Nakon što sam ostavila iskrenu recenziju u kojoj sam navela da kvaliteta proizvoda nije baš na razini očekivanja, javila mi se korisnička podrška. Moram pohvaliti njihovu reakciju – Mirela iz podrš... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
VidaXL supplied us with a greenhouse. The whole process was efficient, although some parts were missing. These arrived fast as well. This is a great company with an extraordinary service but, if... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cliente régulière depuis 2018 je n'avais jusque là jamais eu de soucis avec ce commerçant cela dit je n'avais jamais au besoin d'avoir a contacter le sav pour un produit défectueux. J'ai acheté deux s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nakon što sam imao primjedbu na kvalitetu proizvoda napisao sam recenziju u očekivanju da ju nitko neće pročitati. Proizvod sam zadržao jer greška nije bila prevelika. Ostao sam ugodno iznenađen kad s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
vidaXL međunarodna je online maloprodajna trgovina gdje možete pronaći sve što vam je potrebno za vaš dom, vrt, garažu i projekte "uradi sam". Naš koncept temelji se na ponudi širokog spektra proizvoda koji omogućuju ljudima da “žive bolje i troše manje”. Koristeći se jednostavnim rješenjima za smanjenje troškova koja ne utječu negativno na kvalitetu proizvoda, možemo učiniti svoje proizvode dostupnima što većem broju ljudi. Svi procesi od razvoja proizvoda i nabave, marketinga i prodaje, logistike i službe za korisnike u našim su rukama. Tako imamo potpunu kontrolu nad funkcionalnošću, kvalitetom i cijenom svojih proizvoda.
Holandia
Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Slučajno sam naručio uzglavlje kreveta sa neispravnim mjerenjem. Ali su uvažili jer je bilo na vrijeme. Vratili uplatu na cc kojom sam i platio u roku od dan dva. Drugi puta naručio sa pravim mjerama. Stiglo za tri dana. Sve super.
Ps. Već sam mislio da će biti tragedija dok to vratim ali ...Sve pohvale.

Odpowiedź od vidaXL
Kupila sam okretne blagovaonske stolice,naručila sam ih nedjeljom došle
su u četvrtak stim da sam prvi puta plaćala karticom i nissam znala što sve treba napraviti.U tome mi je pomogla
podrška sve pohvale

Odpowiedź od vidaXL
Naručili smo ogledalo i doslo je razbijeno. Čekamo več duže vrijeme zamjenu al nikako da stigne.
Zadnji e-mail od vida xl smo primili 18.02.2025. gdje pise da će stiči novo ogledalo u roku od 7 dana.
Danas je 03.03.2025i još nije stiglo.

Odpowiedź od vidaXL
Kupila sam hvatalicu za mace,dobra je lako se montira i efikasna .brzo je dostavljena

Odpowiedź od vidaXL
Sve što sam naručila stiglo je baš onako kako je opisano , bez oštećenja i u realnom roku. Vrlo sam zadovoljna suradnjom s vama, za razliku od nekih drugih dobavljača, vas mogu uvijek preporučiti drugima.
Pozdrav,
Jasna

Odpowiedź od vidaXL
Proizvod izrazito lose kvalitete, rupe su probusene na krivim mjestima, nista nije na mjestu gdje je trebalo biti, krov na krevetu nismo mogli montirati jer je krivi navoj bio i vrtio je na mjestu, bez naseg alata ne bismo krevet uspjeli namontirati. Trebalo nam je 5h za krevet 140 x 70cm. Kasnije sam otkrila da je isti takav krevet sa identicnom slikom, jeftinije cijene na Temu. Jedino dobro kod kupovine je brza dostava.

Jako loša kvaliteta
Ne kupujte, ormar se raspada i jako teško slaže jer je krivo izrezan
Iverica nije za kupaonicu

The worst quality!!!
The plates of furniture are not coloured evenly, there are scratches, and around the holes are damages. I’ve assembled lot of furniture and never have I ever seen something so bad. For that money it should have been better quality.
Edit:
Really good communication and resolution center. Satisfied with resolution of problem.

Odpowiedź od vidaXL
2 puta sam narucivao proizvod da bi mi ga poslali nazalost nisam baš pre zadovoljan

Odpowiedź od vidaXL
Krevet je dosta loše kvalitete. Kao prvo cijeli krevet je u jednoj maloj kutiji i sastavljen je od stotina dijelova od kojih su neki savijeni. Uglavnom nisam zadovoljna.

Odpowiedź od vidaXL
Everything went well-from the purchase to the delivery. Fast and easy

Odpowiedź od vidaXL
It was little bit problematic while putting it together.
Two pieces were overlapping so it was hard to screw it and be sure that it will be stable.

Odpowiedź od vidaXL
Problem je bio i riješen je na obostrano zadovoljstvo 😊

Odpowiedź od vidaXL
Narudžba je bila dostavljen u kratkom roku unutar vremena predviđenog za dostavu. Proizvod je bio kao i na slici i u skladu sa tehničkom specifikacijom. Naručili smo božićnu dekoraciju i bilo je lako za sastaviti je. Uputstva su na hrvatskom jeziku i vrlo precizna. Prošle godine smo također naručivali božićne dekoracije te smo jednu morali vratiti a cijeli proces povratka je bio jednostavan te je povrat novaca bio vrlo brz. Preporučujem narudžbu putem ove stranice

Odpowiedź od vidaXL
The product meets my expectations. The delivery was fast.

Odpowiedź od vidaXL
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.