Haft uppehåll i ett halvår men ville börja igen och det var en ny app och så mycket sämre. Är verkligen missnöjd med denna nya app då den vill verkligen att man ska misslyckas om man inte har varit me... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Viktväktarnas program är det bästa, och Viktväktarnas kundtjänst får högsta betyg. Det enda som drar ner betyget är appen. Den har alldeles för många buggar och strular alldeles för mycket. Borde fung... Zobacz więcej
Vill du bli blåst på pengar. Bortkopplad från kundtjänst för att du inte är trevlig nog. Vill ha med ett företag att göra där det är omöjligt att få kontaktuppgifter till överordnade. Så är detta... Zobacz więcej
Skulle köra en startup och skulle ange både det ena och det andra och när jag var klar och hade bestämt mig för ett abonnemang så kom jag ingen vart. Gick direkt till Viktväktarna.se då jag visste va... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Fitness i dietetyka
- również w kategorii:
- Odchudzanie
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Upptäck hur WW ViktVäktarna kan hjälpa dig att gå ner i vikt och skapa hälsosamma vanor. Starta din hälsosamma livsstil genom att bli medlem hos WW ViktVäktarna idag!
Dane kontaktowe
Hyllie Boulevard 17, 215 32, Malmö, Szwecja
- viktvaktarna.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Utmärkt upplevelse
Utmärkt upplevelse. Förutom en produkt som verkligen fungerar, uppskattar jag det trevliga bemötandet från kundtjänsten. Rekommenderas!
Viktväktarna luras och bör anmälas
Viktväktarna luras och bör anmälas. De har dragit pengar från mitt kort utan tillåtelse och vägrar betala tillbaka. Kommer att anmäla dem. Fyfasen
Kundtjänsten är helt bedrövlig.
Kundtjänsten är helt bedrövlig.
Satt 45min i kö för att sedan bli bortkopplad när det äntligen var min tur.
Tilläggas bör också att det var inte speciellt många i kö men det tog ändå extremt lång tid för antalet i kön att sjunka.
Fick ringa tillbaka och sitta ytterligare 30 min i kö innan någon äntligen svarade.
Otroligt nöjd med de
Otroligt nöjd med de, bra kundservice, har aldrig haft strul varken med betalning eller något annat.
Gått ner i vikt utan något förbjudet eller svällt.
Varning
Skulle vilja sätta - 1 stjärna.
Otroligt dålig Kundservice! Drar pengar från kortet de inte har rätt att dra och vägrar betala tillbaka.
Varning!!
Doświadczenie Trustpilot