forbruk). Jeg sendte en e-post samme dag som jeg mottok denne pakken for å si opp tjenesten. Det viste seg da at endringsfristen hadde utløpt 4 dager før pakken kom frem til meg, og jeg var dermed forpliktet til å motta pakke nummer 3.

Ved sjekk av faktura oppdaget jeg at de hadde satt endringsfristen til 14 dager frem fra fakturadato (som før), men denne gangen hadde de endret forfallsdato til 24 dager frem i tid. Dette var selvsagt for at forfallsdato ikke skulle være utløpt når man mottok pakken.

Kundeservice og Riverty gjør jobben de er ansatt for i denne svindelvirksomheten. Her avvises alle klager, og alt ansvar legges over på kundene. De kan heller ikke fremlegge dokumentasjon på forsendelser eller andre ting man spør om.

Jeg finner det merkelig at slike firmaer bare kan fortsette å operere i dagens samfunn, spesielt her i Norge. Jeg har selvfølgelig rapportert dette til Forbrukerrådet, men det virker ikke som om det hjelper noe.

Husk å nevne OptiSleep - VitaPura AS - Riverty Norway AS i anmeldelsen slik at flest mulig får svar når de søker på alle navnene.

10 stycznia 2025

Optisleep

Kjøpte en prøvepakke med Optisleep i juli, mottak pakken 24 og fant fort ut at dette hadde ingen virkning. 30 juli sier jeg opp , av faktura 1 dag for sent men i følge forbruker rådet er frist 14 dager etter mottatt vare.
Så, 14 dager etter kommer en ny forsyning og ikke bare en men 3 bokser. Den ble sendt i retur noe som har kostet meg over 400 kroner. Så- etter det har jeg ført en kamp mot firmaet, nå på 5 måned for å nekte å betale for 3 bokser med bedrag som da altså er returnert. Nå tar jeg kampen for alle dere som klager her og fortsetter den i forbrukerrådet.

1 sierpnia 2024

Svindel forsøk, ID-Tyveri og Smusk, Useriøst

Fikk plutselig beskjed fra inkasso selskapet at jeg hadde utestående fakturaer fra dette selskapet.

Jeg har aldri bestilt noe herifra, og tok derfor kontakt, hvor jeg fikk opplyst om at det var bestilt varer på en 13 år gammel adresse, fake epost som ligner og mitt navn og nummer.

varene var angivelig blitt hentet, og noe hadde gått i retur, uavhengig så måtte jeg betale.

har nå utestående purre-saker på 2000kr, og usikker på om det vil komme noe mer.

i utganspunktet er det meget lett å drive id tyveri her da alt man trenger er vedkommendes adresse og en fake e-post og du kan hente varen uten problemer.

ID-tyveri og forhold er anmeldt.

Styr unna Useriøse aktører!!!

1 października 2024
Oceniono na 4 z 5

Siden det er så mange som klager på…

Siden det er så mange som klager på dårlig kundeservice og vanskelig å få avsluttet abonnement; jeg har opplevd det motsatte. Jeg valgte å sende mail for å avslutte abonnement etter å ha mottatt første ordinære forsendelse. Fikk svar dagen etter og abonnement bekreftet avsluttet.
Ofte tar det 3mnd før man ser full virkning av et produkt, så jeg tenker å fortsette med de siste 3 boksene jeg fikk før jeg gjør opp en mening om det (optisleep)

8 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Vita Pura lurer folk inn i avtaler det…

Vita Pura lurer folk inn i avtaler det er umulig å komme ut av. Styr unna folkens. Skal en komme ut av slike avtaler må advokat og økokrim inn i bildet. Dette firmaet svindler folk i stor stil.

11 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Direkte svindel, styr unna.

Opplevde det samme som de andre her. De drøyde det med å sende ut varene til rett før fristen og refererte til et bilde med vilkår jeg aldri har sett i bestillingen. Deretter sendte ut 3 måneders forbruk som de tvang meg til å betale for. Svært uhøflige folk i tillegg. Hadde jeg hatt tid til det, hadde jeg tatt kampen…. Noe som dessverre skjer med for mange. Håper noen tar seg tid til å stenge de ned en gang for godt. Ubrukelig produkt, direkte svindel, styr unna.

11 września 2024

Styr unna

Styr unna, jeg fikk pakken min med Optisleep én dag etter at endringsfristen gikk ut. Elendig kundeservice, rikker seg ikke. Null empati, får ikke snakke med noen som bestemmer. Fraskriver seg alt ansvar. Fler som har tatt det videre?

18 września 2024

Overhodet ingen virkning

Overhodet ingen virkning. Har ellers effekt av melatonin, så skeptisk til virkestoff/dose. Og det virker som de spekulerer i at kunden ikke skal rekke uttesting og avbestilling før det kommer en neste trippel forsendelse.

17 września 2024

STYR UNNA

STYR UNNA! LURERI! Masse penger rett ut for absolutt ingenting .

19 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Snakket med kundeservice på Vita Pura…

Snakket med kundeservice på Vita Pura AS Norge i dag 08.08.2024 etter å ha sagt opp et abonnement på Alpha Man kosttilskudd. De skriver i en mail til meg at de har sendt ut ny forsendelse 09.08.2024
Altså dagen etter i dag.
Kundeservice sier til meg at det er ute av deres hender og at det skrives slik da spedisjonsfirmaet de bruker har gjort klar forsendelsen og den kjøres i morgen.
Saken er den at systemet de kjører er slik at jeg allerede har kosttilskudd for 3 mnd framover på grunn av opplegget de kjører og skal nå få for 2 mnd til. Blir da sittende med kosttilskudd for nesten et halvt år 😂
Sånn er det sier kundeservice, jeg spør pent om de kan hjelpe meg med å slippe det? Da blir kundeservice frekk og indikerer at jeg er idiot som ikke har forstått det han har forklart.
Jeg sier ar jeg kommer til å skrive en anmeldelse på trustpilot om dette, og han sier ikke mer.
Seriøse firmaer gir deg da ofte hjelp og ber deg om å skrive en god anmeldelse på trustpilot. Her derimot….
Ser de har en stjerne her. Styr unna

8 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Styr så langt unna denne bedriften som…

Styr så langt unna denne bedriften som OVERHODET mulig! Disse driver så uredelig som det går an. Jeg var 2.. TO dag over "endringsfristen" for å "slippe" å få tilsendt neste forsendelse til en verdi av 879 kroner, og det var 2 MÅNEDER til de skal sende meg neste sending. De ønsker ikke å være fleksible og la meg slippe unna dette. Bønnfalte dem om å få slippe da økonomien er trang, men de viker ikke en tomme. Helt utrolig hvilken JÆVLIG kundeservice noen presterer å ha. Det er tydelig at disse folka er svindlere av natur. De har vært i søkelyset til forbrukertilsynet:

(linker ikke tillatt, Google vitapura forbrukertilsynet)

De har elendige anmeldelser her på Trustpilot

De har forferdelig kundeservice

Dette er svindlere av natur, og jeg håper det slår kraftig tilbake på dem!

1 lipca 2024

Hold unna! Lureri.

Hold unna! De har ikke klart å levere produktet på 1 mnd. De svarer fort, men de svarer det samme hver gang. De har sendt pakken som brevpost sier de, men det er forsinkelser. De har ingen dokumentasjon på at pakken er sendt. Det eneste dokumentet er fakturaen som de har laget selv. Posten har ikke noe forsinkelse no. Sannheten er at de ikke har sendt pakken, for da hadde den ankommet slik andre brev og pakker gjør! De er ikke villig til å vise noe annen dokumentasjon enn fakturaen.

14 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Her er det bare å holde seg helt unna

Her er det bare å holde seg helt unna! Ren skjær svindel-virksomhet!!! Skjønner ikke at #forbrukertilsynet ikke bruker den makten de har til å rydde opp i praksisen i VitaPura - eller bent frem får lagt dem ned. Snakk om å snyte til seg penger fra vanlige folk og slippe unna med det! Kundeservice er heeeelt fraværende!

13 czerwca 2024

svindel firma ikkje kjøp

ikkje kjøp vare frå Vitapura, alt for kort oppsigelse tid i forhold til faktura dato, det blir sendt pakke som tar 10 dager og oppsigelse dato er det samme som forfals dato og er man ikkje med så må man motta neste pakke . nei styr unna og kjøp på butikk istaden

12 czerwca 2024

Skulle helst gitt de 0 stjerner

Skulle helst gitt de 0 stjerner. Hold deg langt unna. Ren og skjær svindel.
Nå sitter jeg med inkasso for en bestilling jeg aldri har lagt inn og som jeg sendte i retur med lovnad om at regningen skulle kasseres.
Sak meldt inn til forbrukertilsynet.

15 kwietnia 2024

Svindel

Min mor bestilte en prøvepakke på Optisleep, det sto ingenting om at hun blei knyttet opp til et abb. En stund etter prøvepakken ankom så mottok hun plutselig 2 til, som hun da sendte i retur iogme at hun verken hadde bestilt de eller visste at det var et abb. Og hun kan heller ikke bruke de pga en urt som ikke går overens m andre medisiner. Kundeservice var lite behjelpelig. Så anbefaler alle sterkt å styre unna.

6 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Advarsel! Her blir man lurt!!

Detter er et firma som må styres unna! - svindel fra ende til annen!
De sender ut 3 bokser i stedet for èn som skrevet etter prøvepakken, og langt innenfor avtalt tid som er 28 dager + porto. Jeg mottok prøvepakken 8 april, og forstod at forsendelsen tok ekstra tid pga påskeuka..Det ville han ikke høre snakk om, de regnet dagene fra utsendelse.. Jeg fikk ikke en gang prøvet varen før det dumpet ned en pose med 3 nye bokser til en pris av 897,- Fakturadato på denne var 19 april, og dèt er samme dato som varen ble mottatt.. Forstå det den som kan!
Verste firma jeg har vært i kontakt med.

22 kwietnia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej