Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

AKTA, köp inte här!!! Beställde ett par stolar som var både repade på många områden men även benet var knäckt på ena stolen.. i kontakt med kundtjänst påstår dom att det är mitt fel när jag fick dom l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Flyttade in i min nya lägenhet nyligen och köpte matbordet Narvik. Är verkligen så himla nöjd! Ett trendigt bord till ett riktigt bra pris. Har fått så många komplimanger för det. Tips tips!

Oceniono na 1 z 5

Beställde 5 delar till utesoffan Copacabana via Hulténs Alla 5 delar var defekta i olika stadier. Den värsta hade ett soffben som skevade/snett ca 5 cm i sidled. De övriga 4 hade sneda ben ca 1-2 c... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fick precis solsängar Copacabana. De ser mycket billigare ut än på bild, bägge märkena är snett ditsatta (hur lyckas man ens?!) och sängarna hafsigt ihopmonterade. Bry er inte om ett svar med ”så... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia mebli

Napisane przez firmę

Vi designar och distribuerar inne- och utemöbler till bra priser.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Jag vill varna andra köpare att…

Jag vill varna andra köpare att verkligen dubbelkolla att det inte är produktionsfel på möblerna man köper. Vi köpte två lounge stolar som visade sig ha flera produktionsfel. Flera av hålen där skruvarna skulle i hade utbuktningar så skruvarna varken passade eller kunde haka i gängorna.
Samt att några hål i ryggstöden inte ens hade gängor för skruvarna ditsatta så det var bara tomma hål. Samma problem på båda stolarna.
Det var även riktigt skitigt/grusigt i kartongerna dom kom i så jag var tvungen att dammsuga hela hallen efter jag packat upp varorna. Första och sista gången jag köper något från det här märket. Aldrig varit med om så dålig kvalitet på varor som ändå kostar en del.

19 sierpnia 2023

Hej Christina,

Såhär ska det självklart inte vara och så som du beskriver detta låter det som en fabrikationsfel.
Självklart vill vi att du ska vara nöjd med dina varor som du köpt, om du har inhandlat detta av en av våra återförsäljare ber vi dig inkomma till dem med detta så kommer vi kunna hjälpa dig därigenom.

Vi tackar för din feedback och vill försäkra dig och att vi ständigt jobbar med att våra produkter ska uppfylla en bra kvalite!

Ha en fin dag! ☀️

Oceniono na 2 z 5

Hade kunnat vara så mycket bättre

Köpte en Rune fårskinnsreclainer (nypris 9500:-) via Trademax som levererades omonterad i en uppsjö delar, metallfötterna var dammiga och invirade i tygremsor! Att få ihop fåtöljen blev ett svettigt tvåmansjobb.

Fåtöljen är jätteskön att sitta i och stilrent snygg men nedsutten efter en vecka. Enormt tråkigt att en så dyr möbel kan kännas så billig.

24 września 2023

Hej Cecilia,

Första vill jag tacka för din feedback!

Kul att du gillar vår design på fåtöljen men självklart vill vi att denna fåtölj även ska uppfylla en bra kvalité.

Efter en vecka ska den inte bli nedsutten så i detta fallet hade jag återkopplat till den återförsäljare som du handlat detta av så vi kan hjälpa dig vidare så du får en fåtölj som uppfyller den önskade kvalitén 🙏🏼

Frida Hermansson / Kundtjänst ansvarig

Oceniono na 1 z 5

Elendige pavilloner og ingen ansvarstagning

Købte en 3 x 3 meter pavillon af dette mærke.
Topseglet er konstrueret forkert så vandet ikke kan løbe væk. Det står store mængder vand og tynger voldsomt, plus at det skader syningerne. Topseglet sidder i øvrigt elendigt fast, der er for få stropper og de månd med amerikansk lynlås i siderne er intet bevendt.
Jeg skrevet med firmaet en del gange og sendt fotos af problemerne, men de afviser at gøre noget som helst.

Venture design kan IKKE anbefales. De tager ikke ansvar for deres fejldesignede produkter!

15 września 2023

Hej Brian,

Detta låter ju inte helt rätt.
Har du kontaktat vår återförsäljare om detta så vi kan hjälpa dig vidare genom dem?

Om du inte hunnit få hjälp än så hjälper vi mer än gärna till med att koppla ihop dig med vår kund så du får en produkt som funkar som den ska.
Vänligen vänd dig till claim@venturedesign.se om du inte fått hjälp i ärendet.

Ha en fortsatt fin dag! ☀️

Oceniono na 1 z 5

Hade kontakt med Venture Design ang…

Hade kontakt med Venture Design ang en utemöbelgrupp vi köpt och fick till svar att vi skulle gå via återförsäljaren för att få kompensation.
Venture är grossister och säljer varor av usel kvalitet och vältrar över sitt ansvar på återförsäljarna.
Köp inte möbler från Venture, bedrövlig kvalitet och inget ansvar för sina varor.

18 września 2023

Hej Christer,

Såhär vill vi självklart inte att du känna kring våra möbler.
Varför vi hänvisar till vår återförsäljare är för att detta måste gå via dem du inhandlat dina artiklar av.

Jag hoppas du fick den hjälpen du behövde med dina möbler, skulle det inte vara så är du varmt välkommen att kontakta oss på claim@venturedesign.se så ska vi koppla ihop dig med vår återförsäljare.

Vi hoppas att vi får en chans till hos dig! 🙏🏼

Köpte en utematgrupp från Ellos

Köpte en utematgrupp från Ellos. 1 stol hade en storbuckla på ramen till ryggstödet och 1 stol hade man gjort två hål för fästet av ryggstödet vilket fick till följd att det blev en glipa på 5 mm mellan fästet och ryggstödet. Dessutom var samtliga stolar smutsiga så de fick rengöras, både lack och nylontyget på ryggstödet och på sittdelen.
Har fått kompensation från Ellos, men kvalite’n är urdålig på möblerna. De har tydligen ingen kvalitetskontroll innan varorna lämnar fabrik.

6 września 2023

Hej Eva!

Tack för din feedback.
jag förstår din besvikelse att möblerna inte nådde upp till din önskade kvalité.

Vi vill försäkra er om att vi ständigt arbetar med att förbättra kvalitén på våra produkter och det är just därför er feedback är viktig för oss!

Hoppas vi får en andra chans va dig och att du kan tänka dig att fortsätta handla våra möbler.

Vi önskar er en fortsatt fin dag!
/Frida Hermansson, Kundtjänst ansvarig

Oceniono na 1 z 5

Beställde en soffa fick hem den…

Beställde en soffa fick hem den begagnad. Smutsig, sönder, illa luktande… fyfan aldrig sätta mitt finger på denna hemsidan igen!! Har blivit ärrad utav soffan…..

1 sierpnia 2023

Hej Jassy!

Vad tråkigt att du mottog soffan i detta skicket och så ska det absolut inte vara.

Har du inkommit med en reklamation om detta till återförsäljaren som du köpt detta hos?
Vi vill gärna hjälpa dig med detta så du får en soffa som lever upp till dina förväntningar.

Vi hoppas vi kan få hjälpa dig med detta så vi får en nöjd kund som vill fortsätta handla hos oss 🙏🏼

/ Frida Hermansson, Kundtjänst ansvarig

Materialval klarar ej solen

Delad upplevelse, vissa möbler helt ok för sitt pris men:

Hängande parasoll, solblekt rejält efter en säsong och då även har parasollskydd suttit på när det ej används. Skulle vara svart men är gråblå nu.

Sen har vi stolar med tygsnören,
Varför inte använda material som klarar uv ljus. Snörena vittrar sönder efter 1,5 säsong, sätter man sig får man ränder på kläderna.
Min lärdom, ska stolarna stå under bar himmel så ska inte tyg användas. Men utemöbler är väl för utomhusbruk??
Fina stolar men använd istället runda plastsnören.

6 sierpnia 2023

Hej Sebbe 🙂

Tack för din feedback!

Vi har vår kundtjänst som mer än gärna ser över detta om det är något som du vill reklamera.
Om du inkommer till vår claim mail (claim@venturedesign.se) så kan vi hjälpa dig vidare där och göra en rättvis bedömning.

Vi vill absolut att du ska vara nöjd med dina möbler så vi ser fram emot ett mail från dig!

Ha en fortsatt fin dag! ☀️

Oceniono na 4 z 5

Snygga och stilrena möbler.

15 czerwca 2023

Hej Sara!

Vad glada vi blir att du är nöjd med dina möbler! 🤩
Hoppas du hittar fler fina möbler hos oss framöver!

Ha en fortsatt fin sommar! ☀️ / Frida Hermansson, Kundtjänst ansvarig

Oceniono na 2 z 5

Flott bord padang/cirebon sofatable…

Flott bord padang/cirebon sofatable square kommer med for små skruer!! Måtte kjøpe større maskinskruer uten spiss! Dette må dere rette opp!
Mvh Marit

11 lipca 2023

Hej Marit!

Självklart ska det inte vara såhär och detta är något som vi kommer kolla över så det blir rätt framöver.

Tack för din feedback vi uppskattar detta och jobbar ständigt med att bli bättre! ⭐️ / Frida Hermansson, Kundtjänst ansvarig

Oceniono na 1 z 5

Varen ligner slet ikke på billedet

Jeg har købt 2 x Velour Barstol med sort stel og hvidt teddy-stof fra Venture Design. Først var det ene stel skævt - fik herefter tilsendt nyt. Derudover var stolesæder de forkerte - de sæder jeg fik leveret var langt fra hvid teddy-stof. De var i beige og meleret, dvs. med mørkt stof vævet ind i. Efter laaang tids korrespondance bekræfter Venture Design, at vi har fået leveret de forkerte, og sender os derfor nye. Disse har jeg nu netop modtaget, og de er PRÆCIS magen til de første - beigemeleret og ikke i nærheden af teddy-stof. Varen ligner ikke tilnærmelsesvis den afbilledet varer på shoppen! Spild af alt for meget tid og penge der er brugt på dette..! Vil bestemt ikke anbefale. Virksomheden burde derimod få affotograferet nye billeder af varen, således billederne stemmer overens med varen, som de sender ud til kunden.

15 stycznia 2023

Hej Josefine!

Om du skulle vilja ge oss en ny chans hade det varit väldigt uppskattat från vår sida. 🙏🏼

Vänligen återkoppla till den återförsäljare som du inhandlat detta av så ska vi hjälpa dig vidare så du får dem stolarna som du beställt.
Som du säger låter det som du har fått fel stol.

Jag vill försäkra dig att bilderna på våra produkter jobbar vi kontinuerligt med att få så sanningsenliga som möjligt.

Tack för din feedback och jag önskar dig en fortsatt fin dag! ☀️ / Frida Hermansson, Kundtjänstansvarig

Oceniono na 1 z 5

Jag har 6 stycken köksstolar som går…

Jag har 6 stycken köksstolar som går sönder hela tiden, benen ramlar av , det är ett produktionsfel och jag har aldrig tidigare sett sådan dålig kvalitet

14 września 2022

Hej Krille!

Tack för din feedback!

Självklart vill vi hjälpa dig med detta.
Om du återkopplar till den återförsäljaren som du inhandlat dina stolar av så kommer vi kunnat hjälpa dig genom dem.

Vi vill försäkra er om att vi dagligen jobbar på att förbättra kvalitén på våra produkter.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!🌼 / Frida Hermansson, Kundservice ansvarig

vitrinskåp acero

Beställde vitrinskåp acero. På första omgången var en del böjd och den andra gången uppstod samma fel.. väldigt besviken på produkten och kommer aldrig mer handla från er igen.

17 lipca 2022

Hej Johan,

Tack för er feedback gällande vårt vitrinskåp Acero.
Såklart så är det mindre kul att ni fick erfara att mottaga en defekt produkt vid 2 tillfällen, ni kan lita på att vi ständigt arbetar med att förbättra våra produkter och det är därför just ert omdöme är viktigt för oss!

Ifall ni inkommer till er återförsäljare så vi får in ett reklamationsärende så ska vi se till så vi kan avhjälpa denna defekt, detta så att ni förhoppningsvis ändå kan få användning av ert nya vitrinskåp.

Dålig kvalitet solsängar Copacabana

Bry er inte om ett svar med ”så ska det naturligtvis inte vara, bla bla” då jag inte har tid för reklamation och utefter andra kommentarer här verkar ni ändå inte jobba för att höja kvaliteten. Jag kommer aldrig att handla från er igen.

27 czerwca 2022

Hej Pernilla,

Först vill vi tacka för er feedback!

Vi förstår att det är mindre kul att solsängarna ej nått upp till den önskade kvalitén, vår ambition är alltid att de som inhandlar våra möbler ska vara nöjda med sitt köp.

Ifall ni inkommer med ett reklamationsärende till den återförsäljare ni handlat våra produkter av så ska vi i vår tur hjälpa till att avhjälpa den här defekten. Detta så att ni kan avnjuta många soltimmar i era nya solsängar och i bästa fall ändå känna er nöjda med ert köp☀️.

Vi önskar er en fortsatt fin dag!
/Alice Johansson, Sales Support

Oceniono na 5 z 5

KÖPTE FINA UTEMÖBLER OCH EN FIN…

KÖPTE FINA UTEMÖBLER OCH EN FIN SOFFGRUPP ,OTROLIGT BILLIGT OCH BRA KVALITE ,SNABBT LEVERERAT ,MYCKET TREVLIGT BEMÖTANDE ,TACK

20 listopada 2021

Hej Frank,

För det första… tack själv för att du delar med dig av din upplevelse av oss! Detta värmer verkligen att höra och jag kommer såklart att dela med mig av dina fina ord till mina kollegor :D

Vi hoppas att du kommer att få många fantastiska dagar tillsammans med dina nya fina utemöbler!

Trevlig dag!

Usel kvalitet på stolarna

Köpte en matgrupp Venture design hos Bror Perssons Möbler i Alvesta. 3 stolar har gått sönder under första året och tyvärr så händer det inget med reklamationen hos Bror Perssons Möbler. Kvaliteten hos Venture Designs produkter lämnar mycket i övrigt att önska.

31 października 2021

Hej Klaus,

Vi förstår frustrationen i att stolarna du inhandlat inte har nått upp till den förväntade kvalitén, så ska det absolut inte vara!

Ifall du inte fått återkoppling från vår återförsäljare vid den tidpunkten så vill vi hänvisa dig till att kontakta dem igen så vi kan hjälpa dem vidare med att hitta en lösning på problemet som uppstått! Så att du kan få användning av dina stolar vid framtida sittningar :).

Trevlig dag!

Oceniono na 2 z 5

Köpte en matgrupp där varenda stol var…

Köpte en matgrupp där varenda stol var sned efter montering. Delarna var ojämna och gav ett riktigt billigt intryck. Nej, kommer inte handla av detta företag mer.

Bordet var helt ok men stolarna var katastrof.

15 września 2021

Hej Linnéa,

Vi uppskattar ditt omdöme av våra stolar.
Såklart så är det mindre kul att du fick erfara denna upplevelse, du kan lita på att vi ständigt arbetar med att förbättra våra produkter och det är därför just ditt omdöme är viktigt för oss!
Om du inkommer till din återförsäljare så vi får in ett reklamationsärende så ska vi se till så vi kan avhjälpa denna defekt, så du kan bruka dina stolar och förhoppningsvis ändå känna dig nöjd med din nya matgrupp.

Oceniono na 4 z 5

Vi beställde en utegrupp

Vi beställde en utegrupp, nästan dubbelt så dyr som en liknande man kan köpa på Biltema. Leveransbolaget var super, möblemanget var inte i perfekt skick men tillräckligt bra för att vi ska ge fyra stjärnor.

25 maja 2021

Hej Bosse,

Tack för ditt fina omdöme och superkul att du är nöjd!
Vi hoppas att du fick många fina kvällar i din utegrupp i somras och fortsättningsvis kommer ha det i många säsonger framöver :D

Ha en fin dag!

Oceniono na 1 z 5

De har sendt mig så elendig…

De har sendt mig så elendig marmorbord!!! Med så mange defekter! Hvis man vil have et flot marmorbord, så skal man ikke købe hos dem.

23 października 2020

Hej Maria,

Vi har fångat upp din bedömning något sent här och det är supertråkigt att höra att du har fått den här upplevelsen av vårt fina marmorbord.
Vi hoppas att detta har löst sig sedan du skickat in ditt omdöme och att du fått många härliga tillfällen vid ditt bord! :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej