Vinpalle Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Som altid utrolig fin og hurtig ekspedition fra Vinpalle. Bestilte lørdag og fik leveret ved hoveddøren tidligt tirsdag morgen - uden problemer. Og vinene var som altid helt i top til en fin pris.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Vinpalle, som jeg anser som en meget seriøs og troværdig virksomhed, og så har de et super godt koncept. Jeg har udført noget konsulentarbejde for Vinpalle og har derigennem... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har bestilt og modtaget 12 fl Spätburgunder til en hund pr flaske . Problemfri levering ( 3 dage) lige til døren. Dejlig interessant vin. Lever fuldt op til beskrivelsen. Vh tilfreds kunde, der bestil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte to forskellige kasser rødvin. Desværre fik jeg ved en fejl leveret to ens kasser. Frem for at skulle sende den ene retur, fandt vi en fornuftig pris på kassen. Den manglende kasse blev... Zobacz więcej

1. Sklep z winem

Napisane przez firmę

Det er nemt at handle hos Vinpalle. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

220 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 72

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Nem bestilling og hurtigt levering 🚚

Nem bestilling og hurtig levering 🚚

7 lipca 2026

Hej Nanna

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐

Det glæder os meget at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen gik hurtigt 🚚

Vi håber, du bliver glad for vinen.

De bedste hilsner

altid godt anmeldt

altid godt anmeldt, så man ved om det er en god eller dårlig vin.

8 lipca 2026

Hej Bent

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse.

Det er vi rigtig glade for at høre. Vi gør os umage med at beskrive og anmelde vinene grundigt, så det bliver lettere at vælge den rigtige vin.

Tak fordi du handler hos Vinpalle.

Oceniono na 5 z 5

Superhurtig levering lige til døren

Superhurtig levering lige til døren. det er bare god service.

3 lipca 2026

Hej Falle

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at leveringen var superhurtig og kom lige til døren. Vi sætter stor pris på de fine ord og er glade for, at du oplever det som god service.

Meget godt tilfreds

30 czerwca 2026

Hej Peter

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er godt tilfreds. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde os.

De bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Utrolig fin og hurtig ekspedition

Som altid utrolig fin og hurtig ekspedition fra Vinpalle.
Og vinene var som altid helt i top til en fin pris.
Vinpalle kan absolut anbefales og vi handler der gerne selv igen.

20 czerwca 2026

Hej Oscar,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at både bestilling, levering og vinene levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du har lyst til at handle hos Vinpalle igen.

Rigtig god fornøjelse med vinene.

Oceniono na 5 z 5

Har ALDRIG været skuffet over vin fra…

Har ALDRIG været skuffet over vin fra Vinpalle

12 czerwca 2026

Hej Bent

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du aldrig har været skuffet over vin fra Vinpalle. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder hver gang.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og vin lever op til…

Hurtig levering og vin lever op til forventet kvalitet

13 czerwca 2026

Odpowiedź od Vinpalle

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at leveringen var hurtig, og at vinen lever op til forventningerne.

Vi håber, du får stor glæde af vinene.

Oceniono na 5 z 5

Levering til tiden og på aftalt sted

Levering til tiden og på aftalt sted. Super godt

11 czerwca 2026

Hej Nils

Mange tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse.

Det glæder os, at leveringen kom til tiden og blev stillet som aftalt. Dejligt at høre, at alt fungerede, som det skulle.

Tak fordi du handlede hos Vinpalle.dk.

hurtig levering

bestilte vores rødvin mandag kl. 10.00
fik den leveret på vores adresse tirsdag kl. 17.00

2 czerwca 2026

Hej Palle

Mange tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er dejligt at høre, at vinen kom hurtigt frem, og at leveringen fungerede præcis, som den skulle.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Oceniono na 5 z 5

Lige som det skulle være så 5 stjerner…

Lige som det skulle være, så 5 stjerner herfra

29 maja 2026

Hej Søren

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt var, som det skulle være. Det sætter vi stor pris på.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering.

27 maja 2026

Odpowiedź od Vinpalle

Tak for den flotte anmeldelse Jukka. Det er dejligt at høre at du synes at det er nemt at bestille og at vi har hurtig levering. Vi håber at se dig snart igen på "pallen" :)

Alt fungerede perfekt.

15 maja 2026

Odpowiedź od Vinpalle

Tak for den flotte anmeldelse Bjarne. Den sætter vi stor pris på og vi er glade fro at høre at alt fungerede perfekt :)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Dejlig vin😊

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vinpalle

Tak for din flotte anmeldelse, Bo.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en hurtig og nem oplevelse hos Vinpalle, og at vinen faldt i din smag 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering af de bestilte vine

31 marca 2026

Odpowiedź od Vinpalle

Tak for de flotte ord, Jan.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig og sikker levering af dine vine. Det betyder meget for os, at vinen kommer godt frem og lever op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, og rigtig god fornøjelse med vinene.

Oceniono na 3 z 5

Levering bliver gradvist dårligere

Jeg har været kunde hos Vinpalle siden 2022. Firmaet har et godt udvalg af gode vine til en fornuftig pris.
Desværre har jeg gennem årene oplevet, at aftaler om leveringssted gradvist forringes.
Leverancen flyttes fra aftalte diskrete og overdækkede sted til lejlighedsvis at være tæt på offentlig vej til fuldt skue og udsat for vind og vejr. Det afhænger fuldt ud af chauffør. Så glem aftale. Den overholdes ikke.
Det kræver så, at man med sikkerhed ved, at man er hjemme på den forventede leveringsdag, så vinen kan tages ind med det samme. Det var jo ikke meningen med at få leveret.

Den seneste levering - i dag den 8. april - er så blevet leveret til en adresse på en helt anden vej. Så måske bedre, hvis der ikke var søgt forbedringer i levering. For ringe.

24 marca 2026

Hej Birger

Tak fordi du har opdateret din anmeldelse.

Det gør mig virkelig ked af at læse, at den seneste levering den 8. april er blevet afleveret på en helt forkert adresse. Det er selvfølgelig helt uacceptabelt, og jeg forstår fuldt ud din frustration. Det er heller ikke sådan, en levering fra Vinpalle skal fungere.

Du har været kunde hos os siden 2022, og derfor er det ekstra ærgerligt, at du igen har haft en dårlig oplevelse med leveringen. Når både leveringssted og adresse ikke bliver overholdt, så skaber det naturligvis usikkerhed og irritation, og det tager vi meget alvorligt.

Jeg vil meget gerne følge op på denne sag direkte med både leverandør og fragtfirma, så vi kan få undersøgt, hvad der er gået galt, og hvordan vi undgår, at det sker igen.

God oplevelse

Min vin er nu leveret på tilfredsstillende vis. Nem hjemmeside og gode vine til fornuftige priser. Venlig personale og god vejledning, kan kun anbefales.

13 marca 2026

Hej Ellen,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget, at du er tilfreds med både levering, vores hjemmeside, vinene og den vejledning, du har fået. Din anbefaling betyder rigtig meget for os.

Rigtig god fornøjelse med vinene.

Oceniono na 5 z 5

Perfekt bestilling og ordrebekræftelse…

Perfekt bestilling og ordrebekræftelse samt hurtig levering.

12 marca 2026

Odpowiedź od Vinpalle

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Svend.

Det betyder meget for os at høre, at alt fungerede perfekt fra bestilling og ordrebekræftelse til hurtig levering.

Tak fordi du handlede hos Vinpalle.dk og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, man når ikke at tørste 😊

3 marca 2026

Odpowiedź od Vinpalle

Tak for den flotte anmeldelse Jens. Dejligt at du ikke nåede at tørste før du fik vinen 😊

Vi håber at se dig snart igen på "pallen" 😊

Meget hurtig ekspedition

3 marca 2026

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse Jens-Erik,

Det glæder mig virkelig at høre, at du oplevede en meget hurtig ekspedition. Hos Vinpalle gør vi os umage for, at det både skal være nemt, trygt og hurtigt at handle vin, så det betyder meget, når det bliver bemærket.

Du er altid meget velkommen igen 🍷

Oceniono na 5 z 5

Gode service og hurtig levering

27 lutego 2026

Odpowiedź od Vinpalle

Tak for din flotte anmeldelse, Richard, den betyder virkelig meget for os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både service og levering. Vi gør os umage hver eneste dag for at give vores kunder en god og tryg oplevelse hele vejen.

Vinpalle.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej