Voor mij het nummer 1 verhuisbedrijf uit Utrecht. Het bedrijf is echt niet duur in vergelijking met andere bedrijven en ze doen het verhuizen heel netjes.
Zobacz, co mówią recenzenci
Als je gaat verhuizen in Utrecht dan raadt ik je zeker aan een offerte aan te vragen op deze site, het heeft ons een hoop geld bespaard en de verhuizing is top verlopen.
ze van moving company at niks en bleef tillen in de hal terwijl mijn moeder zei pak ff pauze beetje slordig maar lief
Prima bedrijf voor een woningontruiming, wij hadden een huurder die niet meer betaalde, haal maar leeg zei die dus zo geschiedde.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Verhuisbedrijf Utrecht begrijpen we dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn. Daarom zetten we ons in om uw verhuizing soepel en probleemloos te laten verlopen. Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche, bieden wij professionele en betrouwbare verhuisdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team van deskundige verhuizers is getraind om uw bezittingen met de grootste zorg en efficiëntie te behandelen. Of u nu een klein appartement of een groot kantoor verhuist, wij hebben de expertise en middelen om uw verhuizing snel en veilig uit te voeren. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder inpakservice, transport, opslagmogelijkheden en montage van meubels. Bij Verhuisbedrijf Utrecht staat klanttevredenheid voorop. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een op maat gemaakte verhuisoplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Kies voor Verhuisbedrijf Utrecht en ervaar een zorgeloze verhuizing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek waarom wij de voorkeur van vele tevreden klanten in Utrecht en omgeving genieten. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!
Dane kontaktowe
St Jacobsstraat 123- 135, 3511 BP, Utrecht, Holandia
- +31303691320
- contact@verhuisbedrijfutrecht.net
- verhuisbedrijfutrecht.net
alles bleef compleet geen dozen…
alles bleef compleet geen dozen verloren gegaan dat is fijn
afgelopen week en alles netjes…
afgelopen week en alles netjes gedemonteerd met juiste spullen
met onze oude steile trap gingen ze…
met onze oude steile trap gingen ze super handig om me grote meubels echt vakwerk
Alles werd onderling afgestemd geen…
Alles werd onderling afgestemd geen chaos ondanks drukte.
mn vader zei later dat is service hoor…
mn vader zei later dat is service hoor dat hij die schroeven even vastzette
ze van moving company at niks en bleef…
Ze dachten mee met de indeling super…
Ze dachten mee met de indeling super handig team
ze gebruikten extra dekens voor onze…
ze gebruikten extra dekens voor onze kwetsbare meubels, heel zorgvuldig
Ze wisten precies hoe je een kast door…
Ze wisten precies hoe je een kast door een lastige deur krijgt.
ik kreeg tips hoe dozen beter gestapeld…
ik kreeg tips hoe dozen beter gestapeld konden worden en z raakten de verboden spullen niet aan
ze boden aan om ons mee te nemen naar…
ze boden aan om ons mee te nemen naar het nieuwe huis, dat scheelde veel gedoe
zelfs toen het begon te regenen bleef…
zelfs toen het begon te regenen bleef de sfeer luchtig ze maakten een grapje en werkten gewoon vrolijk door
geen stootplekken
geen stootplekken, geen krassen op de kastdeuren, alles in perfecte staat afgeleverd
veel meer gedaan dan nodig was
veel meer gedaan dan nodig was, vriendelijk en flexibel team dat echt meedacht tijdens de hele verhuizing
ze kwamen exact op het afgesproken…
ze kwamen exact op het afgesproken moment, heel betrouwbaar en netjes gewerkt.
handig dat de verhuizer vooraf al…
handig dat de verhuizer vooraf al verpakkingsmateriaal bracht, hoefden we zelf niks te regelen
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.