Vimedpoter Recenzje 35

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Vi skrev til vimedpoter, fordi de havde fjernet en speciel boks på deres hjemmeside (snack Box), der gik mindre end en uge, så var den tilbage igen. Boksen i sig selv er fremragende, og svar tiden p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice og kvalitets produkter! Min hund lider af fødevare allergi, men efter vi er begyndt at købe godbidder/snacks fra Vi Med Poter, er hans symptomer faldet markant. Han elsker... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

SKØN HANDEL!!! Min dobermann kan ikke tåle okse og gris, så det er nogen gange lidt besværligt at købe flere slags lækre snacks og noget med god lang tyggetid (skal altid forbi flere forsk hje... Zobacz więcej

1. Zwierzęta

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vimedpoter, er en hundeudstyrsbutik med kvalitetsudstyr til dig og din hund. Vi har specialiseret os i at håndplukke de mest lækre og gode produkter på markedet

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Total yndlings shop :-)

Hurtig levering og godt udvalg! Kvaliteten er super og når man modtager sin pakke så er den simpelthen så fint pakket med en lille hilsen og gave :-) Man mærker tydeligt at der er fokus på detaljerne og at der bliver gået meget op i at man får en god oplevelse hele vejen igennem! Super kundeservice :-) Jeg elsker at de har rigtigt mange super gode kvalitets mærker og man fornemmer nemt at det er nøje udvalgte produkter :-) Jeg er super fan af shoppen og kan kun anbefale den! Kan også tydeligt se på min hund at hun kan smage forskel i forhold til når vi har købt tyggeting andre steder - det kan både ses og lugtes at det er super kvalitets tyggeting og som ejer af en hund med allergi, så er det super fedt at endelig ha fundet en shop med et udvalg i en hel del allergi venlige tyggeting! Det kan nemlig tit være svært at finde også samtidigt få ekseptionel kvalitet :-) Uden tvivl en af mine klare yndlings shops!

11 lipca 2020

Odpowiedź od Vimedpoter

TUSIND tak for de søde og pæne ord Pernille, de betyder rigtig meget for mig :) Og skønt at du lige gav dig tid, til at skrive dem - tak.

Alt det bedste
Betina fra Vimedpoter

Super service!

Rigtig hurtig levering! Modtag en fin pakke, med en sød og personlig seddel!
Hurtig svar og hjælp, da jeg skulle have byttet en vare.. sendte afsted samme dag, det er simpelthen skøn🐾. Jeg er meget positiv ☺️ handler helt bestemt her igen 🐕🐕🙌

9 lipca 2020

Odpowiedź od Vimedpoter

Tusind tak for din søde anmeldelse Cecilia, den betyder rigtig meget for mig ❤️ Og du er så velkommen til at kigge forbi en anden gang 😊🐾Jeg håber du bliver rigtig glad for de 2 flotte sæt 🐕

Alt det bedste
Betina fra Vimedpoter

Oceniono na 5 z 5

Enkel og meget fin hjemmeside

Enkel og meget fin hjemmeside , med de bedste snacks og sager . Pakkerne kommer hurtigt og med en sød og personlig hilsen . Vores hund er ikke i tvivl , dette er verdens bedste “ slikbutik” .

24 czerwca 2020

Odpowiedź od Vimedpoter

Tusind tak Hanne, for din søde anmeldelse <3 Det betyder rigtig meget for mig at du tog dig tid til at skrive den :) Og tak for dine små søde beskedde med dine bestillinger, det er så hyggeligt :)
Kh Betina

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fint vareudbud og priser

10 stycznia 2019

Odpowiedź od Vimedpoter

Tusind tak for de fine ord Pia. Og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse , det sætter jeg stor pris på :)

Fantastisk service

Fantastisk service! Har altid de lækreste varer og stort udvalg. Hurtig levering og når du modtager pakken er den altid flot og praktisk pakket med en personlig hilsen hvor der er tænkt over detaljerne og taget højde for evt allergier. Alle anbefalinger fra mig!

27 października 2018

Odpowiedź od Vimedpoter

Tusind tak for de søde ord Kathrine :) Jeg sætter stor pris på at du tog dig tid til at lave en anmeldelse herinde .

Oceniono na 5 z 5

Godt udvalg af gode kvalitetsprodukter.

Godt udvalg af gode kvalitetsprodukter. Rigtig god og hurtig kundeservice i forbindelse med en bestilt vare, der viste sig at være for utilfredsstillende at sende. Modtog en erstatningsvare og fik et nedslag i prisen.

17 sierpnia 2018

Odpowiedź od Vimedpoter

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse herinde, det sætter jeg stor pris på. Og tusind tak for de søde ord Johanne :)

Oceniono na 5 z 5

Super service, jeg er yderst tilfreds

Super service, udstrakt råd og vejledning, hurtig levering og lige så hurtig ombytning, samt retur seddel, da jeg havde bestilt forkert størrelse. Konkurrance dygtige priser og et sidste hundskrevet råd på posen, med lidt guf til Musse,
Jeg er yderst tilfreds

13 lipca 2018

Odpowiedź od Vimedpoter

Tak for de søde ord Hanne, det gør mig så glad og tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive dem :)

Oceniono na 5 z 5

Høj kvalitet, effektiv levering og personlig service

Har handlet her flere gange og fortsætter med glæde. De har altid fantastisk effektiv og fin levering (pakkeshop) til en rimelig pris. Personlig kontakt ved spørgsmål mv. er yderst hjælpsom og lydhør, hvilket giver et serviceniveau, der faktisk svarer mere til en fysisk butik. Jeg håber, at udvalget af varer kan blive endnu større med tiden, for alt er af yderst høj kvalitet. Vores hund elsker alle snacks og foder, som vi har købt.

5 lipca 2018

Odpowiedź od Vimedpoter

Hvor er du sød Mia, tusind tak for de pæne ord, dem sætter jeg stor pris på. Og rigtig mange tak for at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Oceniono na 5 z 5

Levering fandt sted dagen efter bestilling. Dejlige produkter, som hundene allerede har godkendt. Tak for den søde hilsen samt lækre smagsprøver til hundene :-)

14 czerwca 2018

Odpowiedź od Vimedpoter

Tusind tak for de pæne ord Maria og for at du gav dig tid til at skrive dem :)

Betina I Vimedpoter

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej