På sød, kompetent og pædagogisk vis, forklarede Nynne mig (en selverklæret el-ignorant), hvordan jeg kan spare næsten halvdelen af min nuværende el-regning væk, ved at skifte til Vest Energi. Hun vil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Endelig var der en EL- sælger, Luna V - der både var serviceminded, tog sig tid til at forklare og lade mig undersøge min nuværende aftale for at sammenligne med Vest Energis tilbud fremfor aggressi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Selvom Vest Energi ApS ikke længere agerer på el-markedet, så har det ikke afholdt dem fra at lave kreativ fakturering. De trækker de penge,sm de mener der skyldes dem, men de "glemmer" at modregne... Zobacz więcej
Fik en fantastisk service fra en ung dame, Rosita tror jeg hun hed, som fandt svar på alle mine spørgsmål, fik tilrettet min regning efter at have fået opsat solceller, fik også lagt retur strøm ind... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vest Energi er et dansk elselskab for private.
Vi tilbyder:
Vores mål er at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder gennem transparente priser og tjenester. Vi lægger vægt på at være tilgængelige og give vores kunder adgang til den information, de har brug for.
Lille Strandstræde 6 , 1254, København K, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 65% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Rigtig god samtale og super kunderådgiver. (Mia Nielsen)

En meget tydelig og velformuleret kunderådgiver fra Vest Energi

Odpowiedź od Vest Energi
Har opsagt mit abonnement. Pr. 1/10 overgik jeg til andet selskab. Har siden den 15/10 forsøgt at komme i kontakt med Vest Energi. De sender min slutopgørelse flere gange, men svare ikke på min spm. og betaler ikke det for meget betalt retur.
Ud fra de opgørelser jeg kan tilgå, så er det dyrt at sælge overskudsstrøm til Vest Energi. For jeg betaler dem hver måned, for at de "køber" strøm fra mig.
Så det er dyrt, at "sælge" strøm til dem.
Og åbenbart også svært at få tilbagebetalt det beløb jeg har betalt for meget.
I behøver ikke svare med, at jeg kan kontakte kundeservice. I kan ringe til mig, hvis i ønsker at løse dette. Alternativt svare mine mange mail med de spørgsmål jeg stiller.
Jeres sælger kan tydeligvis godt finde mit nr. så det må kunde"service" også kunne, hvis i ønsker at løse det!
Kan se på mail med slutopgørelse, at jeg også kan forvente, at der vil blive modregnet et brudgebyr, inden jeg kan få mine penge retur. Så Vest Energi er sikkert ikke færdig med at suge penge ud af mig.
Så ud over at bruge tid på få mine egne penge retur, så skal jeg nu også til at bruge tid på at få en ekstern til at gennemgå mine faktura. For jeg føler mig overbevist om, at der foregår noget som minimum forkert her.
Men i kan jo oplyse mig om her, hvortil jeg klager over et elselskab, hvis man har det indtryk, at de faktisk snyder og bedrager en. Det ville rette lidt op på jeres ellers dårlige behandling (ja for ordet service er lidt svært at benytte i denne sammenhæng.)

Frisk ung mand med god humor , Jonas Holm

Odpowiedź od Vest Energi
Meget positiv, glad og imødekommende sælger, Martin Dalsgård.
Ved spørgsmål opleves han enormt ærlig og det skaber tryghed ift at vælge Vest energi.
Billig strøm i disse tider er en god ting.

Odpowiedź od Vest Energi
Jonas Holm var en rigtig dejlig person at snakke med og han hjalp mig med det jeg spurte om og det han ikke lige kunne finde ud af der skulle han nok for en anden til at ringe til mig.
Det kalder jeg god service

Odpowiedź od Vest Energi
Nynne var super god til at forklare om Vest Energi produkter og priser og der var smil i stemmen Altid en fornøjelse tale med folk som ved hvad de taler om .

Odpowiedź od Vest Energi
Super go og hurtig service. Jeg troede at det var sværere at skifte til noget billiger strøm.
Tusind tak til Alexsander :)

Odpowiedź od Vest Energi
var hjælpsom og hjælpsom ,det er ikke altid at man får en som Lasse i telefonen

Odpowiedź od Vest Energi
En sælger kontaktede mig 5. November og sagde at min opsigelse den 27. oktober ikke kunne gælder fra 1. november. Jeg skulle have løbende måned +1 måned til at sige op. Dette er ikke korrekt. Og 4 timer efter havde han pludselig oprettet mig som kunde igen, selvom jeg ikke har ønsket det

Endelig var der en EL- sælger, Luna V - der både var serviceminded, tog sig tid
til at forklare og lade mig undersøge min nuværende aftale for at sammenligne med Vest Energis tilbud fremfor aggressivt skulle sælge et produkt og lade én fremstå som en ubegavet person, der ikke kan se "hvilket godt tilbud", jeg her har til dig. Supergodt og vi indgik naturligvis to aftaler!

Odpowiedź od Vest Energi
Fik en rigtig god og forståelig snak med Alexander Bjørn. Jeg er en glad ny kunde hos Vestenergi.

Skift af el leverandør
Venlig, god forklaring
Rasmus Larsen

Odpowiedź od Vest Energi
Lidt uventet kontakt vedr. ny elleverandør.
Men god gennemgang af produktet og en god aftale.
Så jeg er godt tilfreds.

Odpowiedź od Vest Energi
Der var en god samtale med .Martin Dalgaard. Tak.