Stærkt utilfreds over lægehuset. Generelt er der meget lange ventetider for at komme til en konsultation uanset om det er en sygeplejerske eller en læge. Jeg havde booket en tid to uger frem grundet l... Zobacz więcej
Arrogant og uprofessionel læge Havde bestilt tid for at få taget blodprøve. Under samtalen udtrykte lægen han var meget skeptisk for mit behov, men hvis jeg insisterede ville han give mig en blodp... Zobacz więcej
Bookingsystemet fungerer ikke. Har mange, mange gange siddet klar kl. 14:00 hvor deres sammedøgnstider bliver frigivet, uden at kunne få en tid. Det er meget utrygt. Derudover er der ubehageligt... Zobacz więcej
Kære jer Jeg er dybt uforstående over for alle disse negative kommentar omkring dette lægehus. Min mor har været i de tryggeste hænder hos læge Lars Møller Hun blev mødt af en respektfuld og pro... Zobacz więcej
Lægehus der handler mere om profit end patienterne
Lægehuset og den deres tilgang bærer meget præg af, at det generelt handler mere om at tjene penge, end yde en god service til patienterne. Det sikkert et lukrativt sted at være læge, men på patienternes bekostning.
Tidsbestillingssystemet, hvor man ikke kan bestille en tid frem i tiden, og dermed kan planlægge i forhold til arbejde og andet. Man skal sidde klar præcis kl 14 og så man kun kan bestille 1 tid til dagen efter. Meget meget ofte må vente forgæves fordi der enten slet ikke bliver frigivet tider til den pågældende læge eller også er der bare så meget rift om dem at de bliver besat i løbet af sekunder.
Dette betyder at man i praksis kan og ofte må forgæves mange dage og uger i træk. Det er så svært at få en tid. Har man et arbejde hvor man ikke bare kan spontant tage fri hvis man skulle være heldig at få en tid, gør det meget besværligt og vanskeligt at komme til lægen. Det betyder at jeg i praksis ofte må lade være. Jeg har personligt af denne grund, gået med ubehandlede sygedomme meget længe fordi det så svært at få hjælp. Systemet optimere klinikkens indtjening og profit men er rigtig skidt for patienterne.
Det ligeledes heller ikke tilladt at booke flere tider på samme dag, fx hvis man skal have taget en blodprøve el andet, som de har uddelegeret til sygeplejersker ( hvilket ikke er et problem i sig selv) men booker man en fx celleprøve sammen dag som man skal tale med lægen om meget kort ting Sletter de, uden dialog den ene tid, da man skal booke over flere dage, således de kan fakture regionen maksimalt. Dette er naturligvis super uhensigtmæssigt at man som patient skal tage fri fra arbejde flere dage i træk, for konsultationer der kun tager et par minutter hver især, der let kunne samles samme dag blot så klinikken kan tjene mest muligt. Det til store gene for patienten og samfunds økonomisk giver det ikke mening selvom klinikken tjener mere på det.
Jeg må også sige at jeg har haft god behandling hos en læge, Lars Møller, men ellers flere gange er blevet direkte fejl behandlet hos andre og de gennerelt ikke tager de relevante prøver, før man selv insisterer på og lidelser der kunne have været opdaget med en simpelt blodprøve bliver overset i flere år. Når man er i et forløb med sygdom, er det svært at overskue at skifte lægehus, men havde jeg vidst hvad jeg ved i dag om dette lægehus ville jeg aldrig have valgt dem, og kan ikke anbefale det til nogen.
Bookingsystemet hos denne klinik er…
Bookingsystemet hos denne klinik er ufleksibelt og ineffektivt.
Fakturerer for fiktive ydelser
Jeg kan se på sundhed.dk at klinikken har faktureret regionen for ydelser de ikke har udført, under rubrikken "uopfordret e-konsultation".
Man kan se en oversigt på sundhed.dk under "Registreringer og sikkerhed" -> "Afregninger af konsultationer".
Man blive behandlet som et barn
Man blive behandlet som et barn, og hvis jeg har tre ting jeg gerne vil se på, skal jeg tage fri i tre dage, for de nægter at tale om mere end én ting ad gangen. De vil have penge for tre konsultationer og derfor skal du som patiens indrette dig efter lægernes forretning, så de kan tjene så meet på dig som muligt. At bestille tid på nettet kræver større indsigt i deres hemmelige kodesprog og receptionen er uden service af nogen art. Et yderst ubehageligt sted, hvor du kun er penge i lægernes øjne - og det mærkes meget tydeligt. Da jeg lå med enorme smerter, fik jeg en lang prædiken om at jeg ville blive narkoman og hvor synd det var for lægerne, at der var folk som udnyttede smertestillende recepter. Så jeg går på de sorte marked hver gang i dag - aldrig om jeg vil bede en læge om hjælp igen. Den dato jeg har angivet er bare tilfældig. Jeg taler ikke om en bestemt dag, men om stedet generelt og hvordan det altid fremstår.
En mærkelig historie.
En mærkelig historie.
Efter et godt besøg hos lægen kontaktet jeg receptionisten for at få hjælp til at bestille en ny aftale, hun sagde at det havde hun ikke lyst til men hun havde lyst til noget andet? Jeg meddelte at jeg ikke umiddelbart kunne honorer hennes lyster hvor efter hun insisteret flere gange på at jeg skulle honorer hennes lyster jeg indså at vi ikke kunne komme vider og gik . Så nu stå jeg uden en tid til undersøgelse af mit modermærke
Et lægehus uden respekt for deres patienter
Min oplevelse med Vesterbro Lægehus har gennem årene været både frustrerende og ubehagelig — og desværre stemmer mine erfaringer fuldstændigt overens med mange af de kritiske anmeldelser, man kan læse på Trustpilot.
Kommunikationen er dårlig, og man bliver ofte mødt med en ligegyldig, nedladende eller direkte afvisende attitude — både i telefonen og ved fysisk fremmøde. Det skaber en følelse af utryghed og mangel på respekt for os patienter. Det er ikke et sted, hvor man føler sig taget alvorligt.
Jeg har desværre haft alt for mange dårlige oplevelser — og nu må det være nok.
Det burde ikke være lovligt, at et lægehus kan få så mange dårlige anmeldelser uden nogen form for konsekvens eller tilsyn.
Jeg har mistet al tillid og vil ikke anbefale dette lægehus til nogen.
Som andre skriver herinde .fatter jeg …
Som andre skriver herinde .fatter jeg ikke de dårlige anmeldelser .. pga cancer er jeg en hyppig gæst og altid har jeg fået den bedste behandling af deres dygtige læger og søde sekretærer
God oplevelse
Blev ringet op efter konsultation hos meget empatisk yngre læge. Havde konfereret med ældre læge og behandlingsplanen blev ændret. Dejligt at vide, at nogle følger op på en og giver klar pædagogisk besked.
Generel virkelig dårlig kommunikation
Generel virkelig dårlig kommunikation. Usikkerhed om meddelelser
Tidsbestilling er mangelfuld og lægerne søde og ret uvidende…
Man kan ikke bestille tid hos en læge inden de første 14 dage. Man kan ikke bestille tid til mandag om fredagen. Der er søde og ofte meget lidt kvalificere læger. Jeg har nærmest prøvet dem alle og ikke fundet en eneste tilfredstillende. Der er stor udskiftning af læger. Ofte ved de ikke noget om problemer for en pensionist, og som en sagde: Det er jo mest spædbørn og deres mødre vi er her for. Kan absolut ikke anbefales. Nu skifter jeg lægehus
Bookingsystemet fungerer ikke
Bookingsystemet fungerer ikke.
Derudover er der ubehageligt og ressourcekrævende at skulle forholde sig til en ny læge hver gang det endelig lykkes at komme igennem og få en tid.
Det er ikke i orden, at skulle udsættes for den stress når man er syg, sårbar og har smerter.
Komplet ubrugeligt og mangel på imødekommenhed
Hvis det var muligt, så fik de ÷3 stjerner, det er jo simpelthen umuligt at få en tid og ders booking systemet er jo fuldstændig latterligt, man finder en tid og booker den, men nej nu skal man lige pludselig vente på en mail som bekræfter tiden, jeg booket en tid i går til i dag, kl 01.30 i nat hade jeg endnu ikke modtaget en mail ang den booket tid, jeg booket en til 09.45
Jeg fik mailen fra lægehuset kl 08.45 her til morgen, det bliver bare mere og mere besværligt at book tid, men tænker at det er en bevidst strategi man køre fra lægehuset side.
Har haft det lægehus i mere end 20 år men nu er det slut, har fundet en ny læge, hvor man kan ringe til og man komme forbi og book en tid.
For at være helt ærlig, så tror jeg ikke at lægehuset læser disse anmeldelser og hvis de gør, then they dont give a s... Undskyld mit sprog brug for hvis de tog disse anmeldelser alvorligt vil de (i min verden) gøre noget ved, måske indgå i en dialog ders patienter om hvad der kunne gøres bedre, så vi kunne få en god oplevelse.
Desværre oplever jeg et bookingsystem…
Desværre oplever jeg et bookingsystem af ringeste karakter. Man skal sidde klar kl.14 online for at få en sammedøgnstid, som er eneste mulighed for en tid. Jeg har flere gange oplevet, at der er udsolgt på tider allerede 1,5 time efter, at de åbner op for booking.
Når en tid aflyses fra lægehusets side, så får man en mail om dette, ligesom man gør med en bekræftelse af sin tid. Hvis ikke man tjekker sin mail, som jeg ikke gjorde sidst, så kører man forgæves til
Lægehuset …og jeg fik ingen chance for at få en ny tid, når nu jeg var kommet og havde taget fri fra arbejde for at nå det. Dvs.man skal ikke alene sidde klar kl.14 for at få en tid - man skal også huske at tjek sin mail for bekræftelse, og den kan komme ret sent.
Jeg oplever desværre dårlig service og manglende forståelse i skranken ind imellem.
Lægerne kan jeg ikke klage over, men der er stor udskiftning altid.
Arrogant, respektløs og uprofessionelt lægehus.
Arrogant, respektløst og uprofessionelt lægehus.
Jeg er desværre en af flere som har haft en ubehagelig oplevelse med dette lægehus. Havde bestilt tid 14 dage forinden og fik aflyst min tid via sms 10 min før jeg skulle møde op. Ringede til dem for at aftale ny tid samme dag og udtrykte min utilfredshed med deres aflysning procedure, da jeg allerede var kørt fra mit arbejde i Roskilde. Sygeplejesken som jeg talte med var arrogant og respektløs i hendes kommunikation. Hun begyndte at stille spørgsmål om det var nødvendigt at jeg skulle bestille en tid, efter lang diskussion satte hun mig på hold. Efter 10 minutters ventetid, blev der lagt på. Jeg ringede op igen og fik den samme sure arrogante sygeplejerske i røret som henviste mig til at jeg kunne bestille tid online. Jeg krævede at hun skulle gøre sit arbejde og bestille en tid til mig og henviste til den sms jeg havde modtaget om telefonisk tidsbestilling. Da jeg talte med lægen samme dag brugte han 20 minutter af vores konsultation med at skælde mig ud, og fortalte at jeg bare kunne finde et andet lægehus hvis jeg ikke var tilfreds. Han sagde at de kun har glade patienter i lægehuset og jeg var den eneste utilfredse patient. Men jeg kan da læse i de mange negative reviews både her, på trustpilot og health pilot at jeg ikke er den eneste utilfredse patient.
Altid tilfreds
Har været tilknyttet i mange år og mine børn og jeg har kun haft gode oplevelser med stedets sygeplejersker og læger. De er meget lyttende og grundige, også hvis man selv ikke er sikker på om man overhovedet burde gå til lægen.
Du kan ikke få en tid
Der er ingen tvivl om, at der findes gode læger på stedet. Man kan bare ikke få tid hos dem. Du kan booke hver dag kl 14 til dagen efter - ikke andet. Jeg har brugt min sundhedsforsikring de sidste fire gange, jeg havde brug for en læge - fordi efter 4-5 dage med akutte problemer uden at kunne få en tid, giver man op.
Was good treatment and good English…
Was good treatment and good English speaking doctor. New clinic.
God og fin kontakt med lægerne
God og fin kontakt med lægerne. Efter lidt besvær med at finde ud af bookingsystemet er jeg ovenud tilfreds.
Arrogant og uprofessionel læge
Arrogant og uprofessionel læge
Havde bestilt tid for at få taget blodprøve. Under samtalen udtrykte lægen han var meget skeptisk for mit behov, men hvis jeg insisterede ville han give mig en blodprøve. Da jeg insisterede grinte han bogstaveligt talt. Jeg følte slet ikke han tog mig seriøst. Yderligere kunne han ikke tage blodprøven (som jeg havde bestilt tid til), men sagde jeg skulle komme mellem 8-9 om morgenen.
Gik fra lægen med en sur smag i munden og en kedelig oplevelse. Meget utilfreds. Hvis jeg kunne havde de fået 0 stjerner
Arrogante og nedladende læger som måske…
Arrogante og nedladende læger som måske skulle tage job i netto hvor de ikke behøver sætte sig ind i andre menneskers problemer. Bip bip bip
Den angivne dato var en nødvendighed men der er tale om MANGE situationer
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.