Das Haus ist wie immer gut, geräumig und das Wetter pefekt. Dieses mal hat die Sauberkeit nicht so überzeugt. Spinngewebe, unsaubere Fussböden, Ameisen in fast allen Räumen. Die Mitarbeiterin hat... Zobacz więcej

Mega fedt hus nr 621 på Bornholm. Det var pænt og meget rent. Alle faciliteter virkede til UG absolut intet at klage over. Anbefaler gerne dette hus til andre. Vores kontakt person Lene, er det... Zobacz więcej
Bisher habe ich nur ein großes Ferienhaus (26 Personen) gebucht. Die Buchung habe ich online gemacht, obwohl ich den persönlichen Kontakt bevorzuge. Ich muss sagen, dass die Buchungsseite sehr einfach... Zobacz więcej
Wir haben eine Woche mit der ganzen Familie in einem Ferienhaus in Olpenitz verbracht und es war einfach großartig! Die Lage ist wunderschön, das Haus ist top ausgestattet und bietet ein echtes Entert... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Agencja wynajmu domów wakacyjnych
- Domek
- Obsługa noclegów
- Dom wypoczynkowy dla niepalących
- Wynajem wakacyjny
Napisane przez firmę
Hos VillaVilla tror vi på, at man får de bedste oplevelser, når man er sammen. Derfor har vi specialiseret os i at udleje store sommerhuse, hvor flere generationer, flere børnefamilier og store grupper kan være på ferie sammen. Sommerhuse så store, at vi kalder dem Sammenhuse. I et Sammenhus er der god plads til 12-30 personer og masser af aktivitet – uanset årstid og vejrudsigt. Husene har pool og aktivitetsrum med fx billard eller bordtennis, udendørs wellness område med udespa, sauna og loungemøbler. Madlavning til mange er nemt i det store køkken og der er plads til alle mand omkring spisebordet. Et Sammenhus er et sted, hvor bedstemor kan fejre rund fødselsdag sammen med alle børn og børnebørn. Et sted, hvor gamle venner, der har fået børneflok, kan nyde en fælles ferie i hinandens selskab. Et sted, hvor kolleger kan holde strategidage eller seminarer uden forstyrrelser. Med andre ord: et sted, hvor der er plads til at ses noget mere. Det er nemt og dejligt at være gæst i et VillaVilla-hus. Ved ankomsten tager vores lokale VillaVilla-vært imod gæsterne, introducerer husets faciliteter og svarer på spørgsmål. Værten står til rådighed for spørgsmål i løbet af opholdet. Ved afrejse kommer værten ud og afregner forbrug osv. VillaVilla er danskejet og blev etableret i 2003 af Jakob Nautrup og Bjørn Krogh Andersen. De første år hed vi Luksushuse, men i 2022 skiftede vi navn til VillaVilla. Vi udlejer omkring 500 sommerhuse, der ligger over hele Danmark, i Sverige og Nordtyskland.
Livøvej 2, 8800, Viborg, Dania
- +45 87257165
- mail@villavilla.com
- villavilla.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Det hus vi havde lejet var ikke klar…
Det hus vi havde lejet var ikke klar til os. Så måtte flytte hus efter to dage og til et helt andet område.

Odpowiedź od VillaVilla
Huset var veludstyret og pænt
Huset veludstyret og rent. Servicemedarbejde meget imødekommende.

Odpowiedź od VillaVilla
De er desværre ikke bedre end alle de andre
De er desværre ikke bedre end alle andre
Vi har benyttet VillaVilla flere gange og er har været ret glad for deres koncept med en vært mm.
Dog er jeg netop blevet slemt skuffet, vi har netop forladt et hus og fået en ekstra regning på rengøring. Noget forundret ringer jeg vores vært op der påstår at vi har efterladt noget svineri og at der står man skal forlade huset i ordentlig stand.
Her kommer det så til en tvist om begrebet ordentlig stand, jeg forstår ordentlig stand som i at vi ikke har ødelagt noget hvilket vi ikke har. Jeg forstår det ikke som at vi skal støvsuge og tørre alle overfalder af - huset er lejet med rengøring.
Dette udvikler sig til en træls samtale hvor værten gør udtryk for at hun er sur over at hun skal gøre huset rent efter os.
Så desværre er må jeg konstatere at VillaVilla ikke er et hak bedre end alle andre i branche…. Som altid handler dem at snyde sig til så meget som muligt af depositum:-(

Odpowiedź od VillaVilla
Super let booking af stort luksushus!
Super let booking af stort luksushus!
Jeg skulle bruge ét stort sommerhus til 24 personer og da jeg havde bestemt mig for et hus, tog det hele 5-7 min., så var alt på plads til forlænget weekend👍👍🇩🇰

God oplevelse ved bestilling
Nem hjemmeside, gode huse. Specielt er det godt man kan leje husene på dagsbasis og forlænget weekender.

Odpowiedź od VillaVilla
Die Häuser sind gut ausgestattet und…
Die Häuser sind gut ausgestattet und sauber.
Defekte Küchenutensilien sind nicht ausgetauscht. Kaputte Schneidbretter, angeschlagene Tassen.
Großes Problem:Heizung lässt sich nicht regeln. Schlafen bei 25 grad geht gar nicht. Trotz Reklamation keine Verbesserung. Regler in den Zimmern gehen nicht.

Übersichtlich und einfach
Übersichtlich und einfach, am besten am PC. Ausführliche Beschreibungen vom Haus und der Lage.

Dejlig ferie
Vi havde en rigtig dejlig ferie med familien i dette skønne luksus sommerhus (Arvidvej 386) med meget kort afstand til Vesterhavet.
Dog var døren til ude saunaen meget utæt.

Skønt poolhus i Søndervig
Super lækkert hus, dejligt lunt da vi ankom og perfekt rengjort. Ikke sidste gang vi booker gennem Villavilla. Alt fungerer til UG.

Frühe Buchungsmöglichkeit und freundliche Kundenberatung
Bis jetzt nur gebucht, noch keine Erfahrung mit dem gebuchten Haus für Silvester 2027/2028.
Buchungsprozess war transparent und gut durchdacht.
Beratung und Unterstützung vom Kundendienst war sehr gut.
Frühe Buchungsmöglichkeit war für uns wichtig. Andere Portale bieten Buchung so weit im Voraus noch nicht an.

Hat alles gut geklappt
Hat alles gut geklappt, mit der Anmeldung :) sie haben ihren kleinen Fehler schnell behoben :>

Odpowiedź od VillaVilla
Stort udvalg af skønne ferieboliger
Stort udvalg af skønne ferieboliger, Let at søge efter feriebolig - sted, antal personer, antal soverum mm., let at booke og betale.

Odpowiedź od VillaVilla
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.