Vinpalle Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Som altid utrolig fin og hurtig ekspedition fra Vinpalle. Bestilte lørdag og fik leveret ved hoveddøren tidligt tirsdag morgen - uden problemer. Og vinene var som altid helt i top til en fin pris.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Vinpalle, som jeg anser som en meget seriøs og troværdig virksomhed, og så har de et super godt koncept. Jeg har udført noget konsulentarbejde for Vinpalle og har derigennem... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har bestilt og modtaget 12 fl Spätburgunder til en hund pr flaske . Problemfri levering ( 3 dage) lige til døren. Dejlig interessant vin. Lever fuldt op til beskrivelsen. Vh tilfreds kunde, der bestil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte to forskellige kasser rødvin. Desværre fik jeg ved en fejl leveret to ens kasser. Frem for at skulle sende den ene retur, fandt vi en fornuftig pris på kassen. Den manglende kasse blev... Zobacz więcej

1. Sklep z winem

Napisane przez firmę

Det er nemt at handle hos Vinpalle. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

220 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 72

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

God levering dog med et men.

God levering, dog med et enkelt men der handler om, at jeg gerne vil have vinen sat i carporten og ikke foran min bryggersdør, heldigt den stod der da jeg kom hjem kl. 21:10 og i tørvejr.

27 sierpnia 2025

Hej Dan Otto,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐️ Vi er glade for at høre, at leveringen ellers gik godt.

Jeg beklager, at vinen ikke blev stillet i carporten, som du ønskede. Vi tager naturligvis din feedback med videre til fragtfirmaet, så vi kan sikre, at dine fremtidige leveringer bliver placeret præcis, hvor du ønsker det.

God fornøjelse med vinen – og tak fordi du handler hos os!

Oceniono na 5 z 5

Super hurtige med leverancen.

26 sierpnia 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os meget at høre, at leveringen gik hurtigt og problemfrit. Vi håber, at vinen bringer lige så stor glæde som leveringen gjorde.

Altid hurtig levering

15 sierpnia 2025

Hej Christian,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🌟 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores levering. Vi ser frem til at sende vin til dig igen næste gang 🍷😊

Mange hilsner

God vin

God vin, og hurtig service.

4 sierpnia 2025

Tak for den flotte anmeldelse, Poul 🙏
Vi er glade for, at både vin og levering levede op til forventningerne! 🍷🚚
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Oceniono na 5 z 5

Ærlig og konstruktiv feedback er lige…

Ærlig og konstruktiv feedback er lige mig!
For det første, ualmindelig hurtig levering.
For det andet, Hans Greyl Sauvignon Blanc er virkelig god. Normalt sværger jeg til Cloudy Bay, men denne vin kommer absolut meget tæt på mht. lækker, frugtig og lang smag.
For det tredje, synes jeg at grænsen for fragtfrit køb på små 1000kr. er lidt for højt. Især når det er første gang man handler hos Vinpalle.
Men jeg er meget godt til pas med denne handel.
Venligst
Steen Kaiser

1 sierpnia 2025

Hej Steen,

Tusind tak for din ærlige og konstruktive feedback – det sætter vi stor pris på!

Vi er rigtig glade for at høre, at både leveringen og Hans Greyl Sauvignon Blanc har ramt plet. Det er en vin, vi selv er ret vilde med – og skønt at høre, at den kan måle sig med Cloudy Bay.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og altid af et venligt…

Hurtig levering og altid af et venligt bud🙏👌

1 sierpnia 2025

Hej Ulla,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig – og at buddet var venligt. Det betyder meget for os, at både vin og service lever op til forventningerne.

Vi glæder os til at sende næste kasse afsted til dig 🍷

Hurtigt

Hurtigt - og til den rigtige pris.

28 lipca 2025

Odpowiedź od Vinpalle

Tak for den fine anmeldelse, Claus – vi er glade for, at både tempoet og prisen ramte plet! 🍷😊 Vi glæder os til at sende vin afsted til dig igen.

Speedy,delivery

Altid parat, leverer hurmtigt og korrekt

25 lipca 2025

Odpowiedź od Vinpalle

Tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Total hurtig levering og vinen der blev…

Total hurtig levering og vinen der blev bestilt er bare mums

19 lipca 2025

Hej Lisbeth,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at både leveringen og vinen levede op til forventningerne – og at den var mums! 🍷
Vi håber, du får mange gode stunder med flaskerne.

Lynhurtig ekspedition

Lynhurtig ekspedition, modtog vinene næste dag og den blev leveret som ønsket ved hoveddøren på måtten.

16 lipca 2025

Tak for din flotte anmeldelse, Frank! 🙏
Vi er glade for at høre, at vinen kom hurtigt frem og blev leveret præcis som ønsket. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det – nemt, hurtigt og uden bøvl. 🍷

Skål og på gensyn hos Vinpalle!

Nemt

Nemt, hurtig og billigt 😎🍷

8 lipca 2025

Tusind tak, Lars! 😎🍷
Vi er glade for, at du oplever det som nemt, hurtigt og billigt – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have det!
Skål og på gensyn hos Vinpalle.dk!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering til døren efter aftalt…

Hurtig levering til døren efter aftalt tid og sted. Det bedste produkt af en fantastisk hvidvin, til god pris. Vi bliver aldrig skuffet når vi handler med vinpalle.dk

1 lipca 2025

Odpowiedź od Vinpalle

Tusind tak for din flotte anmeldelse Linda – det varmer virkelig at høre! Vi gør os altid umage for at levere både god vin og god service, så det glæder os enormt, at I er tilfredse.
Vi ser frem til at sende flere gode flasker jeres vej 🍷

Hvidvin

Fejlfri levering

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Vinpalle

Tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er glade for at høre, at leveringen gik fejlfrit, og at du er tilfreds med din hvidvin.
Vi håber, du nyder den – og ser frem til at sende dig flere gode vine snart! 🍷😊

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, levering straks

17 czerwca 2025

Hej Gert,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både hjemmesiden og leveringen som nem og hurtig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive et par ord.

Vi håber, vinen lever op til forventningerne og vi står altid klar, hvis du har spørgsmål eller brug for anbefalinger.

Oceniono na 5 z 5

Det går virkelig hurtigt med bestilling…

Det går virkelig hurtigt med bestilling og levering. Men nu sidder jeg altså ikke på spring på trappestenen og propper vinen op for at gurgle den ned! Den skal bruges til gæster i løbet af sommeren, så en vinanmeldelse kan jeg ikke præstere straks.

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Vinpalle

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om vores hurtige levering – det glæder os virkelig at høre!

Vi forstår selvfølgelig, at vinen skal gemmes til sommerens gode stunder med gæster – det lyder som en perfekt plan 🍷☀️ Når tiden kommer, hører vi meget gerne, hvad du og dine gæster synes om vinene.

Tak fordi du handler hos os – vi er glade for at have dig med på Vinpalle-holdet.

Nem bestilling

Nem bestilling. Lavet en lille fejl - ringede og kom igennem med det samme. De slettede ordre så jeg kunne lave den rigtige bestilling. Levering efterfølgende hverdag. God vin og god pris

30 maja 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du oplevede en nem og hurtig service – og at både vin og pris levede op til forventningerne. Du er altid velkommen igen!

Oli fra Vinpalle 🍷

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition , men vinen blev leveret til naboen.

26 maja 2025

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse – og for at du bemærker den hurtige ekspedition 🙏
Vi beklager meget, at vinen blev leveret til din nabo. Vi bruger eksterne fragtfirmaer, og desværre kan der ske fejl i leveringen.

Vi håber, at det gik nemt at få fat i pakken – og at vinen smager dejligt 🍷
Tøv ikke med at skrive til os, hvis vi kan hjælpe med noget!

Bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Gode priser, professionel virksomhed.

Hurtig levering. Oprigtig hjemmeside. 100% troværdige. Vender snart tilbage.

19 maja 2025

Tak for den flotte anmeldelse Patrick 🙏
Vi er rigtig glade for dine ord og glæder os til at byde dig velkommen igen. Skål og på gensyn! 🍷🙂

Oceniono na 4 z 5

Det er gode tilbud og let at handle…

Det er gode tilbud og let at handle her. Kunne dog være smart, hvis man ikke mistede det direkte link til tilbuddet, når man logger ind.

18 maja 2025

Tak for de 4 stjerner, John! 🙏
Du behøver faktisk ikke logge ind for at købe vin eller se tilbud – login er kun nødvendigt, hvis du vil se dine tidligere ordrer eller genbestille. Vi arbejder på at gøre brugeroplevelsen endnu mere smidig, så tak for input!

Vinpalle.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej