Anbefales absolutt ikke! Jeg ble oppringt og presset til å kjøpe Biomoxin med løfter om gode resultater. Jeg sendte pakken tilbake samme dag uten å åpne den, men de krever fortsatt at jeg skal betale,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Svindel! Lokker eldre mennesker som har reservert seg mot telefonsalg ved å benytte et annet eksternt firma til å kjøre «konkurranser» der man kan vinne matposer!!! Deretter sender de en sms som de be... Zobacz więcej
Writing again since the scam company deleted my previous comment. You are the lowest possible humans to keep doing this kind of scam. I will not pay a single krone since I never ordered to have anythi... Zobacz więcej
Så godt som svindel med disse telefonselgerene fikk beksjed at selger ville ringe meg etter at jeg hadde provd produktet og før jeg fikk rørt første pilla fikk jeg et helt års forbruk. Disse folka bur... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Svindel. Her er råd jeg fikk fra Forbrukerrådet
Snakk om bedrageri! Ringer eldre mennesker, lokker med gavekort og presser dem til å godkjenne sms mens selgeren pusher på telefon.
Det å lokke med gavekort og presse frem et ja på sms mens selgeren er på telefon, anses å stride mot god markedsføringsskikk!
Forbrukerrådet er tydelig i sin anbefaling til oss:
1: Bestrid kravet og gi beskjed til Riverty som fakturerer og hånterer inkassosaker for firma
2: IKKE betal
3: Opprett sak hos Forbrukertilsynet
Det er kun Forbrukertilsynet som kan avgjøre evt sanksjoner om Vitapluss.
virker som svindel.
Inkassokrav på feilsendt best
Mottok bestilt 1 pk Biomaxsin, betalte frakt kr 79. Mottok så enda en pakke noen dager senere med samme fraktkrav. Jeg har ikke bestilt 2pakker, og vil ikke betale fraktkravet for pakke 2. Har sendt mail to ganger om at jeg har kun bestilt 1 pk og har mottatt 2, uten å få svar. Har sagt jeg kan returnere hvis firmaet betaler for retur.
Nå har jeg fått inkassokrav på den siste frakt fakturaen.
Svindel og lureri
Dette er ren svindel
Dette er ren svindel - hold dere unna. Så hyggelige når de ringer og forteller om produktet. Men de " glemmer" å fortelle hvor mye en pakke koster etc.Og de starter med å lokke deg inn med å si at du er med i trekning av et gavekort i en matbutikk. Jeg avbestilte abonnementet etter første prøvepakke, men fikk allikevel en ny pakke i posten og regning på 1600 kr. Ikke verdt pengene selvom det hadde vært et bra produkt. Nei Vitaplus - SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!!!
veldig fornøyd- gode produkter
HOLD DERE UNNA VITAPLUSS
Som alle andre anmeldelser, skjedde dette også med min mor. Dette er UÆRLIGE mennesker som gjør alt for å tjene penger, selgerne lurer de eldre og vil ikke ta i mot, eller svare ordentlig på lureriet de holder på med. HOLD DERE UNNA PRODUKTET. Hadde produktet vært bra, hadde de ikke trengt å lure mennesker på denne måten.
Lurer eldre til å bli kunder for så gjøre det ekstremt vanskelig å avslutte abonnement.
Min eldre bestefar ble oppringt av en flink selger og takket ja til tilbudet deres. Første forsendelse blir levert som avtalt, men andre sendelse er sendt til en postboks som ikke eksisterer. De er umulig å få tak i på telefon (nummer ikke i bruk), noe som er svært uheldig når de går etter eldre kunder. Har vært i kontant etter mye om og med på mail, hvor de nekter å ringe opp kunden sin som kun har denne måten å kommunisere med de på. Føler de er slu og prøver lure de eldre med denne løsningen. Også veldig vanskelig å finne frem til avtalevilkårene på hjemmesiden om man ikke er kjempe kompetent på data.
Dette produktet ble avbestilt etter…
Dette produktet ble avbestilt etter første forsendelse. Etter over et år fikk min eldre Farmor ny forsendelse. Kundeservice går ikke ann å få på telefon så for henne ble dette sinnsykt vanskelig.
Da hennes gamle mailadresse ble slettet for å opprette ny, "fantes" ikke oppsigelsen og kundeservice motsatte seg at dette var avbestilt.
Sinnsykt vanskelig opplevelse for henne, og sykt irriterende for oss som må prøve hjelpe til med dette rotet.
Flinke telefon selgere som tilbyr et…
Flinke telefon selgere som tilbyr et produkt som skulle være enkelt å avbestille eller melde seg ut etter prøvepakke. Pakken kom og hørte ikke mer fra dem før etter en mnd da det kom en mail med en faktura på 4 mnd forbruk. Det kom aldri noen form for sjans til avbestilling. Da jeg kontakter kundeservice får jeg en arrogant mail der de sier at det ikke er retur rett på deres postordre og jeg må beholde pakke med alle 4 mnd forbruk. Synes dette virker som panikksalg i aller høyeste grad. Faktura kom en uke før pakke. Anbefaler alle å legge på om de hører det ringer fra Vitapluss da det til slutt kan koste mye.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.