Lulleby Recenzje 82

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg var skeptisk - især fordi det er abonnementbaseret.. Godt der var en gratis prøveperiode, ellers havde jeg aldrig prøvet det! Den har simpelthen gjort vores putninger af både den 5-årige og de... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Før sad vi hos vores datter (snart 3 år ) 1-1,5 timer hver aften. Nu læser vi historie, lytter sammen til en af sangene og så lister vi ud mens hun hører godnathistorier og søvnmeditation. Hun vil ge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lulleby.dk har skabt det blideste og mest stemningsfulde univers for de mindste, putteklare børn, ja sågar voksne finder en indre ro og afslappethed, når man lytter til de skønne fortællinger og san... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Lulleby er et trygt og rart lydunivers for børn, der har svært ved at falde i søvn. På lulleby.dk finder du søvnmeditationer, som tager udgangspunkt i kendte danske godnatsange. Søvnmeditationerne består af godnatsange, godnathistorier, afspændinger og sovemusik og er specielt udviklet til roligt at lulle børnene ind i søvnen. Prøv en gratis søvnmeditation på lulleby.dk

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Jeg var skeptisk - men det virker som et mirakel!

Jeg var skeptisk - især fordi det er abonnementbaseret..
Godt der var en gratis prøveperiode, ellers havde jeg aldrig prøvet det!
Den har simpelthen gjort vores putninger af både den 5-årige og den 1,5-årige så meget hurtigere og mindre konfliktfyldte! Tak! Vi har selvfølgelig beholdt den efter at prøveperiodens udløb!🌹
Det er virkelig velproduceret og ret opfindsomt at bruge ofte kendte børnesange og så lave en fortælling ud af det. Længden på de forskellige mulige afspilninger er også rigtig god, så ingen nervøsitet omkring at den pludselig er slut og stopper når det er aller mest kritisk og barnet liiiige er ved at sove!
Det er bare virkelig fantastisk! Vi har brugt det i snart 1 måned..! Helt klart prisen værd🌹🎉

20 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Alle afsnit er utrolig velproducerede

Alle afsnit er utrolig velproducerede, nogle gode sange og fine historier. selve opbygningen med en sang, en historie, guidet afspænding, og til sidst rolig musik, fungerer utrolig godt. Efter et års medlemsskab har vi dog efterhånden betalt ret mange penge på at genhøre de samme historier med meget få tilføjelser - vi glæder os til nyt

26 maja 2026
Logo Lulleby

Odpowiedź od Lulleby

Hej Cecilie
Tusind tak for de fine ord.
Vi forstår virkelig godt ønsket om mere nyt indhold. Vi arbejder løbende på nyt indhold. Samtidig tager det tid at skabe hvert afsnit i den kvalitet, vi ønsker at levere.
Tak fordi I lytter med.
Vh Barbara fra Lulleby

Rolig putting

Ind vi fik Lulleby bøvle vi med at får vores datter til at at sover om aften i en halvanden time for hun kunne sove. Så fandt jeg Lulleby vi har haft i to dag nu og flad i søvn 24 min ind i videoen så det vi rigtigt glad for. Jeg vil anbefale Lulleby ☺️

6 maja 2026

Genialt!

Vi havde besluttet os for, at vores drenge skulle falde i søvn uden, at vi skulle sidde inde hos dem, og det kæmpede vi med længe. Så fik vi anbefalet Lulleby, og efter 3-4 dage var den nye rutine på plads, og nu kan Lulleby få dem til at falde til ro alle steder. Kæmpe, kæmpe anbefaling!

17 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg synes som forældre det er et…

Jeg synes som forældre det er et genialt, gennemført koncept. Og elsker at der er et univers(hvilket jeg først lige har fundet ud af)
Det synes min datter på 4år dog ikke i starten. Hun hadede når jeg satte det på. Men efter 2-3 gange med historie, begyndte hun at acceptere det. Men hun hadede meditationdelen. Hun holdte sig for ørerne og brokkede sig. Jeg tror simpelthen det var fordi hun vidste hun ville falde i søvn af det😂hun vil helst være vågen 24/7.
Nu har vi brugt det i ca 1 og 1/2 og hun elsker det. Også meditationen.
Hun spørger selv efter det hver aften, og falder enten i søvn til historien eller meditationen. Så det virker. Også på mig, jeg falder også tit i søvn under meditationen 😂

16 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi har været fast lytter og abonnent…

Vi har været fast lytter og abonnent hos Tjugga i over 7 år. En dag virker app’n ikke, og jeg skal til at putte min baby; jeg kommer i tanke om at jeg så Lulleby i løvernes hule, skynder mig at hente app’n og tænder for ‘Elefantens Vuggevise’. Min søn falder vildt hurtigt til ro, og det ender med at jeg også selv falder i søvn. Kvinden er virkelig rar og lytte til, og alle mine 5 børn vil rigtig gerne høre med. Så nu er vi blevet abonnent her, og putter altid til forskellige meditationer fra Lulleby. Det virker! Og er bare så rart at ligge og lytte til.

6 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt Lulleby til vores…

Vi har brugt Lulleby til vores plejebørn, det er genialt med både musik og tekst, vi fik lært nogle sange vi ikke kunne.
Det blev også et superhyggeligt putteritual hver aften, også når vi var i byen, det gjorde vores børn trygge, at putning var genkendelig, lige meget hvor vi var.
Jeg vil anbefale Lulleby til alle forældre, fra første dag i barnets liv, og i Lulleny er de fantastiske til at hjælpe hvis det driller, vi havde lidt problemer med teknikken og det hjalp de os med, de var venlige og TÅLMODIGE tak for det.
mvh Connie og Michael Tonsberg

18 kwietnia 2024

Nemmere at falde i søvn

Jeg er rigtig glad for at lytte til Lulleby. Jeg falder nemmere i søvn af det. Det er sværere hvis jeg ikke havde lyttet til det. Den beroliger mig meget. Jeg er også rigtig glad for det. Tusind tak til Lulleby ❤️🤩🤗 (Alexander, 8 år)

25 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Lulleby har gjort en verden til forskel

Lulleby har gjort en verden til forskel for vores unger. Vi var lidt desperate efter en lang periode med virkelig lange og overgearede putninger, der gik i kage for alvor. En bekendt anbefalede Lulleby, og nu har vi hørt Lulleby hver aften i månedsvis. Ungerne på 5 og 7 år elsker det, og roen falder meget, meget lettere over huset. Kæmpe-anbefaling! Jeg har selv hørt enkelte af afspændingerne på aftener med uro og ængstelighed 🩷. Vi betaler gladeligt de få kr for så godt et produkt.

5 lutego 2025

Intet mindre end fantastisk

Intet mindre end fantastisk.
Mine børn sover altid ved hjælp af disse søde og hyggelige historie og den efterfølgende søvnmediation. Det kan afspilles på lukket skærm, man kan logge ind alle vegne også på ferien og musikken skruer sig selv langsomt ned i takt med at barnet formentligt er faldet i søvn. Jeg bruger det endda selv, hvis jeg har problemer med at sove. De kommer hele tiden med nye historier som er aktuelle til en begivenhed eller sæson. Vi elsker !

2 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Den dejligste afslutning på dagen..

Nu har vi lyttet til Lulleby i en måneds tid, og vores dreng på 3 et halvt er vild med det 🤗 han er så klar på at skulle puttes, for så skal han selv vælge historien.
Når han efter kort tid sover, sidder man gerne lige 5 minutter mere og får det sidste af historien med. Så dejlig og detaljeret en fortælling har man svært ved at stoppe igen.
Så mange tak til jer, og en kæmpe anbefaling herfra 😀

31 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Den bedste start og slutning på dagen

Vi har brugt Lulleby længe, både til morgenvækning og putning.
Vores ældste nyder at ligge og høre historierne og leve sig ind i universet. Vi oplever ikke nødvendigvis, at han falder hurtigere i søvn, men natten er blevet mere rolig. Han er 5 år.
Vores mindste på knap 3 hører også historierne, men finder mere ro i sovemusikken.
Den bedste oplevelse er dog morgenvækningen. Vi starter dagen urimeligt tidligt, men efter vi er begyndt at bruge Lulleby til morgenvækning er stemingen blevet væsentligt bedre, de vågner så blidt og der er sjældent følelsen af at nogen har fået det forkerte ben ud af sengen. Ja selv forældrene får en bedre start på dagen uden de store nedsmeltninger.
Lulleby får den største anbefaling herfra.

12 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Bliv lullet i søvn med lulleby

Anmeldelse lulleby

Både jeg og mine børn på 3 og 7 år er rigtig glade for lulleby. Det er et kærligt univers med søde fortællinger, dejlige sange, skønne meditationer og beroligende sovemusik. Stemmen er så rar og omfavnende og meget behagelig.

Det er ikke bare mine børn, der har glæde af det. Jeg bruger selv både afspænding og sovemusik, når jeg skal have en pause og har brug for ro på øverste etage.

Der er god mulighed for at variere i længden af indholdet, så man nogle dage kan lytte til hele søvnmeditationen og andre gange blot tage afspændingen og sovemusikken.

Lulleby får min varmeste anbefaling. Det er utrolig godt og meget gennemarbejdet.

1 lutego 2024
Oceniono na 3 z 5

Svært at caste.

Jeg stopper efter de 7 gratis dage. Det er simpelthen så besværligt at skulle caste lyd. Det er fair nok, at de ikke har mulighed for en app lige nu, men der er ikke engang en direkte adgang til at caste lyden fra browsere - jeg skal gå ind i google home app'en og vælge at caste ALT lyd fra min telefon derfra. Hvilket gør at jeg ikke kan bruge den til - ja, rigtig ret meget, faktisk. Jeg skal i hvert fald håbe på, at jeg ikke får opkald eller notifikationer imens....
Mega upraktisk. Jeg kan seriøst ikke regne ud hvad andre forældre gør.

Historierne er fine og ungerne kan godt lide dem, det er bare for frustrerende for forælderne.

17 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Virkelig godt produkt. Alle pengene værd. :)

Vi har haft abonnement på Lulleby i en del år nu og vi er så glade for det. Vores søn bliver snart 7 år og han vil stadig gerne høre Lulleby hver aften, når han skal sove. Det har givet ham ro og en følelse af tryghed, -hvor han ellers har haft meget svært ved at sove- da det er så velkendt og rart. Vi vil meget nødigt undvære Lulleby.

3 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi lytter til Lulleby hver dag

Vi lytter til Lulleby hver dag. Historierne om Freja og Filippa er virkelig gode for vores 2 årige datter, og behagelige for os at lytte med til. Vi bruger dem ikke til godnat historier, men til at lytte til når vi kører bil. Babara er virkelig god til børn!

2 grudnia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej