Eerste Hulp Bij Ontslag Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne

Napisane przez firmę

Eerste Hulp Bij Ontslag helpt de werknemer te krijgen waar hij/zij recht op heeft wanneer de werkgever hem/haar wilt ontslaan door middel van een vaststellingsovereenkomst. Eerste Hulp Bij Ontslag is ontstaan door een passie voor rechtvaardigheid en om de werknemer te helpen die weinig tot geen kennis heeft van een vaststellingsovereenkomst. In plaats van een (dure) advocaat die met veel afstand naar de zaak kijkt en vaak heel veel gewicht geeft, help ik. Doordat ik al jarenlang aan de andere kant van de tafel zit (door mijn werk in de HR) weet ik waar je als werknemer recht op hebt en ken ik de onderhandelingsruimtes. Ik beloof geen gouden bergen, maar ik beloof wél dat je krijgt waar je recht op hebt als ik je belangen mag behartigen. Het mooie is dat het jou meestal helemaal niks kost (Lees hierover meer op de Website: www.eerste-hulp-bij-ontslag.nl) Voor de werkgevers die geen of een te kleine HR-afdeling hebben bied ik aan samen met jullie te kijken naar een eerlijk ontslag wanneer je (noodgedwongen) afscheid moet nemen van je werknemer(s). Ik heb ruime ervaring in reorganisaties en ontslagzaken en ik help werkgevers graag om ze te helpen met een eerlijk ontslag wanneer dit onvermijdelijk is.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 4 z 5

Fijne samenwerking in een uitdagend proces

Ik heb Rianne ingeschakeld tijdens een intensief en onvoorspelbaar traject met mijn werkgever. Ik heb haar ervaren als een adviseur die naast me stond. Wat ik erg waardeerde, was haar betrokkenheid en bereikbaarheid; ze stond op de meest onverwachte momenten voor me klaar. Zelfs op feestdagen, in de weekenden en in de avonduren heeft ze me ondersteund met haar advies en stelde ze communicatie op richting mijn werkgever.

​Het was een uitdagend proces waarin ik zelf ook veel regie heb moeten voeren, maar juist daarin vond ik de samenwerking met Rianne erg fijn. Ze gaf me deskundig advies, maar gaf me ook de ruimte om zelf mee te denken en keuzes te maken. Het was erg fijn om er niet alleen voor te staan en op haar te kunnen terugvallen.
Dankjewel voor je hulp, Rianne!

1 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Clear and constintent communication while ensuring the best outcome!

Rianne has provided utmost support during a VSO negotiation.
Some elements of my compensation package were unfamiliar to her at first, however she ensured that all aspects were addressed in my best interest.
During the negotiations, she was ensuring timely communication, alignment and ensuring that the best outcome for my situation is ensured.
Thank you Rianne! While I hope not to have a repeat of such a situation, I know who to contact in case.

1 grudnia 2025

Amazing VSO service

Amazing service! Super helpful, clear assistance and explanation (especially for the non-Dutch speakers!)
They helped me with everything I needed, dealt with the negotiations, providing timely updates and performing proactive followups too, so all your stress and worries get taken away! Would 10/10 recommend if you want a successful VSO resolution!
Thank you again!!

1 stycznia 2026

Fijne begeleiding bij vaststellingsovereenkomst na 104 weken ziekte

Tijdens onze zoektocht naar advies bij een vaststellingsovereenkomst na 104 weken ziekte, vonden wij Eerste Hulp Bij Ontslag. Al gelijk sprak de werkwijze zoals op website staat beschreven ons erg aan. Eenmaal in contact met Rianne, maakte ze deze belofte meer dan waar.

Vanaf het eerste moment merkten we dat Rianne de zaak vlot en kundig oppakte. Zodra ze alle benodigde documenten had ontvangen, werden deze zorgvuldig bekeken op onjuistheden. Waarnaar ze het contact met de werkgever van ons overnam, wat erg prettig voelde in een toch wel een lastige periode. Tijdens het onderhandelen werden wij continue bijgepraat, zo waren we op afstand steeds betrokken. Tot slot kregen we bij de juiste vaststellingsovereenkomst een hele duidelijke uitleg, zodat we op de hoogte waren waarvoor getekend ging worden.

Maar vooral door haar persoonlijke benadering, kregen we een gevoel dat onze situatie gezien en gehoord werd. Nogmaals dankjewel voor je fijne begeleiding tijdens ons traject. We kijken terug op een hele goede ervaring.

Eerste Hulp Bij Ontslag is dan ook echt een aanrader!

19 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Persoonlijke Touch maakt het verschil...

Rianne heeft mij begeleid in het afhandelen van mijn vaststellingsovereenkomst na 104 weken ziekte.

Er komt zoveel op je af, zoveel papierwerk en regels waar je geen kaas van hebt gegeten.
De deskundigheid waarmee Rianne te werk gaat, en de persoonlijke touch die zij geeft aan haar werk maakte voor mij echt een verschil.

De gesprekken die wij hebben gevoerd, zij heeft echt geluisterd en voor mij gestreden om de beste deal eruit te halen.

Dankbaar dat ik dankzij haar het hoofdstuk met mijn oude werkgever kan afsluiten en vooruit kan kijken naar een nieuw hoofdstuk.

31 stycznia 2025

Fijne ervaring

Fijne ervaring! Duidelijke uitleg en zeer behulpzaam, aardig en menselijk. Ik ben blij met deze hulp geweest.

9 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Snel schakelen en een vlotte afhandeling

Via een andere klant kwam ik in contact met Rianne, die zeer tevreden was over haar advies. Vanaf het eerste moment verliep het contact met Rianne soepel. Wanneer ik zelf het overzicht dreigde te verliezen, bracht zij me met haar duidelijke 'Jip en Janneke-uitleg' van de kleine lettertjes weer terug op het juiste spoor. Dankzij haar helderheid over de te nemen stappen en de fijne samenwerking, bleef ik alle vertrouwen houden in een goede afloop.

29 października 2024
Oceniono na 5 z 5

expertise en ervaring op een uitmuntend niveau

Eerste Hulp Bij Ontslag heeft mij van het begin tot het eindtrajekt bijgestaan. Goede adviezen gegeven zodat ik de juiste keuzes kon maken. Communicatief erg sterk en erg punctueel.
Ik raad dit eerder aan dan om een jurist in te schakelen aangezien die alleen maar wetten en cijfers kijkt en niet naar het totaalplaatje zoals de onderhandeling, het strategisch doordenken en steun.

18 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Samenwerking in een onzekere periode

De samenwerking met Rianne voelde voor mij als een absolute verademing. In een onzekere periode voelde ik mij gedragen en zo goed geadviseerd dat ik zelf de juiste keuzes kon maken. Zeer professioneel gaat Rianne te werk en is daarnaast een hele fijne sparringpartner. Het contact verliep organisch en soepel, ik heb haar al aan veel anderen aangeraden en ook daar volgen nu al positieve berichten op. In een onzekere periode met zaken te maken krijgen waar je zelf geen verstand van heb en zeker als je al ziek en op bent, dan heb je echt iemand als Rianne naast je nodig die je er doorheen loodst. Dankjewel voor de fijne samenwerking!

6 maja 2024

Super tevreden

Een ontslag is nooit leuk! Bij mij kwam dit ook heel plotseling. Toevallig hoorde ik via via over Rianne’s werkzaamheden en heb haar daarom ook direct benaderd. Ik al die documenten en termen ik zag door de bomen het bos niet meer. Achteraf is dit zeker de juiste beslissing geweest. Rianne’s juridische kennis gaf mij naast rust ook de deal waar ik recht op had die ik waarschijnlijk anders nooit gekregen had, simpelweg omdat ik niet over dergelijke kennis beschik (de kleine lettertjes). Daarnaast heeft mijn werkgever de juridische kosten volledig gedekt, dus het was ook nog eens volledig kosteloos. Tot slot, was de nazorg van Rianne (belletjes erna hoe het met mij ging en alles nog even op rijtje zetten) erg waardevol. Kortom, ik kan het iedereen aanraden om in dergelijke situaties een jurist als Rianne is dienst te nemen, bedankt!

12 stycznia 2024

Zeker een aanrader!

Rianne neemt de tijd voor je en legt alles heel goed uit. Ze had goede adviezen en heeft veel zorgen voor mij uit handen genomen. Hele prettige en goede ervaring, zeker een aanrader!

22 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Snel, betrouwbaar en gedreven door passie en

Het was de eerste keer dat ik een situatie terecht ben gekomen waarbij ik een vaststellingsovereenkomst aangeboden kreeg. Rianne heeft mij hier vanaf het begin ontzettend goed bij geholpen en in begeleid. Rianne heeft een persoonlijke en informele manier van werken, heeft empathie en stelde mij voor op, is helder in haar communicatie en de lijnen zijn kort. Hierdoor voelde ik mij gehoord en begrepen en kon ik snel en gemakkelijk met haar schakelen. Door haar expertise kon ze mij goed voorzien van advies en tips en zijn we samen tot een goed tegenvoorstel gekomen. Met als resultaat dat ik het maximale eruit heb kunnen halen. Zonder Rianne had ik dit niet kunnen bewerkstelligen. Super bedankt voor wat je voor mij hebt gedaan. Ik raad haar van harte aan!

7 lipca 2023

Beste hulp bij ontslag

Een Hele fijne ervaring gehad met Eerste hulp bij ontslag! Een aanrader voor iedereen die er niet uit komt met haar/zijn werkgever. Rianne regelt alles tot in de puntjes en overlegd daarbij met haar klant. Ik ben echt meer als tevreden!
Groetjes Lukas

30 września 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej