Vi skrev til vimedpoter, fordi de havde fjernet en speciel boks på deres hjemmeside (snack Box), der gik mindre end en uge, så var den tilbage igen. Boksen i sig selv er fremragende, og svar tiden p... Zobacz więcej
Fantastisk kundeservice og kvalitets produkter! Min hund lider af fødevare allergi, men efter vi er begyndt at købe godbidder/snacks fra Vi Med Poter, er hans symptomer faldet markant. Han elsker... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
SKØN HANDEL!!! Min dobermann kan ikke tåle okse og gris, så det er nogen gange lidt besværligt at købe flere slags lækre snacks og noget med god lang tyggetid (skal altid forbi flere forsk hje... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vimedpoter, er en hundeudstyrsbutik med kvalitetsudstyr til dig og din hund. Vi har specialiseret os i at håndplukke de mest lækre og gode produkter på markedet
Dania
- vimedpoter.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Total yndlings shop :-)
Hurtig levering og godt udvalg! Kvaliteten er super og når man modtager sin pakke så er den simpelthen så fint pakket med en lille hilsen og gave :-) Man mærker tydeligt at der er fokus på detaljerne og at der bliver gået meget op i at man får en god oplevelse hele vejen igennem! Super kundeservice :-) Jeg elsker at de har rigtigt mange super gode kvalitets mærker og man fornemmer nemt at det er nøje udvalgte produkter :-) Jeg er super fan af shoppen og kan kun anbefale den! Kan også tydeligt se på min hund at hun kan smage forskel i forhold til når vi har købt tyggeting andre steder - det kan både ses og lugtes at det er super kvalitets tyggeting og som ejer af en hund med allergi, så er det super fedt at endelig ha fundet en shop med et udvalg i en hel del allergi venlige tyggeting! Det kan nemlig tit være svært at finde også samtidigt få ekseptionel kvalitet :-) Uden tvivl en af mine klare yndlings shops!

Super service!
Rigtig hurtig levering! Modtag en fin pakke, med en sød og personlig seddel!
Hurtig svar og hjælp, da jeg skulle have byttet en vare.. sendte afsted samme dag, det er simpelthen skøn🐾. Jeg er meget positiv ☺️ handler helt bestemt her igen 🐕🐕🙌

Odpowiedź od Vimedpoter
Enkel og meget fin hjemmeside
Enkel og meget fin hjemmeside , med de bedste snacks og sager . Pakkerne kommer hurtigt og med en sød og personlig hilsen . Vores hund er ikke i tvivl , dette er verdens bedste “ slikbutik” .

Odpowiedź od Vimedpoter
Super hurtig levering og smuk…
Super hurtig levering og smuk indpakning med godbidder:) det er ikke sidste gang jeg handler der.

Odpowiedź od Vimedpoter
Fast delivery and good customer…
Fast delivery and good customer service. The selection of products is also very good!
Rigtig fint vareudbud og priser

Fantastisk service
Fantastisk service! Har altid de lækreste varer og stort udvalg. Hurtig levering og når du modtager pakken er den altid flot og praktisk pakket med en personlig hilsen hvor der er tænkt over detaljerne og taget højde for evt allergier. Alle anbefalinger fra mig!

Odpowiedź od Vimedpoter
Godt udvalg af gode kvalitetsprodukter.
Godt udvalg af gode kvalitetsprodukter. Rigtig god og hurtig kundeservice i forbindelse med en bestilt vare, der viste sig at være for utilfredsstillende at sende. Modtog en erstatningsvare og fik et nedslag i prisen.

Odpowiedź od Vimedpoter
Super service, jeg er yderst tilfreds
Super service, udstrakt råd og vejledning, hurtig levering og lige så hurtig ombytning, samt retur seddel, da jeg havde bestilt forkert størrelse. Konkurrance dygtige priser og et sidste hundskrevet råd på posen, med lidt guf til Musse,
Jeg er yderst tilfreds

Odpowiedź od Vimedpoter
Høj kvalitet, effektiv levering og personlig service
Har handlet her flere gange og fortsætter med glæde. De har altid fantastisk effektiv og fin levering (pakkeshop) til en rimelig pris. Personlig kontakt ved spørgsmål mv. er yderst hjælpsom og lydhør, hvilket giver et serviceniveau, der faktisk svarer mere til en fysisk butik. Jeg håber, at udvalget af varer kan blive endnu større med tiden, for alt er af yderst høj kvalitet. Vores hund elsker alle snacks og foder, som vi har købt.

Odpowiedź od Vimedpoter
Levering fandt sted dagen efter bestilling. Dejlige produkter, som hundene allerede har godkendt. Tak for den søde hilsen samt lækre smagsprøver til hundene :-)

Odpowiedź od Vimedpoter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.