Verksted Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Ordren gik ikke rigtigt igennem. Men da vi fik kontakt, gik det bare rigtigt stærkt og alle bordkort landede hos mig i god tid for konfirmation. Virkelig god service og god kommunikation.

Oceniono na 5 z 5

Fredag den 18/11-22 ca. kl. 13.00 bestilte jeg i total panik, et lasergraveret portræt. Jeg skrev til Sofie for at høre hvor hvor hurtigt hun kunne have min ordre klar da jeg faktisk skulle bruge den... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

* Modtog efterfølgende e-mail, og de manglende pile. Blot lidt længere responstid end forventet. Modtog ikke de tilhørende pile til min bestilte højdemåler. Informerede dem om det pr mail, og nu to... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg afgav den 26.01.26 en ordre på milepælskort. På hjemmesiden fremgår det, at den aktuelle produktionstid er 1–7 dage. I bestillingen noterede jeg, at pakken skulle bruges senest den 09.02.26, d... Zobacz więcej

1. Usługi wyposażenia wnętrz
  2. Sklep z meblami dziecięcymi
  3. Obsługa przyjęć dla dzieci
  4. Dekoracje i architektura wnętrz
  5. Budownalen konstrukcje wewnętrzne
  6. Sklep z drobiazgami

Napisane przez firmę

Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig. Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser. Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed. Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs. Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt. Vi ønsker at vores og vores børn og børnebørn skal lege og danse på en klode, der er grøn og fuld af liv. Det er vigtigt for os.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

213 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Hurtigt levering

Hurtigt levering
Bestilte en mindekasse i L, og her synes jeg produktet mangler en sidste finish, iforhold til prisen. Kunne godt tænke mig et lukkebeslag på, og måske et par fine messing håndtag.

16 lutego 2023

Odpowiedź od Verksted

Tak for feedback - det vil vi helt sikkert tage med videre

Super fint 👍

Bestilte en kagetopper til vores bryllup. Ud fra et billede lavede de den helt perfekte topfigur til vores bryllupskage som blev leveret utroligt hurtigt. Rigtig god service ved kontakt og produktet fik meget ros. Vil bestemt anbefale verksted til andre der skal bruge en personlig kagetopper ❤

5 lutego 2023

kundeservice halter

Der gik ca halvanden måned fra jeg bestilte til jeg modtog, hvilket er fint da jeg havde skrevet at jeg først skulle bruge det efter 2 mdr.
Men i løbet af de 1,5 måned har jeg prøvet at få svar på spørgsmål via 2 mails som aldrig er blevet besvaret. Det her jeg været lidt træt af.
Varerne er fine, men kundeservice halter

16 lutego 2023

Odpowiedź od Verksted

Det beklager vi meget. Det har bestemt ikke været vores intention. Vi er dog super glade for at du er tilfreds med produktet

Oceniono na 4 z 5

God service!
Havde fået en højdemåler i dåbsgave til min datter og havde derudover selv bestilt til min venindes søns dåb. Jeg ønskede en ekstra højde til vores egen, men da den kom var det ikke samme træfarve. Får skrevet til dem og får svar med det samme! Fik en ny bund uden beregning og fik bestilt ekstra højde til gave der skulle gives så de også fik samme træ. Det kom hurtigt og nemt! Kan klart anbefale virksomheden som fandt en hurtig og god løsning for mig!
Dog synes jeg den første bund vi havde var flottere da navnet var skrevet større og figur også var større og dermed iøjenfaldende - hvor den vi har nu er meget lille i skrift, så det sværere at se.

13 lutego 2023

SVINDEL-virksomhed

SVINDEL-virksomhed! Aldrig har jeg oplevet noget lignende fra en dansk webshop! Forfærdelig kundeservice og “hjælp” gennem processen ifm. at lave bryllupsinvitationer. Sofie svarer langsomt, og hvis man endelig får fat på hende, virker hun nærmest irriteret!
Min ordrer blev leveret med 12 kuverter færre end bestilt. Jeg får efter halvanden uge tilsendt en bunke nye kuverter som både er forkert farve og forkert størrelse. Det er siden da ikke lykkes mig at komme igennem til Sofie / Verksted! Jeg har endda skrevet en kommentar på hendes meget aktive Instagram, som sjovt nok hurtigt blev slettet, men mine varer, som jeg har købt og betalt for, kan jeg åbenbart ikke få!!!!! ALDRIG har jeg oplevet at en virksomhed ikke leverer sine varer og bare “ghoster” en kunde! Heldigvis kan man finde disse slags produkter mange andre steder på nettet! Ville bare ønske jeg havde tjekket Trustpilot før jeg lagde mine penge hos Verksted, og ville ønske jeg havde set hvordan virksomhedens Instagram i virkeligheden bare har en masse falske følgere for at få det til at se godt ud med “10k” følgere. Jeg anbefaler IKKE andre at risikere samme oplevelse.

1 lutego 2023

Fantastisk

Jeg skulle bruge en af deres vare til en gave. Jeg skrev til dem over Instagram (3-4 dage inden jeg skulle bruge produktet og det med personlig tekst ) selvom de var til messe svarede de mig og jeg havde varen dagen efter jeg bestilte ! BEDSTE service og kvalitet

1 lutego 2023

Øv.. - men bliver fikset

Opdatering; svar fra verkstedet d. 6/2, hvor de sender nyt.

Det er bare ærgerligt at jeg selv har forsøgt at fixe det med at farve alle sider sort med en tusch da jeg intet svar fik. Så selvom jeg har fået nyt bundstykke så er de stadig ikke ens.
_______
Selve højdemålerens front er egentlig ganske fin og præcis som bestilt. Ved nærmere eftersyn opdages det at den ene side ikke har samme farve som de andre 3 sider. Derudover er et hak i højdemålerens side. Derudover er 3 af pilene til højdemåleren slået noget af.
Har forsøgt at skrive 3 mails uden noget svar.

Har opgivet at få kontakt nu - selv klaret at male siderne men da jeg så sætter højdemåleren op er de 2 stykker ikke lige brede. - selvom de er købt samtidig i samme ordre.. det er ikke meget men det er nok til at være en daglig trigger for mig

4 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Super service. Skrev en mail til dem for at spørge om, vi kunne nå at få gaven inden 3 dage. Det lovede de og Verkstedet holdt ord.

27 grudnia 2022

Bryllupsinvitation i dårlig kvalitet

Bestilte bryllupsinvitation som jeg først fik leveret 1,5 mdr. senere. Det har nærmest været umuligt at komme i kontakt med nogen og vi har ikke kunne få svar på noget, de svar vi har fået har nærmest virket irritable. Vi har skrevet mange mails og foretaget opkald uden svar. Da vi endelig modtog invitationerne var kvaliteten meget dårlig. Farven på invitationerne er printet, og endda på en dårlig printer så der er ‘streger’ i farven. Bagsiden på informationskortene er hvid, trods kortene er farvede. Det er desværre super kikset og ikke lige det man ønsker at sende ud som invitation til sit bryllup. Jeg vil ikke anbefale nogen at bestille invitationer her.

22 grudnia 2022
Oceniono na 3 z 5

Det er skide træls at få påmindelse om…

Det er skide træls at få påmindelse om at anmelde jer, når jeg ikke har gjort det. Er det nok fordi jeg ikke gider at anmelde alle virksomheder jeg handler med på nettet.

6 grudnia 2022

Odpowiedź od Verksted

Det er vi kede af, vi sender automatisk ud og man er altid velkommen til at slette den :) God dag

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej