Vitaeva - De WIA specialist  Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nadat ik zijn online wia school al had doorlopen heeft Roy me geholpen met de voorbereiding van mijn wia keuring. Roy heeft ontzettend veel kennis hierover en heeft mij goed kunnen helpen om mij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede ondersteuning gehad in een tijd waarin het niet makkelijk was om voor mijzelf op te komen. Vitaeva, Roy van Antwerpen, heeft waardevolle adviezen gegeven om mijn eigen pad te bewandelen bij be... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Konsultant

Napisane przez firmę

Vitaeva® – Onafhankelijk WIA-specialist voor grip op jouw traject en financiële toekomst Maak jij je zorgen over je WIA-traject en heb je het gevoel dat anderen bepalen wat er met jouw toekomst gebeurt? Ik help je om regie te nemen, zodat je krijgt waar je recht op hebt en niet voor verrassingen komt te staan. Als onafhankelijk WIA-specialist begeleid ik werknemers en WIA-gerechtigden bij: • Strategische voorbereiding van gesprekken met bedrijfsarts en UWV • WIA-aanvragen en keuringen • Herbeoordelingen Met 19 jaar werkervaring en 7 jaar als specialist doorzie ik complexe situaties snel en vertaal ik dit naar duidelijke stappen en sterke verwoording van jouw situatie. Daarnaast krijg je toegang tot mijn online WIA-school met praktische uitleg en korte podcasts, zodat je precies weet wat je doet en waarom. Mijn specialisatie: • WIA-trajecten met complexe of wisselende belastbaarheid • Begeleiding bij MS (multiple sclerose) Omdat ik zelf leef met MS, weet ik hoe het is om te moeten functioneren binnen je grenzen. Die combinatie van persoonlijke ervaring en strategisch inzicht zorgt voor begeleiding die verder gaat dan standaard advies. Wil jij grip op je WIA-traject en financiële toekomst? Dan help ik je graag verder.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Prettig onafhankelijk en persoonlijk advies

Met Roy mijn persoonlijke situatie rondom de reïntegratie en bijbehorende WIA aanvraag besproken, wat erg fijn was. Hij is onafhankelijk, betrokken, vriendelijk en meedenkend. Ik heb het gesprek met hem als erg prettig ervaren en zou anderen zeker adviseren contact met hem op te nemen in een soortgelijke situatie.

30 marca 2020

Goed gesprek

Goed gesprek. Fijn iemand te kunnen spreken die veel van de materie weet en tegelijkertijd onafhankelijk is. Ik raad iedereen die met de WIA te maken krijgt aan vooraf een dergelijk gesprek te voeren.

6 marca 2020
Oceniono na 5 z 5

Goed en duidelijk advies. Hij weet waar hij over praat.

Roy is duidelijk in zijn uitleg. Voelt aan wat je bedoeld en geeft goed advies.
Dit is mede door zijn eigen ervaring en dat is, denk ik, ook echt zijn kracht. Daardoor weet hij ook waar je zelf mee ‘stoeit’ en kan je daar goed in begeleiden.

Wil je goed en duidelijk advies dan is het echt de moeite waard om hem in te schakelen.
Soms moet je even investeren in goed advies.

29 lutego 2020
Oceniono na 4 z 5

Meer inzicht in het proces

Dankzij Roy's hulp heb ik meer inzicht gekregen in het proces van een iva-aanvraag en ben ik goed voorbereid op gesprek gegaan bij het uwv. Roy is een goede coach, empatisch en attent.

11 stycznia 2020
Logo Vitaeva - De WIA specialist

Odpowiedź od Vitaeva - De WIA specialist

Nog ontzettend bedankt voor deze review Jane, hopelijk gaat het goed met je!

Roy van Antwerpen
Vitaeva®
De WIA specialist

Oceniono na 5 z 5

Ziet wat de vraag is en waar de…

Ziet wat de vraag is en waar de onduidelijkheid cq onzekerheid ligt. No rush en aan het einde vh gesprek zijn alle nodige punten ook ter sprake geweest, voor mijn gevoel niks blijven liggen, met voor mijn gevoel relatief weinig voor-informatie, wel veel voor-kennis blijkt.

10 grudnia 2019

Geduldig, duidelijk en eerlijk

Roy is geduldig, duidelijk en eerlijk. Ik heb telefonisch advies bij hem aangevraagd omdat ik ivm een chronische progressieve ziekte in de ziektewet zit en een spoor 2 traject volg. Roy nam ruim de tijd mij te informeren, adviseren en al mijn vragen te beantwoorden. Het gesprek gaf mij rust en duidelijkheid. Ik voel me gehoord en begrepen, en weet nu wat me te doen staat.

5 listopada 2019
Oceniono na 4 z 5

Roy heeft ervaring en kennis die hij…

Roy heeft ervaring en kennis die hij graag deelt. Hij helpt je graag om een betere keuring te krijgen. Voor jou betekend dit waarschijnlijk een rustige start om de keuring bij uwv of ggd goed te laten verlopen. Met minder stress zodat je goed kan voorbereiden op het gesprek.

8 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Goed adres voor al je UWV vragen!

Ik had informatie nodig over het aangaan van een hypotheek met UWV WIA en op mijn vragen heb ik deskundig advies gekregen. Roy is laagdrempelig en zeer prettig in de omgang. Hij verstaat zijn vak goed, denkt met je mee en is empathisch. Hij beschikt ook over een betrouwbaar netwerk voor specialistische vragen buiten UWV.

6 sierpnia 2019

Top advies en begeleiding

Gedegen, betrouwbaar advies. Voelt als een rots in de branding in een onzekere tijd. Kan iedereen aanraden om hulp van de WIA-specialist in te roepen.

1 sierpnia 2019

Verhelderend

Na het telefoongesprek is alles weer even wat helderder in deze al moeilijke situatie, waar je eigenlijk helemaal niet in verzeild wil raken, maar waarin je helaas geen keus hebt. Bruikbare tips gekregen om mee te nemen!!

1 sierpnia 2019
Logo Vitaeva - De WIA specialist

Odpowiedź od Vitaeva - De WIA specialist

Nog ontzettend bedankt voor deze review Sandra , hopelijk gaat het goed met je!

Roy van Antwerpen
Vitaeva®
De WIA specialist

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej