Vindel !! Advarsel!! Slik Vitapura opererer burde ikke vært lov. Vi som forbrukere blir skikkelig lurt inn i noe som er vanskelig å komme ut av. Hvor er angrefristen? Har fått faktura på en vare je... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Siden det er så mange som klager på dårlig kundeservice og vanskelig å få avsluttet abonnement; jeg har opplevd det motsatte. Jeg valgte å sende mail for å avslutte abonnement etter å ha mottatt før... Zobacz więcej
Jeg har prøvd ut produktet i nesten et år, men ikke den virkning som jeg forventet. Kan sikkert være bra for noen, men ADVARSEL Årsaken til at jeg holdt på så lenge var pga at jeg bestilte over n... Zobacz więcej
De har dårlig informasjon i forkant når du bestiller. Jeg meldte meg på et abonnement. Trodde jeg kun bestilte for 3 mnd. Fikk veldig dårlig informasjon og da jeg ville si opp så måtte jeg motta en... Zobacz więcej
Vindel ! Styr unna VitaPura
Vindel !! Advarsel!!
Slik Vitapura opererer burde ikke vært lov. Vi som forbrukere blir skikkelig lurt inn i noe som er vanskelig å komme ut av. Hvor er angrefristen? Har fått faktura på en vare jeg ikke har mottatt. Var så dum å ville få tilsendt en prøvepakke. Denne fikk jeg tilsendt lenge etter at fristen for å stoppe neste forsendelse var gått ut. Det står at man har angrefrist til 14 dager etter faktura er opprettet. Ser ut som at faktura blir sendt sammen med varen- og man mister mange dager på forsendelsen. Jeg har nå fått purring /inkasso på en vare jeg ikke har mottatt. Det nytter ikke å ringe kundeservice- der er det ikke hjelp å få. De svarer bare at jeg må betale faktura og de påstår varen er sendt ut.
Når jeg leser andres opplevelser her, forstår jeg jo at Vitapura er en useriøs leverandør.
SCAM....SVINDEL!
SCAM....SVINDEL!
Styr unna så fort som mulig denne firma.
Ikke gå i samme fella som meg og mange andre.
Jeg fikk også en pakke til i posten - men hyggelig og seriøst svar fra kundeservice
Jeg fikk også en pakke til i posten, med 3 pakker, som jeg ikke hadde regnet med. Sendte epost med en gang for å si opp abonnementet. Da gikk jeg inn hit og leste alle anmeldelsene, ble jeg veldig stressa. Så jeg ønsker å skrive at jeg fikk en veldig hyggelig epost tilbake fra kundeservice dagen etter, som bekreftet at abonnementet var avsluttet. Tror de som har en god opplevelse ikke skriver her. Det gjenstår fortsatt å se om jeg får en pakke til, slik flere her antyder, men for meg virket det seriøst. Det skal også sies at jeg valgte å betale den fakturaen, siden jeg hadde "bundet" meg til en abonnementsordning. Jeg leste ordren igjen (og mer grundig) i denne situasjonen og der står det tydelig om abonnementsordning og hvordan avslutte det. Jeg kan derimot ikke huske at dette med abonnementsordning kom så tydelig frem i kjøpsprosessen og det bør de tydeliggjøre i mye større grad. Men hvis det skjer noe mer tull, så skriver jeg her igjen.
Aldri Aldri bestill noe herfra
Aldri Aldri bestill noe herfra. Jeg besstilte abbonoment på Royal Tan, sa opp abbonomentet via Deres side. Fikk ny foresendelse klagde men hadde ikke fårr kvittering på første oppsigelse så måtte bite i det sure eplet og betale for neste og, men da bekrefta de at abbnomentet var sagt opp på mai. Fikk ny foresendelse klagde igjen, fikk da forspørsel om skjermbilde av mailen på bekreftet avsluttet abbonment!!! selv om det var på mail med ticket nr. Det fikk de og ingen svar er motatt og betalingskravet står!! har resendt og purret ingenting skjer!!! så nå har jeg pådratt meg en inkassosak på grunn av jeg selfølgelig nekter å betale kravet og de nekter å svare!!! REN SVINDEL!!!!!!!!!
Svindel
Min gamle gamle far har begynt motta produkter fra Vitapure uten at han har bestilt noe som helst. Produktene er sendt i retur og vitapure forlanger returgebyr for noe han ikke har bestilt.!! Har kontaktet forbrukerrådet og blitt frarådet og betale.. Bare Svindel.
Bare tull med dette firmaet
Bare tull med dette firmaet! Styr unna! Får ikke varer som bestillt, men purring på faktura sender dem ut! Får ikke kontakt eller svar pr mail, de svarer aldri, dyre produkter som ikke funker…..
Helt useriøst firma
Helt useriøst firma . Var dum å gikk på et tilbud , fikk bivirkninger av produktet , var rask å sa opp abonnementet før neste forsendelse , de svarte at jeg ikke var rask nok og sendte meg 3 bokser til og regning selvfølgelig . Blir forhåpentligvis siste ! Ufin kundservice, kanskje bare automatisk svar på e-mail ? Anbefales ikke!
Useriøst selskap - Svindel
Useriøst selskap. Sender faktura uten produkt. Skjedd flere ganger enda abonnement er avsluttet og har fått bekreftet at de har mottatt oppsigelse for flere mnd siden.
ADVARSEL
ADVARSEL
Årsaken til at jeg holdt på så lenge var pga at jeg bestilte over nett og fikk sendinger for 3.mnd om gangen. Prøvde flere ganger å si opp abonnementet, men ble tilsendt nye. Ble ikke stoppet før jeg stoppet å betale og saken ble sendt videre
Jeg bestilte Royal Tan i sommer og gav…
Jeg gir dette firma 1 stjerne siden det ikke går an å gi mindre! Jeg bestilte Royal Tan i sommer og gav klar melding om at jeg skulle ha en pakke som inneholdt 3 bokser. Jeg tar disse kun om sommeren. I September kommer det ny forsyning som jeg da umiddelbart returnerer da jeg trodde det var en feiltagelse. Jeg får en purring på selve beløpet pluss omkostninger grunnet for sen betaling. Så prøver jeg å ringe og de svarer ikke. Etter flere forsøk får jeg svar av et menneske som ikke kan svare på noe som helst. Hun sier at hun må snakke med en kollega! Bare løgn. Plutselig sier hun at jeg må betale hele beløpet siden jeg selv sendte pakken i retur! Jeg må altså betale for noe jeg ikke har fått. Jeg ba henne undersøke dette. Jeg sa at de kan ikke forlange å få penger når jeg ikke har noen vare. Hun var helt uviten om det hun snakket om. Jeg ble rasende og sa at jeg anmelder dette dersom de ikke sender varen omgående. Nå har jeg sendt mail og venter at de svarer meg der. Jeg sa at jeg ville ha alt skriftlig. Kommer aldri til å bestille noe derfra igjen.
Er det mulig å gi minus stjerne…
Er det mulig å gi minus stjerne vurdering? De fortjener det! Firma bare utnytter folk med dyre uvirksom produkter og påstander. Det finnes mange andre produkter som er mye billigere og effektive enn hva de selger. Ikke gå i felle med deres reklame og påstander. Do not even fall for their free trial products! Never again fall victim to this rip off!!
Fikk et inkassovarsel uten referanse…
Fikk et inkassovarsel uten referanse til opprinnelig faktura. Svarer ikke på henvendelser via mail eller telefon. Når du kjøper en prøvepakke så har du startet et abonnement. Sier du ikke opp det umiddelbart så må man betale for tre måneders forbruk.
ADVARSEL!
ADVARSEL!! Hold dere unna dette firmaet. Jeg bestilte Royal tan i juni. Nå snart 3 måneder senere har det fremdeles ikke kommet, men inkassovarsel på regningen har de sendt. Utrolig elendig kundeservice. Merk også at om du ikke sier opp abonnementet umiddelbart etter bestilling vil de automatisk sende deg neste svinedyre pakke som ikke lar seg returnere.
De har dårlig informasjon i forkant når…
Fikk veldig dårlig informasjon og da jeg ville si opp så måtte jeg motta enda en 3 mnd forbruk, forsendelse om 2 mnd. veldig dårlige kjøpsbetingelser som ikke burde være lovlig.
Ingen mail informasjon underveis. Er dette lovlig egentlig?
Betakaroten Produktene fungerer ikke i det hele tatt.
Styr unna!
Jeg bestilte i et svakt øyeblikk Optisleep fra dette selskapet. Produktet fungerte ikke for meg, og det var svært vanskelig å si opp abonnementet. De sender ut for 3 mnd av gangen, har urimelig kort oppsigelsesfrist og tar ikke imot produkter i retur. Jeg kommer dermed til å ende opp med 6 måneders forbruk av et ubrukelig produkt. Elendig kundeservice.
Synes produktet har fungert bra
Synes produktet har fungert bra, og det har hjulpet meg ned i vekt. Vil anbefale at du tar det i perioder, for så ha en kort pause før du begynner igjen. Selv tar jeg det i ukedagene, med pause i helgen. Synes også at servicen hos Vita Pura har vært veldig bra.
Veldig dårlig service
Veldig dårlig service, vanskelig å avslutte. Mest viktigste er produkten har ingen virkning. Jeg må si det der den gårligste jeg har opplevd.
Optisleep Vita pura
Den 26.05.25 Får jeg ett 3 pakker med optisleep, I forkant av dette. hadde jeg ringt inn og avbestillt videre abonnement. da innen 14 dagers oppsigelse. Gjorde en stor bommert med å ringe og ikke å skrive oppsigelsen. Men ble lovt at dette var iorden medoppsigelse i telefonen. tenkte da ikke mer på dette.
den 26.05.25 sender jeg disse 3 nye pakkene medoptisleep i retur. Vita pro bekrefter ikke at de har motatt de. sender også en oppsiglese den 26.05. den 11.06.25 har jeg forsatt ikke fått svar på denne oppsigelse. fikk da faktura på disse 3 nye bokser å betale. sendte de en mail der fakturaen og kundeforholdet bestrides. den 05.06.25 får jeg beskjed om at saken skulle ligge i ro i 14 dager inntil jeg fikk ett svar ifra vitapura. allikevell så sender de en ny faktura ifra Gothia inkasso den 11.06 riverty dekker seg nå bak Gothia inkasso . men på nett står det at riverty eier Gothia nå ! KJøp ikke mer av Vita Pura . de vill ikke slette kundeforhold. svarer ikke på mails. de prøver å overkjøre kundene.
pengene står i fokus på vita pura . vill prøve denne saken i forliksrådet.
Føler meg lurt
Føler meg lurt – dette er en abonnementsfelle
Jeg bestilte en prøvepakke fra Vitapura, som skulle ha 14 dagers angrerett fra mottak. Det virket trygt – helt til jeg så hvordan de faktisk opererer.
Produktet ble sendt ut så sent at jeg mottok det samme dag som fakturaen for neste pakke kom. Da jeg forsøkte å si opp abonnementet, fikk jeg beskjed om at det allerede var for sent – en ny forsendelse var sendt.
Dette er i mine øyne en bevisst villedende praksis, laget for å fange folk i et abonnement de ikke har ønsket. Jeg opplever det som ren svindel – ikke bare dårlig kundebehandling.
Jeg har nå kontaktet Forbrukerrådet og anbefaler andre å gjøre det samme. Dette burde ikke være lovlig.
Hold dere unna Vitapura.
STYR UNNA!!!!
STYR UNNA!!!!
Jeg bestilte en prøve, men mottok kort tid etter en forsendelse med tabletter for 3 måneders forbruk til 900 kr. Det viste seg at disse varene ikke kunne returneres, og med mindre man sier opp abonnementet innen 14 dager fra mottatt prøve, forplikter man seg til å kjøpe neste forsendelse på 3mnd. Noe av problemet er at prøveproduktet ankommer først etter 14 dager, og ikke alle innser at de samtidig inngår et abonnement. Det virker svært urimelig at man ikke kan angre eller returnere de tre pakkene som ankommer senere – for eksempel ved å betale kun frakt – selv om dette er beskrevet i abonnementsvilkårene.
Jeg opplever dette som en taktikk for å selge de tre pakkene, da jeg ble tilbudt å returnere produktene mot et gebyr på 150 kr, men jeg måtte i tillegg til gebyret, betale full pris ca 900 kr for de returnerte varene!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.