Das Haus ist wie immer gut, geräumig und das Wetter pefekt. Dieses mal hat die Sauberkeit nicht so überzeugt. Spinngewebe, unsaubere Fussböden, Ameisen in fast allen Räumen. Die Mitarbeiterin hat... Zobacz więcej

Mega fedt hus nr 621 på Bornholm. Det var pænt og meget rent. Alle faciliteter virkede til UG absolut intet at klage over. Anbefaler gerne dette hus til andre. Vores kontakt person Lene, er det... Zobacz więcej
Bisher habe ich nur ein großes Ferienhaus (26 Personen) gebucht. Die Buchung habe ich online gemacht, obwohl ich den persönlichen Kontakt bevorzuge. Ich muss sagen, dass die Buchungsseite sehr einfach... Zobacz więcej
Wir haben eine Woche mit der ganzen Familie in einem Ferienhaus in Olpenitz verbracht und es war einfach großartig! Die Lage ist wunderschön, das Haus ist top ausgestattet und bietet ein echtes Entert... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Agencja wynajmu domów wakacyjnych
- Domek
- Obsługa noclegów
- Dom wypoczynkowy dla niepalących
- Wynajem wakacyjny
Napisane przez firmę
Hos VillaVilla tror vi på, at man får de bedste oplevelser, når man er sammen. Derfor har vi specialiseret os i at udleje store sommerhuse, hvor flere generationer, flere børnefamilier og store grupper kan være på ferie sammen. Sommerhuse så store, at vi kalder dem Sammenhuse. I et Sammenhus er der god plads til 12-30 personer og masser af aktivitet – uanset årstid og vejrudsigt. Husene har pool og aktivitetsrum med fx billard eller bordtennis, udendørs wellness område med udespa, sauna og loungemøbler. Madlavning til mange er nemt i det store køkken og der er plads til alle mand omkring spisebordet. Et Sammenhus er et sted, hvor bedstemor kan fejre rund fødselsdag sammen med alle børn og børnebørn. Et sted, hvor gamle venner, der har fået børneflok, kan nyde en fælles ferie i hinandens selskab. Et sted, hvor kolleger kan holde strategidage eller seminarer uden forstyrrelser. Med andre ord: et sted, hvor der er plads til at ses noget mere. Det er nemt og dejligt at være gæst i et VillaVilla-hus. Ved ankomsten tager vores lokale VillaVilla-vært imod gæsterne, introducerer husets faciliteter og svarer på spørgsmål. Værten står til rådighed for spørgsmål i løbet af opholdet. Ved afrejse kommer værten ud og afregner forbrug osv. VillaVilla er danskejet og blev etableret i 2003 af Jakob Nautrup og Bjørn Krogh Andersen. De første år hed vi Luksushuse, men i 2022 skiftede vi navn til VillaVilla. Vi udlejer omkring 500 sommerhuse, der ligger over hele Danmark, i Sverige og Nordtyskland.
Livøvej 2, 8800, Viborg, Dania
- +45 87257165
- mail@villavilla.com
- villavilla.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Fra loyal kunde til skuffet
Vi har været trofaste kunder i mange år og har altid oplevet høj kvalitet og fantastisk service. Lokale udlejningsfolk har eksempelvis ofte sørget for at tænde brændeovnen, inden vi ankom – små ting, der gjorde en stor forskel.
Denne gang blev vi desværre mødt med noget helt andet. Huset var slidt og rodet, rengøringen var under al kritik: støv og fedtede gulve, sofaen fyldt med hår, forkalkede brusere, skimmelsvamp ved poolområdet, toiletlugt af kloak og cigaretskodere/snuspakker spredt rundt ude omkring huset.
Hvis det er de lokale udlejningsfolk, der har ansvaret for rengøring og vedligehold, så er dette simpelthen ikke godt nok. Vi var skuffede, men valgte at fokusere på at få et godt ophold alligevel – men vi kan hverken anbefale at betale fuld pris for denne standard eller tro på, at reklamationer bliver taget hånd om og at der bliver givet refundering. Dette er desværre vores oplevelse fra andre, som også havde lejet på Kegnæs.
Det er ærgerligt, for vi har ellers altid været meget glade for servicen. Vi håber, at dette kan fungere som en wake-up call til, at kvalitet og vedligehold skal op på det niveau, som kunderne forventer af et luksushus, Vi har lejet et utal af gange i flere områder og aldrig oplevet dette før.
Vi boede på Havblik 44 på Kegnæs (hus 234).

Odpowiedź od VillaVilla
Et godt hus med gode faciliteter
Et godt hus med gode faciliteter, dog er noget af inventaret ved at være lidt slidt.

Der Anbieter ist sehr freundlich
Der Anbieter ist sehr freundlich, alles super organisiert. Alle meine Fragen wurden beantwortet.
Das grosse Ferienhaus in Vejers war ein Traum.
Wir haben direkt neu gebucht.

Odpowiedź od VillaVilla
TryghedDen hurtige ekspedition og…
Den hurtige ekspedition og tilbagemelding. Følte mig helt tryg ved at sende så mange penge.

Odpowiedź od VillaVilla
VillaVilla har leveret rigtig god service
VillaVilla har leveret rigtig god service og har været hurtige til at besvare mine henvendelser og spørgsmål.” 😊

Odpowiedź od VillaVilla
Luksus sommerhuset er helt i top
Huset og dets interiør som jeg har lejet tidligere og genbestilt i år er af god kvalitet.
Service fra Villa Villa er i top.
Hjemmesiden er brugervenlig og personalet man taler i tlf. med er venlige og hjælpsomme.

Odpowiedź od VillaVilla
Informationerne var overskuelige og…
Informationerne var overskuelige og enkle.
Nu er jeg blot spændt på at se sommerhuset i virkeligheden.

Odpowiedź od VillaVilla
Altid en fornøjelse at leje hus
Altid en fornøjelse at leje hus gennem VillaVilla, der ved man at husene er i orden. Vi kommer igen til næste år

Altid rene og klargjorte huse til tiden
Altid rene og klargjorte huse til tiden
Altid venlig og hjælpsom personale på
kontoret
Har brugt dem 5 gange og ingenting at
klage over

Odpowiedź od VillaVilla
En skøn oplevelse i et rent og lækkert…
En skøn oplevelse i et rent og lækkert hus i Nr. Lyngby ved Løkken.
Alt fungerede som det skulle og en meget venlig Serviceansvarlig Tanja, som guide os igenem, aflæsning og nøgle. Super modtagelse lige fra starten hos Villa Villa da vi ordrede opholdet.
Hurtig afregning efter alt var gjort op.
Vi gir Villa Villa og service Tanja de bedste anbefalinger, og det er absolut ikke sidste gang vi benytter Villa Villa.

omfattende billdmateriale og…
omfattende billdmateriale og supplerende tekster om poolhusene.

Der er tænkt på alt.
God respons på ordre, udførligt letforståelig information, efterlader ikke lejer med ubesvarede spørgsmål. Oven i købet tryghedsgaranti inkluderet. God start på et ophold, føler mig tryg ved at skulle tilbringe kvalitetstid med familien.

Odpowiedź od VillaVilla
Forventningerne er høje :-)
Vi ledte efter et sommerhus til familien i efterårsferien, og det foregik let og smertefrit. efterfølgende booking - igen let og smertefrit.
Mon ikke selve opholdet også bliver det ;-)

Odpowiedź od VillaVilla
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.